2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

al benden de o kadar.. şu an küsüz zaten sabah sinirlerimi hoplattı.. duyuyo ağladığını, benim uyutmak için saatlerce ayakta kaldığımı görüyo, ben uyandırmadan yataktan kalkmıyo..çokçok ağlarsa eğer merak edip kalkıyo, niye ağlıyo die bana soruyo ya deliriyorum.. tamam işe gidiyosun ama 15 dk bile kalksan bebeği benden alsan, bana moral vermiş beni mutlu etmiş olacaksın, benim gözümde 10 dk mola bile bazen dağlar kadar büyük,anlamıyo..

kızlar kızımın ilk oyuncağı. netten sipariş vermiştim geldi. kuyruğunu kuvvetli çekince havlıyor az çekince titriyor kulakları hışırdıyor falan. beğendim. ama kızım havlama sesinden korktu zamanla alışır bakalım :)

çıldırcam artık ütü yapıyodum kız uyandı öle bırak çamaşırlar ortada yemek yapcam çıkardım malzemeleri onlar ortada mutfakta bi oraya bi buraya koşturuyorum uykusuzluk cabası en sonunda hepsini bıraktım oturdum şimdi heryer heryerde ya benmi yapamıyorum hep bebek bak hem evi çekip çevir yetemiyorum artık temizlik yapamıyorum hiçbişe ypamıyorum..yapamadıkçada gördükçe daha beter bunalıyorum offffffffffffffffff

sağlık ocagındamı yaptırdın canım aşıları?
hepsi aynı gün içerisinde yapılıyor dimi?

sdabah benim bebişte cok agladı susturamıyordum aldım gogsume uyuyakalmısız oyle, ama cok tehlikeli bi düşse yada ezsem, sonra pişman oldum. ama o uykusuzlukla insan bilincini yitiriyo ya

canım kaç kilo dogmustu bebek şimdi 2 aylık heralde kaç kilo almışki doktor 2 ayda alması gereken kiloyu almış dedi?

bu sevimli şeyi sen doğurduğuna eminmisin :)

leblebi yutmuş solucan gibilerdendin herhalde :)[/QUOTE]
ayy ne güzsel yaaa..normal doğummu ne bu .ayy bende böle olcakmıyım(( hala hamile pantalonu giiyorum((([/QUOTE]

maşallah sana ne çıtırmışsın öyle
ben hala tosun gibiyim koca gobeğim gitmedi bir türlü :26:[/QUOTE]

canım maşallah çok sevimli bu kuzu...

canım harka resimleriniz... sende manken gibisin maşallah canım... Allah sizlere bağışlasın yavrunu...

tesekkur ederım arkadaslar
ınsan dogumdan sonra eskı kılolaların olmadıgını gormesı cok fazla motıve edıyor
hamılelıgımde zaten cok kılo almamıstım 7 kılo almısım kızımda 3.5 kılo dogdu
benım galıba ıc karnım buyuk cunku gobegımde cok fazla buyumemıstı
bu arada spınal sezeryan oldum

Son düzenleme:
cnm ya carpol verme demiş sizin doktor ama benim doktor gelmeden yarım saat önce carpol ver dedi.

devit monovit göre daha hafifmiş bugün doktor dedi. o sbeple 9 damla demiştir cnm
ben devit d3 veriyorum günde 3 damla. aslında banada günde 9 damla kullan dedi ama ben hiç almıyorum :44: sizden kullanan var mı?

2 4 5 6 şıklarını yapıyorum bende :) 2. sık bazen aksıyor.
6. şıktada zorlansamda katlanıyorum iştee çorap giymeyi hiç sevmem normalde.

geçmiş olsun cnm.. canları sağolsun da dediğin gibi napalım. annelik işte:)

az önce aşıdan geldik, çok ağlamadı bebeğim çok şükür kızlar. 2. aşımızmış bizim. ilkini hastanede yapmışlar zaten..darısı olmayanların başına.bu arada ya lohusalıktanmıdır nedir, lohusalık ta naısl bişiymiş böyle bitmedi gitti:), hala sinir oluyorum ben bazı şeylere.kaynanam da geldi aşıya. kayınbabamla birlikte. hazırmısınız oğlunla biz aşağıda bekliyoruz dedi arabayla. hazırız geliyorum dedim. ona rağmen bizim eve çıkmış, içeri girmiş bizim evin anahtarıyla.. ya belki ben o anda özel bişiy yapıyorum! hayret bişiy.neyse dış kapının önünde de kayınbaba bekliyo. bebeği kim taşıyacak kavgası çıktı bi de.. töbe töbee. hiç mi görmediniz sanki. hergün bizdesiniz, sorgusuz sualsiz.neyse bindik arabaya. kaynanamla oğlum arabasıyla arkada. sen öne otur dedi. rahat rahat sevicek ya ondan. neyse, aşımızı olduk. emzirme odasına geçtik, dün size burdan yazmıştım, neredeyse acillik oluyordum göğüslerimin yarasından dolayı. acısına dayanamıyorum diye. silikon uçla emzirdiğimi gördü.vay niye silikon uçla emziriyomuşum,şimdi anne olmaya ne varmış, hani kız erkeklerin kullandığı plastik bişiy vardı,hiç kullanmadık biz gerçi ama diye detaya girdikten sonra, aynı onun gibi ne çocugumu kandırıyon diyor yarı espri karışık.çok yapmacık geliyor öyle deyince de.( zaten canım sıkkın plastik bişiyi bebeğimizn ağzına veriyorum diye, iyice can sıkıntısı bunlarınki) güya hem beni kırmayacak, hem istediğini diyecek. ben de annesi ölsün o zaman dedim.ne çektiğimi sormuyor bile.. zaten söylesem de sen yaptın öyle o göğüsleri dedi.( ben fazla tutuyormuşum memede. ne yapıyım çocuk emerken memeden mi alayım.başımda bekliyordu başlarda emzirirken. bebek yorulup 30 sn ara verse doydu zannediyordu, çektiriyordu. kırmamak için birşey diyemiyordum.)hemen hemen hergün geliyorlar.rahatsız değilim o ayrı ama bi telefon edin de gelin. tek isteğim bu.. yeri geliyo banyoda oluyorum.üstüm gecelikli oluyo, ne bilim saç baş karışık oluyo, göğsüm acıdıgı için fora oluyo.. ne biliyim belki 40ım çıktıktan sonra başka hallerde olcam,düşünmüyorlar hiç. çat kapı.ksr bakma rahatsız ediyoruz böyle sık sık ama biz bebeğimizi görmeye geldik, sevip gitcez diyorlar. güya rahat ol manasında. töbe töbee nasıl rahat olayım. bornozumla mı çıkayım karşılarına aslında çıkıcan birinde. ooohh heryer fora. o zaman anlıycaklar

eşime anlatıyorum durumu, hissettiklerimi. abartı buluyo. ve ayrıca onların da evi. istedikleri gibi gelirler. telefon açmaları saçma olur diyor. fikirlerimiz uyuşmuyo senle bi türlü diyip gidiyorum mekandan anneme anlattım birinde. bi daha da anlatmam. aman kötü olma kızım, ama şöyle aman böyle. başlarım böyle işe

sn değil bnde öleym mrk etme her yer her yerde..nasıl temzlk yapcamki brksam ağlıcak duymıcam..cumart.dedm eşime sn ilgilenrsn bn temzlk yaparm oda uyursa bnde sna yardım ederm dedi cnm bnm

canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah göğüslerin biran önce iyileşir. Kaynanalar hep öyle. o noktada torunu daha önemli tutuyorlar gelini pek önemsemiyorlar sanırım. bende başlarda ucunu tutamıyor diye silikon uç almıstım yada sağıp veriyordum ama kayınvalidemin demediği kalmamıstı. hele ki ilk günlerde sütüm yeterli değildi ve kızım sürekli ağlıyordu mama vermek istedim bikaç günlüğüne. olay çıakrdılar kendisi söyleyemediklerini gelenlere söyletiyordu. çok bunalmıstım geceleri gizli gizli eşimle bebeğime mama veriyorduk aman görmesinlerde bişey demesinler diye. ama şuan kendi evimdeyim çok şükür istediğimi yapıyorum sütümü sağıp veriyorum kimseyede açıklama yapmak zorunda kalmıyorum. 40ından sonra daha seyrek gelmeye başlarlar canım sende ozamana kadar kendini toparlarsın düzenini oturtursun.

canım ya, çok gerilmişsin sen...ama elinden geldiğince rahat olmaya bak, onlar için düzenini değiştirme...bazen anlayışsız olabiliyolar işte...

ya kızlar bebek görmeye gelen herkes canımı sıkıp gidiyo...daha 19 günlüğüm, her gelen 'aa, göbeğin kalmış' diyo.....bi de banko şey var :' aa, bunu kucağa alıştırmışsın'...Allah aşkına bilen deyiversin, millet nasıl alıştırmayagbiliyoki..bebe çatlarcasına ağlarken bakıcammı kucağa alışmasın diye...aranızda öyle yapan var mı!!!!ben mi beceriksizim, nedir bunun formulü????benimki emzik de almıyo, başka nasıl susturulurki???????

ahh canım yaa kıyamam sanaa .. çok iyi anlıyorum.. benim annem babam da hergün geliyolar, kendi annem babam olmasına rağmen bazen ben bile rahatsız olduğumu hissediyorum, bide k. waldemler hergün gelse düşünemiyorum..k. valdemler bigün sabahın köründe geldiler bende üstümde pijamalar, uykudan yeni uyanmıştım bi baktım kapıdalar.. ne alaka diye kaldığımı hatırlıyorum. .daha kahvaltı bile yapmamıştım elim ayağıma dolandı..yoldan pişmiş tavuk almışlar da yeriz bizde açız dediler,(sabah sabah) hadi neyse dedim ama çat kapı gelmeleri çok düşüncesizce..
emzirme olayı da ayrı bi problem..insan kendi anne babasının yanında bile rahat olamıyo..ben emzirirken salonumda oturmak istiyorum ilk zamanlar odaya kapanıyodum şimdi saldım :)) o da annemin zoruyla oldu, biz hep gelip gitczz odaya mı kapancan diyo.. emzirme önlüğmü takıyorum ohh mis:)salonda emziriyorum evimde rahat edemicemmi diyorum, babam da arkası dönük oturuyo, biraz büyük ve kademeli bizim salon :)
senin fikrinde çok mantıklı aslında, her yer foraaa:)) kaçışcaklar sonra sağa sola:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…