2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doktorum bana bella b ari sutu kremi verdi bir gun icinde duzeldi goguslerim

canım hasta bezi kullanılıyo evet..doğum esnasında da doğumdan sonraki bir-iki günde de kullanılıyo..40-70 yazan olur, iade etme bence

canim oncelikle hayirli dogumlar ben hastabezi almadim hastaneden verdiler

inşallah kolay atlatır aşı meselesini de...sen oyalama yöntemleri bulmuşsun ne güzel..ben hala kucak-yatak arasında mekik dokuyorum..gerçi siz 2 ayı devirdiniz, normal heralde..

semracim prenseslere bayildim canim masallah

kizlar saglik ocagindan ikinci asisi icin 8 mayisa gun verdiler bize oglumda 2 mayista 2 aylik olacak siz ne zaman yaptirmistiniz asisini

canım, benim de sol göğsüm daha hassas, acıyo.onu daha sık sağıyorum, sağdan emziriyorum çoğu zaman..diğerini de kurumasın diye sağıp sağdığım sütü veriyorum..ama sürekli değil tabi..yani bi kere solu emdiriyosam 3 kere sağı emdiriyorum, bu arada öbürü doluyo, sağıyorum..

kizlar saglik ocagindan ikinci asisi icin 8 mayisa gun verdiler bize oglumda 2 mayista 2 aylik olacak siz ne zaman yaptirmistiniz asisini

bize de 7 mayıs verdiler ama ocakta mı yaptırcaz hastanedemi bilmiyorum ateş yapar mı nası takip etcem çok korkuyorum ben o aşılardan yaa hayırlısıyla bi atlatsaydık

sağol canım bebişte çıktı
ilk iğnesini vuruldu şifa olsun inşallah

ayy canım yaa allah şifa versin hemenceceik geçsin inşallah 10 tane iğnede çokmuş be aama iğne hep kesin çözüm... bizim oğluşada bakıldı var mı die kusuo çok dediğim için ama kız bebeklerde çok oluomuş(

selam kızlar iyisinizdir inşallah.

kızlar günaydın
benim kızda idrar yolu enfeksiyonu çıktı
doktor 10 tane iğne yazdı canım sıkıldı yaa

geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin.

canım bende yarala var diye daha çok sağdan emziriyordum şimdi sol göğsü yumusak kaldı. bu sabah sağdan 150cc soldan 15-20 cc çıktı. genelde herkesin öyle oluyor sanırım.

benim kızım 29 şubat doğumlu ama ilk aşısını 3 nisanda yani biraz geç yaptırdık o yüzden günler kaydı 2. ay aşısınada 4 mayısa gün verdi.

slm kızlar canım sıkılıyo çocuklar uyudu evde birsürü iş var ben tv izliyom sizi seviyom

merhaba kızlar,

sabah acilde aldım soluğu, normal doğum yapmadım ama sancısını çektim diyebilirim...

Böbrek ağrısı beni zıplattı mahvetti, dün başlayan ishal, idrar yolları iltihabı sabah böbrek ağrısına dönüştü, idrar torbasından böbreğe idrar ve iltihap kaçağı varmış, serum, 2 iğne, tomografi çekimi yapıldı, 6 tane antibiyotik iğne ve sonrasında antibiyotik hap verildi , şuan ağrı kesicinin etkisiyle biraz rahatım ve etkisi gidecek diye korkuyorum, ağrıya dayanıklı ben zıp zıp zıpladım

Selam hanımlar... Nasılsınız bakem. Temizliğimi yaptım, oğluşumu ve kızımı uyuttum, çayımı aldım geldim. Oğlum uyanmazsa biraz kk ya takılayım...

Bu arada maden suyu süt yapıyormuş bende gaz yapar diye içmiyordum.

canımmm çok geçmiş olsun... ilaçları nasıl alacaksın emzirmede zararı yok dimi? benim 40 gün kontrolümde de doktor biraz iltihap var diye fitil verdi. ilaçta emzirmeyi kesin yazıyodu kullanırken ama doktorum etkisi yok devam edebilirsin demişti o yüzden kesmedim bende...

kızlar günaydın
Canım çok geçmiş olsun, Defnemdede çıkmıştı 6 aylıkken( zor yaaa..

Melikecim ağlasa da yine ver sen o memeyi.. 2 dk çekse bile kârdır. Defne 1 yaşındayken benim tek göğsümü bırakmıştı, Miray için çok erken daha almazsa da sen sağ mutlaka memeyi.

sağol canım,
bize 3 mayısa gün verdiler yani 58.gününde aşı olacak

Eki Görüntüle 400325 Eki Görüntüle 400326 yemek yaparken oyalama tekniği 2 aspiratör açık
IŞIIILLL aden çok şeker maşallah, Didemde şuan mutfak tezgahında yatıyo:))))
amaaaaaaaaa gözüme bişey takıldı o sigara kimin???????????????????????

Canııımm çok geçmiş olsun..geldimmi hepsi üstüste geliyor

benimde alttan yeşilimsi bi akıntı var, korkmaya başladım.. ağrı sızı kaşıntı yanma filan hiç yok ama
neden olur ki bu??

Doktor emzir dedi ama içim rahat değil, buzluktan kullanıcam bir süre, bugün Berra'nın kontrolü var o doktorada sorucam

Canııımm çok geçmiş olsun..geldimmi hepsi üstüste geliyor

benimde alttan yeşilimsi bi akıntı var, korkmaya başladım.. ağrı sızı kaşıntı yanma filan hiç yok ama
neden olur ki bu??

semracım yeşil akıntı hamileyken oluyordu bende, dediğin gibi koku kaşıntı vs yok ama sürekli insanın canını sıkan bir akıntı , onun tedavi edilmesi lazım, idrar yolu enfeksiyonu yapıyor çünkü , geçen ay benzer bir şikayet oldu bende, hamileyken verilen ilaçlar verildi, tam ertesi gün adet olunca sonrasında kesildi, ilaçları kullanmadım ama hamileyken kullandığımda şıp diye geçmişti o ilaçlar sayesinde, vajinanın içine kremsi bir ilaç enjekte ediliyor , hiçbir yan etkisi yok.

kızlar günaydın

Cnm çok geçmiş olsun. İnş biran önce atlatırsınız.

Gözünüz aydın canım çok sevindim...

Çok geçmiş olsun. Böbrek ağrısı hiç yaşamadım ama yaşayanlardan biliyorum. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…