- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #49.781
bizimde çoğumuz mart annesi diil zaten..şubatta pırtlattık hepimiz) merak etme çoğumuz bunalımdayız..geçmiyo o bunalım denen şey kolay kolay..hatta ben yardım alsammı die bile düşünüyorum...geçen bölümde muhteşem yüzyılda hani cihangir hasta oldu çocuğu çekerek tedavi ettiler ya..ben 3 gün ağladım ona..c.tesi doktora gittik bi bebekten kan alıyolardı oturdum onada ağladım..herkes alıştı artık bu duruma yadırgamıyo kimse:)
nefret ediyorum bu pişikten yaaa bezimiz dooğduğu günden beri aynı kremde sudokrem kullanıyorum unibaby ıslak mendilimiz ee şimdi bu kız niye pişik oldu.. Desitin kullanan var mı aranzda memnun musunuz
bebeğime yarın idrar tahlili yapılıcak.eczaneden kız için idrar torbası aldım.fakat nasıl kullanılıcağını eczanedekiler bilmiyor.kullanan var mı nasıl takılıyor?
bebeğime yarın idrar tahlili yapılıcak.eczaneden kız için idrar torbası aldım.fakat nasıl kullanılıcağını eczanedekiler bilmiyor.kullanan var mı nasıl takılıyor?
kizlar artık emzirmekten soğudum göğüs uçlarım çok yara lansinoh kullandim hametan kullandim bana misin demedi kullandığıniz iyi gelen bi ilaç var mi
kizlar artık emzirmekten soğudum göğüs uçlarım çok yara lansinoh kullandim hametan kullandim bana misin demedi kullandığıniz iyi gelen bi ilaç var mi
canım hiç bilmiodum bu siteleri ben ödemeler nasıl oluor kredi kartıyla dimi güvenilirse bende dadanayım buraya :) netten alışveriş güzel oluo heleki bebekle çıkmadan ohh mis gerçi geçen butiğim die bi siteden sax mavi pantolon sipariş verdim iğrenç turkuaz bi pant yollamışlar sanırım elimde patladı((
bide ebay den elektronik söleniomu?
maşallah canım bebişine , çok şeker:)
Selam kızlar nasılsınız....geçmişe şöyle bir göz attım 4-5 gündür giremiyorum.geçen hafta sonu hem benim hem eşimin doğum günüydü bu sebepten babamız aldı götürdü bizi gezmelere sağolsun :)) doğum günümü kutlayan herkese çok çok teşekkürler öpüyorum hepinizi..geçmişe göz atarken bi sürü mart kuzucuğu gördüm maşallah hepsibirbirinden güzelsemracım klonladınmı sen defneyi ne yaptın yaww aynılar bunlar kız :)) ikiside çok güzel ama ..
Oğluşumun sünnetini yaptırdık kızlar doktorumuzdan çok memnun kaldık zaten baya bi araştırmıştım yaptırmadan önce...Pazartesi günü yaptırdık şuan hiçbir sorun yok ne yara ne bişi antiseptik kerm ve baticonla günlük bakım yaptırıyoruz.zaten bebeklerin pipisi çabuk iğleşiyormuş çişten dolayı çiş pişiriyormuş yarayı doktorumuz ertesi güne bişey kalmaz demişti aynen öyle oldu....
PAZAR GÜNÜ OYANAN FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI SONRASI OĞLUMUN AREN LEFTER'İN GALİBİYET SEVİNCİ :)))
YAAAAAAŞŞŞŞŞŞAAAAAAAA FENERBAHÇEEEEEE
Eki Görüntüle 399590
Eki Görüntüle 399589
nefret ediyorum bu pişikten yaaa bezimiz dooğduğu günden beri aynı kremde sudokrem kullanıyorum unibaby ıslak mendilimiz ee şimdi bu kız niye pişik oldu.. Desitin kullanan var mı aranzda memnun musunuz
geçmiş olsun canım hametan cilt tahrişleri ve pişik kremi kullanıyorum... bu ilaç evlenmeden öncede evimizde bulunan en önemli bir kremdi... hastanede doktorum bunu yazmıştı bebeğede kullan demişti pişik için... çok etkilidir. tavsiye ederim...
arkadaşım bezinden olabilir pişiği benim bebeğimdede olmuştu molfix kullanıyodum doktor prima kullan dedi ve pişiği geçti çok şükür bide doktor piyasadaki bütün ıslak mendiller pişiğe neden olur sadece niveanın ıslak mendili yapmaz demişti ama pahalı biraz kullanırsan 30lira yardımcı olmak istedim bezini değiştirmeyi dene
kızlarr ben ilk günden beri pişik için Bübchen pişik önleyici krem kullanıyorum , maşallah daha hiç pişik olmadıebebek önermişlerdi,sagolsunlar. bende size önerimm. birde pişik tedavisi için olanından vardı.
FEYZOSS canım hametan pomad ve trosyd krem bize iyi geliyo.. trosyd muhteşem bişey zaten.
ıslak mendil olarak da ben 40 gün çarşaf eskisini kesip öyle kullandım.. şimdi de molfik ıslak mendil kullanıyorum. ıslak mendilleri YIKAYIP kullanmayı dene birde.. üzerindeki kimyasallar gitsin.
hiç ilaç vermedim, hiç ateşi çıkmadı Berra'nın, 3 gün takip ettim, ilk gün huzursuzdu 2. gün itibariyle unuttuk gitti :)
buzluğa poşet koyuyorum, kapları günlük kullanıyorum, milkway medela ile uyumlu aventin ağzı çok büyük.
Ben taze sütüde çözülmüş sütüde 24 saatten fazla tutmuyorum dolapta, 24 yazanda var 72 yazanda ben hep süreleri en az yazana göre ayarladım , sonuçta testlerin hangi dolaplarda yapıldığını bilmiyoruz , ben 54 bin tl ye buzdolabı satıyordum onda 1 haftada dursa birşey olmaz , standart ne bilmediğimden minimum sürelere göre saklıyorum.
desitin kullanıyorum çok memnunum, mavi ve mor ikisinide kullanıyorum, her seferinde sürmüyorum, bazen 2 gün sürmediğim oluyor.
uyku eğitimi demek uyku rutini demek aslında ve doğduğu günden itibaren başlanabilir, her geçen gün aleyhimize işliyor ama 1 yaşındada verilir bu eğitim süreç uzar sadece .
bugün tuvaletten çıkabilseydim uyku eğitimi seminerindeki notlarımı yazacaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?