- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #49.801
Anne olmak, umut etmek demektir...
Anne olmak, asla vazgeçmemek demektir...
Anne o...lmak, hesapsızca sevmek demektir...
Anne olmak, sorumluluk demektir...
Anne olmak, sadece kendini düşünmekten ömür boyu vazgeçmek demektir...
Anne olmak, her zaman yapacak işleri olmak demektir...
Anne olmak, dünyanın öbür ucunda da olsa çocuğunun sıkıntısını hissetmek demektir...
Anne olmak, kaç yaşına gelmiş olursa olsun çocuğunun aç olup olmadığından endişelenmek demektir...
Anne olmak, çocuğunu gördüğüne her defasında coşkuyla sevinmek demektir...
Anne olmak, uykusuz geceler demektir...
Anne olmak, sınav kapılarında beklemek, yeniden öğrenci olmak hatta asker olmak demektir...
Anne olmak, hayatı çocuğuyla birlikte yeniden yaşamak ve öğrenmek demektir...
Anne olmak, güçlü ve cesur olmak demektir...
Anne olmak, mutluluk demektir
_____ALINTI____
Cavit Çağ
kızlar günaydın
benim kızda idrar yolu enfeksiyonu çıktı
doktor 10 tane iğne yazdı canım sıkıldı yaa
kızlar günaydın
kızlar günaydın
kızlar günaydın
kızlar günaydın
arkadaşlar tekrarlanan topuk kanı sonuçlarımız temiz çıktı çok şükür
yavrumun yüzüne baktıkça üzülüyordum,acı çekecek üzülecek diye..Allah kimsenin evladına huzursuzluk,hastalık vermesin
yorum yazan,dua eden herkese çok teşekkür ederim
kızlar günaydın
yavrumun yüzüne baktıkça üzülüyordum,acı çekecek üzülecek diye..Allah kimsenin evladına huzursuzluk,hastalık vermesin
kızlar benim tek göğüs iyice körelmeye başladı yaaa.. ucu yok diye kelebekle veriyodum ama çek çek zor geliyo kız hemen ağlıyo mecbur öbürüne geri dönüyodum.. sabah süt sağayım dedim o göğüs 5 cc bile çıkarmadı( diğeri 60 cc.. napcam ben yaaa ((
kızlar günaydın
dün temizlik yaptım aden tabiki herzamnki gibi kucak istiyor yerine koyunca ağlıyo bende takdım kanguruyu koydum içine neyse bir süre durdu eyilip kalkma hareketlerinde gözler faltaşı gibi oldu beyim rahatsız oldu sonra açtım elektrik süpürgesini baktım hop uyudu çıkardım kanguruyu koydum yatağın üzerinde süpürge sesiyle bir güzel uyudu tabi süpürme işi bitince ağlamaya başladı şükür karşı komşu adeni sevmeye gelmiş verdim kucağına o adenle ilgilendi ben temizlik yaptım sonra babamız aradı istanbula gitmiş dün gece gelemedi oğluşumla başbaşa 1 gün geçirdik neyseki akşam beni üzmedi 12 de uyudu kuzucum....sabahda uyandı koydum bizim yatağa açtım müziği o dinlerken ben banyomu yaptım sonra tekrar mamasını yedi yatıyo bugün yemek yapmam lazım ütüleride halledcem yarın aşısı muhtemelen huzursuz olucak 2 gün hiç bişey yapmadan onunla ilgilenicem bizden haberler böyleee
canım aynısı benim başıma geldi
sağ göğsüm o kadar yumuşak o kadar boştuki sinir oldum çok
bol bol sağdan emzirdim bebiş çektikçe sanki biraz artmaya başladı
dün temizlik yaptım aden tabiki herzamnki gibi kucak istiyor yerine koyunca ağlıyo bende takdım kanguruyu koydum içine neyse bir süre durdu eyilip kalkma hareketlerinde gözler faltaşı gibi oldu beyim rahatsız oldu sonra açtım elektrik süpürgesini baktım hop uyudu çıkardım kanguruyu koydum yatağın üzerinde süpürge sesiyle bir güzel uyudu tabi süpürme işi bitince ağlamaya başladı şükür karşı komşu adeni sevmeye gelmiş verdim kucağına o adenle ilgilendi ben temizlik yaptım sonra babamız aradı istanbula gitmiş dün gece gelemedi oğluşumla başbaşa 1 gün geçirdik neyseki akşam beni üzmedi 12 de uyudu kuzucum....sabahda uyandı koydum bizim yatağa açtım müziği o dinlerken ben banyomu yaptım sonra tekrar mamasını yedi yatıyo bugün yemek yapmam lazım ütüleride halledcem yarın aşısı muhtemelen huzursuz olucak 2 gün hiç bişey yapmadan onunla ilgilenicem bizden haberler böyleee
kuzum hemen ağlıyo yaa2-3 dakika ancak duruyo o göğsümde 2 saatte 1 sağsam mı acaba napsam ( off ne zormuş bu emzirme göğüs işleri
canim mesaji yeni gordum gec cevap yaziyorum kisura bakma. lokalde bende esimde yaninda olduk ignede biracik agladi iki dak. falan surdu sonra bacaklarina lastik bagladilar kiprasmasin diye yuzunun onune perde cektile gormesin diye. bende oglumun ellerini tutup onunla konustum yavrum ignenin etkisiyle birsey hissetmedigi icin pipisi kesilirken gulucukler atiyordu.Hemen bir slm verip kaçayım. Misafirlerim vardı çok yoruldum. Oğlumda uyanık ağlar birazdan. Herkesler iyidir inş...
Cnm öncelikle geçmiş olsun. Bende sünnet ettirmek istiyorum ama burda genel anestezi yaptıkları için korkuyorum... Lokal yapılınca sen yanında oluyormusun... Nasıl durdu oğlun kıpırdanmadan.?
kizlar artık emzirmekten soğudum göğüs uçlarım çok yara lansinoh kullandim hametan kullandim bana misin demedi kullandığıniz iyi gelen bi ilaç var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?