2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya çok geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun çok üzüldüm

mrk etme cnm hiçbişey olmaz Allahın izniyle..inşallah temiz sonuçları alırsınız

valla bzde henüz korunmuyorz dikkat ediyorz ama bnde adet olmadım daha..off spiral fln çok korkutucu geliyo bna nasıl takılır onla yaşamak fln Allahım ne güzeldi korunma derdi olmadan önce

cnm çok geçmiş olsun ALlah şifa versin en kısa zmnda snn için dua etmekten başka bişey elimden gelmiyo keşke bilgim olsaydı bunla ilgili

ronyacım sizede çok geçmiş olsun inşallah en kısa zmnda geçer

Valla bildigin Diyarbakır gittikçe gelişiyor guzellesiyor :)))en son ne zaman geldin?karpuz çekirdeğini bende çok seviyorum Ama karpuzlarımızda eski tat yok((50:

benim eşimde diyarbakırlı kayınvalide gelirken bol bol karpuz çekirdeği getirmiş :)
eşim iyi dadandı kaç gündür elinden düşmüyor
bende diyarbakırı çok severim bir kaç yıldır gidemedim inşallah seneye gidicez

maşallah sana ne çıtırmışsın öyle
ben hala tosun gibiyim koca gobeğim gitmedi bir türlü :26:

tek tek cevapladığın için çok teşekkür ederim feyzoss.. rahatladı içim.. evet yeşil kaka ve burun tıkanıklığı için götürecektim. aventin emziğini almıştım ama eğer sürekli verirsem ciddi oranda bağımlı olacak bi bebiş benimki. sanırım vermesem ii olacak. şu pompa meselesi ise şu şekilde:

en altta tabanlık, üstüne süt kabı, mavi beyaz halka süt kabının ağzına geçiriyorum. pompaya takıyorum. pompanın iç kısmına slikon küçük beyaz şeyi takıyorum. üstüne şeffaf slikonlu makineye takılan beyaz sivri uçlu parçayı takıyorum. ana makineye tık diye oturtuyorum ve prize takıp 2 saniye basılı tutsam da ışık yanmıyor. acaba bu şekilde mi yapılıyor. sağolsun kullanma kılavuzunu 100 kere okudum ama bi işe yaramadı. zaten ilk çalıştırırken de eşimi deli etmişti. o da netten arayıp yapmıştı. ya alet bi tuhaf ya biz.. bu bebek bizim devrelerimi yaktı ne?

selam kızlar adeni aşıya götürdüm ama geri getirdim sağlık ocaklarıda aşıları cumadan cumaya yapıyormuş aklınızda bulunsun aden 2 güncük daha yırttı...

Kızlaar gunaydinn

Ben de sonunda nohutumun resmini ekleyebildim umarımm.
Hepinize gazsız bol uykulu bir gün diliyorumm...

Eklentiler

• $fotoğraf.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 38
selam kızlar adeni aşıya götürdüm ama geri getirdim sağlık ocaklarıda aşıları cumadan cumaya yapıyormuş aklınızda bulunsun aden 2 güncük daha yırttı...

bizede 04 mayıs cumaya gün vermişti demek o sebeple o güne vermiş. giderken ateş düüşürücü falan verecekmisin bana paranox fiitl ver 10 dk önce dedi. ama ben vermek istemiyorum.

geçmişi okumadan yazıyorum aşımızı olduk kontrolden geldik... aşı oldu doktor aşı öncesi fitili verme dedi... ateş takibini yap ona göre ver dedi... fitil önerdi şurup belki yutamaz tam etki göstermez dedi... bakalım nasıl geçecek geldiğinden beri ağlıyor çok zordu ya yavrum nasıl ağladı... mamayı kesiyoruz 2 ayda alması gereken kiloyu almış obez yaparsın dedi...
sonra yine bakarım 2. ay aşısı yaptıranlara sorum kaç saat sürer bu huysuzluk?

bizede 04 mayıs cumaya gün vermişti demek o sebeple o güne vermiş. giderken ateş düüşürücü falan verecekmisin bana paranox fiitl ver 10 dk önce dedi. ama ben vermek istemiyorum.

bak bizde aşıdan geldik bugün yaptılar... sakın verme aşı öncesi çünkü aşının etkisini azaltırmış... fayda olmazmış... eğer ateş çıkarsa verirsin 37.5 üstüne çıkarsa fitili ver... offf önce kola vurdu sonra ayağa diğer ayağına yaptığı en sonuncusu çok yakarmış zaten onda koptu çok ağladı... içini çeke çeke ağladı şimdi beyaz gürültü ile uyuttum...

canım benim soruma cvp oldu bu. bizim sağlık ocağındaki ebede fitil ver dedi. ama kızı gözüm tutmadı pek bilgisi yok bikaç soru sordum cvp veremedi:)) ozaman karar verilmiştir bende fitil vermiyorum.
canım senin bebeğininde huysuzluğu biran önce geçer inşallah. kolayca atlatırsınız ateş olmadan.

sorma canım yaaa,nedım ınsallah o durum olusmaz,bende kendımı hazır hıssetmıyodum,uzunca bı surede hıssetmıcektım ne guzel ama oyle olmadı ıste...

Canimm yazık kuzuyaaa ne kadar zor birşey. Sünnetinde ben cok korkmuştum şimdi de bu aşıdan cok korkuyorum. Biran önce atlatir inşallah oğlun ateşsiz ağrisiz bugünü canım.. Gecmis olsun tekrar

Kızlaar gunaydinn

Ben de sonunda nohutumun resmini ekleyebildim umarımm.
Hepinize gazsız bol uykulu bir gün diliyorumm...

canım maşallah çok sevimli bu kuzu...

canım harka resimleriniz... sende manken gibisin maşallah canım... Allah sizlere bağışlasın yavrunu...

ronyacım çok geçmiş olsun kuzuna...
çok üzüldüm tez zamanda geçer inşallah...

canım hiç bilgim yok bununla ilgili ama geçmiş olsun dileklerimi söylemek istedim sana... başka doktorlara danış istersen bununla ilgili mutlaka bir ilaç ve tedavi vardır canım...

benim oğlum kakasını yapamıyor biz zeytinyağına kulak çöpünü batırıp popo deliğini uyartıp öyle kakayı yağtırıyoruz biliyorum benim gibi bir kaç kişi daha bunu yaşıyor...
bugün doktor kontrolünde de bunu konuştuk gayet normal bir durummuş makat küçük olduğundan o kendi başına yapamayabilirmiş kabız değil yani... hatta geçenlerde uzman tv den bir video da paylaşmıştım burda bu durumu yaşayanlar içi rahat olsun... yumurtadaki şişme için normal dedi ağlamaktan olurmuş 1 yaşına kadar bekleyeceğiz dedi... çok aşırı kilo aldırmışım mama ile sen kendini besle dedi... yumurta yemiyordu gaz yapar diye yiyebilirmişim... süt içme dedi. yoğurdu yiyebilirsin ama şekerlendir myke ye dedi... yüzünde isilikler vardı onun için krem vermedi bebeklerde öpülmekten olurmuş öptürme kimseye dedi ama dedesine laf anlatmak mümkünmü benden gizli öpüyor ama sesi duysanız cuk diye baba sessiz öpte duymayayım diyorum kahkalar atıyor 65 yaşında ilk torunu oldu adamın onuda anlıyorum... diğer ay devlet aşısı olmayacak onun için bu boşlukta rotavirüs aşının ilk dozu yapılacak... haziranda tekrar karma aşı olacak sağlık ocağında... bizden haberle böyle...

selam kızlar
2.ay aşıları içerisinde verem aşısıda yapıldımı?
sanırım sadece sağlık ocalarında ve verem savas dispanserlerinde yapılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…