2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin burun tıkanıklığı var.bugün eczaneden deniz suyu aldık.fakat kaç damla kullanıcam ve günde kaç kere kullanıcam bilmiyorum.kullanan varsa ve söylerse çok sevinirim.bebeğim 52 günlük kolik ağrısı var gazı çok.zinco,metsil kullandık iyi gelmedi bugün iyice kötü oldu mosmor oldu bebeğim içim parçalandı bizde sap plexs diye bir damla var onu aldık kullanan var mı acaba iyi gelir mi

Beste geçen sana uyku arkadaşını sormuştum, cevap verdin de ben mi atladım ?

simdi gördüm mesajını
bende 2 tane uyku arkadası var
1. Amazon.com: Cloud b Sleep Sheep On The Go Travel Sound Machine with Four Soothing Sounds: Baby ebebekte, carrefourda satılıyor . yumusacık cok sevimli sesleride güzel.
2. Prince Lionheart Tummy Sleep Cream Uykucu Ayıcık Bej - Zidaya bence bu daha iyi, ses kalitesi güzel ayrıca kendi sesini kaydedebiliyorsun, birde bebek haraket ettiğinde agladıgında otomatik olarak baslıyor sectigin modda, ben ayıcıgından cıkardım yataga astım.. bebiş ne zaman uyanır gibi olsa başlıyor hoop tekrar dalıyor.. çok başarılı

birde bunun hakkında cok okudum :

Cloud-B Yıldızlı Rüya Arkadaşı Kaplumbağa Kardeş - e-bebek.com

ama daha sonrası için daha uygun olur diye düşünüyorum tavandaki yıldızları görebildiginde

canım çok sağol... evet üçü bir oluyor 1 koldan 2 bacaktan... bacaktan yapılan bir tanesi çok ağır en çok o yaktı zaten o aşıyı en sona bıraktı onuda vurunca hiç susmadı hep ağladı... aşıya giderken mutlaka biri yanınızda olsun zapdetmek zor olabilir... şuan ateş 36.4 öğlen saatlerinde 35 fln di... bakalım gece ne olacak... sürekli her uyandığında takipteyim... ateş ölçme aletiniz mutlaka evinizde olsun temin edin... ateş başlayınca fitil vercem yarım paranox zaten bebekler için sanırım sadece bu fitil var... oğlum kolik gibi ağlamıyor beli iğnelerden ağladıüı mazlum mazlum ağlıyor... inşallah gecemiz iyi geçer... Allah yardımcımız olsun...

hepsimi aynı olur ya... biri çıksın şurda farklı birşey anlatsın...
ben Allaha söz veriyorum çok iyi, anlayışlı ve oğlumun evine zırt pırt gitmeyen bir kaynana olacağım...

Merhaba ben deniz suyunu kullanıyorum.Günde 1 kez burundaki tıkanıklığın durumuna göre 3-5 damla arası değişiyor.Sonra çocuğu 20-30 sn dik tutuyorum ve burun aspiratörü ile burun içindekileri çekiyorum.Eğer aspiratörün yoksa al derim.Çünkü sadece damla yeterli gelmeyebiliyor.Ben Otri Bebe nin aspiratörünü kullanıyorum,sana da tavsiye ederim.Eczanelerden temin edebilirsin.

Son düzenleme:

beste amazon'dan sipariş veriyor musun hiç ?

birde amazon'dan verdiğin linkteki ziyada daki gibi harekete duyarlı olarak başlaması var mı? ses kayıt var mı ?

beste amazon'dan sipariş veriyor musun hiç ?

birde amazon'dan verdiğin linkteki ziyada daki gibi harekete duyarlı olarak başlaması var mı? ses kayıt var mı ?

amazondan alıyorum ama herseyi göndermiyorlar, shipping bölümünde gönderip göndermediği yazıyor. eger cok almak istedigim birşey olursa ve göndermiyorlarsa amerikadaniste.com dan posta kutusuna gönderiyorum, onlarda buraya postalıyor.

onun sese, harakete duyarlı modu yok, 4 sesi var kalp atısıi yagmur, okyanus, balina(anne karnı içi gibi) ama ses kalitesi digeri kadar iyi değil.. timer ı var avantaj olarak. bunun en güzel yanı inanılmaz yumusak ve tipi cok sevimli
diğerini daha çok tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Sab Simplex i yeni kullanmaya başladık biz,baya gaz çıkarıyor kuzum aama yine de çok ağladı bugün.Kremi varmış onu da denicez bu gidişle...

Off Ronya'cım senin kayınvaliden çok betermiş ama iş eşlerde bitiyor dengeyi onlar kuramazlarsa arada yıpranan bizler oluyoruz maalesef.Senin kuzunun da sarılığı varmış çok geçmişş olsun bizimki de oldu sarılık geçti çok şükür.

Geçmiş okumaya kalktım ama nafile çok uzun zaman oldu bitirmem imkansız.Hepinizi çok özledim umarım siz ve kuzular iyisinizdir.Ara ara hep okudum sizleri ama Giza İpek'ten pek fırsat kalmıyor cvp yazmaya.15.gün başbaşa kalmıştık kuzumla sonra beceremedik ben ağlar o ağlar annem dayanamadı geri döndü ,1 hafta kaldı cmt günü de hep beraber annemlere gittik bizim kuzunun ilk uzun yolculuğuydu çok problem çıkarmadı orada da keyfi yerindeydi ama bugünn gaz sancısı çok canını yaktı gözümün içine anne yardım et der gibi baktıkça ben de fena oldum.O ağladı ben ağladım akşamüstü .Ya ben ne beceriksiz, sulugöz bir insan oldum çıktım inanın anlayamıyorum kendimi.Bütün gün uyumadı şimdi uyuyor.Rezene içiyorum çörek otu çiğnedim yediklerime dikkat ediyorum sab simplex aldık onu veriyorum sıcak su torbası sıcak havlu hepsini denedim.Uyumasaydı doktora gidecektik en son artık.Ne beceriksiz insanım annemsiz bakamıcam heralde ben bu çocuğa:

selam kızlar kayınvalidelerden sözedilmiş daha doğrusu dert yakınılmış Allah yardımcımız olsun hepimizin bende bu konuyla ilgili duygularımı daha sora yazıcam ( kociş yanımda her an okuyabilir :)) kızımın poposu pütür pütür oldu 2 gündür kızarık değil yan pişik gibi ama ne olduğunu da anlamış değilim bilen var mı ne olabilir acaba sadece pütürlükler var bugünde çok huysuz acaba o yüzdenmi diyorum canımı acıyorki

gümrükten , gönderime izin verdikleri herşey geçiyor mu ? sen ne tarz şeyler alıyorsun? kargo ücreti ortalama ne tutuyor? birde amazon.com, de, uk... hangisinden alıyorsun ?

amazondan sipariş vermek istediğim çok ürün var, özellikle .uk sitesinden aventlerin fiyatları çok uygun, dediğim gibi karanlık kuyu benim için, çok çekiniyorum...

Ben de oyun halısı ve bu patiklerden aldım ama kullanmak için bana erken geldi, seninki oynamaya başlamış ne güzel. Ben de çıkardım belki yakında.

selam kızlarr..

GAMZE nerdesinn sana msj attım aldın mı? :)) o gün gerçekten çıldırdık gece 3e kadar susmak bilmedi benim sıpa. ertesi günde gülücükler saçarak uyudu.. bi günü diğerini tutmuyo.. bu kriz anları ne yapcamı şaşırıyorum valla..

kızlar geçmişi çok okuyamadım çok birikiyo sayfalar ama çok özlüyorum forumu yaa tam giriyorum kız ağlıyo öyle kalıyo sayfa püff.. birazcık daha büyüsek de artık bi düzen tuttursak

kızlar aden sabhtan beri vık vık vık hiç durmuyo hep kucak istiyo tabi ben artık yorgunluktan ölüyorum neyse buüne kadar çeşitlimarkalarda emzik aldım chıco bebedor nuk hepsindende 3 er 5şer aldım ama aden hiç birini emmedi takiiiiiii bugün wee diye bir marka buldum markette bakkal memesi 3.tl ye 1 saattir ağzından düşürmeden emiyo kızlar ağzından hiç düşmüyo deneyin en azından ağzı kapandı

bende delirmek üzreyim saat 5 te uyandı azra uykusu da var ama bir türlü uyuyamıyo sürekli ağlıyo ölüyorum yorgunluktan artık wee nin emziğini bende aldım fakat almıyo küçükhanım ağzına :) neyseki sende işe yaramış umarım uyurlar artık

benimki de weeninkini emiyor çok güsel emzikleri ben çok memnunum renkleri desenleride hoş :)) ama damaklı olmasına dikkat et. weenin damla silikonlu var eşim almıs. netten onun zararlı oldugunu okudum vermedim bi daha damaklı silikonlu olması daha iyi.

ay cnm ya annelik zormuş gerçekten daha doğrusu yorucu ama yapıcak bişey yok bu dönemlerde geçicek bazen ağlamalrını duymamazlıktan geliyorum yoksa bana nefes aldırmıycak o derece ...bu benim aldığım wee emzik damaksız olandan bizde işe yaradı hatta uyudu ağzından zor aldım

gerçekten çok zor ve yorucuymuş hem topikte hm de çevremde 2-3 çocuk annesi olan kadınlara hayretle bakıyorum önlerinde saygıyla eğiliyorum :) ben bir tanesiyle başedene kadar anam ağlıyor :) ben damaklısını almıştım bir de damaksızını alıyım belki o işe yarar bu arada buzuki sayesinde azra da uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…