2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hepinizin gözü aydın çok şükür herşey yolundaymış....
darısı bizlere olsun inş....
bende haftaya gideceğim ...çok merak ediyorum bebeğimi...bi ay oldu görmeyeli çok özledim...
sizler nasılsınız ???

DMF canım seninde gözün aydın... Maşallah mübarek Cumanın hürmetine güzel haberler alıyoruz ve inşallah hep böyle devam eder.

Haftaya da çok kişi ikili teste girecek. içlerinde nasipse bende tabi. Rabbim hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin hepimize.

DÜN veya ÖNCEKİ GÜN Bİ ARKADAŞIMIZIN EVLİLİK YILDÖNÜMÜYDÜ..

hANGİ ARKADAŞTI UNUTTUM.. MAŞALLAH ÖYLE KALABALIĞIZ Kİ AKILDA TUTMAK ÇOK ZOR.

NEYSE BURDAN NİCE MUTLU YILLAR DİLİYORUM.

ne güzel haberler bunlar. darısı başımıza artık. inşallah bizde böyle mutlu bi şekilde sevinçli haberler veririz

hoşbulduk bişi sorucam alttaki çizelgeyi bi türlü beceremedim ben siz nasıl yaptınız siteye giriyorum seçiyorum ama bi türlü ekleyemedim

dur ben anlatayım onu sana ben çok çektim onu yapana kadar sğl arkadaşlar öğretti. lilypie sitesinde bebeğin çizelgesi var ordan Maternity & Pregnancy tıkla sonra full ticker seç ordan istediğin çizelgeyi seçtikten sonra o seni yönlendiriyor. En son sayfaya geldin mi aşağıda link görüceksin onu kopyala kontrol paneli aç profili düzenle diyince kilo bölümünün altında çizelge var oraya kopladığın linkin sadece tırnak içindeki uzantı kalıcak şekilde kaydet

Ben kalp atışlarını duymaya gittiğimizde beklerken kendimi öyle sıkmışım ki anlatamam. Şimdiden her şey yolunda mı diye bu kadar düşünüyoruz bir de yüzlerini görünce, inşallah, neler hisseder insan. Bir an önce tekmelerini hissetsem de doktor kontrollerini beklemesem diyorum iyi olduğunu bilmek için. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.

bizimde doktor kontrolumuz 23 ağustos. zaman geçmek bilmiyor sanki çok özledim bebeğimi

cnm en son sayfaya geldim evet link çıktıda tırnak içinde uzantı çok var hangisi olucak onu anlamadım ben

Kızlar 2 şey soracaktım.
1.si doktor bana usg de 2 gün geriden demişti arada çok fazla bir fark yok gayet iyi demişti, bu ne demek oluyor tam olarak anlayamadım? Nasıl 2 gün geriden geç geliyor ki, ileriki zamanlarda durum normale dönüyormu?2. Soruma gelince malum benim ilk hamilelik pek cahilim bu konuda küçüklüğümden beride çalıştığım için hiç evde durmadım bebek altını bağlamayı bile bilmem, elime yeni doğan bebek alıp sevmişliğim bile yok doğru dürüst o yüzdennn acayipp korkuyorum şimdiden. Bol bol kitap alıp okuyorum.
Bu aralar kafama takmış olduğum konu ise bebek 10. Haftadan sonra annesinin sesini duymaya başlıyormuş 5 duyu organı gelişmeye başlıyormuş.
Bebeğinizle konuşmaya başlayın, şimdiden ruhsal gelişimi ortaya çıkıyor beyin kaydediyor diyordu kitapta.
Siz neler okuyorsunuz, yani okuduğunuz kitaplar varmı, bu aralar özellikle anne karnında bebeğin ruhsal gelişimi ile ilgili kitaplar arıyorum ama pek bulamadım, daha çok hamilelikte vücut değişimleri, bebek bakımı ve bebek mamalarıyla ilgili kitaplar var. Birde size sorayım dedim.

Merhaba pollyanna ben bebeğimin kalp atışlarını ayın 11 inde duydum buraya yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım bir ara fırsat bulduğunda eklersin değil mi? Senin işin de zor herkesi takip etmek. Kolay gelsin canım.

Benimki de 2 gün küçük çıkıyor yumurtlama tarihiyle ilgili bir durum o. Ben 16. günde yumurtluyorum adet tarihine göre hesaplayıcılar 14. günü alıyor ortalama o yüzden oluyor.
İkinci soruna gelince seni mutlu eden şeyler bebeğin için en sağlıklısıdır bence. Annenin ruhsal durumu etkiliyor bebeği.

yaptım bu seferde uyarı veriyo format uygun değil diye
canım Lilypie ve tickerfactory den kabul ediyo. daisypath formata uygun değilmiş. eğer ordan yaptıysan.. ama babygaga dan da kabul ediyo

canım benim bebiş de 4 gün geriydi 2 hafta önce, şuan ne durumda bilmiyorum. tamamlayabiliyor gününü. doktor bana da normal dedi. sorun yok yani.

diğer soruna gelince... o senin bebeğin ve doğumdan önce istersen kitapları yala yut ama iş pratiğe gelince herşey değişiyor. ben kucağımda bebek tutmayı bilmezdim. ama kızım doğduğunda sanki yıllardır bebek bakıyomuşum gibi hissettim. İnsanın içinden öyle bi şevk geliyor ki. Yüce Rabbim bileri de böyle yaratıyor demekki. Sen bunlar için hiç kafanı yorma güzelim.

hee bu arada benim bebiş şuan beni duyuyor sa yandık!!! ablası beni sinirlendirdikçe öyle çok bağırıyorum ki.. kızım yapma, kızım etme, kızım hadi çabuk vs vs :)))

yaa canım listede değişiklik yapayım dedim, afedersin ortalığı batırdım. Liste altüst oldu(( bende tüm bilgiler görünmesine rağmen listeye çıkmıyor. üzerinde biraz uğraşmam lazım.
senin bilgini güncelleyeyim bakalım çıkacakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…