- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #49.741
Maşallahhhh 41 kere iki kuzuya da .Şok oldummmm bu kadar benzeyebilir:)Yerim yerimmmmm:)
Çok teşekkür ederim canım,insan bazen çok çaresiz hissediyor kendisini.Zamanla düzene gireceğini ümit ediyorum.Annelik çok farklı bir duyguymuş gerçekten....canım biz de sobalı evdeyiz ama hergün olmasa da sık sık yaptırıyorum ben..rahatlıyo biraz...gerçi her çocukda öyle olmuyo...ciltte pütürler küçük bebeklerde çok oluyo, bizimki de sivilce çıkardı...çok fazla öpülüyo olabilirmi acaba?hassaslar malum..
zor bi gece geçirmişsin...Allah güç kuvvet versin...meme çatlakları için evcop kapsülü denedinmi?bana çok iyi geldi..cildiyeciler de genelde bunu tavsiye ediyolarmış
biz de seni özledik :)
beceriksiz filan değilsin canım, hepimiz aynı hafakanları yaşıyoruz...bebeklerimiz çok aciz, kendi başlarına gazlarıı bile çıkaramıyolar, biz de acılarını gideremeyince kendimizi çaresiz hissediyoruz..çook dua etmek lazım...Acizlik Allah katında en makbul andır dua için..
bedriyecim, tekrar geçmiş olsun canım...eşine kızman normal ama Allah bilir ailesi geriden dolduruyodur, erkeklerde böyle şeylere çabucak kanıyolar..onlar için huzurunu bozmamaya çalış..zor, biliyorum ama!!!!!!!!!!!!!!!!antibiyotik kullanmamakda da diretme canım, şu an sağlığın herşeyden, hatta bebeğin emmesinden bile önemli..sen iyi olup toparlanamazsan ona da yeterince ilgi gösteremezsin....
galiba artık vücudum error veriyorellerim ve bacaklarım titremeye başladı haydaaa,kafam zaten benden çookk uzakta bir yerde. kızım an itibari ile uyudu ve memem resmen aşagı dogru uzadı
ne emzik ne biberon hak getire bu gece kızıma,biberonda süt bitiyo basıyo çığlığı,ayakta kucagımda hop hop asagı yukarı zıplata zıplata şaftım kaydı. tamamen iileşen meme çatlaklarım tekrar geldiler bugün,basladım yine kreme napim. artık agladım aglıcam derken memede uyudu kızım,sanki sabahtan beri o meme degildi agzındaki. sabah kalktı arada 3-5-10 dk uyudu uyandı benim sinirler zıpladı,babannemlere götürdük sıpayı sözde dün 40 ladık bugünde büyüklere gidelim diye ama anamı aglattı,tek olsam annemde yanımda 2 kadın gücümüz yetmedi minnacık velete ya
ne gazmış arkadaş ne gazmış
kızlar gecen gun bebişe oyuncak aldım, kedinlikle tavsiye ediyorum henuz 7 haftalık olmasına ragmen nasıl heyecanlanıp oynuyor saasırdım. aktivite saati için harika eglenceli
1. oyun halısı: üzerinde heyecanla oynuyor, jimlastik yaptıkca da gaz cıkartıyor, süper Tiny Love Gym Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı - e-bebek.com
Eki Görüntüle 399164
2. oyun patigi ben ellerine takıyorum simdilik : Playskool Çıngıraklı Patik - e-bebek.com
kızlar aden sabhtan beri vık vık vık hiç durmuyo hep kucak istiyo tabi ben artık yorgunluktan ölüyorum neyse buüne kadar çeşitlimarkalarda emzik aldım chıco bebedor nuk hepsindende 3 er 5şer aldım ama aden hiç birini emmedi takiiiiiii bugün wee diye bir marka buldum markette bakkal memesi 3.tl ye 1 saattir ağzından düşürmeden emiyo kızlar ağzından hiç düşmüyo deneyin en azından ağzı kapandı
aşımızı olduk geldikkkk....
3tane birden kızım ağladı ben ağladım dayanamadımmmm....
dr şurup verdi eve gelince hemen içirdim şimdilik bişi yok inş akşamda olmaz...
3 gün boyunca ateşi sürebilirmiş...
POLLYANNACIM,,,
nasılda benziyorlar yaa maşallah
Selam kızlar nasılsınız....geçmişe şöyle bir göz attım 4-5 gündür giremiyorum.geçen hafta sonu hem benim hem eşimin doğum günüydü bu sebepten babamız aldı götürdü bizi gezmelere sağolsun :)) doğum günümü kutlayan herkese çok çok teşekkürler öpüyorum hepinizi..geçmişe göz atarken bi sürü mart kuzucuğu gördüm maşallah hepsibirbirinden güzelsemracım klonladınmı sen defneyi ne yaptın yaww aynılar bunlar kız :)) ikiside çok güzel ama ..
Oğluşumun sünnetini yaptırdık kızlar doktorumuzdan çok memnun kaldık zaten baya bi araştırmıştım yaptırmadan önce...Pazartesi günü yaptırdık şuan hiçbir sorun yok ne yara ne bişi antiseptik kerm ve baticonla günlük bakım yaptırıyoruz.zaten bebeklerin pipisi çabuk iğleşiyormuş çişten dolayı çiş pişiriyormuş yarayı doktorumuz ertesi güne bişey kalmaz demişti aynen öyle oldu....
PAZAR GÜNÜ OYANAN FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI SONRASI OĞLUMUN AREN LEFTER'İN GALİBİYET SEVİNCİ :)))
YAAAAAAŞŞŞŞŞŞAAAAAAAA FENERBAHÇEEEEEE
Eki Görüntüle 399590
Eki Görüntüle 399589
he bu arada konu eşler olunca bende iki satır yazayım:)
benim eşimde sabah takacağı kravatı bile bana sorar!!! yaw adam kaç yıldır takıyosun bu mereti yakıştır da kendin tak artık dimi!!
üst baş alışverişini hayatta tek başına yapamaz! yapmaya kalkarsa fena kazıklanır!!! 2 saat dolaşır en kazık yeri bulur.
Dün Flo'ya gittik ayakkabı alıcaz bi model beğendim denedi oldu ve aldık, bugünde giyip gitti... hemde makul bi fiyata..bu kadar basit işte..
Ayçanın da dediği gibi biz şımarttık bunları!!
Duygucum ben o çamaşır hazırlama işlerini bıraktım çok şükür.. bide onla uğraşamam bu cadılarla
sende yavaş yavaş söyleyerek bırakmaya bak :)
ayyy daraldımm çıldırcam yaa sabah 10dan beri bebiş kucağımda emiyor ağlıyor uyukuyor..ayy uymadı anklamadım okadar emıyor ac olması imkansız ee neden uyumadı ya..sakin olıımm diyorum ama olamıyorum.üstelik 30cc mamada verdim saatlerdir emiyor hala aynı ya((Allah'ım sabır ver..
Güvenli Süt Saklama Koşulları :
Odanın serin bir yerinde 6-8 saat
Buzdolabının rafında 72 saat (3 gün)
Buzdolabının buzluğunda 2 hafta-1 ay arası
Derin dondurucuda 3 ay
Her zaman önce en eski tarihli sütü kullanın.
Dondurulmuş Anne Sütünün Eritilmesi ve Isıtılması :
Sakladığınız anne sütünü kesinlikle ocağın üstüne veya mikrodalga fırına koymayın
Bu sütün proteinini bozar ve sütün iÇinde oluşan sıcak noktalar bebeğinizin ağzını yakabilir.
Süt poşetini bir kaba koyduğunuz ılık suyun iÇine ağzı dışarda kalacak şekilde batırarak çözülmesini sağlayın ve salladıktan sonra sıcaklığını kontrol ederek bebeğinize verin.
Çözülmüş süt kullanılana kadar buzdolabında saklanmalıdır ve 24 saat iÇinde kullanılmalıdır. Bebeğinizi besledikten sonra sütün arta kalanını atın.
Kızlar bu yazıyı buldum ben sütün buzdolabında en fazla 24 saat durması gerektiğini duymustum burda 72 saat yazıyor kafam karıstı siz ne kadar tutuyorsunuz en fazla ?
Ay hayırlı olsun, darısı damat olduğunu görmemize inşallahSelam kızlar nasılsınız....geçmişe şöyle bir göz attım 4-5 gündür giremiyorum.geçen hafta sonu hem benim hem eşimin doğum günüydü bu sebepten babamız aldı götürdü bizi gezmelere sağolsun :)) doğum günümü kutlayan herkese çok çok teşekkürler öpüyorum hepinizi..geçmişe göz atarken bi sürü mart kuzucuğu gördüm maşallah hepsibirbirinden güzelsemracım klonladınmı sen defneyi ne yaptın yaww aynılar bunlar kız :)) ikiside çok güzel ama ..
Oğluşumun sünnetini yaptırdık kızlar doktorumuzdan çok memnun kaldık zaten baya bi araştırmıştım yaptırmadan önce...Pazartesi günü yaptırdık şuan hiçbir sorun yok ne yara ne bişi antiseptik kerm ve baticonla günlük bakım yaptırıyoruz.zaten bebeklerin pipisi çabuk iğleşiyormuş çişten dolayı çiş pişiriyormuş yarayı doktorumuz ertesi güne bişey kalmaz demişti aynen öyle oldu....
PAZAR GÜNÜ OYANAN FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI SONRASI OĞLUMUN AREN LEFTER'İN GALİBİYET SEVİNCİ :)))
YAAAAAAŞŞŞŞŞŞAAAAAAAA FENERBAHÇEEEEEE
Eki Görüntüle 399590
Eki Görüntüle 399589
Bence de derdi bizle bunların, benimki de babasının yanında harikaçok zor bir geceden sonra kızım şimdi sanki başka bir bebek,gülücükler saçıyor etrafına,teyzesinin kucagında evi turluyor. eee çocuk gece derdin bana mıydı
Ay evet ben de ankaradayım merak ediyommaşallah cnm benim. geçmiş olsun kuzucuğa. pilavın içine kat, akşama yersiniz :)) acısının hemen geçmesine de gerçekten çok sevndim. sonuçta hepsi benim bebeklerimayrıca doğum günleriniz de kutlu mutlu olsun, heeep birlikte inşallah.
bir dee sünnet yaptıran ve ankarada oturan arkadaşlar!! nerede yaptırdınız sünnetleri??
ğöğüs yaralarına vazelin iyi geliyormuş merviş,dün bize gelen misafirininkide yaraymış sadece bu işe yaradı diyoo.emzirmeden öncede silip veriyomuş memeyi
nefret ediyorum bu pişikten yaaa bezimiz dooğduğu günden beri aynı kremde sudokrem kullanıyorum unibaby ıslak mendilimiz ee şimdi bu kız niye pişik oldu.. Desitin kullanan var mı aranzda memnun musunuz
Maşallahhhh 41 kere iki kuzuya da .Şok oldummmm bu kadar benzeyebilir:)Yerim yerimmmmm:)
Çok teşekkür ederim canım,insan bazen çok çaresiz hissediyor kendisini.Zamanla düzene gireceğini ümit ediyorum.Annelik çok farklı bir duyguymuş gerçekten....
Mervecim sen de bendensin.Offf offf ne gazmış cidden.Bizimki çıkarıyor yine kıvranıyor nasıl bir gaz birikiyorsa içeride kuzum çıkardıkça bitmiyor iki büklüm oluyor.Dün çok düzenli vermemiştim damlasını bugün düzenli verdim sadece bir kez ağlama krizine girdi dün hiç susmadı maalesef.Sab simplex sanırım işe yaradı.Bir tanıdık da No Gass isimli kremi önermişti tamamen bitkisel bu sab damla gibi.Onu aldırıcam eşime içinde elma yağı falan var.Bir dene istersen sen doktoruna danışıp.
nefret ediyorum bu pişikten yaaa bezimiz dooğduğu günden beri aynı kremde sudokrem kullanıyorum unibaby ıslak mendilimiz ee şimdi bu kız niye pişik oldu.. Desitin kullanan var mı aranzda memnun musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?