- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.961
hoşbulduk bişi sorucam alttaki çizelgeyi bi türlü beceremedim ben siz nasıl yaptınız siteye giriyorum seçiyorum ama bi türlü ekleyemedimHoşgeldin aramıza
hoşbulduk bişi sorucam alttaki çizelgeyi bi türlü beceremedim ben siz nasıl yaptınız siteye giriyorum seçiyorum ama bi türlü ekleyemedim
Canım seninde gözün aydın. Darısı diğer arkadaşlarımızın başına...
O sedyede yatarken Allah bana onun sağlığının yolunda olduğunu duymayı nasip etti ya. İçimden dedimki cinsiyeti sormayacağım. O bana yeterdi. Zamanı gelince nasılsa öğreneceğim. :))) Hiç cinsiyet durumunda değilim ya hiç bir önemi yok. O benim bebeğim ya yeter benimle olsun yeterli
Hayırlıyla 1 ay sonra onuda öğreniriz...
dur ben anlatayım onu sana ben çok çektim onu yapana kadar sğl arkadaşlar öğretti. lilypie sitesinde bebeğin çizelgesi var ordan Maternity & Pregnancy tıkla sonra full ticker seç ordan istediğin çizelgeyi seçtikten sonra o seni yönlendiriyor. En son sayfaya geldin mi aşağıda link görüceksin onu kopyala kontrol paneli aç profili düzenle diyince kilo bölümünün altında çizelge var oraya kopladığın linkin sadece tırnak içindeki uzantı kalıcak şekilde kaydet
cnm en son sayfaya geldim evet link çıktıda tırnak içinde uzantı çok var hangisi olucak onu anlamadım ben
cnm en son sayfaya geldim evet link çıktıda tırnak içinde uzantı çok var hangisi olucak onu anlamadım ben
Kızlar 2 şey soracaktım.
1.si doktor bana usg de 2 gün geriden demişti arada çok fazla bir fark yok gayet iyi demişti, bu ne demek oluyor tam olarak anlayamadım? Nasıl 2 gün geriden geç geliyor ki, ileriki zamanlarda durum normale dönüyormu?2. Soruma gelince malum benim ilk hamilelik pek cahilim bu konuda küçüklüğümden beride çalıştığım için hiç evde durmadım bebek altını bağlamayı bile bilmem, elime yeni doğan bebek alıp sevmişliğim bile yok doğru dürüst o yüzdennn acayipp korkuyorum şimdiden. Bol bol kitap alıp okuyorum.
Bu aralar kafama takmış olduğum konu ise bebek 10. Haftadan sonra annesinin sesini duymaya başlıyormuş 5 duyu organı gelişmeye başlıyormuş.
Bebeğinizle konuşmaya başlayın, şimdiden ruhsal gelişimi ortaya çıkıyor beyin kaydediyor diyordu kitapta.
Siz neler okuyorsunuz, yani okuduğunuz kitaplar varmı, bu aralar özellikle anne karnında bebeğin ruhsal gelişimi ile ilgili kitaplar arıyorum ama pek bulamadım, daha çok hamilelikte vücut değişimleri, bebek bakımı ve bebek mamalarıyla ilgili kitaplar var. Birde size sorayım dedim.
canım Lilypie ve tickerfactory den kabul ediyo. daisypath formata uygun değilmiş. eğer ordan yaptıysan.. ama babygaga dan da kabul ediyoyaptım bu seferde uyarı veriyo format uygun değil diye
Kızlar 2 şey soracaktım.
1.si doktor bana usg de 2 gün geriden demişti arada çok fazla bir fark yok gayet iyi demişti, bu ne demek oluyor tam olarak anlayamadım? Nasıl 2 gün geriden geç geliyor ki, ileriki zamanlarda durum normale dönüyormu?2. Soruma gelince malum benim ilk hamilelik pek cahilim bu konuda küçüklüğümden beride çalıştığım için hiç evde durmadım bebek altını bağlamayı bile bilmem, elime yeni doğan bebek alıp sevmişliğim bile yok doğru dürüst o yüzdennn acayipp korkuyorum şimdiden. Bol bol kitap alıp okuyorum.
Bu aralar kafama takmış olduğum konu ise bebek 10. Haftadan sonra annesinin sesini duymaya başlıyormuş 5 duyu organı gelişmeye başlıyormuş.
Bebeğinizle konuşmaya başlayın, şimdiden ruhsal gelişimi ortaya çıkıyor beyin kaydediyor diyordu kitapta.
Siz neler okuyorsunuz, yani okuduğunuz kitaplar varmı, bu aralar özellikle anne karnında bebeğin ruhsal gelişimi ile ilgili kitaplar arıyorum ama pek bulamadım, daha çok hamilelikte vücut değişimleri, bebek bakımı ve bebek mamalarıyla ilgili kitaplar var. Birde size sorayım dedim.
Merhaba pollyanna ben bebeğimin kalp atışlarını ayın 11 inde duydum buraya yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım bir ara fırsat bulduğunda eklersin değil mi? Senin işin de zor herkesi takip etmek. Kolay gelsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?