2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

senden de ALLAH RAZI OLSUN. NE DEMEK. HEPİMİZ SENİN İÇİN DOĞUMDA DA DUA ETTİK, SONRASINDA YAŞADIKLARIN İÇİN DE. alınma darılma bizlere lütfen:)) bebeklerimiz olduktan sonra, akıl 1500 oluyor zaten. unutkanlık hat safhada. e yoğunlukta var tabi gelen giden, bebeğin ağlamaları, psikolojik bunalımlar... burda herkes elinden geldiğince bir başkasının derdine çare olmaya çalışıyor. foruma tekrardan hoşgeldin diyelim:) paylaşımlarını bekliyoruz en kısa zamanda. ve tekrardan çok geçmiş olsun, yaşadıkların gerçekten çok zor..

Kızlar 40.nız çıkınca kadın doğumcunuza kontrole gittiniz mi, neye bakıyor, vajinal muayene falan mı yapıyor, bizimki çağırdı ama hiç gidesim yok:S

bn gittiimde usg ile baktı rahim tekrar eski yerine gelmiş dedi bnde bide alttan bakabilirmisinz dedm dikişler ne durumda oda baktı..ama bu bnm dr.um değildi başka bi hastaneye gittm

hayret bişe bide en streril olması gereken ortam..nası hastane doktor bunlar ben olsam yıkmıştım hastaneyi..gerçi kılıfını uydururlar onlar sıyrılırlar işin içinden..bundan sonra güzel olur herşey inşallah birdaha hatırlamazsın bile ogünleri..

Kızlar 40.nız çıkınca kadın doğumcunuza kontrole gittiniz mi, neye bakıyor, vajinal muayene falan mı yapıyor, bizimki çağırdı ama hiç gidesim yok:S

canım ben sezeryanla ameliyat oldum sadece taburcu olduktan 1 hafta sonra çağırdılar hem çocuğa hem bana bakıldı...
ultrasonla baktı içime yaralar ne durumda diye birde dikişlerime baktı?
başkada gitmedim o da gel demedi...

ben uykusuzluktan yorgunluktan gebermek üzereyim beren yeni uyudu attım kendimi buraya ama dayanamıyorum gidip uyucam biraz olsun..görüşürüz kızlar...

oğlum susmuyor çıldırcam çok kötü gazı var. kasıyor kendini... bu gece de uyku yok anlaşıldı...

oğlum susmuyor çıldırcam çok kötü gazı var. kasıyor kendini... bu gece de uyku yok anlaşıldı...

cnm ayaklarını karnında topla tabi ayaklar yanlara doğru açık şekilde toplıcaksın kurbağa gibi yani..sonra bi elinle ayaklarını o şekilde tutarken diğer elinin parmaklarıyla sağ ve sol kısımlara yani kasığın brz üstü bağırsakların olduu yerlere vur hafifce bastır okşa bak nasıl çıkarıyo gazını bn o şekilde yapıyorm

ben sezaryen oldum. 2 hafta sonra kontrole gel dedi. gittiğimde dikişlerimi kontrol etti ve ultrasonla rahime baktı ve orada bişey gördüğünü söyledi. vaginal muayene etmem etmem lazım masaya geç bakalım dedi:) ameliyatta rahim tam temizlenmemiş ve kan pıhtıları kalmıs bunlarda ultrasonda gözükmüş. doktor spekulumla açtı ve gazlı bezle bütün kanları ordan temizledi. bi nevi doğuma benzerdi sürekli ıkınmamı söyledi ben ıkındıkça kanlar dışarı çıktı sonra o gazlı bezle içerden aldı. çok fenaydı bu da bana denk geldi. ama bi yandan iyi oldu yoksa onlar ordan doğal haliyle çıkmaya çalısınca bana çok ağrı verecekti ki çok az kalmıs o bile fena ağrı yaptı çıkarken ondan mıdır bilmem bugün 55. günümüz ve benim akıntım hala devam ediyor ama suan çok azaldı bittiği günleride görürüm inşallah :)

sağol canım uyuttuk zar zor mamayla deniycem uayınca mutalaka...

bn gittiimde usg ile baktı rahim tekrar eski yerine gelmiş dedi bnde bide alttan bakabilirmisinz dedm dikişler ne durumda oda baktı..ama bu bnm dr.um değildi başka bi hastaneye gittm

Çok sağolun kızlar, ben de sezaryen oldum benimkisi bir hafta sonra çağırdı sadece dikişlere baktı sonra 40.nda gel dedi. Benim de hala kanamam var bazen yoğun bile oluyor, ben en iyisi gidiyim ne olur ne olmaz:S

selam kızlar

bakıyorum ama yazamadım..

berkerdem geçmiş olsun inşallah sıkıntıların çabucak geçer..

ronyacım size de geçiş olsun canım..bi an önce kuzunun sarılığı geçer inşallah..onlar bizim herşeyimiz

ben yine streslerdeyim kızlar

topuk kanımızda bir kaç değer yüksek çıkmış,geçen hafta bize ulaştılar sağlık bakanlığından..tekrar kan alınması gerektiğini söylediler,beslenme ve metabolizma kliniğine bir doktora yönlendirdiler..ertesi gün hemen ankaraya gittik..asistan doktor baktı bu sonuçlara göre bişey diyemeyiz tekrar ayrıntılı tahlil yapılcak dedi..kan alındı ve sonuçları bekliyoruz..genelde yaptıranlarda normal sonuç alınmış..inşallah bizde de öyle olur..haber veren kişiler, doktor hep olumlu konuştu..fakat ne gibi şeyler olabilir bizi bilgilendirmediler..dualarınızı bekliyorum kızlar inşallah sonuçlarımız güzel çıksın

Son düzenleme:

canım içini ferah tut. dularımız bebişinle...
güzel haberlerini bekliyoruz...

inşallah herşey guzel cıkar canım ordan ne zaman arıyolarki bızde bugun 21 günlüküz aklım hep o teste bişi cıkınca hemen arıyolarmıki yoksa bır ıkı ayı buluyomu aramaları.

İnşallah bir sorun çıkmaz canım, sen de içini ferah tut, iyi düşün iyi olsun.

Çok sağolun kızlar, ben de sezaryen oldum benimkisi bir hafta sonra çağırdı sadece dikişlere baktı sonra 40.nda gel dedi. Benim de hala kanamam var bazen yoğun bile oluyor, ben en iyisi gidiyim ne olur ne olmaz:S

benımde aynı bır afta sonra gel dedı sadece dikişler pansuman yapıldı sonrada kırkın cıkınca gel dedı bende merak edıyorum neye bakılıyo dıye ıyı oldu bu konuyu sorman:)

Okadar yok yapmam etmem dıodum maalesef kocanın gazabından kacamadım,dogumdan sonra ılk halvet gerceklestı,valla dızlerım tıtredı o nee yaa tekrar gerdege gırıyomus gıbıydım,bu dogum benı cınsellıkten soguttu valla,yıne onyargılarımdan olucakkı acıdıgını hıssettım,oyle zevk mevk hakgetıre,ıstemıyom yaaaaa...
Zalak gıbı korunmadan oldu bıde,bıdaa tovbe zatende..ınsallah hamıle falan kalmam bı kerecıkten

inşallah herşey guzel cıkar canım ordan ne zaman arıyolarki bızde bugun 21 günlüküz aklım hep o teste bişi cıkınca hemen arıyolarmıki yoksa bır ıkı ayı buluyomu aramaları.

bana sağlık ocağı hemşiresi bir sorun görmezlerse aramayacaklarını söyledi... 15 gün içinde bildirirlermiş...

ya isoldecim inanımıyorum... şoktayım bide korunmadan demişsin... valla inşallah birşey olmaz...
bende korkuyorum biraz daha bekleyelim biz bence kendimi hazır hissetmeden olmaz...

pöffffff adende bugün beni benden aldı yani bızık bızık sürekli duygu bak bu çörek otu işe yarıyo gaz için bence denemelisin cnm.
cnm cok geçmiş olsun umarım tekrarında hiç bişey cıkmaz rabbim şifa versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…