2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok duygusal..teşekkürler paylaşım için vay be anne olduk artık bizimde anneler günümüz var

arkadaşlar tekrarlanan topuk kanı sonuçlarımız temiz çıktı çok şükür
yavrumun yüzüne baktıkça üzülüyordum,acı çekecek üzülecek diye..Allah kimsenin evladına huzursuzluk,hastalık vermesin
yorum yazan,dua eden herkese çok teşekkür ederim

kızlar günaydın
benim kızda idrar yolu enfeksiyonu çıktı
doktor 10 tane iğne yazdı canım sıkıldı yaa

cnm cok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyleşir kuzun ....

gözün aydın cnm...

çok şükür... gözünüz aydın canımm

dün temizlik yaptım aden tabiki herzamnki gibi kucak istiyor yerine koyunca ağlıyo bende takdım kanguruyu koydum içine neyse bir süre durdu eyilip kalkma hareketlerinde gözler faltaşı gibi oldu beyim rahatsız oldu sonra açtım elektrik süpürgesini baktım hop uyudu çıkardım kanguruyu koydum yatağın üzerinde süpürge sesiyle bir güzel uyudu tabi süpürme işi bitince ağlamaya başladı şükür karşı komşu adeni sevmeye gelmiş verdim kucağına o adenle ilgilendi ben temizlik yaptım sonra babamız aradı istanbula gitmiş dün gece gelemedi oğluşumla başbaşa 1 gün geçirdik neyseki akşam beni üzmedi 12 de uyudu kuzucum....sabahda uyandı koydum bizim yatağa açtım müziği o dinlerken ben banyomu yaptım sonra tekrar mamasını yedi yatıyo bugün yemek yapmam lazım ütüleride halledcem yarın aşısı muhtemelen huzursuz olucak 2 gün hiç bişey yapmadan onunla ilgilenicem bizden haberler böyleee

kızlar benim tek göğüs iyice körelmeye başladı yaaa.. ucu yok diye kelebekle veriyodum ama çek çek zor geliyo kız hemen ağlıyo mecbur öbürüne geri dönüyodum.. sabah süt sağayım dedim o göğüs 5 cc bile çıkarmadı ( diğeri 60 cc.. napcam ben yaaa ((

canım aynısı benim başıma geldi
sağ göğsüm o kadar yumuşak o kadar boştuki sinir oldum çok
bol bol sağdan emzirdim bebiş çektikçe sanki biraz artmaya başladı

kızlar günaydın
benim kızda idrar yolu enfeksiyonu çıktı
doktor 10 tane iğne yazdı canım sıkıldı yaa

çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır canım

gözünüz aydın canım

ohh ne güzel temizlikler yapılmış kanguruya koyup temizlik yapmak iyi fikir azra uyumazsa bende öyle yapıyım yarın misafir var ve evi b.k götürüyo :)

canım aynısı benim başıma geldi
sağ göğsüm o kadar yumuşak o kadar boştuki sinir oldum çok
bol bol sağdan emzirdim bebiş çektikçe sanki biraz artmaya başladı

kuzum hemen ağlıyo yaa 2-3 dakika ancak duruyo o göğsümde 2 saatte 1 sağsam mı acaba napsam ( off ne zormuş bu emzirme göğüs işleri

maşallah hamarat arkadaşıma süpersin
komşu teyzede hızır gibi yetişmiş :)

kuzum hemen ağlıyo yaa 2-3 dakika ancak duruyo o göğsümde 2 saatte 1 sağsam mı acaba napsam ( off ne zormuş bu emzirme göğüs işleri

canım bencede 2 saatte bir sağmalısın
ben zorla o göğsümü verdim boştu ama çekince biraz biraz artmaya başladı
canım bende kendimi inek gibi hissediyorum göğüslerim ortalık malı oldu :) sürekli açıklar

canim mesaji yeni gordum gec cevap yaziyorum kisura bakma. lokalde bende esimde yaninda olduk ignede biracik agladi iki dak. falan surdu sonra bacaklarina lastik bagladilar kiprasmasin diye yuzunun onune perde cektile gormesin diye. bende oglumun ellerini tutup onunla konustum yavrum ignenin etkisiyle birsey hissetmedigi icin pipisi kesilirken gulucukler atiyordu.
tekmele oyin halisindan bahsetmissiniz. aldiklarimin arasinda en ise yarar bu cikti diyebilirim. dunya para verip muziklisinden almistim iyikide almism gunduz butun gun icinde oyun oynuyor muzikleri heyecanlandiriyor gulmeye basliyor ben isimi yaparken o icinde oyalaniyor bende kesinlikle tavsiye ederim.
birde odasina renkli buyuk stickerler yapistirmistim acayip dikkatini cekiyor saatlerce gikini cikarmadan inceliyor. ellerini acmaya basladi degisik kumaslardan ellerine verip tutmasini sagliyorum cok sasiriyor. ayna baktirip kendini incelemsini sagliyorum beni hemen taniyor ama kendini gorunce korkuyor simdilik. birde dogum yaptigim hastanenin hemsireleri ev ziyaretine geldiler eskilerin yaptigi el kol bacak acma hareketlerini yapmayin eklemleri icin zararli dedi tekmele oyun halisinda kendi zaten egzersiz yapiyor yeterli dediler. birde anlamasa ona masal okumaya basladim insan sesi duymaya bayiliyor anlamasada kikir guluyor. benim tecrubeler simdilik bu kadar daha sonra yine yazarim.
polycigim bu arada kizlar super masallah cok benziyorlar ayrica

selam mart anneleri Allah bebeklerinizle size sağlıklı uzun ömürler versin bende nasip olursa mayıs annesi olucam..
bi konuda fikrinizi almak istiyorum hastanede hasta bezi kullandınızmı yada daha sonra
ben dün alışverişte aldım ama 40.70 kg arası doğum yapsam bile 70 kilonun epey üstünde kalacam satıcı bayana söyledim ama öyle yazıyolar ama olur dedi.. ne yapsam iademi etsem bi denesemmi bilemedim kullananların fikrini almak istedim
yardımcı olursanız sevinirim...

kizlar artık emzirmekten soğudum göğüs uçlarım çok yara lansinoh kullandim hametan kullandim bana misin demedi kullandığıniz iyi gelen bi ilaç var mi

göğüs pedini sık sık değiştir önce. bana doktor dikişlerimin kapanması için madecassol diye bir krem önermişti dikiş yerimden çok göğüs ucuna sürdüm. birde göğüslerimi bu kremden sonra yıkayıp verdim. kremmi yıkanmak mı iyi geldi bilemiyorum ama ben atlattım. bi göğsümde hala biraz hassasiyet var bazen acıyor ama dayanılmayacak gibi değil şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…