2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bugün bizim bebişde taaa akşam 5 e kadar hiç uyumadı, 6. haftadayız büyüme atağı haftası ama diğerleri bu kadar şiddetli olmamıştı. Sürekli yemek istiyor, çok yiyince de kusuyor, gazı oluyor, sorna yine yemek istiyor, hep kucak istiyor, ayhh çok yoruldum, su bile içmeye çok az fırsatım oldu, yemek hep atıştırma, göt üstü zor oturdum, böyle sütümün çoğalması zor

bebeğime yarın idrar tahlili yapılıcak.eczaneden kız için idrar torbası aldım.fakat nasıl kullanılıcağını eczanedekiler bilmiyor.kullanan var mı nasıl takılıyor?

Sağol canım ben bide yalnızım esim güneydoğuda görev yapıyor 15 gün annem kaldı 15 gün kayınvalidem kalacak esim olmayınca iyice bunalıma girdim.
Birde benim meme uçlarım felaket durumda lansinoh kullandım bana misin demedi ne yapicam bilmiyorum

nefret ediyorum bu pişikten yaaa bezimiz dooğduğu günden beri aynı kremde sudokrem kullanıyorum unibaby ıslak mendilimiz ee şimdi bu kız niye pişik oldu.. Desitin kullanan var mı aranzda memnun musunuz

Cnm çok geçmiş olsun. Bezini değiştirmeyi denedin mi? Selimhan da pişik olmuştu. Doktor travazol diye bir krem verdi onunla pişiğini geçirdik ve molfix kullanmaya başladık. şimdi iyi çok şükür.

bebeğime yarın idrar tahlili yapılıcak.eczaneden kız için idrar torbası aldım.fakat nasıl kullanılıcağını eczanedekiler bilmiyor.kullanan var mı nasıl takılıyor?

Canım ben kullandım kızım da ama nasıl anlatılırki??? Yani nasıl tarif edeceğimi bilemedim...

canım yapışma yerleri var, altına yapıştırıp çiş yapmasını bekliycen ama bezi açık durmalı, yoksa naylon olduğu için hemen pişik yapar(

o yüzden sen hiç o idrar torbasını kullanmadan yanına alacağın temiz bi buzdolabı poşetini bebeğinin altına tutup yapmasını sağlayabilirsin. sonrada hemen idrar torbasına nakledersen sorun olmaz.. Kız bebeklerden idrar almak çok zor((

kizlar artık emzirmekten soğudum göğüs uçlarım çok yara lansinoh kullandim hametan kullandim bana misin demedi kullandığıniz iyi gelen bi ilaç var mi

kizlar artık emzirmekten soğudum göğüs uçlarım çok yara lansinoh kullandim hametan kullandim bana misin demedi kullandığıniz iyi gelen bi ilaç var mi

Lansinoh daha iyi geldi sanki ayva çekirdeğini de denedim daha sonrasında çamaşıra yapışıyor canımı daha çok acıtıtıyordu,ama yine de ilk günlerde ağlaya ağlaya ayaklarımı yere vura vura emzirdim,çok kötüydü.Zamanla alıştı bi kaç kez kabuk bağladı,eme eme göğüs ucu alıştı sanırım.Allah kolaylık versin çok zor

Benim bir ay süren, meme ucu olmaktan çıkıp bir acaip göğüs uçlarım doktorun verdiği 3 kremle iyileşti. furacin, canesten ve bepanthen merhemi karıştırarak kullandım. Ama ben de mantar da varmış, o yüzden bir ay sürmüş normalde o kadar uzun sürmemesi lazımmış. O yüzden bu kremleri kullandım.

Bu arada acılar dindikten, yaralar geçtikten sonra emzirmek mutluluk verici birşey oluyor, darısı başına canım.

Kızlar mustelanın, doğum sonrası sıkılaştırıcı gıda takviyesi, çatlak giderici, sıkılaştırıcı ürünleri var. Bunlardan kullanan var mı? İşe yarıyorlar mı?

geçen çok ilginç bişey oldu göğüslerimi kremlemiştim açıktı o ara oğlum ağlamaya başladı göğüslerimden pıt pıt sütler akmaya başladı vay be dedim annelik böyle bişey ağlama sesine bile sütler akıyo :))))

bide ebay den elektronik söleniomu?

elektronik riskli gümrüğe takılabilir, aldığın satıcıya başka birşey yazdırman lazım onuda anlarlarsa sıkıntı olur. ebay de paypala kredi kartını giriyorsun çok güvenli o şekilde ödeme yapıyorsun. tabii iade edemiyorsun olmadıgı noktada. türkiyeden aldıgın herseyi iade etme hakkın var eger giydirmediysen.

Eki Görüntüle 399507

Didem ve Defne kuzum:)) biri şimdiki zaman biri 2,5 yıl önce :))

maşallah canım bebişine , çok şeker:)

nefret ediyorum bu pişikten yaaa bezimiz dooğduğu günden beri aynı kremde sudokrem kullanıyorum unibaby ıslak mendilimiz ee şimdi bu kız niye pişik oldu.. Desitin kullanan var mı aranzda memnun musunuz

maşallaaaaahh canım bebişine, kostüm süper:)

bizdede pişik oluyordu unibaby i kestim, kaynamış ılımış su ve pamukla sildim ve troysd kullandım geçti, normalde mustela bariyer krem kullanıyordum şimdi desitin mavi renkli kutuyu kullanıyorum pişik öneyici çok memnunum. sudocream bildiğim kadarıyla sadece tedavi amaçlı kullanılıyor herseferinde sürmemek lazım, sadece pişik oluşunca sürdüm ben.

Son düzenleme:

teşekkürler kızlar geçer inşallah hemen hem desitin hemde hametan alıcam bakalım hangisi iyi gelecek bübchen bizde pişik yapmıştı yeni doğduğunda huggies organik bez kullanıyorum bu arada unıbaby yenidoğanlar için özel değilmi yaa ıslak pamuk içinde bişey yokki kimyasal

geçmiş olsun haşlanmış patates püresi iyi gelir isale yazını sabırsızlıkla bekliyorum

Anne olmak, umut etmek demektir...

Anne olmak, asla vazgeçmemek demektir...

Anne o...lmak, hesapsızca sevmek demektir...

Anne olmak, sorumluluk demektir...

Anne olmak, sadece kendini düşünmekten ömür boyu vazgeçmek demektir...

Anne olmak, her zaman yapacak işleri olmak demektir...

Anne olmak, dünyanın öbür ucunda da olsa çocuğunun sıkıntısını hissetmek demektir...

Anne olmak, kaç yaşına gelmiş olursa olsun çocuğunun aç olup olmadığından endişelenmek demektir...

Anne olmak, çocuğunu gördüğüne her defasında coşkuyla sevinmek demektir...

Anne olmak, uykusuz geceler demektir...

Anne olmak, sınav kapılarında beklemek, yeniden öğrenci olmak hatta asker olmak demektir...

Anne olmak, hayatı çocuğuyla birlikte yeniden yaşamak ve öğrenmek demektir...

Anne olmak, güçlü ve cesur olmak demektir...

Anne olmak, mutluluk demektir

_____ALINTI____

Cavit Çağ

sanırım bizimki büyüme atağı geçiriyor...bu durum bende de sinir atakları yapıyor..Dünkü gibi hala uyumak istiyor ama uykuya dalamıyor habşre emmek istıyor.koydum beşiğine şuan ağlıyor.Kucağıma almamak için direniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…