2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim. benim ruhsal durumu hiç sormayın iş yerinde tam felaket sağolsun çalışma arkadaşlarım anlayışsız insanların teki, sinir katsayım tavan yapıyor, çoğu zaman cevap vermemeye ve konuşmamaya çalışsamda insan yinede sinirleniyor, yaptığım iş zaten çok stresli, bebeğim elektrik çarpmış gibi çıkmasa bari içimden

inşallah dediğin gibi olur polly. kucağıma alınca bende senin gibi hissederim

Şimdiden teşekkürler kalabalığız uzun bir liste maşallah zor işin gerçekten.

bu arada şubat annelerinin listesini çok beğendim, kıskandımm biraz

ahh ahh bende korkuyorum aslında ilk bebeklerim olacak nasıl yapacam nasıl üstesinden gelecem hadi beceremezsem bakmayı oooo daha neler nelerr üstelik çift bakalım benim sonum ne olacak kızlarrr

ahh ahh bende korkuyorum aslında ilk bebeklerim olacak nasıl yapacam nasıl üstesinden gelecem hadi beceremezsem bakmayı oooo daha neler nelerr üstelik çift bakalım benim sonum ne olacak kızlarrr

çokk renkli ve eğlenceli bir hayatımız olacağı kesin.
umarım çalışmıyorsundur uhdecim.
ben çalışıyorum ücretsiz izin alıp 1 yıl kendi çocuğuma kendim bakmayı düşünüyorum, vermeyiz diye diretirlersede kovun beni diyeceğim. şimdiden kara kara bunu düşünüyorum hadi hayırlısı.

İnşallah Allah kolaylığını verir canım tabi endişelenmek çok doğal büyük sorumluluk (seninki çift bir de) İlk zamanlar anneler, sürekli de eşler yardım etmeli. Annelik içgüdüsel bir şey çabucak alışırız inşallah.

Şimdiden teşekkürler kalabalığız uzun bir liste maşallah zor işin gerçekten.

çok şükür düzelttim. gözlerim yandı ama yapıcam diye.. şimdi birde tahmini doğum tarihine göre sıraya koymak kaldı.. onuda hayırlısıyla bi halledersem tamamdır. ama bugün yapamam daha. kızım uyumuşken bende biraz kestireyim. bu ara uyku halim azaldı. 1-2 haftaya da biter gibi.

Aynı endişeler bende de oluyo malesef . İlk hamilelik ikiz:)
Saglikla doğsunlar inşallah da uhdecim, topigimizdeki arkadaslardan tecrubelerini alırız:)

Çok teşekkürler. Kızın var bir de değil mi? Allah kolaylık versin ben tek başıma zorlanıyorum. Uyku halim geçmedi benim dün yine bir uyumuşum ki sormayın. Çoğu zaman burayı okuyorum yazacak takatim olmuyor. Hiçbir şey yapasım yok bir miskinlik var üstümde. İştahsızlık çok fazla. Şimdi tatildeyim ama okul açılıncaya kadar geçer umarım. Sana iyi uykular

aşkk olsun, beni seni üzmek istemedim kiii. beğeniyorum tabiii bizim sayfamızı
onlarınki biraz daha kapsamlı , kişileri hatırlamak açısından iyi olur diye söylemiştim canım benim

şaka kıııızzzz, tabiki fikirlerinizi söyleyin.

mesela Bugün AMERDA hiç görünmedi.. Bebişlerimize aldığımız/alacağımız ciciler için topik açmak istediğini söylemişti. açsa güzel olur yani.

nurun evet canım oda çok güzelmiş.. ne de olsa patron açmış topiği:))

ilerleyen zamanlarda belki yardım isterim, bana da yardım eder

şimdi düşündüm de o topiği nasıl sürekli güncel tuttu acaba??

ve bizim daha şimdiden o kadar çok eksiğimiz varki. Listenin yarısına yakınının hala tahmini doğum tarihi yok ve yine bi bu kadarının hiç paylaşımı yok. daha önce de yazmıştım.. yavaş yavaş paylaşımı olmayanları çıkarıcam diye. Hayırlısyla şu cinsiyetlerde belli olsun, sonra temziliğe girişirim listede. birde BÖYLE KAPSAMLI Bİ LİSTE İÇİN BİLGİLERİNİ BANA ÖZEL MESAJ OLARAK GÖNDERİRSENİZ ARADA KAYNAMADAN SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE GÜNCELLEME YAPABİLİRM. TOPİKTE OKUMADAN GEÇEBİLDİĞİM MESAJLAR OLABİLİYOR MALESEF.

Son düzenleme:
Selam kızlar biraz geç oldu ama hayırlı cumalar hepinize,cumanız mübarek olsun....

Uhdecim senin ikizi galiba bizim bi yakınımız var onunda ikizleri vardı ikisi birden ağlamaya başlayınca bende başlıyordum ağlamaya diye anlatırdı çok gülerdik şimdi 18 yaşına geldiler fıstık gibi kız oldular,Allah yardım ediyor valla :)Ama tek çocuga nazaran tabi ki zor...

Maşallah topic ne kadar kalabalık böyleeh

çalışıyorum canımm mecbur devam çalışmaya 2 tane afacan geliyor sonuçta bizim hayat hakkatten eğlenceli olacak bundan eminim 2 bebek kayınvalide kayınpeder anne baba kız kardeş yeğen Allah benim sonumu hayır etsin kızlarrr
haklsıın canım anneler yardım edecek zaten onlar olmazsa üstesinden hiç gelemem benn ondan sonrasıda Allah kerim deriz artıkk
Aynı endişeler bende de oluyo malesef . İlk hamilelik ikiz:)
Saglikla doğsunlar inşallah da uhdecim, topigimizdeki arkadaslardan tecrubelerini alırız:)
evet canım sağlıklı sıhhatli doğsunlarda gerisi hiç önemli değil hepsini bir şekilde hallederiz artıkk tabiiki tecrübeli annelerden bebişlerimizin teyzelerinden yardım alacagızz tabiikide

canın sağolsun tatlım ya. bu kadar vakit ayırıp yapıyosun o bile bize yeter. evet listede pek çok isim konuya katılmıyor hiç. dediğin gibi ilerleyen zamanlardaki elemeler daha iyi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…