- 13 Kasım 2011
- 1.418
- 1.063
- 133
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #49.581
kızlar yardım edin..artık dayanamıyorum acısına. hiçbir ağrım olmadan epiduralsiz doğum yapan ben göğsümün acısına dayanamıyorum. titriyorum şuan. üzerimde 5 kat kıyafet var. başım dönüyor ve aşırı halsizim. göğüslerim yara demiştim size. doktora görünmüştüm bebeğim kan kusunca. onda birşey çıkmadı şükür bende de çıkmadı, öyle dedi doktor. bana gitti hamilelikte ve emzirmede kullanılmayacak bir ilaç verdi. prednol diye kortizon içerikli bir krem. kesinlikle 5 günden fazla kullanma ve iyice yıka emzirmeden dedi. emziremiyorum şuan. göğüslerime dokunamıyorum bile. sağayım dedim makinayla mümküüün değil. utanmasam bağıracağım.. bebeğimi emziremiyorum, dişliyor ve tekrar kanatıyor. ne aypacğımı şaşırdım artık. mastit mi bu? artık iltihaplanmaya başladı teki, at deri ortaya çıkar ya jöle gibi, ondan çıktı işte. iyileşme işaretimi bu bilmiyorum ama, bana birşey söyleyin ne olur. okuduğum kadarıyla iltihap başladıysa eğer cerrahi operasyon diyorlar(( bebeğime yetemiyorum,emziremiyorum, bırakın emzirme kolumu kaldıracak halim yok (((çok üzülüyorum mama verieyim vermesine de, göğsüm nasıl boşalacak
selam kızlar
bakıyorum ama yazamadım..
berkerdem geçmiş olsun inşallah sıkıntıların çabucak geçer..
ronyacım size de geçiş olsun canım..bi an önce kuzunun sarılığı geçer inşallah..onlar bizim herşeyimiz
ben yine streslerdeyim kızlar
topuk kanımızda bir kaç değer yüksek çıkmış,geçen hafta bize ulaştılar sağlık bakanlığından..tekrar kan alınması gerektiğini söylediler,beslenme ve metabolizma kliniğine bir doktora yönlendirdiler..ertesi gün hemen ankaraya gittik..asistan doktor baktı bu sonuçlara göre bişey diyemeyiz tekrar ayrıntılı tahlil yapılcak dedi..kan alındı ve sonuçları bekliyoruz..genelde yaptıranlarda normal sonuç alınmış..inşallah bizde de öyle olur..haber veren kişiler, doktor hep olumlu konuştu..fakat ne gibi şeyler olabilir bizi bilgilendirmediler..dualarınızı bekliyorum kızlar inşallah sonuçlarımız güzel çıksın
ayyy sorma... benim eşimde doğru düzgün korunmuo kaç keredir. bişey olmaz diyip duruyor ne rahat adam yaaa.... neyse ki regl olmadım henüz. ona güveniyorum şimdilik ama napsam bilmyrm. spiral de takılamıo bana alerjik durumumdan dolayı. kendim korunmak istiyorum kocişe güvenemem
kızlar yardım edin..artık dayanamıyorum acısına. hiçbir ağrım olmadan epiduralsiz doğum yapan ben göğsümün acısına dayanamıyorum. titriyorum şuan. üzerimde 5 kat kıyafet var. başım dönüyor ve aşırı halsizim. göğüslerim yara demiştim size. doktora görünmüştüm bebeğim kan kusunca. onda birşey çıkmadı şükür bende de çıkmadı, öyle dedi doktor. bana gitti hamilelikte ve emzirmede kullanılmayacak bir ilaç verdi. prednol diye kortizon içerikli bir krem. kesinlikle 5 günden fazla kullanma ve iyice yıka emzirmeden dedi. emziremiyorum şuan. göğüslerime dokunamıyorum bile. sağayım dedim makinayla mümküüün değil. utanmasam bağıracağım.. bebeğimi emziremiyorum, dişliyor ve tekrar kanatıyor. ne aypacğımı şaşırdım artık. mastit mi bu? artık iltihaplanmaya başladı teki, at deri ortaya çıkar ya jöle gibi, ondan çıktı işte. iyileşme işaretimi bu bilmiyorum ama, bana birşey söyleyin ne olur. okuduğum kadarıyla iltihap başladıysa eğer cerrahi operasyon diyorlar(( bebeğime yetemiyorum,emziremiyorum, bırakın emzirme kolumu kaldıracak halim yok (((çok üzülüyorum mama verieyim vermesine de, göğsüm nasıl boşalacak
aaa öylemi çok şaşırdım
bebeğim harbidende bu ay epey kilo aldı
hatta şaşırdık çok kilo alınca
sarılığı geçti geçecek çok az kaldı
umarım kültürde temiz çıkarda rahatlarız
Valla bildigin Diyarbakır gittikçe gelişiyor guzellesiyor :)))en son ne zaman geldin?karpuz çekirdeğini bende çok seviyorum Ama karpuzlarımızda eski tat yok(( 50:
yeşil kaka yapıyorsa iyi beslendiğindendir eskiler üşüttüğü zaman yeşil kaka yapar derler ama iyi doyduğu zaman yaparmış yeşil kakayı fakat kakası sümüksüyse ve köpüklü yapıyorsa dikkat et rota virüsü kapmış olabilir emzik konusunda damak yapısınza zarar veriyor diyor bazı doktorlar ama karnını doyurduktan sonra kısa bir süre uykuya geçene kadar veriyorum ben hem bağırsaklarını çalıştırmasına yardımcı oluyo hemde uykuya dalıyo kısa süreli verebilirsin bence rahatlatıyo bebeği burun tıkanıklığı konusunda yardımcı olamıycam :) aventin süt sağma makinasını nasıl kurduğunu anlatırsan yardımcı olurum hangi parçalarını nasıl taktın? doktora niçin götüreceksin kakası içinse dediğim şeyler yoksa kakasında bekleyebilirsin
selam kızlar adeni aşıya götürdüm ama geri getirdim sağlık ocaklarıda aşıları cumadan cumaya yapıyormuş aklınızda bulunsun aden 2 güncük daha yırttı...
bizede 04 mayıs cumaya gün vermişti demek o sebeple o güne vermiş. giderken ateş düüşürücü falan verecekmisin bana paranox fiitl ver 10 dk önce dedi. ama ben vermek istemiyorum.
geçmişi okumadan yazıyorum aşımızı olduk kontrolden geldik... aşı oldu doktor aşı öncesi fitili verme dedi... ateş takibini yap ona göre ver dedi... fitil önerdi şurup belki yutamaz tam etki göstermez dedi... bakalım nasıl geçecek geldiğinden beri ağlıyor çok zordu ya yavrum nasıl ağladı... mamayı kesiyoruz 2 ayda alması gereken kiloyu almış obez yaparsın dedi...
sonra yine bakarım 2. ay aşısı yaptıranlara sorum kaç saat sürer bu huysuzluk?
sorma canım yaaa,nedım ınsallah o durum olusmaz,bende kendımı hazır hıssetmıyodum,uzunca bı surede hıssetmıcektım ne guzel ama oyle olmadı ıste...
bak bizde aşıdan geldik bugün yaptılar... sakın verme aşı öncesi çünkü aşının etkisini azaltırmış... fayda olmazmış... eğer ateş çıkarsa verirsin 37.5 üstüne çıkarsa fitili ver... offf önce kola vurdu sonra ayağa diğer ayağına yaptığı en sonuncusu çok yakarmış zaten onda koptu çok ağladı... içini çeke çeke ağladı şimdi beyaz gürültü ile uyuttum...
Kızlaar gunaydinn
Ben de sonunda nohutumun resmini ekleyebildim umarımm.
Hepinize gazsız bol uykulu bir gün diliyorumm...
kızlar benim kızın idrar kültüründe bakteri üremesi çıktı
bugün doktora gittik bir daha sondayla aldı idrar ama alana kadar saatlerce bekledik
her bezi açdığımızda sonra takılamadan işedi bizim cadı :)
en son iki damla kadar çekti doktor ve onuda laboratuar kabul etti çok şükür
umarım bu sefer üreme falan çıkmaz daha önceki idrar torbasıyla alınmıştı bulaşmış olabilir dedi
yavrucum nasıl ağladı bende dayanamadım ağladım
neyse umarım sonuç güzel çıkar
berkerdem canım tekrardan geçmiş olsun
Kızlaar gunaydinn
Ben de sonunda nohutumun resmini ekleyebildim umarımm.
Hepinize gazsız bol uykulu bir gün diliyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?