2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

erkek milleti işte!!!!!!!!!anlamazlar canım, yüzde 90 ımız aynı durumda...babalık annelik gibi değil, sadece alıp iki sevmeyi biliyolar...ev işlerini de boşver, olduğu kadar olsun, hatta olmasın..gelince kendi hazırlasın yemeğini...hadi çocuğa yardım etmiyo, onun özbakımından da sen sorumlu değilsinya...yetişemediğini görsün o da ..herşeye yetişen mükemmel kadın rolüne girdiğimizde öyle alışıyolar ve öyle gidiyo..onlar da zora girsin biraz...el kadar bebeyi kucağa alıştırma diyen bizim milletimiz kocaya gelince hiç herşeyini eline vermeye alıştırma demiyo...çalışsan da doğursan da herbişeyden sen sorumlusun gibi bakılıyo...boşver ya..

aynen babalığı yanlızca sakinken sevmek olarak algılıyorlar biz 2.5 aylık olduk hep söyledim bu huzursuz günler benim için geçecek 3 ay 5 ay ama senin ömür boyu başına kakıcam dedim dinlemedi şimdi kız maşallah sakinleşti nerdeyse 15 gündür maşallah gaz falan yok ama ben hiç bi fırsatı kaçırmadan laf sokuyorum:) oh olsun ona

canım biz de sobalı evdeyiz ama hergün olmasa da sık sık yaptırıyorum ben..rahatlıyo biraz...gerçi her çocukda öyle olmuyo...ciltte pütürler küçük bebeklerde çok oluyo, bizimki de sivilce çıkardı...çok fazla öpülüyo olabilirmi acaba?hassaslar malum..

zor bi gece geçirmişsin...Allah güç kuvvet versin...meme çatlakları için evcop kapsülü denedinmi?bana çok iyi geldi..cildiyeciler de genelde bunu tavsiye ediyolarmış

Günaydınlar, gerçi bize gün sabah 5te başladı ama, bugün azimliyim ayrılmayacam aranızdan bakalım becerebilecekmiyim? Özledim sizleri kendinize iyi bakın

biz de seni özledik :)

beceriksiz filan değilsin canım, hepimiz aynı hafakanları yaşıyoruz...bebeklerimiz çok aciz, kendi başlarına gazlarıı bile çıkaramıyolar, biz de acılarını gideremeyince kendimizi çaresiz hissediyoruz..çook dua etmek lazım...Acizlik Allah katında en makbul andır dua için..

bedriyecim, tekrar geçmiş olsun canım...eşine kızman normal ama Allah bilir ailesi geriden dolduruyodur, erkeklerde böyle şeylere çabucak kanıyolar..onlar için huzurunu bozmamaya çalış..zor, biliyorum ama!!!!!!!!!!!!!!!!antibiyotik kullanmamakda da diretme canım, şu an sağlığın herşeyden, hatta bebeğin emmesinden bile önemli..sen iyi olup toparlanamazsan ona da yeterince ilgi gösteremezsin....

bugün içimi rahatlatan tek yazı seninki oldu :) geçiyo yani bunlar di mi !!!!!!!!! aman iyi........... eşin pişman oluyodur heralde sana bu bi ömürlük laf sokma hakkını verdiği için :)

çok çok geçmiş olsun hepimiz duacız cnm Allah acil şifalar versin

bugün içimi rahatlatan tek yazı seninki oldu :) geçiyo yani bunlar di mi !!!!!!!!! aman iyi........... eşin pişman oluyodur heralde sana bu bi ömürlük laf sokma hakkını verdiği için :)

geçiyo cnm geçiyo :) hatta ilk sancısız gününde bu çocuğa bişey oldu sürekli uyuyo diye ortalığı ayağa kaldırdım:)

Eki Görüntüle 399507

Didem ve Defne kuzum:)) biri şimdiki zaman biri 2,5 yıl önce :))

didem biraz daha iri duruyo ablasından ama onun dışında herşey aynı kıyafetler duruş bakış yatak örtüsü bile aynı

cok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin anneciğine...

nasıl yani!!!!!!biri didem biri defne mi????aynı bebek değil mi bunlar :)
cıkkk, değil:)))

didem biraz daha iri duruyo ablasından ama onun dışında herşey aynı kıyafetler duruş bakış yatak örtüsü bile aynı

cok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin anneciğine...

aslında didem şuan o zamanki defneden daha zayıf:))
örtüyü yeni sermiştim, sabahta didoşa ablasının kıyafetini giydirirken bu aklıma geldi hemen çekip yükledim:)))

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inş..

Eki Görüntüle 399507

Oyy maşaAllah ilk gördüğümde ikiside aynı sanmıştım. Birbirlerinin kopyası olacaklar anlaşılan... Doğrusu oğlumda ablasının bebekliğine çok benziyor...

Haklısın cnm. Azcık kaloriferleri yaksalar ev ısınıyor ama güneşli deye yakmıyorlar. Bizde kuzey cephe ve onuncu katta oturuyoruz haliyle soğuk oluyor. Mutfağımın balkonu sabah güneşi alıyor, birde camekanlı o yüzden evin en sıcak yeri orası. Oğlumu bugün orda yıkadık. Oğlumda öpülüyor en çok ben sonra ablası(( Dün bir arkadaşın kontrolünde doktoru öpmeyin, öptürmeyin demiş. Bende ondan sonra öpmemem kararı aldım.

günaydın kızlaaar

ben daha yeni kahvaltı yapabiliyorum o yüzden günaydın

biz yaptık güzelim böyle..tepemize çıkardık..bizim evdede ödemeler bende hep..analarının evindede böyleydi sanki..

Nigonun mesajına biz yaptık bunları böle dicektim ki herkes aynı fikirdeymiş hata bizim katılıyorum!! alıştırdıkkk

Gıcık 2 bende nuk damaksız başka bişi olmuyo

Eki Görüntüle 399507

bunlar aynı değil mi? biri başka biri başka mı :44:
değilmiş..vay bee çok benziyolar ikiz gibi..ne hoş keşke bnde kardeşimle böyle benzeseydim alakamız bile yok.. hadi bn babama benziyorum ordan yırtıyorumda o kimseye benzemiyo Saba tümere benziyo :))

Son düzenleme:
aşımızı olduk geldikkkk....
3tane birden kızım ağladı ben ağladım dayanamadımmmm....
dr şurup verdi eve gelince hemen içirdim şimdilik bişi yok inş akşamda olmaz...
3 gün boyunca ateşi sürebilirmiş...

POLLYANNACIM,,,
nasılda benziyorlar yaa maşallah

mesajını aldım ama cevap vermeyi unuttum canım ya

mesajını attığın sırada uykusuz anneler kulübünün uyku eğitimindeydim, dediğim gibi unuttum uyku ile ilgili bir yazı yazıcam bir ara, müsait olunca , bu aralar çok dağıldım, buraya bile çok az yazı yazıyorum önce evi toplamam lazım b.k götürüyor ev toplanınca bende kafamı toplarım :)

Eki Görüntüle 399507

bir blogda 2 yıl ara ile aynı çocuğu doğurmuşum diye bir yazı vardı, onu aradımda yazıyı bulamadım, senin fotolar gibi yalnız seninki daha başarılı :)

allah bağışlasın ikisinide canım ya...

Eki Görüntüle 399507

maşallah barekallah ikisine de çok güsel düşünmüşsün ileride ne güsel hatıra olur ve çok benziyorlar birbirlerine. bende eğer ikinci çocugum olursa aynısını yapıcam tabi erkek olursa nabarım bilmem :)) sarı tulumlarını giydiririm

hadi geçmiş olsun bu da geçti.. rota aşısı yaptırmazsan 2 ay rahatsınız:))

bizimde haftaya perşembe aşılarımız :18::18::18::18:

kızçelerimin fotoğrafına yorum yapan beğenen tüüüümm arkadaşlarıma çoook teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…