- 21 Ocak 2012
- 291
- 3
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #49.661
Beste geçen sana uyku arkadaşını sormuştum, cevap verdin de ben mi atladım ?
canım bizim de az kaldı aşımıza sen sormuşsun ama ben de sana sorayım çok mu zor geçiyor gün? ağlıyor mu sürekli? ateşlendi mi? inş. hiçbiri olmamıştır. kolay atlatır kuzun. 3ünü birden mi yaptırdın? bizim gittiğimiz özel dr.umuzun hastanesine aşı göndermiyormuş devlet nasıl iş anlamadım sen özelde mi yaptırdın?
ahh canım seni nasıl iyi anlıyorum
benimde kaynanam burdaydı yeni gitti
burnumdan getirdi kadın hayatı resmen
annemleri yemeğe çağırdım o burdayken
kadın resmen annemle gelinimizin lokmasını saydı
oğlumun parasını ekmeğini yiyorlar diyeresmen kahroldum
her sofradan kaldığındada oğlum kesene bereket diyor
sanki ben çalışmıyorum bende oğlu kadar maaş alıyorum
bana diyor sen doğur oğlum baksınoğlumun bir meme vermediği kalıyor diyo
hayatı burnumdan getirdiler eşimde demezmi ne zaman dedi annem bunları ben duymadım
dedim sen saf saf bakın yanında benim ağzımı burnumu kırsalar anlamıcan
iyim deyim iyi olayımm geçmişi okuyum dedim ama okuyacak zamanım yokk herkez iyidir inşallahh bende pansumana gittim sabah hemşire moralimi bozdu karnın çok sert kis gibi olmuş antibiyotik içmesen geçmez içerden kuruması lazım dedi ne zaman geçecek yaaa çok canım sıkılıyo niye beni buluyo böle şeylerr isyan etmek istemiyorum ama zaten doğumdan sonra eşimle tartıştıkk babası ve ablası yüzünden beni ağlattı sinir krizi geçirtti benden özür bile dilemedi eşime çok aşıktım çok seviyodum artık eskisi kadar sevmiyorumm babası ablası benden daha kıymetlimiş demekki nedenide neden doğum yapınca hastaneye geldiklerinde annem onlara hoşgeldin dememiş babam getirdi beni hastaneye doğuma hala utanmıyolar yaaa bide onun üzüntüsüü var canımın acısı var nefret ediyorumm eşimden ve ailesindennn
bebeğimin burun tıkanıklığı var.bugün eczaneden deniz suyu aldık.fakat kaç damla kullanıcam ve günde kaç kere kullanıcam bilmiyorum.kullanan varsa ve söylerse çok sevinirim.bebeğim 52 günlük kolik ağrısı var gazı çok.zinco,metsil kullandık iyi gelmedi bugün iyice kötü oldu mosmor oldu bebeğim içim parçalandı bizde sap plexs diye bir damla var onu aldık kullanan var mı acaba iyi gelir mi
sağlık ocagındamı yaptırdın canım aşıları?
hepsi aynı gün içerisinde yapılıyor dimi?
simdi gördüm mesajını
bende 2 tane uyku arkadası var
1. Amazon.com: Cloud b Sleep Sheep On The Go Travel Sound Machine with Four Soothing Sounds: Baby ebebekte, carrefourda satılıyor . yumusacık cok sevimli sesleride güzel.
2. Prince Lionheart Tummy Sleep Cream Uykucu Ayıcık Bej - Zidaya bence bu daha iyi, ses kalitesi güzel ayrıca kendi sesini kaydedebiliyorsun, birde bebek haraket ettiğinde agladıgında otomatik olarak baslıyor sectigin modda, ben ayıcıgından cıkardım yataga astım.. bebiş ne zaman uyanır gibi olsa başlıyor hoop tekrar dalıyor.. çok başarılı
birde bunun hakkında cok okudum :
Cloud-B Yıldızlı Rüya Arkadaşı Kaplumbağa Kardeş - e-bebek.com
ama daha sonrası için daha uygun olur diye düşünüyorum tavandaki yıldızları görebildiginde
beste amazon'dan sipariş veriyor musun hiç ?
birde amazon'dan verdiğin linkteki ziyada daki gibi harekete duyarlı olarak başlaması var mı? ses kayıt var mı ?
Sab Simplex i yeni kullanmaya başladık biz,baya gaz çıkarıyor kuzum aama yine de çok ağladı bugün.Kremi varmış onu da denicez bu gidişle...bebeğimin burun tıkanıklığı var.bugün eczaneden deniz suyu aldık.fakat kaç damla kullanıcam ve günde kaç kere kullanıcam bilmiyorum.kullanan varsa ve söylerse çok sevinirim.bebeğim 52 günlük kolik ağrısı var gazı çok.zinco,metsil kullandık iyi gelmedi bugün iyice kötü oldu mosmor oldu bebeğim içim parçalandı bizde sap plexs diye bir damla var onu aldık kullanan var mı acaba iyi gelir mi
ahh canım seni nasıl iyi anlıyorum
benimde kaynanam burdaydı yeni gitti
burnumdan getirdi kadın hayatı resmen
annemleri yemeğe çağırdım o burdayken
kadın resmen annemle gelinimizin lokmasını saydı
oğlumun parasını ekmeğini yiyorlar diyeresmen kahroldum
her sofradan kaldığındada oğlum kesene bereket diyor
sanki ben çalışmıyorum bende oğlu kadar maaş alıyorum
bana diyor sen doğur oğlum baksınoğlumun bir meme vermediği kalıyor diyo
hayatı burnumdan getirdiler eşimde demezmi ne zaman dedi annem bunları ben duymadım
dedim sen saf saf bakın yanında benim ağzımı burnumu kırsalar anlamıcan
amazondan alıyorum ama herseyi göndermiyorlar, shipping bölümünde gönderip göndermediği yazıyor. eger cok almak istedigim birşey olursa ve göndermiyorlarsa amerikadaniste.com dan posta kutusuna gönderiyorum, onlarda buraya postalıyor.
onun sese, harakete duyarlı modu yok, 4 sesi var kalp atısıi yagmur, okyanus, balina(anne karnı içi gibi) ama ses kalitesi digeri kadar iyi değil.. timer ı var avantaj olarak. bunun en güzel yanı inanılmaz yumusak ve tipi cok sevimli
diğerini daha çok tavsiye ederim.
kızlar gecen gun bebişe oyuncak aldım, kedinlikle tavsiye ediyorum henuz 7 haftalık olmasına ragmen nasıl heyecanlanıp oynuyor saasırdım. aktivite saati için harika eglenceli
1. oyun halısı: üzerinde heyecanla oynuyor, jimlastik yaptıkca da gaz cıkartıyor, süper Tiny Love Gym Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı - e-bebek.com
Eki Görüntüle 399164
2. oyun patigi ben ellerine takıyorum simdilik : Playskool Çıngıraklı Patik - e-bebek.com
kızlar aden sabhtan beri vık vık vık hiç durmuyo hep kucak istiyo tabi ben artık yorgunluktan ölüyorum neyse buüne kadar çeşitlimarkalarda emzik aldım chıco bebedor nuk hepsindende 3 er 5şer aldım ama aden hiç birini emmedi takiiiiiii bugün wee diye bir marka buldum markette bakkal memesi 3.tl ye 1 saattir ağzından düşürmeden emiyo kızlar ağzından hiç düşmüyo deneyin en azından ağzı kapandı
kızlar aden sabhtan beri vık vık vık hiç durmuyo hep kucak istiyo tabi ben artık yorgunluktan ölüyorum neyse buüne kadar çeşitlimarkalarda emzik aldım chıco bebedor nuk hepsindende 3 er 5şer aldım ama aden hiç birini emmedi takiiiiiii bugün wee diye bir marka buldum markette bakkal memesi 3.tl ye 1 saattir ağzından düşürmeden emiyo kızlar ağzından hiç düşmüyo deneyin en azından ağzı kapandı
bende delirmek üzreyim saat 5 te uyandı azra uykusu da var ama bir türlü uyuyamıyo sürekli ağlıyo ölüyorum yorgunluktan artık wee nin emziğini bende aldım fakat almıyo küçükhanım ağzına :) neyseki sende işe yaramış umarım uyurlar artık
ay cnm ya annelik zormuş gerçekten daha doğrusu yorucu ama yapıcak bişey yok bu dönemlerde geçicek bazen ağlamalrını duymamazlıktan geliyorum yoksa bana nefes aldırmıycak o derece ...bu benim aldığım wee emzik damaksız olandan bizde işe yaradı hatta uyudu ağzından zor aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?