2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ANNEN çok haklı yawrum:))
benim annem de diyoki : onların evine gidip gelcekmi bu şimdi, diyorum tabi gitcek, gitmesin ananesinin bitanesi, onların içine girmesin:)) nasıl olcaksa..mümkün olsaa ahh ahhhh :)

ya isoldecim inanımıyorum... şoktayım bide korunmadan demişsin... valla inşallah birşey olmaz...
bende korkuyorum biraz daha bekleyelim biz bence kendimi hazır hissetmeden olmaz...

sorma canım yaaa,nedım ınsallah o durum olusmaz,bende kendımı hazır hıssetmıyodum,uzunca bı surede hıssetmıcektım ne guzel ama oyle olmadı ıste...

bedriye, hoşgeldin...çok dua ettik sana...umarım tez zamanda iyileşirsin...

oğlum susmuyor çıldırcam çok kötü gazı var. kasıyor kendini... bu gece de uyku yok anlaşıldı...

ben uykusuzluktan yorgunluktan gebermek üzereyim beren yeni uyudu attım kendimi buraya ama dayanamıyorum gidip uyucam biraz olsun..görüşürüz kızlar...

ayy kızlar yaa, okuyunca ben gerildim burdan ama bu günler de bitecek inşallah...dinlenin biraz..

10 dakikaya suçlu mu hissettin :) ah yavrum, analık işte....gez gez, bizim de ihtiyacımız var

kızlar bişey sorucam.burda tavsiye edilen ,anne memesine en yakın olan biberon hangisiydi?.dr brownsdı ama .hangi çeşidi.sarı var bide beyaz olanlarda dar ve geniş ağız var ..bilemedim hangisi.link olarak yazabilecek olan var mı?bide bu biberon emziği milkway süt saklama kaplarına uyumlu mudur.bileniniz var mı?

canım güzel dileklerin için sağol
inşallah sizinde değerleriniz normal çıkar
inşallah yakında güzel haberlerini alırız

ayyy sorma... benim eşimde doğru düzgün korunmuo kaç keredir. bişey olmaz diyip duruyor ne rahat adam yaaa.... neyse ki regl olmadım henüz. ona güveniyorum şimdilik ama napsam bilmyrm. spiral de takılamıo bana alerjik durumumdan dolayı. kendim korunmak istiyorum kocişe güvenemem

kızlar benim kızın idrar kültüründe bakteri üremesi çıktı
bugün doktora gittik bir daha sondayla aldı idrar ama alana kadar saatlerce bekledik
her bezi açdığımızda sonra takılamadan işedi bizim cadı :)
en son iki damla kadar çekti doktor ve onuda laboratuar kabul etti çok şükür
umarım bu sefer üreme falan çıkmaz daha önceki idrar torbasıyla alınmıştı bulaşmış olabilir dedi
yavrucum nasıl ağladı bende dayanamadım ağladım
neyse umarım sonuç güzel çıkar

berkerdem canım tekrardan geçmiş olsun

ya kuzum cok geçmiş olsun kız cocuklarında genelde görülen bişey diye biliyorum umarım yavrucak tez zamanda atlatır ya nedir bu minik kuzuların çektiği yarabbim beterinden korusun ama acıda çkmesinler

Canım cok gecmıs olsun senın ıcın hepımz cok uzulduk halbukı kızkardesn ablam dogm yaptı dıynce okdr sevnmıstıkkı hepımz bedrıyede kurtuldu demıstık ama o naısl bı dr o nasıl bı hastaneysee basına getrdıkmedıklerı kalmamıs ALLAH tez zamanda sıfanı versın hemncık cok ıyı ol ınsallah...

Cook gecms olsn ronyacımm ınsallah soncları cok guzl cıkar

ah canım cok geçmiş olsun cok ama cok zor günler yasamıssın, Rabbim bir daha yasatmasın inşallah. artık iisin Allaha sukur,kızında iyi. umarım tez zamanda şifanı bulursun canım benim. sık sık gel ugra buraya,,dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşalım yine. kimseye de kırılma,birlikte geldik bugünlere,bebişlerimizide birlikte büyütelim hayırlısı ile

Kızlar 40.nız çıkınca kadın doğumcunuza kontrole gittiniz mi, neye bakıyor, vajinal muayene falan mı yapıyor, bizimki çağırdı ama hiç gidesim yok:S

Benımkıde 40 bıtnce cagırdı benı sanırım hem alttn bakck hemde usg ıle rahım yerıne ınmsmı durumu ne ona bakck:) ılk 3 gn sonra yıne kontrol etmstı benıı hem alttn bakmstı hem usg ekranda kocman bı boslk gorunce bı garıp olmstum:) her gıttıgmde bebegmn koca kafasını gormemek benı bı bosluga dusurmstu dogmdn sonrakı 3. gun:))) sezryn olanlrı alttn muayene etmeyebılrler ama sırf usttn bakarlar heralde bılemdm ben onu:)

canımm geçmiş olsun Allahın izni ile sonucları temiz cıkar inşallah. sıkma sakın canını. dualarım seninle.

canımmm tekrar geçmiş olsun,minicik yavru ya kültür ne arada üredi anlamadım ki,inşallah sonuclar temiz cıkar canım. sonda ne zor olmustur yavruma,ben koca ben aglıcaktım neredeyse sonda cıkarılırken sezeryandan sonra. doktorun dedigi cok mantıklı,bulasmıs olabilir. inşallahh canım minik kızının tertemiz cıkar tahlilleri.

yaa ben cok korkuyorummm nasıl gtcem muayeneye, bugün 40landık bizde kzımla , 2 gün önce 40ladık, annem kız cocugun gününden birkaç gün çalınır dedi. gezdik geldik. bakalım doktor günüm geld,i herhalde haftasonu giderim ahhh ahhh mine boşluk falan görsem garip olmam herhalde yaa, böle kollarımda çok mutluyum kızımla minik kuşum benim keske sezoyum diye banada üstten baksa doktorum ama sezo olcagım %100 ken 3 kere bakan doktorum bir daha görmek ister herhalde

Medela Calma var, bir de dr brown iyi. Dr Brown beyaz dar ağızlı kullanıyorum ben, medela da kullanıyorum ikisi de güzel. Calma anne memesine daha yakın ama.

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah sorun çıkmaz. Sarılığı geçti mi kuzunun, anne sütüne bağlı sarılığı araştırdım da, anne sütünün yağlı olmasından oluyormuş galiba, sarılıktan da kurtulduysanız bu güzel birşey, bebişin tombiş olur maşşallah diyim şimdiden:)

Yanında görmek çok daha güzel ya:) Ama garibime gidebilir tabi benim de, ya benim rahim yerine geçmedi mi acaba, karnım kocaman hala

kızlar yardım edin..artık dayanamıyorum acısına. hiçbir ağrım olmadan epiduralsiz doğum yapan ben göğsümün acısına dayanamıyorum. titriyorum şuan. üzerimde 5 kat kıyafet var. başım dönüyor ve aşırı halsizim. göğüslerim yara demiştim size. doktora görünmüştüm bebeğim kan kusunca. onda birşey çıkmadı şükür bende de çıkmadı, öyle dedi doktor. bana gitti hamilelikte ve emzirmede kullanılmayacak bir ilaç verdi. prednol diye kortizon içerikli bir krem. kesinlikle 5 günden fazla kullanma ve iyice yıka emzirmeden dedi. emziremiyorum şuan. göğüslerime dokunamıyorum bile. sağayım dedim makinayla mümküüün değil. utanmasam bağıracağım.. bebeğimi emziremiyorum, dişliyor ve tekrar kanatıyor. ne aypacğımı şaşırdım artık. mastit mi bu? artık iltihaplanmaya başladı teki, at deri ortaya çıkar ya jöle gibi, ondan çıktı işte. iyileşme işaretimi bu bilmiyorum ama, bana birşey söyleyin ne olur. okuduğum kadarıyla iltihap başladıysa eğer cerrahi operasyon diyorlar(( bebeğime yetemiyorum,emziremiyorum, bırakın emzirme kolumu kaldıracak halim yok(((çok üzülüyorum mama verieyim vermesine de, göğsüm nasıl boşalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…