- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #49.721
kızlar aden sabhtan beri vık vık vık hiç durmuyo hep kucak istiyo tabi ben artık yorgunluktan ölüyorum neyse buüne kadar çeşitlimarkalarda emzik aldım chıco bebedor nuk hepsindende 3 er 5şer aldım ama aden hiç birini emmedi takiiiiiii bugün wee diye bir marka buldum markette bakkal memesi 3.tl ye 1 saattir ağzından düşürmeden emiyo kızlar ağzından hiç düşmüyo deneyin en azından ağzı kapandı
e bu bildiğin aynısı semracım:) maşallahay maşallah Semra yaa sanki ikizlerrrr bu minnoşlarroysa arada 2.5 sene var
maşallah cnm benim. geçmiş olsun kuzucuğa. pilavın içine kat, akşama yersiniz :)) acısının hemen geçmesine de gerçekten çok sevndim. sonuçta hepsi benim bebeklerimSelam kızlar nasılsınız....geçmişe şöyle bir göz attım 4-5 gündür giremiyorum.geçen hafta sonu hem benim hem eşimin doğum günüydü bu sebepten babamız aldı götürdü bizi gezmelere sağolsun :)) doğum günümü kutlayan herkese çok çok teşekkürler öpüyorum hepinizi..geçmişe göz atarken bi sürü mart kuzucuğu gördüm maşallah hepsibirbirinden güzelsemracım klonladınmı sen defneyi ne yaptın yaww aynılar bunlar kız :)) ikiside çok güzel ama ..
Oğluşumun sünnetini yaptırdık kızlar doktorumuzdan çok memnun kaldık zaten baya bi araştırmıştım yaptırmadan önce...Pazartesi günü yaptırdık şuan hiçbir sorun yok ne yara ne bişi antiseptik kerm ve baticonla günlük bakım yaptırıyoruz.zaten bebeklerin pipisi çabuk iğleşiyormuş çişten dolayı çiş pişiriyormuş yarayı doktorumuz ertesi güne bişey kalmaz demişti aynen öyle oldu....
PAZAR GÜNÜ OYANAN FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI SONRASI OĞLUMUN AREN LEFTER'İN GALİBİYET SEVİNCİ :)))
YAAAAAAŞŞŞŞŞŞAAAAAAAA FENERBAHÇEEEEEE
Eki Görüntüle 399590
Eki Görüntüle 399589
canlar size bişiy sorcam. geçmişi öyle okuyacağım inşallah:))
dün gece 12 de sağmıştım sütümü. göğüslerim yara, emziremiyorum ve bizim ufaklık sürekli ağlayınca sağmaya fırsatım olmadı,, dolayısıyla bir sonraki sağma gündüz 12 de oldu. arada hiç sağılmamış bir 12 saat var. 12 saattir göğsümde duruyo süt. yine de buzdolabına koydum sizden cevap gelinceye kadar...sağdığım süt, ekşimişmidir göğsümde???
çok teşekkür ederim:)sağıp ta lavobodan dökmek zoruma gidecekti, zaten zar zor çıkıyor..bendede bu durum oluyor ara ara ve hiçbir olumsuzluk yaşamadım.
galiba artık vücudum error veriyorellerim ve bacaklarım titremeye başladı haydaaa,kafam zaten benden çookk uzakta bir yerde. kızım an itibari ile uyudu ve memem resmen aşagı dogru uzadı
ne emzik ne biberon hak getire bu gece kızıma,biberonda süt bitiyo basıyo çığlığı,ayakta kucagımda hop hop asagı yukarı zıplata zıplata şaftım kaydı. tamamen iileşen meme çatlaklarım tekrar geldiler bugün,basladım yine kreme napim. artık agladım aglıcam derken memede uyudu kızım,sanki sabahtan beri o meme degildi agzındaki. sabah kalktı arada 3-5-10 dk uyudu uyandı benim sinirler zıpladı,babannemlere götürdük sıpayı sözde dün 40 ladık bugünde büyüklere gidelim diye ama anamı aglattı,tek olsam annemde yanımda 2 kadın gücümüz yetmedi minnacık velete ya
ne gazmış arkadaş ne gazmış
kızlar bende bu emziklere verdiğim paraya çok acıdım
birde gittik aventin ikili emziğini aldım önce tekli al bakalım alıcakmı boşu boşuna para verme demi :97:
en son nuk marka damaklı emziği ara ara almaya başladı oda karnı çok açsa alıyor
normalde ağlayınca falan almıyor ne gıcık bir kız bu yahu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?