2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dün doktor kontrolüne gittik 3920 olmuş oğlum doktor gece mama yetmiyor gündüz de vereceksin dedi sinir oldum aç mı bu çocuk yaa

Semoooo tamam bari 2-3 saatte bir sadece o göğsü sağıyım yaa inşallah biraz da olsa artar.. emdiği göğüsten süt iyi geliyo ama akşama kadar yetmiyo tabi tek göğüs öğleden sonra mamaya geçiyos

Hemen Işıl'daki sigarayı gör yaa :)) ben arada içiyorum kızma ( 9 ay bu zamanları bekledim tiryakinin halinden tiryaki anlar valla çok araştırdım emzirirken zararı var mı falan diye direk gitmese de sütün tadını bozduğunu öğrendim ama az içiyorum valla off.. sana günah çıkarıyorum çok kızma diye

kızlar sizin bebelerinizdede hırıltı var mı bnm bebeişim çok hırlıo uyurken falan horluo minik adamım benim sezeryanlı bebelerde oluomuş die duydum ama !!!

kızlar sizin bebelerinizdede hırıltı var mı bnm bebeişim çok hırlıo uyurken falan horluo minik adamım benim sezeryanlı bebelerde oluomuş die duydum ama !!!

uyurken değil ama bazen ağlarken öle bi ses geliyo... sanki geniz eti var gibi (Allah korusun) öle bi ses çıkarıyo ben de korkuyorum... babası da bebekken ameliyat olmuş geniz etinden... ırsi değildir umarım 2. ay kontrolünde sorcam doktora

ben doktora gitmicem kontrol için faalan gerekli olduğunda(inşallah olmaz) her gittiğimde oğlumun boş yere canını yakıolar hiç bi şekilde sorularımada cevap veremiolar o yüzden soruyorum sezereyanlı bebeler doğarken ciğerlerini açamıomuş o da hırıltı yapıomış ddiler ama üşütmüş olabilirmiyim die düşündüm az önce çok nazlı olmasın die ay terledi ay üşüdü yapmıorum aklımca zarar etmeyimde kuzuma(

bide bnde içiom ama 2 en fazla zaten başım dönüo ama çok canım çekio içiorum elimi yüzümü yıkıorum ağzıma bişey atıorum oğluma kokmayım benden tiksinmesin diye( arada memeyi almıo hemen kalbim küt küt atıo korkudan sütemi sindi ki kokuomu ki die ödüm patlıo ama içmezsemde aklım hep sigarada oluo

geçmiş olsun canm gerçkten böbrek agrısı geçmedm ama ablam zamanında çok kötü oluyrdu ondan bilyrm

o sigara malesef benim ama günde 5 tane falan oda balkonda içiyorum...

Tiryakilerin halinden anlayamam çünkü hiç içmedim... bişey diyemiyorum..
ama eşime fena yükleniyorum, sigarayı bırakmıştı geri başladı.. oda günde 3-4 tane içiyo:)

kızlar dün doktor kontrolüne gittik 3920 olmuş oğlum doktor gece mama yetmiyor gündüz de vereceksin dedi sinir oldum aç mı bu çocuk yaa
canım kaç kilo doğmuştu ki, yetmiyor dedi doktor??

ah be canım sendemiiii???

vaaarrrrr( 3-4 gündür hırıltılı nefes alıyo.. burnunu temizliyorum, sonra burundan rahat nefes alıyor ama hırıltı var.. inşallah göğsüne inmemiştir.

bende çok pimpirikli olmayım diyorum ama öle ağlarken ses çıkarınca çok üzüldüm bi de bizimki dün ilk defa öksürdü çok komikti tükürüğü kaçtı boğazına emziğe saldırcam diye.. bu bebeler hasta olunca napcaz biz yaa benim o öksürmesinde bile içim parçalandı

semracım sence üşütmekten mi ağlarken falan hırıl hırıl bi öksürse kuzum açılacak:)

dimi dimi ödü patlıo insanın allah korusun benimde emerken süt kaçıo ona öksürüo tükürüğü kaçıncada öksürüo hep dua ediorum allahım sıkıntı dert hastalık vermesin bebeme ve tüm bebelere die hepsi sağlıklı olsun hepsi pırtlarını kolayca yapsın die:)

semracım sence üşütmekten mi ağlarken falan hırıl hırıl bi öksürse kuzum açılacak:)

bana üşütmekten gibi geliyor..

kombiyi kapadım saf saf banyoda banyo yaptırdım, benimki o yüzden sanırım..
korkudan dün banyo yaptırmadım kuzuyu(
bugünde yaptırmıycam

cnm sakın körelmesine izin verme..sürekli sağ..bebek emmiyosa sende o diğer memeyi emdikten sonra onu sağki oda diğeriyle aynı anda üretim yapsın arttırsın üretimi..yoksa tek memeye kalma cnm.en azından onun üretimi artarsa mama yerine ondan sağdıın sütü biberonla verrsin.

slm annişler...sigaradan bahsetmişsiniz ben hamiş olmadan önce günde 1 paket içiyodum..ve 8 senedir 16 yaşımdan beri hamiş oldum bıraktım bianda çok zor günlerdi bi tiryaki için deli dana gibiydim sinir stres ama o kriz dönemi 1-2 ay sonra bitti..benimde eşim içiyo ne yazıkki şuan bana çğrenç geliyo kokusu içmeyince çok rahatsız oluyo insan..bana diyip dururdu bi kadına sigara hiç yakışmıyo felan ben bıraktım kendi maşallah..şimdide etrafımda herkes içmesine rağmen hiç canım çekmiyo sanırım kurtuldum tamamen ama 1 tane yaksam başlarım işin sırrı orda o 1 taneyi yakmamak..eşim derdi bana sen beni bırakırsın sigarayı bırakmazsın diye onu bırakmadım ama sigarayı bıraktım ben bile inanamıyom bazen düşününce çünkü onsuz hayat bomboş gibi gelirdi düşününce..demek imkansız değilmiş ben bile bıraktıysam..yıllar önce babam bilmiyo tabi evdeyim öbür odada babam benim umrumdamı içicem işte duramıyom camda tüttürürdüm gelirmiş kızarmış görürmüş o derece gözüm dönüyodu..

bana üşütmekten gibi geliyor..

kombiyi kapadım saf saf banyoda banyo yaptırdım, benimki o yüzden sanırım..
korkudan dün banyo yaptırmadım kuzuyu(
bugünde yaptırmıycam

yapma bee bak şimdi çok kötü oldumuzun zamandır var bnm belkide ilk doğduğu günlerden beridir dr yolu göründü galiba dra gitmeden yapılcak bi yol var mı sen bilirsin tecrübeli anne olarak

öyle yapıyım bari canım yaa yoksa meme elden gidiyo

aynen öyle, o bi taneyi içtin mi, bitti demektir... nasılsa bıraktım başlamaM diye bişey yok (kendimden biliorum) :)

bnde 7 yıl içtim ama evlenince bırakcam diyodum hiç inanmasamda..gerçekten onsuz sanki zmn geçmez hiç tadı olmaz diye düşünüyodum..sinirlenince napcam moralim bozulunca napcam en önemlisi bişiler yedikten sonra napcam diye kara kara düşünüyodum ama kendi evime gelir gelmez bıraktım..ve gerçekten içilmeyen bi ortamda bırakmak daha kolay artık aklıma bile gelmiyo iğreniyorm kendisinden ama bıraktığımda bir anda 10 kilo aldım üstüne bide hamile kalınca onda aldıım kilolar ne sen sor ne ben söliim..şimdi onları vermeye çalışıyorm..ama dediğin gibi eğer bi başlangıç yaparsam 1-2 tane devamı gelir yine başlarım o yüzden en iyisi uzak durmak..bak şimdi aklıma düştü mesela hiç yokken ve cnm istedi..yani onu tetikleyen bişiler olmaması lazım..

Geçmiş olsun canım hamileyken ben çektim o sancıyı yerde süründüm resmen inşallah çabuk geçer
Benim bebeğimde doğduğu günden beri var sezaryanli bebeklerde olurmuş dr okyanus suyu verdi biraz rahatlıyor
RONYA geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…