- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #49.541
Ah bu anneanneler yokmu:) dahamı cok sevıyolar babaanneden? Valla sımdıden kıskanıyo,eger o tarafı daha cok severse cok uzulurum dıo:) annem gercekten kızıma cok emek verdı,ıhtıyaclarının cogunu o kısıtlı ımkanlarıyla aldı,halada almaya devam edıyo ve cok sevıyo kızımı,eger babaanneyı daha cok severse bende uzulurum valla:)
ya isoldecim inanımıyorum... şoktayım bide korunmadan demişsin... valla inşallah birşey olmaz...
bende korkuyorum biraz daha bekleyelim biz bence kendimi hazır hissetmeden olmaz...
sağol canım malesef ameliyathaneden kapmışım enfeksiyonu benle beraber 2 kişi daha kapmış ufacık bi hata benim 15 günüme maloldu onu geçtim çektim acılar kızımda bnle beraber hastane ortamında büyüdü inşallah unutçam o günleri kızımdan fırsat buldukçaa burdayımm
oğlum susmuyor çıldırcam çok kötü gazı var. kasıyor kendini... bu gece de uyku yok anlaşıldı...
ben uykusuzluktan yorgunluktan gebermek üzereyim beren yeni uyudu attım kendimi buraya ama dayanamıyorum gidip uyucam biraz olsun..görüşürüz kızlar...
kızlar bu arada biz dün ilk gezmemizi yaptık.çok şükür kızım huysuzluk fln çıkarmadı.sanırım gezmeyi sevcek benim zilli bıngıldağım.sever inşallah ,çünkü anası pek sever ben gezmeye gitcez diye pek bi heyecanlıydım ama.kafesten çıkmış kuş gibi hissettim kendimi ..geçen akşam eşim acıdı halime. 10 dk hava almaya çıktım kızımı anneme bırakıp.bu kez de suçlu hissettim kenimi onu bıraktım diye.uyhh analık zor zanaatmış bacılar..
selam kızlar
bakıyorum ama yazamadım..
berkerdem geçmiş olsun inşallah sıkıntıların çabucak geçer..
ronyacım size de geçiş olsun canım..bi an önce kuzunun sarılığı geçer inşallah..onlar bizim herşeyimiz
ben yine streslerdeyim kızlar
topuk kanımızda bir kaç değer yüksek çıkmış,geçen hafta bize ulaştılar sağlık bakanlığından..tekrar kan alınması gerektiğini söylediler,beslenme ve metabolizma kliniğine bir doktora yönlendirdiler..ertesi gün hemen ankaraya gittik..asistan doktor baktı bu sonuçlara göre bişey diyemeyiz tekrar ayrıntılı tahlil yapılcak dedi..kan alındı ve sonuçları bekliyoruz..genelde yaptıranlarda normal sonuç alınmış..inşallah bizde de öyle olur..haber veren kişiler, doktor hep olumlu konuştu..fakat ne gibi şeyler olabilir bizi bilgilendirmediler..dualarınızı bekliyorum kızlar inşallah sonuçlarımız güzel çıksın
Okadar yok yapmam etmem dıodum maalesef kocanın gazabından kacamadım,dogumdan sonra ılk halvet gerceklestı,valla dızlerım tıtredı o nee yaa tekrar gerdege gırıyomus gıbıydım,bu dogum benı cınsellıkten soguttu valla,yıne onyargılarımdan olucakkı acıdıgını hıssettım,oyle zevk mevk hakgetıre,ıstemıyom yaaaaa...
Zalak gıbı korunmadan oldu bıde,bıdaa tovbe zatende..ınsallah hamıle falan kalmam bı kerecıkten
kızlar benim kızın idrar kültüründe bakteri üremesi çıktı
bugün doktora gittik bir daha sondayla aldı idrar ama alana kadar saatlerce bekledik
her bezi açdığımızda sonra takılamadan işedi bizim cadı :)
en son iki damla kadar çekti doktor ve onuda laboratuar kabul etti çok şükür
umarım bu sefer üreme falan çıkmaz daha önceki idrar torbasıyla alınmıştı bulaşmış olabilir dedi
yavrucum nasıl ağladı bende dayanamadım ağladım
neyse umarım sonuç güzel çıkar
berkerdem canım tekrardan geçmiş olsun
ya kuzum cok geçmiş olsun kız cocuklarında genelde görülen bişey diye biliyorum umarım yavrucak tez zamanda atlatır ya nedir bu minik kuzuların çektiği yarabbim beterinden korusun ama acıda çkmesinler
slm kıslar ben geldim aslında topiğe kırgındım ama neyse evimdeyim artık ama hala yaram geçmedi sulu kan akıyo doğumdan sonra evimde 1 hafta bile geçirmeden sezeryan yerim akmaya başladı hemen acile gitttim dr yaramı canlı canlı temizledi hem bağırdım hem ağladım canlı canlı otopsi oldum diyebilirim acıdan ellerimi parmaklarımı ısrdım dr yaramı temizledi uyuşturmadan sonra hastaneye yatış verdi her gün kalçadan 3 iğne koldan antibiyotik serum falan 1 haftada enfeksiyon bitti dr üstteki dikişlerimi açtı tekrar dikti çok zor günler geçirdim ama iyim çok şükür kızımda çok iyi beni düşün geçmiş olsun diyenlerden Allah razı olsunnn
Canım cok gecmıs olsun senın ıcın hepımz cok uzulduk halbukı kızkardesn ablam dogm yaptı dıynce okdr sevnmıstıkkı hepımz bedrıyede kurtuldu demıstık ama o naısl bı dr o nasıl bı hastaneysee basına getrdıkmedıklerı kalmamıssağol canım malesef ameliyathaneden kapmışım enfeksiyonu benle beraber 2 kişi daha kapmış ufacık bi hata benim 15 günüme maloldu onu geçtim çektim acılar kızımda bnle beraber hastane ortamında büyüdü inşallah unutçam o günleri kızımdan fırsat buldukçaa burdayımm
bugün doktora gittik bir daha sondayla aldı idrar ama alana kadar saatlerce bekledik
umarım bu sefer üreme falan çıkmaz daha önceki idrar torbasıyla alınmıştı bulaşmış olabilir dedi
slm kıslar ben geldim aslında topiğe kırgındım ama neyse evimdeyim artık ama hala yaram geçmedi sulu kan akıyo doğumdan sonra evimde 1 hafta bile geçirmeden sezeryan yerim akmaya başladı hemen acile gitttim dr yaramı canlı canlı temizledi hem bağırdım hem ağladım canlı canlı otopsi oldum diyebilirim acıdan ellerimi parmaklarımı ısrdım dr yaramı temizledi uyuşturmadan sonra hastaneye yatış verdi her gün kalçadan 3 iğne koldan antibiyotik serum falan 1 haftada enfeksiyon bitti dr üstteki dikişlerimi açtı tekrar dikti çok zor günler geçirdim ama iyim çok şükür kızımda çok iyi beni düşün geçmiş olsun diyenlerden Allah razı olsunnn
Kızlar 40.nız çıkınca kadın doğumcunuza kontrole gittiniz mi, neye bakıyor, vajinal muayene falan mı yapıyor, bizimki çağırdı ama hiç gidesim yok:S
selam kızlar
bakıyorum ama yazamadım..
berkerdem geçmiş olsun inşallah sıkıntıların çabucak geçer..
ronyacım size de geçiş olsun canım..bi an önce kuzunun sarılığı geçer inşallah..onlar bizim herşeyimiz
ben yine streslerdeyim kızlar
topuk kanımızda bir kaç değer yüksek çıkmış,geçen hafta bize ulaştılar sağlık bakanlığından..tekrar kan alınması gerektiğini söylediler,beslenme ve metabolizma kliniğine bir doktora yönlendirdiler..ertesi gün hemen ankaraya gittik..asistan doktor baktı bu sonuçlara göre bişey diyemeyiz tekrar ayrıntılı tahlil yapılcak dedi..kan alındı ve sonuçları bekliyoruz..genelde yaptıranlarda normal sonuç alınmış..inşallah bizde de öyle olur..haber veren kişiler, doktor hep olumlu konuştu..fakat ne gibi şeyler olabilir bizi bilgilendirmediler..dualarınızı bekliyorum kızlar inşallah sonuçlarımız güzel çıksın
Benımkıde 40 bıtnce cagırdı benı sanırım hem alttn bakck hemde usg ıle rahım yerıne ınmsmı durumu ne ona bakck:) ılk 3 gn sonra yıne kontrol etmstı benıı hem alttn bakmstı hem usg ekranda kocman bı boslk gorunce bı garıp olmstum:) her gıttıgmde bebegmn koca kafasını gormemek benı bı bosluga dusurmstu dogmdn sonrakı 3. gun:))) sezryn olanlrı alttn muayene etmeyebılrler ama sırf usttn bakarlar heralde bılemdm ben onu:)
kızlar bişey sorucam.burda tavsiye edilen ,anne memesine en yakın olan biberon hangisiydi?.dr brownsdı ama .hangi çeşidi.sarı var bide beyaz olanlarda dar ve geniş ağız var ..bilemedim hangisi.link olarak yazabilecek olan var mı?bide bu biberon emziği milkway süt saklama kaplarına uyumlu mudur.bileniniz var mı?
Benımkıde 40 bıtnce cagırdı benı sanırım hem alttn bakck hemde usg ıle rahım yerıne ınmsmı durumu ne ona bakck:) ılk 3 gn sonra yıne kontrol etmstı benıı hem alttn bakmstı hem usg ekranda kocman bı boslk gorunce bı garıp olmstum:) her gıttıgmde bebegmn koca kafasını gormemek benı bı bosluga dusurmstu dogmdn sonrakı 3. gun:))) sezryn olanlrı alttn muayene etmeyebılrler ama sırf usttn bakarlar heralde bılemdm ben onu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?