2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gerçekten çok zor ve yorucuymuş hem topikte hm de çevremde 2-3 çocuk annesi olan kadınlara hayretle bakıyorum önlerinde saygıyla eğiliyorum :) ben bir tanesiyle başedene kadar anam ağlıyor :) ben damaklısını almıştım bir de damaksızını alıyım belki o işe yarar bu arada buzuki sayesinde azra da uyudu

galiba artık vücudum error veriyor ellerim ve bacaklarım titremeye başladı haydaaa,kafam zaten benden çookk uzakta bir yerde. kızım an itibari ile uyudu ve memem resmen aşagı dogru uzadı
ne emzik ne biberon hak getire bu gece kızıma,biberonda süt bitiyo basıyo çığlığı,ayakta kucagımda hop hop asagı yukarı zıplata zıplata şaftım kaydı. tamamen iileşen meme çatlaklarım tekrar geldiler bugün,basladım yine kreme napim. artık agladım aglıcam derken memede uyudu kızım,sanki sabahtan beri o meme degildi agzındaki. sabah kalktı arada 3-5-10 dk uyudu uyandı benim sinirler zıpladı,babannemlere götürdük sıpayı sözde dün 40 ladık bugünde büyüklere gidelim diye ama anamı aglattı,tek olsam annemde yanımda 2 kadın gücümüz yetmedi minnacık velete ya
ne gazmış arkadaş ne gazmış

Uk sitesinden daha once sadece kitap ve cd aldim tabi onlarin boyutlari kuck ve fiyati az oldugundan sikinti olmadi. Us sitesinden baska seylerde aldim ve genel olarak paket cok agir olmadikca fiyat 100€ karsiligi usd asmadikca gumruge takilmiyor. Gumruge takilirsa topkapi gumrugunden gidip cuzzi bir miktarla alabiliyorsun ama bazi urunler yasakli listesinde genelde elektroniklerde sorun oluyor, o zaman gumruk mevzuati baska oluyor. Ama tamamiyle ordaki kisinin elinde konusursan buna cok ihtiyacim var bebegime gerekli, yardimci olun vs veriyorlar ama tabii topkapi gumruk isi zor 4-5 kapiya ugruyorsun. Senin adina gidebilecek birisi varsa vekalet yazisiylada aldirabilirsin.
Ebayde varmi almak istedigin urunler? Eger varsa o cok kolay kisiden aldigin icin saticiya mesaj atarsin urun aciklamasi icin ve dusuk fiyatli gonderir gumruge takilmadan durek kapina gelir tabi yine paket cok buyuk olmamali. Buyukten kastim ayakkabi kutusu boyutlari takilmiyor 100€asmiyorsa yazilan fatura bedeli. Birde ebay den alirsan fedex ups dhl takilmiyor genelde usps le gelenlerin takilma orani daha yuksek. Ebayden surekli alisveris yapiyorum
Umarim yardimci olabilmisimdir

Birde eger bulursan us sitesi grp daha uygun ukde pound olan ys de durek ayni rakam usd oluyor. Kargo ucretinide soyle ogrenebilirsin, sepetine dlmak istedilerini doldur sonra odeme ekranina gelmeden nasil yollamak istedigin hizli veya normal postaya gore ucret cikiyor seciyorsun sonra odeme oluyor. O sekilde kontrol edebilirsin

Ben de oyun halısı ve bu patiklerden aldım ama kullanmak için bana erken geldi, seninki oynamaya başlamış ne güzel. Ben de çıkardım belki yakında.

Bence meydana cikar hemen bekleme, aynasi varsa zaten 0+ yas, cik tatli oynuyor izlemesi de cok eglenceli hele o patiklere bayiliyor ellerine tak ama:) sana vidyosunu yollicam birazdan telibe, sonra salla ellerini turuncu olan suanda ilgisini cekiyor kendiliginden cingirakli oldugundan

Günaydınlar, gerçi bize gün sabah 5te başladı ama, bugün azimliyim ayrılmayacam aranızdan bakalım becerebilecekmiyim? Özledim sizleri kendinize iyi bakın

kızlar gunaydın bız annemdeyız halen antalyada hava cok guzel valla hepımız kısa kolluyuz sıcagı ozlemısım afyonun sogugundan sonra :)

ıkı oglumda ıyıler sukur abımızde hıc kıskanma oılmadı cok sevıyor herseyını beraber yapıyoruz mınık oglumda artık yormuyor benı masallahhh kendın kendıne anakucagında oynuyor nbakınıyor hayvancıklara aynalara gecede 3 mkere kalkıyor emıyor uyuyor gaz sorunumuz kalmadı 10 gundur ılacta nkullanmıyorum artık dun alısverıse gıttık arabasında bakındı uyudu bende alısverıs yaptım hem onlara hem kendıme 38 beden pantolana gırebıldım cok sevındımmm :))

8 mayısta ıkıncı asımız var monu dusunur oldum canı acıyacak yavrumun

bugeceyi çok şükür kolay atlattık..ateşi düştü güzelce uyududa ama ben başından ayrılamadım tabi..saat başı kalktım ateşini ölçtüm..kocam herzamanki g,ibi uyanmadı bile..zaten akşam küsüştük konuşmuyorum onla..görücek bundan sonra o..ne çamaşır ne bulaşık ne yemek ne içmek..ne halt ederse etsin..çok yüzverdim tepeme çıktı..akşam şaka yaptım bakıcı tutalım çok yoruluyorum dedim cırladı bana 1 saat..bakıcı benden farklı ne yapıcakmıştaaa ona para mı dayanırmıştaaa...kustu resmen içindekileri..bende sen öküz gibi uymasan bana yardım etsen bukadar yorulmam dedim..naapcakmış efendim..ona ihtiyacım varmışta kaldırmıyosam hatalı benmişim..benden farklı yapabileceği bişey olursa kalkarmış..yok sabah işe de gitmesinmiş ozaman..saydıda saydı...ama allah büyük ben işe başlayınca naapcak bakalım..şimdi gene ses etmiyorum fazla..ama ozaman canını okicam onun..şunun şurasında kaç ay işe gitmedim daha,havalara girdi..:84::84:

canım hiç bilmiodum bu siteleri ben ödemeler nasıl oluor kredi kartıyla dimi güvenilirse bende dadanayım buraya :) netten alışveriş güzel oluo heleki bebekle çıkmadan ohh mis gerçi geçen butiğim die bi siteden sax mavi pantolon sipariş verdim iğrenç turkuaz bi pant yollamışlar sanırım elimde patladı((

Ay ne güzel ya, bir sürü kıskanılacak şeyi bir arada yazmışsın, Antalya, zayıflık, akıllı çocuk, ne diyeyim, Allah düzeninizi bozmasın. Sevindim valla.

Anam bu erkeklerin hepsi mi aynı olur anlamadım ben, nasıl bir tornadır bu, benim öküzcan da aynı, bir de üstüne sabah sabah ödemeler ve hesap işleriyle uğraştım, onu da beceremiyor, ona kalsa yiyecek ekmek bulamayız, herşey yalan yanlış ödüyür ya da hiç ödemiyor.

biz yaptık güzelim böyle..tepemize çıkardık..bizim evdede ödemeler bende hep..analarının evindede böyleydi sanki..

sen bunu yazınca aklıma geldi.. ben lohusayken bi gün eşimin halası ve eşi geldi.. neyse otururken adam bana demsin mi kilo almışsın diye!!!! ne diyeceğimi şaşırdım!!!! PES diyorum başka bişey demiyorum!!!

Canım facede de yazmıştım sana, antibiyotik kullanman lazım evet.. akıntı başka şekilde kurumaz.. O doktor nasıl bi dr.ki bunları sana yazıp vermiyor anlamıyorum.. Benim ilk doğumumda 10 gün sonra akıntı olmaya başladığında 1 kutu antibiyotik kullanmıştım kurutmak için, bu doğumumda da doktor ben söylemeden reçeteye yazmıştı her ihtimale karşı

:))) bizde ondan kullanıyoruz.. damaklı olanından. bunu almasaydı farkı markalar denerdim ama aldı şükür, Defnede bundan kullanmıştı:)

he bu arada konu eşler olunca bende iki satır yazayım:)

benim eşimde sabah takacağı kravatı bile bana sorar!!! yaw adam kaç yıldır takıyosun bu mereti yakıştır da kendin tak artık dimi!!

üst baş alışverişini hayatta tek başına yapamaz! yapmaya kalkarsa fena kazıklanır!!! 2 saat dolaşır en kazık yeri bulur.
Dün Flo'ya gittik ayakkabı alıcaz bi model beğendim denedi oldu ve aldık, bugünde giyip gitti... hemde makul bi fiyata..bu kadar basit işte..

Ayçanın da dediği gibi biz şımarttık bunları!!

onun için sünnet olmasına grk yok valla bnmki altını açınca koyveriyo pipisini..bide bazen dalgın oluyorm değiştirirken birden bi işemeye başlıyo o pipi fıskiye gbi havaya kalkıyo bnde dalgın olduumdan birden çığlık atıyorm ay varya komşulara rezil oluyorm ya bu karı manyakmı ne çocuğa çığlık atıp duruyo diyolardır..napiim korkuyorm birden suratıma doğru bişey fışkırıyo..geçen yine zaptedemedim nasıl işediyse kendi suratına geldi az kalsın ağzınada giriyodu..bnde söyleniyorm "oğlum senin bu pipinden çok çekcem heralde "diye eşimde "sen ne çekcen kızlar çekicek" diyo

kızlar bende bu emziklere verdiğim paraya çok acıdım
birde gittik aventin ikili emziğini aldım önce tekli al bakalım alıcakmı boşu boşuna para verme demi :97:
en son nuk marka damaklı emziği ara ara almaya başladı oda karnı çok açsa alıyor
normalde ağlayınca falan almıyor ne gıcık bir kız bu yahu :)

Herkes dertli anlaşılan... Ben şanslıyım bu konuda. Geceleri eşim kalksa da birşey değişmeyecek, yapabileceği birşey yok bari o uykusunu alsın diye kaldırmıyorum. Zaten diğer türlü evin bütün işlerinde yardımcı nerdeyse herşeyi birlikte yapıyoruz ve bu bana fazlasıyla yetiyor. Bu sayede çok yorulmuyorum. Allah yokluğunu göstermesin...

Oğlumun cildi çok kötü oldu pütürlü pütürlü, ev soğuk olduğundan çok sık banyo yaptıramıyoruz. Bugün yaptırdık ama hala uyumadı çok huzursuz...

gıcık mıcık tatlı bi kız işte annesi napcan..
bu devirde nazlı oluyo bebişler baksana masraf yaptırmadan gelmedikleri gibi gelince de bitmiyor

slm annişler. benim kızım 23 günlük oldu. annemle babam yanımdalardı bugüne kadar. ama anneciğim rahatsızlanınca tedavi için memlekete gitmek zorunda kaldı . sabah erken saatte yolcu ettim onları. 2 gündür ağlamaktan mahvoldum.sütüm dün azaldı gibi geldi yavrum sürekli emmek istedi ama süt gelmedi galiba. kızım için psikolojimi iyi tutmak zorundayım biliyorum ama anne işte bazen elimizde olmuyor. inşallah iyileşirim de görürüm torunumu derken kahroldum. babacığım da kötü oldu. buraya bunları yazdım bir şekilde anlatmaya ihtiyacım vardı belki . bu zorlu günleri atlatacağız inşallah. doktora gitmek zorunda kaldım dün sabah. hemoroidim büyümüş bir de çatlak oluşmuş. kremler ilaçlar verdi. iyi gelir umarım.

emzik konusunda biz de sıkıntılıyız. 2 tane aldım avent ve nuk. ama ikisini de kabul etmiyor.
kolik sıkıntısını beyaz gürültü cd siyle çözdük. arada huysuzlanıyor ama çok değil artık. dr. harvey karp ın kitabı çok yardımcı oldu bir de . mahallenin en mutlu bebeği kitabının ismi. anlatım tarzı çok güzel. hiç yapmam dedğim şeyleri yaptım.örneğin kundaklamam demiştim. ama kitapta anlattığı tarzda yaptım çok sakin uyuyor. emzirme vakti geldi. bakayım bebişime

canım çok çok geçmiş olsun...bir an önce sağlığına kavuşur anneciğin inşallah...o torunu da görünce duygusallaşmıştır, ondan öyle konuşmuştur..sen sakın aklına kötü şeyler getirme...daha görecek çok güzel günleriniz var inşallah...senin de hassas zamanın tabi, daha kötü olmuşsun...geçer hepsi, merak etme...çoğumuz yalnızız..ben de annemlerin yanındayım ama yakında dönücem evime..tek bi akrabam bile yok orda..napalım, alışıcaz biz de...Allahımıza sığınıcaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…