- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #49.821
göğüs pedini sık sık değiştir önce. bana doktor dikişlerimin kapanması için madecassol diye bir krem önermişti dikiş yerimden çok göğüs ucuna sürdüm. birde göğüslerimi bu kremden sonra yıkayıp verdim. kremmi yıkanmak mı iyi geldi bilemiyorum ama ben atlattım. bi göğsümde hala biraz hassasiyet var bazen acıyor ama dayanılmayacak gibi değil şükür.
selam mart anneleri Allah bebeklerinizle size sağlıklı uzun ömürler versin bende nasip olursa mayıs annesi olucam..
bi konuda fikrinizi almak istiyorum hastanede hasta bezi kullandınızmı yada daha sonra
ben dün alışverişte aldım ama 40.70 kg arası doğum yapsam bile 70 kilonun epey üstünde kalacam satıcı bayana söyledim ama öyle yazıyolar ama olur dedi.. ne yapsam iademi etsem bi denesemmi bilemedim kullananların fikrini almak istedim
yardımcı olursanız sevinirim...
canim oncelikle hayirli dogumlar ben hastabezi almadim hastaneden verdilerselam mart anneleri Allah bebeklerinizle size sağlıklı uzun ömürler versin bende nasip olursa mayıs annesi olucam..
bi konuda fikrinizi almak istiyorum hastanede hasta bezi kullandınızmı yada daha sonra
ben dün alışverişte aldım ama 40.70 kg arası doğum yapsam bile 70 kilonun epey üstünde kalacam satıcı bayana söyledim ama öyle yazıyolar ama olur dedi.. ne yapsam iademi etsem bi denesemmi bilemedim kullananların fikrini almak istedim
yardımcı olursanız sevinirim...
dün temizlik yaptım aden tabiki herzamnki gibi kucak istiyor yerine koyunca ağlıyo bende takdım kanguruyu koydum içine neyse bir süre durdu eyilip kalkma hareketlerinde gözler faltaşı gibi oldu beyim rahatsız oldu sonra açtım elektrik süpürgesini baktım hop uyudu çıkardım kanguruyu koydum yatağın üzerinde süpürge sesiyle bir güzel uyudu tabi süpürme işi bitince ağlamaya başladı şükür karşı komşu adeni sevmeye gelmiş verdim kucağına o adenle ilgilendi ben temizlik yaptım sonra babamız aradı istanbula gitmiş dün gece gelemedi oğluşumla başbaşa 1 gün geçirdik neyseki akşam beni üzmedi 12 de uyudu kuzucum....sabahda uyandı koydum bizim yatağa açtım müziği o dinlerken ben banyomu yaptım sonra tekrar mamasını yedi yatıyo bugün yemek yapmam lazım ütüleride halledcem yarın aşısı muhtemelen huzursuz olucak 2 gün hiç bişey yapmadan onunla ilgilenicem bizden haberler böyleee
kızlar benim tek göğüs iyice körelmeye başladı yaaa.. ucu yok diye kelebekle veriyodum ama çek çek zor geliyo kız hemen ağlıyo mecbur öbürüne geri dönüyodum.. sabah süt sağayım dedim o göğüs 5 cc bile çıkarmadı( diğeri 60 cc.. napcam ben yaaa ((
kızlar günaydın
benim kızda idrar yolu enfeksiyonu çıktı
doktor 10 tane iğne yazdı canım sıkıldı yaa
geçmiş olsun canımm yaa bebiştemi ilk çocuğunda mı?
semracim prenseslere bayildim canim masallah
kizlar saglik ocagindan ikinci asisi icin 8 mayisa gun verdiler bize oglumda 2 mayista 2 aylik olacak siz ne zaman yaptirmistiniz asisini
sağol canım bebişte çıktı
ilk iğnesini vuruldu şifa olsun inşallah
kızlar günaydın
kızlar benim tek göğüs iyice körelmeye başladı yaaa.. ucu yok diye kelebekle veriyodum ama çek çek zor geliyo kız hemen ağlıyo mecbur öbürüne geri dönüyodum.. sabah süt sağayım dedim o göğüs 5 cc bile çıkarmadı( diğeri 60 cc.. napcam ben yaaa ((
semracim prenseslere bayildim canim masallah
kizlar saglik ocagindan ikinci asisi icin 8 mayisa gun verdiler bize oglumda 2 mayista 2 aylik olacak siz ne zaman yaptirmistiniz asisini
merhaba kızlar,
sabah acilde aldım soluğu, normal doğum yapmadım ama sancısını çektim diyebilirim...
Böbrek ağrısı beni zıplattı mahvetti, dün başlayan ishal, idrar yolları iltihabı sabah böbrek ağrısına dönüştü, idrar torbasından böbreğe idrar ve iltihap kaçağı varmış, serum, 2 iğne, tomografi çekimi yapıldı, 6 tane antibiyotik iğne ve sonrasında antibiyotik hap verildi , şuan ağrı kesicinin etkisiyle biraz rahatım ve etkisi gidecek diye korkuyorum, ağrıya dayanıklı ben zıp zıp zıpladım
Canım çok geçmiş olsun, Defnemdede çıkmıştı 6 aylıkkenkızlar günaydın
Melikecim ağlasa da yine ver sen o memeyi.. 2 dk çekse bile kârdır. Defne 1 yaşındayken benim tek göğsümü bırakmıştı, Miray için çok erken dahakızlar benim tek göğüs iyice körelmeye başladı yaaa.. ucu yok diye kelebekle veriyodum ama çek çek zor geliyo kız hemen ağlıyo mecbur öbürüne geri dönüyodum.. sabah süt sağayım dedim o göğüs 5 cc bile çıkarmadı( diğeri 60 cc.. napcam ben yaaa ((
sağol canım,semracim prenseslere bayildim canim masallah
IŞIIILLL aden çok şeker maşallah, Didemde şuan mutfak tezgahında yatıyo:))))
Canııımm çok geçmiş olsun..geldimmi hepsi üstüste geliyormerhaba kızlar,
sabah acilde aldım soluğu, normal doğum yapmadım ama sancısını çektim diyebilirim...
Böbrek ağrısı beni zıplattı mahvetti, dün başlayan ishal, idrar yolları iltihabı sabah böbrek ağrısına dönüştü, idrar torbasından böbreğe idrar ve iltihap kaçağı varmış, serum, 2 iğne, tomografi çekimi yapıldı, 6 tane antibiyotik iğne ve sonrasında antibiyotik hap verildi , şuan ağrı kesicinin etkisiyle biraz rahatım ve etkisi gidecek diye korkuyorum, ağrıya dayanıklı ben zıp zıp zıpladım
canımmm çok geçmiş olsun... ilaçları nasıl alacaksın emzirmede zararı yok dimi? benim 40 gün kontrolümde de doktor biraz iltihap var diye fitil verdi. ilaçta emzirmeyi kesin yazıyodu kullanırken ama doktorum etkisi yok devam edebilirsin demişti o yüzden kesmedim bende...
Canııımm çok geçmiş olsun..geldimmi hepsi üstüste geliyor
benimde alttan yeşilimsi bi akıntı var, korkmaya başladım.. ağrı sızı kaşıntı yanma filan hiç yok ama
neden olur ki bu??
kızlar günaydın
arkadaşlar tekrarlanan topuk kanı sonuçlarımız temiz çıktı çok şükür
yavrumun yüzüne baktıkça üzülüyordum,acı çekecek üzülecek diye..Allah kimsenin evladına huzursuzluk,hastalık vermesin
yorum yazan,dua eden herkese çok teşekkür ederim
merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?