2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr ben ilk günden beri pişik için Bübchen pişik önleyici krem kullanıyorum , maşallah daha hiç pişik olmadı ebebek önermişlerdi,sagolsunlar. bende size önerimm. birde pişik tedavisi için olanından vardı.
 
bende ilk hafta niveanın pişik önleyici kremini kullanıyordum hiç pişik olmadı ama sonrada eczanelerde yapma pişik kremi oldugunu söylediler macır kremi deniliyormus sanırım şimdide onu kullanıyorum günde birkere falan sürüyorum her seferinde deil ama hiç pişik olmadı. prima premium care bez kullanıyorum.
 
FEYZOSS canım hametan pomad ve trosyd krem bize iyi geliyo.. trosyd muhteşem bişey zaten.

ıslak mendil olarak da ben 40 gün çarşaf eskisini kesip öyle kullandım.. şimdi de molfik ıslak mendil kullanıyorum. ıslak mendilleri YIKAYIP kullanmayı dene birde.. üzerindeki kimyasallar gitsin.
 

Biz de ilk defa kullanıyoruz canım,önceden çok rahat kendisi çıkarıyordu ama ne olduysa 1 aylık olduktan sonra oldu.Zaten doktorumuz bu ayda gaz sancılarının başladığını söyledi.Sor canım sor çok zormuş bu gaz sorunu.
Pişik konusuna gelince ben de bepanthene ve hametan kullanıyorum.Hametan daha etkili gibi geldi bana.
 
Gamzecim nasılsın? ikimiz kaldık sanırım...
ya bu 2 aşı berrada kaç gün ateş yaptı... bizde gece oldu sadece...
birde senin bloğa bakayım yeni şeyler eklemişsin...

hiç ilaç vermedim, hiç ateşi çıkmadı Berra'nın, 3 gün takip ettim, ilk gün huzursuzdu 2. gün itibariyle unuttuk gitti :)


buzluğa poşet koyuyorum, kapları günlük kullanıyorum, milkway medela ile uyumlu aventin ağzı çok büyük.


Ben taze sütüde çözülmüş sütüde 24 saatten fazla tutmuyorum dolapta, 24 yazanda var 72 yazanda ben hep süreleri en az yazana göre ayarladım , sonuçta testlerin hangi dolaplarda yapıldığını bilmiyoruz , ben 54 bin tl ye buzdolabı satıyordum onda 1 haftada dursa birşey olmaz , standart ne bilmediğimden minimum sürelere göre saklıyorum.

nefret ediyorum bu pişikten yaaa bezimiz dooğduğu günden beri aynı kremde sudokrem kullanıyorum unibaby ıslak mendilimiz ee şimdi bu kız niye pişik oldu.. Desitin kullanan var mı aranzda memnun musunuz

desitin kullanıyorum çok memnunum, mavi ve mor ikisinide kullanıyorum, her seferinde sürmüyorum, bazen 2 gün sürmediğim oluyor.

bu uyku eğitimine ne zaman başlıycaz yaa 4 ay diye biliyorum başlama zamanını ama şimdiden başlamak çok mu erken olur ki

uyku eğitimi demek uyku rutini demek aslında ve doğduğu günden itibaren başlanabilir, her geçen gün aleyhimize işliyor ama 1 yaşındada verilir bu eğitim süreç uzar sadece .

bugün tuvaletten çıkabilseydim uyku eğitimi seminerindeki notlarımı yazacaktım.
 
Ayyhh gezdik geldik oğlumla..sefamız olsun..hava süperdi bugün..sahile gittil ordan da lcw ye gittik..oğluma papuç aldımmm kot pantalon aldımmm şortlu takım aldımmmm...annesinin kuzusu oooo...yavrum benim...yoruldu ama..geldik mama yedik şimdi uyudu..bakalım nekadar uyicak..gamzeeeeeee aramışsın ama yoldaydım duymadımmm...evde lokma yemek yok hiçte umrumda ddiiilll..
 
selam kızlar aslında 2 nisanda doğum yaptım ama topiğinize katılmak istedim 24 günlük olduk bugün gaz sıkıntımız var çok zinco kullanıyorum biraz iyi geldi dr paranoks verdi ama her gün kullanmak istemiyorum birgün kullandım bütün gün uyuttu kızımı bütün gece nöbet tuttuk.lohusa bunalımı yaşıyorum sizleri okudukça biraz rahatladım tek sorunlu ben değilmisim diye 2 gündür pek ağlamıyorum bakalım
 

ya bn şu bebedor göğüs pedinin yanında verdikleri ıslak mendili kullandm mükemmel ya direk ıslak havlu... su ve havlu yani..bide diğer mendilleri kaç tane kullanırken bunda 1 tanesi bütün popoyu temizlemeye yetiyo..bide nivea sensitive iyi..
 

bizimde çoğumuz mart annesi diil zaten..şubatta pırtlattık hepimiz) merak etme çoğumuz bunalımdayız..geçmiyo o bunalım denen şey kolay kolay..hatta ben yardım alsammı die bile düşünüyorum...geçen bölümde muhteşem yüzyılda hani cihangir hasta oldu çocuğu çekerek tedavi ettiler ya..ben 3 gün ağladım ona..c.tesi doktora gittik bi bebekten kan alıyolardı oturdum onada ağladım..herkes alıştı artık bu duruma yadırgamıyo kimse:)
 
aaa kaçtaa..bugün gördüm onuda..oda alışveriş yapıyodu..öptü sevdi gene oğlanı mıncıkladı..bizimkinin umru olmadı:))

yarın 4 te canım , pınar hanım mıydı demek için aradım seni , doğru hatırlıyormuşum iyi oldu, kan aldırıcam bende yarın Berra'nın demir ilacını gerçekten kullanmamız gerekiyor mu diye, 1 haftadır reflü ilaçları ile beraber onuda kestim çocuk bir kendine geldi, şuan hiç ama hiç birşey vermiyorum sab simplexde dahil.

bu arada sanırsam gaz çıkarma devrimiz bitmeye başladı, son 4 gündür gazını çıkarmıyorum ve rahatsız olmuyor, ama çıkarırsamda çıkıyor, yani gazı bitmedi gazın rahatsız etmesi bitti sanırsam...

ufff yine tuvalete gitmeliyim ((
 

çok sağol canımm biran önce iğleşmek istiyoruummm bundan sonra sadece kızım var onun sayesinde iyi olmaya çalışcamm
 
kızlaar sizle bişey paylaşyım hatta özellikle gazlı bebekleri olanlarla ya da kaka yapmada problemi olan bebekleri olanlarla: kızım 3 gündür gazdan deli gibi ağlıodu sürekli sebebide mama bence..cuma doktora gittik doktor az kilo almış dedi (1 ayda 600 gr) mama da ver dedi.bende mama vermeye korkuodum açıkçası çünkü daha önce mamaya başladığımda gazdan deli olmuştu kızım bıraktım neolucaksa olsun dedim okadar bi sıkıntımız kalmamıştı.neyse yine başladık mamaya kızım yine delirdi..bugün başka bi doktora gittim evimin yakınında doktor "debridat" diye bi şurup verdi sabah akşam verin dedi mide hazımsızlıklarını,bağırsak problemlerini çözen bi ilaçmış. bir de gaz yapmayan mama var mı dedim "aptamil conformil" mama verdi gaz problemi olan bebekler içinmiş. ewe geldim şurubu verdim kızım mışıl mışıl uyumaya başladıı daha bugün mama vermedim o mamayı denemedim henüz ama en az 1 kere vermek zorunda kalıorum günde buakşam vericem mecbur.ama şurup cidden iyiymiş kızım şu 1 aylık ömründe sanırım 1 gün içinde 2 kere ilk defa uyudu ya tesadüfmüdür nedir bilemedim ama paylaşmak istedim psikolojim düzeldi resmen.normal bebek oldu kızım=))
 

tamam canım bi sıkıntı olmazsa bende eşlik ederim sana..konuşuruz yarın..
 

Ya ben bugün buzdolabından çıkardığım biberonla koyduğum sütü sıcak su dolu kaba koydum ısıttım bebişe verdim, sonra bebiş içtikten sonra biberonu yıkarken farkettim çok ekşi kokuyordu, buzdolabından çıakrttığımda öyle bir koku almadım, ki 10 saat falan kaldı dolapta, niye öyle oldu acaba ya, bebişim de içmiş bulundu, inşallah bir sorun olmaz. Bugün biraz çıkardı ondan mıdır acaba?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…