- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.981
Benimki de 2 gün küçük çıkıyor yumurtlama tarihiyle ilgili bir durum o. Ben 16. günde yumurtluyorum adet tarihine göre hesaplayıcılar 14. günü alıyor ortalama o yüzden oluyor.
İkinci soruna gelince seni mutlu eden şeyler bebeğin için en sağlıklısıdır bence. Annenin ruhsal durumu etkiliyor bebeği.
canım Lilypie ve tickerfactory den kabul ediyo. daisypath formata uygun değilmiş. eğer ordan yaptıysan.. ama babygaga dan da kabul ediyo
canım benim bebiş de 4 gün geriydi 2 hafta önce, şuan ne durumda bilmiyorum. tamamlayabiliyor gününü. doktor bana da normal dedi. sorun yok yani.
diğer soruna gelince... o senin bebeğin ve doğumdan önce istersen kitapları yala yut ama iş pratiğe gelince herşey değişiyor. ben kucağımda bebek tutmayı bilmezdim. ama kızım doğduğunda sanki yıllardır bebek bakıyomuşum gibi hissettim. İnsanın içinden öyle bi şevk geliyor ki. Yüce Rabbim bileri de böyle yaratıyor demekki. Sen bunlar için hiç kafanı yorma güzelim.
hee bu arada benim bebiş şuan beni duyuyor sa yandık!!! ablası beni sinirlendirdikçe öyle çok bağırıyorum ki.. kızım yapma, kızım etme, kızım hadi çabuk vs vs :)))
yaa canım listede değişiklik yapayım dedim, afedersin ortalığı batırdım. Liste altüst oldu(( bende tüm bilgiler görünmesine rağmen listeye çıkmıyor. üzerinde biraz uğraşmam lazım.
senin bilgini güncelleyeyim bakalım çıkacakmı
yaa canım listede değişiklik yapayım dedim, afedersin ortalığı batırdım. Liste altüst oldu(( bende tüm bilgiler görünmesine rağmen listeye çıkmıyor. üzerinde biraz uğraşmam lazım.
senin bilgini güncelleyeyim bakalım çıkacakmı
ahh ahh bende korkuyorum aslında ilk bebeklerim olacak nasıl yapacam nasıl üstesinden gelecem hadi beceremezsem bakmayı oooo daha neler nelerr üstelik çift bakalım benim sonum ne olacak kızlarrr
ahh ahh bende korkuyorum aslında ilk bebeklerim olacak nasıl yapacam nasıl üstesinden gelecem hadi beceremezsem bakmayı oooo daha neler nelerr üstelik çift bakalım benim sonum ne olacak kızlarrr
Şimdiden teşekkürler kalabalığız uzun bir liste maşallahzor işin gerçekten.
bu arada şubat annelerinin listesini çok beğendim, kıskandımm biraz
ühüüüüüüüsiz beni beğenmiyormusunuz
ühhhüüüüüüüüü
ühhüüüüüüüüüü ühüüü hüüü
şubat annişlerine bi göz atayım bakalım..belki fikir ödünÇALARIM
çok şükür düzelttim. gözlerim yandı ama yapıcam diye.. şimdi birde tahmini doğum tarihine göre sıraya koymak kaldı.. onuda hayırlısıyla bi halledersem tamamdır. ama bugün yapamam daha. kızım uyumuşken bende biraz kestireyim. bu ara uyku halim azaldı. 1-2 haftaya da biter gibi.
aşkk olsun, beni seni üzmek istemedim kiii. beğeniyorum tabiii bizim sayfamızı
onlarınki biraz daha kapsamlı , kişileri hatırlamak açısından iyi olur diye söylemiştim canım benim
çalışıyorum canımm mecbur devam çalışmaya 2 tane afacan geliyor sonuçta bizim hayat hakkatten eğlenceli olacak bundan eminim 2 bebek kayınvalide kayınpeder anne baba kız kardeş yeğen Allah benim sonumu hayır etsin kızlarrrçokk renkli ve eğlenceli bir hayatımız olacağı kesin.
umarım çalışmıyorsundur uhdecim.
ben çalışıyorumücretsiz izin alıp 1 yıl kendi çocuğuma kendim bakmayı düşünüyorum, vermeyiz diye diretirlersede kovun beni diyeceğim. şimdiden kara kara bunu düşünüyorum hadi hayırlısı.
haklsıın canım anneler yardım edecek zaten onlar olmazsa üstesinden hiç gelemem benn ondan sonrasıda Allah kerim deriz artıkkİnşallah Allah kolaylığını verir canım tabi endişelenmek çok doğal büyük sorumluluk (seninki çift bir de) İlk zamanlar anneler, sürekli de eşler yardım etmeli. Annelik içgüdüsel bir şey çabucak alışırız inşallah.
evet canım sağlıklı sıhhatli doğsunlarda gerisi hiç önemli değil hepsini bir şekilde hallederiz artıkk tabiiki tecrübeli annelerden bebişlerimizin teyzelerinden yardım alacagızz tabiikideAynı endişeler bende de oluyo malesef . İlk hamilelik ikiz:)
Saglikla doğsunlar inşallah da uhdecim, topigimizdeki arkadaslardan tecrubelerini alırız:)
nurun evet canım oda çok güzelmiş.. ne de olsa patron açmış topiği:))
ilerleyen zamanlarda belki yardım isterim, bana da yardım eder
şimdi düşündüm de o topiği nasıl sürekli güncel tuttu acaba??
ve bizim daha şimdiden o kadar çok eksiğimiz varki. Listenin yarısına yakınının hala tahmini doğum tarihi yok ve yine bi bu kadarının hiç paylaşımı yok. daha önce de yazmıştım.. yavaş yavaş paylaşımı olmayanları çıkarıcam diye. Hayırlısyla şu cinsiyetlerde belli olsun, sonra temziliğe girişirim listede. birde BÖYLE KAPSAMLI Bİ LİSTE İÇİN BİLGİLERİNİ BANA ÖZEL MESAJ OLARAK GÖNDERİRSENİZ ARADA KAYNAMADAN SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE GÜNCELLEME YAPABİLİRM. TOPİKTE OKUMADAN GEÇEBİLDİĞİM MESAJLAR OLABİLİYOR MALESEF.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?