- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #49.761
hayatım bzee daha vermedi doktor gaz için ilaç. arada bi sanrılar tutuyor dye ama lazım artık,arada birde olsa ölüyoruz resmen . bari elimizde bi çözüm olsun. sorim dedigin ilaçları ben bi,yazık kuzumada bizede yaaa
Gamzecim nasılsın? ikimiz kaldık sanırım...
ya bu 2 aşı berrada kaç gün ateş yaptı... bizde gece oldu sadece...
birde senin bloğa bakayım yeni şeyler eklemişsin...
gamze sen galiba milkway süt saklama kapları kullanıyordun. onları buzluğa koyabiliyormusun. ben buzlukta süt saklamak istiyorum. Süt saklama kabı mı almalıyım yoksa poşetlerden mi?
Bir de ben aventin biberonlarını kullanıyorum milkway süt saklama kabı avent biberonuyla uyumlu mu. sende aventin pompası oldugu için bilgin vardır diye düşündüm.
Güvenli Süt Saklama Koşulları :
Odanın serin bir yerinde 6-8 saat
Buzdolabının rafında 72 saat (3 gün)
Buzdolabının buzluğunda 2 hafta-1 ay arası
Derin dondurucuda 3 ay
Her zaman önce en eski tarihli sütü kullanın.
Dondurulmuş Anne Sütünün Eritilmesi ve Isıtılması :
Sakladığınız anne sütünü kesinlikle ocağın üstüne veya mikrodalga fırına koymayın
Bu sütün proteinini bozar ve sütün iÇinde oluşan sıcak noktalar bebeğinizin ağzını yakabilir.
Süt poşetini bir kaba koyduğunuz ılık suyun iÇine ağzı dışarda kalacak şekilde batırarak çözülmesini sağlayın ve salladıktan sonra sıcaklığını kontrol ederek bebeğinize verin.
Çözülmüş süt kullanılana kadar buzdolabında saklanmalıdır ve 24 saat iÇinde kullanılmalıdır. Bebeğinizi besledikten sonra sütün arta kalanını atın.
Kızlar bu yazıyı buldum ben sütün buzdolabında en fazla 24 saat durması gerektiğini duymustum burda 72 saat yazıyor kafam karıstı siz ne kadar tutuyorsunuz en fazla ?
nefret ediyorum bu pişikten yaaa bezimiz dooğduğu günden beri aynı kremde sudokrem kullanıyorum unibaby ıslak mendilimiz ee şimdi bu kız niye pişik oldu.. Desitin kullanan var mı aranzda memnun musunuz
bu uyku eğitimine ne zaman başlıycaz yaa 4 ay diye biliyorum başlama zamanını ama şimdiden başlamak çok mu erken olur ki
Ayça sabah aradım seni ulaşamadım, yarın pınar hanımda kontrolümüz var
Ayça sabah aradım seni ulaşamadım, yarın pınar hanımda kontrolümüz var
arkadaşım bezinden olabilir pişiği benim bebeğimdede olmuştu molfix kullanıyodum doktor prima kullan dedi ve pişiği geçti çok şükür bide doktor piyasadaki bütün ıslak mendiller pişiğe neden olur sadece niveanın ıslak mendili yapmaz demişti ama pahalı biraz kullanırsan 30lira yardımcı olmak istedim bezini değiştirmeyi dene
selam kızlar aslında 2 nisanda doğum yaptım ama topiğinize katılmak istedim 24 günlük olduk bugün gaz sıkıntımız var çok zinco kullanıyorum biraz iyi geldi dr paranoks verdi ama her gün kullanmak istemiyorum birgün kullandım bütün gün uyuttu kızımı bütün gece nöbet tuttuk.lohusa bunalımı yaşıyorum sizleri okudukça biraz rahatladım tek sorunlu ben değilmisim diye 2 gündür pek ağlamıyorum bakalım
aaa kaçtaa..bugün gördüm onuda..oda alışveriş yapıyodu..öptü sevdi gene oğlanı mıncıkladı..bizimkinin umru olmadı:))
canım biz de sobalı evdeyiz ama hergün olmasa da sık sık yaptırıyorum ben..rahatlıyo biraz...gerçi her çocukda öyle olmuyo...ciltte pütürler küçük bebeklerde çok oluyo, bizimki de sivilce çıkardı...çok fazla öpülüyo olabilirmi acaba?hassaslar malum..
zor bi gece geçirmişsin...Allah güç kuvvet versin...meme çatlakları için evcop kapsülü denedinmi?bana çok iyi geldi..cildiyeciler de genelde bunu tavsiye ediyolarmış
biz de seni özledik :)
beceriksiz filan değilsin canım, hepimiz aynı hafakanları yaşıyoruz...bebeklerimiz çok aciz, kendi başlarına gazlarıı bile çıkaramıyolar, biz de acılarını gideremeyince kendimizi çaresiz hissediyoruz..çook dua etmek lazım...Acizlik Allah katında en makbul andır dua için..
bedriyecim, tekrar geçmiş olsun canım...eşine kızman normal ama Allah bilir ailesi geriden dolduruyodur, erkeklerde böyle şeylere çabucak kanıyolar..onlar için huzurunu bozmamaya çalış..zor, biliyorum ama!!!!!!!!!!!!!!!!antibiyotik kullanmamakda da diretme canım, şu an sağlığın herşeyden, hatta bebeğin emmesinden bile önemli..sen iyi olup toparlanamazsan ona da yeterince ilgi gösteremezsin....
yarın 4 te canım , pınar hanım mıydı demek için aradım seni , doğru hatırlıyormuşum iyi oldu, kan aldırıcam bende yarın Berra'nın demir ilacını gerçekten kullanmamız gerekiyor mu diye, 1 haftadır reflü ilaçları ile beraber onuda kestim çocuk bir kendine geldi, şuan hiç ama hiç birşey vermiyorum sab simplexde dahil.
bu arada sanırsam gaz çıkarma devrimiz bitmeye başladı, son 4 gündür gazını çıkarmıyorum ve rahatsız olmuyor, ama çıkarırsamda çıkıyor, yani gazı bitmedi gazın rahatsız etmesi bitti sanırsam...
ufff yine tuvalete gitmeliyim((
tamam canım bi sıkıntı olmazsa bende eşlik ederim sana..konuşuruz yarın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?