- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #49.681
ay cnm ya annelik zormuş gerçekten daha doğrusu yorucu ama yapıcak bişey yok bu dönemlerde geçicek bazen ağlamalrını duymamazlıktan geliyorum yoksa bana nefes aldırmıycak o derece ...bu benim aldığım wee emzik damaksız olandan bizde işe yaradı hatta uyudu ağzından zor aldım
gümrükten , gönderime izin verdikleri herşey geçiyor mu ? sen ne tarz şeyler alıyorsun? kargo ücreti ortalama ne tutuyor? birde amazon.com, de, uk... hangisinden alıyorsun ?
amazondan sipariş vermek istediğim çok ürün var, özellikle .uk sitesinden aventlerin fiyatları çok uygun, dediğim gibi karanlık kuyu benim için, çok çekiniyorum...
gümrükten , gönderime izin verdikleri herşey geçiyor mu ? sen ne tarz şeyler alıyorsun? kargo ücreti ortalama ne tutuyor? birde amazon.com, de, uk... hangisinden alıyorsun ?
amazondan sipariş vermek istediğim çok ürün var, özellikle .uk sitesinden aventlerin fiyatları çok uygun, dediğim gibi karanlık kuyu benim için, çok çekiniyorum...
Ben de oyun halısı ve bu patiklerden aldım ama kullanmak için bana erken geldi, seninki oynamaya başlamış ne güzel. Ben de çıkardım belki yakında.
Birde eger bulursan us sitesi grp daha uygun ukde pound olan ys de durek ayni rakam usd oluyor. Kargo ucretinide soyle ogrenebilirsin, sepetine dlmak istedilerini doldur sonra odeme ekranina gelmeden nasil yollamak istedigin hizli veya normal postaya gore ucret cikiyor seciyorsun sonra odeme oluyor. O sekilde kontrol edebilirsin
Ay ne güzel ya, bir sürü kıskanılacak şeyi bir arada yazmışsın, Antalya, zayıflık, akıllı çocuk, ne diyeyim, Allah düzeninizi bozmasın. Sevindim valla.kızlar gunaydın bız annemdeyız halen antalyada hava cok guzel valla hepımız kısa kolluyuz sıcagı ozlemısım afyonun sogugundan sonra :)
ıkı oglumda ıyıler sukur abımızde hıc kıskanma oılmadı cok sevıyor herseyını beraber yapıyoruz mınık oglumda artık yormuyor benı masallahhh kendın kendıne anakucagında oynuyor nbakınıyor hayvancıklara aynalara gecede 3 mkere kalkıyor emıyor uyuyor gaz sorunumuz kalmadı 10 gundur ılacta nkullanmıyorum artık dun alısverıse gıttık arabasında bakındı uyudu bende alısverıs yaptım hem onlara hem kendıme 38 beden pantolana gırebıldım cok sevındımmm :))
8 mayısta ıkıncı asımız var monu dusunur oldum canı acıyacak yavrumun
bugeceyi çok şükür kolay atlattık..ateşi düştü güzelce uyududa ama ben başından ayrılamadım tabi..saat başı kalktım ateşini ölçtüm..kocam herzamanki g,ibi uyanmadı bile..zaten akşam küsüştük konuşmuyorum onla..görücek bundan sonra o..ne çamaşır ne bulaşık ne yemek ne içmek..ne halt ederse etsin..çok yüzverdim tepeme çıktı..akşam şaka yaptım bakıcı tutalım çok yoruluyorum dedim cırladı bana 1 saat..bakıcı benden farklı ne yapıcakmıştaaa ona para mı dayanırmıştaaa...kustu resmen içindekileri..bende sen öküz gibi uymasan bana yardım etsen bukadar yorulmam dedim..naapcakmış efendim..ona ihtiyacım varmışta kaldırmıyosam hatalı benmişim..benden farklı yapabileceği bişey olursa kalkarmış..yok sabah işe de gitmesinmiş ozaman..saydıda saydı...ama allah büyük ben işe başlayınca naapcak bakalım..şimdi gene ses etmiyorum fazla..ama ozaman canını okicam onun..şunun şurasında kaç ay işe gitmedim daha,havalara girdi..:84::84:
Ay ne güzel ya, bir sürü kıskanılacak şeyi bir arada yazmışsın, Antalya, zayıflık, akıllı çocuk, ne diyeyim, Allah düzeninizi bozmasın. Sevindim valla.
Anam bu erkeklerin hepsi mi aynı olur anlamadım ben, nasıl bir tornadır bu, benim öküzcan da aynı, bir de üstüne sabah sabah ödemeler ve hesap işleriyle uğraştım, onu da beceremiyor, ona kalsa yiyecek ekmek bulamayız, herşey yalan yanlış ödüyür ya da hiç ödemiyor.
sen bunu yazınca aklıma geldi.. ben lohusayken bi gün eşimin halası ve eşi geldi.. neyse otururken adam bana demsin mi kilo almışsın diye!!!! ne diyeceğimi şaşırdım!!!! PES diyorum başka bişey demiyorum!!!ya kızlar bebek görmeye gelen herkes canımı sıkıp gidiyo...daha 19 günlüğüm, her gelen 'aa, göbeğin kalmış' diyo.....bi de banko şey var :' aa, bunu kucağa alıştırmışsın'...Allah aşkına bilen deyiversin, millet nasıl alıştırmayagbiliyoki..bebe çatlarcasına ağlarken bakıcammı kucağa alışmasın diye...aranızda öyle yapan var mı!!!!ben mi beceriksizim, nedir bunun formulü????benimki emzik de almıyo, başka nasıl susturulurki???????
iyim deyim iyi olayımm geçmişi okuyum dedim ama okuyacak zamanım yokk herkez iyidir inşallahh bende pansumana gittim sabah hemşire moralimi bozdu karnın çok sert kis gibi olmuş antibiyotik içmesen geçmez içerden kuruması lazım dedi ne zaman geçecek yaaa çok canım sıkılıyo niye beni buluyo böle şeylerr isyan etmek istemiyorum ama zaten doğumdan sonra eşimle tartıştıkk babası ve ablası yüzünden beni ağlattı sinir krizi geçirtti benden özür bile dilemedi eşime çok aşıktım çok seviyodum artık eskisi kadar sevmiyorumm babası ablası benden daha kıymetlimiş demekki nedenide neden doğum yapınca hastaneye geldiklerinde annem onlara hoşgeldin dememiş babam getirdi beni hastaneye doğuma hala utanmıyolar yaaa bide onun üzüntüsüü var canımın acısı var nefret ediyorumm eşimden ve ailesindennn
:))) bizde ondan kullanıyoruz.. damaklı olanından. bunu almasaydı farkı markalar denerdim ama aldı şükür, Defnede bundan kullanmıştı:)kızlar aden sabhtan beri vık vık vık hiç durmuyo hep kucak istiyo tabi ben artık yorgunluktan ölüyorum neyse buüne kadar çeşitlimarkalarda emzik aldım chıco bebedor nuk hepsindende 3 er 5şer aldım ama aden hiç birini emmedi takiiiiiii bugün wee diye bir marka buldum markette bakkal memesi 3.tl ye 1 saattir ağzından düşürmeden emiyo kızlar ağzından hiç düşmüyo deneyin en azından ağzı kapandı
kizlar sunnet ile ilgili tecrubelerimi psylasmak istiyorum. oglum ruzgari 41. gunde sunnet ettirdik iyikide yaptirmisiz uc gunde tamamen duzeldi hic agri sizi cekmedi. lokal anestezi yaptirdik bir yasindan sonra hareketlendikleriicin genel yapiyorlarmis. yani korkulacak bir durum yok hemencecik iyilesiyorlar. buyumesini beklemeyin derim. tek problem sunnet olduktan sonra ruzgari altini ne zaman acsam ustume cakiyor cesme gibi buda iyi birsey aslinda. kisaca herkese tavsiye ediyorum. buyuyunce kotu bir anisi olmaz hemde bebeklerin iyilesme sureci daha hizli oluyor.
kızlar bende bu emziklere verdiğim paraya çok acıdım
birde gittik aventin ikili emziğini aldım önce tekli al bakalım alıcakmı boşu boşuna para verme demi :97:
en son nuk marka damaklı emziği ara ara almaya başladı oda karnı çok açsa alıyor
normalde ağlayınca falan almıyor ne gıcık bir kız bu yahu :)
slm annişler. benim kızım 23 günlük oldu. annemle babam yanımdalardı bugüne kadar. ama anneciğim rahatsızlanınca tedavi için memlekete gitmek zorunda kaldı . sabah erken saatte yolcu ettim onları. 2 gündür ağlamaktan mahvoldum.sütüm dün azaldı gibi geldi yavrum sürekli emmek istedi ama süt gelmedi galiba. kızım için psikolojimi iyi tutmak zorundayım biliyorum ama anne işte bazen elimizde olmuyor. inşallah iyileşirim de görürüm torunumu derken kahroldum. babacığım da kötü oldu. buraya bunları yazdım bir şekilde anlatmaya ihtiyacım vardı belki . bu zorlu günleri atlatacağız inşallah. doktora gitmek zorunda kaldım dün sabah. hemoroidim büyümüş bir de çatlak oluşmuş. kremler ilaçlar verdi. iyi gelir umarım.
emzik konusunda biz de sıkıntılıyız. 2 tane aldım avent ve nuk. ama ikisini de kabul etmiyor.
kolik sıkıntısını beyaz gürültü cd siyle çözdük. arada huysuzlanıyor ama çok değil artık. dr. harvey karp ın kitabı çok yardımcı oldu bir de . mahallenin en mutlu bebeği kitabının ismi. anlatım tarzı çok güzel. hiç yapmam dedğim şeyleri yaptım.örneğin kundaklamam demiştim. ama kitapta anlattığı tarzda yaptım çok sakin uyuyor. emzirme vakti geldi. bakayım bebişime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?