2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese yeniden merhaba baya oldu girmeyeli. pek vaktim olmuyo. bizim ufaklık baya kucakçı malesef. alıştırmak istemedim ama kolikti gaz sancısıydı derken alıştı galiba.
bizim dün kırkımız çıktı teyzeleri
bu da pamuğumun fotosu :))

bu arada berkerdeme ne oldu merak ettim. umarım önemli bi şey değildir

Son düzenleme:
Ah bu anneanneler yokmu:) dahamı cok sevıyolar babaanneden? Valla sımdıden kıskanıyo,eger o tarafı daha cok severse cok uzulurum dıo:) annem gercekten kızıma cok emek verdı,ıhtıyaclarının cogunu o kısıtlı ımkanlarıyla aldı,halada almaya devam edıyo ve cok sevıyo kızımı,eger babaanneyı daha cok severse bende uzulurum valla:)

fişe taktıktan sonra arka kısmında mavi düğmeye basıyomusun? o düğmeye basdıktan sonra sn istediin ayarda çek bırak manuel olarak sonra tekrar mavi düğmeye bas o senin istediin ayarda hızı taklit ediyo..yani sn ne şekilde istersen onu taklit ederek sağım yapıyo hızını sn ayarlıyosun..brz karışık geliyo başta ama çok basit..

o tamamıyle anane ve babannenin çocuğa yaklaşımıyla ilgili..çocuk kimden daha çok sevgi ve özveri gördüyse onu daha çok seviyo..bn babannemi annemden ayırmazdım o derece severdim yani..ama ananem

slm kıslar ben geldim aslında topiğe kırgındım ama neyse evimdeyim artık ama hala yaram geçmedi sulu kan akıyo doğumdan sonra evimde 1 hafta bile geçirmeden sezeryan yerim akmaya başladı hemen acile gitttim dr yaramı canlı canlı temizledi hem bağırdım hem ağladım canlı canlı otopsi oldum diyebilirim acıdan ellerimi parmaklarımı ısrdım dr yaramı temizledi uyuşturmadan sonra hastaneye yatış verdi her gün kalçadan 3 iğne koldan antibiyotik serum falan 1 haftada enfeksiyon bitti dr üstteki dikişlerimi açtı tekrar dikti çok zor günler geçirdim ama iyim çok şükür kızımda çok iyi beni düşün geçmiş olsun diyenlerden Allah razı olsunnn

Canım o arkadaki düğmeye uzun süre basican sonra modunu ayarlicaksin. Ben de baya bı çözemedim usenip manueliyle takiliodum. Hepinizin bebisleri cook tatlı masallah telefondan ekleyebilsem ben de eklicem.
Berkerdeme gecmisler olsun Allahım acil şifa versin benim en ufak iltihaplanma da canımın nasıl sıkıldığını hatırlıyorum da..
Ronyanin da bebisi iyileşir bir an önce insallah

bebek aranasında canım. zaten arabaya koyunca sallıyorum arabayla uyuya kalıyor... yoksa kucakta taşımak zor...

Eki Görüntüle 398215

ADENİN NÜ FOTOSU SANAT İÇİN SOYUNDU YAVRUM

yerim onun poposunu ben...

Son düzenleme:

canım merhaba... öncelikle çok geçmiş olsun çok zor şeyler yaşadın hepsinden haberimiz var... kızlar sağolsun haberdar ettiler ve senin için çok endişe ettik...
bizlere darılma, gücenme artık eskisi gibi giremiyoruzki topiğe mesela seni gördüm ama oğlum kolik krizine girdi şimdi uyuttumda yazdım eğer uyumasaydı oğlan kimbilir unutup yazamayacaktım sende lütfen biraz anlayış göster yoksa doğumda kardeşin haber ettiğinde emin ol içtenlikle söylüyorum bunu burada herkes senin için dua etti...
tez zamanda sağlığına kavuş canım... kendine iyi bak...

geçmiş olsun canım. yaşadıkların hiç kolay değil.ben de sezaryen oldum. bugün de çok şiddetli ağrım oldu hatta az önce baktım acaba dikiş yerinde sorun mu var diye. kendimi epey yordum bugün sanırım ondan oldu.

çok sağol canım umarım dedin gibidirr bende özledim sizlerii

Arkasındaki düğmeyi basılı tut canım.

Çok geçmiş olsun canım, çok zorluklar yaşamışsın, o hastaneye doktora ne demeli ne yapmalı bilemiyorum. Bebişinin de senin de şuan iyi olmanıza çok sevindim. bundan sonra herşey çok güzel olsun sizin için inşallah.

canım ilk okuduğumda okadar üzüldümki nasıl kaptı enfeksiyon ameliyathaneden mi? inşallah en kısa zamanda iyileşirsin tamamen Allah birdaha yaşatmasın..kızınında seninde iyi olmanıza sevindim..kırgınlık yapma bundan sora topiktesin..

sağol canım sende dikkat et kendine bende kendime gelmeye çalışıyorum he gün pansumana gitçem sağlık ocağına yaram kuruyana kadarrr

Kızlar 40.nız çıkınca kadın doğumcunuza kontrole gittiniz mi, neye bakıyor, vajinal muayene falan mı yapıyor, bizimki çağırdı ama hiç gidesim yok:S

geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inşallah daha da iyi olursunda bebeğinle bu güsel günlerin tadını çıkarırsın.

geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inşallah daha da iyi olursunda bebeğinle bu güsel günlerin tadını çıkarırsın.

Kızlar 40.nız çıkınca kadın doğumcunuza kontrole gittiniz mi, neye bakıyor, vajinal muayene falan mı yapıyor, bizimki çağırdı ama hiç gidesim yok:S

ben gitmedim doktorumda bişe dememişti yanlış hatırlamıyosam tabi..bende bilmiyomki ne yapılıyo nası yapılıyo..off zaten 2 kere doğumdan önce muyene ettiler normal olcam die sezaryen olduk boşuna olduğumda kaldım..bidaha vajinal muyane felan hiç almıyım ben çok zorunlu olmadıkça..

sağol canım malesef ameliyathaneden kapmışım enfeksiyonu benle beraber 2 kişi daha kapmış ufacık bi hata benim 15 günüme maloldu onu geçtim çektim acılar kızımda bnle beraber hastane ortamında büyüdü inşallah unutçam o günleri kızımdan fırsat buldukçaa burdayımm

ben gitmedim doktorumda bişe dememişti yanlış hatırlamıyosam tabi..bende bilmiyomki ne yapılıyo nası yapılıyo..off zaten 2 kere doğumdan önce muyene ettiler normal olcam die sezaryen olduk boşuna olduğumda kaldım..bidaha vajinal muyane felan hiç almıyım ben çok zorunlu olmadıkça..

cnm çok geçmiş olsun duyduğumda bnde çok üzülmüştüm..neyse çok şükür iyisin tekrar hoşgeldin topie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…