2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmm herkese selamm
Sabah doktor randevumuz vardı çıkıştada avm leri dolaştım anca girdim eve
Kuzucuğumu gördüm yine elleri kolları hiç durmuyo maşallahtosunum kocaman olmuş teyzeleri

polyanacımm ben topiği hazırlamıştım ama çok talep olmayınca açmadımarada kaynadı sanırım benim mesajda ozaman hemen açayım ben yaww

canım düzeltme yapmışsın listede ...daha dolu durmuş ...
bi kaç kısım daha eklenrse daha da güzel olur tabi...
sen bu kadar uğraşıp hazırlıyorsun bence gayet ilgili gidiyorsun ...
daha renkli hale gelir inş .....

benim gidişatta senin arkadaşınınki gibi olacak eminim benn onlar ağlayacak bende ne yapacagım oturup avazım çıktığı kadar bağırıp ağlayacagımm artık lojmandaki arkadaşlarım gelirler yardıma

maşallah kuzuya
çok hareketli bi bebiş olcak galiba ....
sen topiği aç cnm bizde başlayalım artık ...

çok şükür sende hayırlı güzel bi şekilde geldin kontrolden:)
Maşallah kuzucuğuna annesi..
sen aç yavrum topiği şimdi olmasa bile ilerde cicileriydi mobilyalarıydı çooook ihtiyaç olacak.

sağol canım. İnşallah böyle devam ederiz.

yaşlarımızı ekleyebiliriz.. diğer listelerdeki gibi cinsiyetleri olacak zaten, o hazır:)
sizlerden fikir geldikçe düzenleriz.

DERİNcim şimdi biler diğer topikleri kıskanırken, inşallah ilerde de onlar bizi kıskanır dimi dimi :))

Allah yardımcın olsun cnm
maşallah kuzuya
çok hareketli bi bebiş olcak galiba ....
sen topiği aç cnm bizde başlayalım artık ...

Ranam naber cnm nasılsın

benm haberim bile yoktu. talep olmazmı hiçç ya. gerçi daha bişey almadık bebişe. cinsiyetler belli oldumu o topikde dolar taşar. merak etme senn

Maşallah senin kuzuna
Canım şu cinsiyetler belli olsun, testler temiz çıksın bak nasıl dolacak senin topicte

çok güzel amerdacım ya bebişin hareketli olcak galiba. 8. haftada bende elleri kolları oynarken kıpır kıpır görebilirmiyimki?

ewet cnm kesinlikle haklısın ....
emin olun bizim topiğimizde kıskanılcak kızlarrr...
şuan daha miniklerimiz küçük büyüdükçe renklencek bakın görün....

Allah yardımcın olsun cnm

Ranam naber cnm nasılsın
iyiyim cnm bnm ,,,
sen nasılsın ???
benm haberim bile yoktu. talep olmazmı hiçç ya. gerçi daha bişey almadık bebişe. cinsiyetler belli oldumu o topikde dolar taşar. merak etme senn
çok doğru söylüyorsun cnm bi cinsiyetler belli olsunda bakın nasıl çoşacak topiklerimizzzz

tabii tabiii

Az önce fark ettim iş yeri wc sinde :)) göbeğimin altından başlayıp genitalin tam ortasına kadar inen kahverengi koyu bir çizgim var artık dun duştan sonra kurulanırken yoktu böle bişey bugün cıktı heral :)))ama cok erken değilmi yawww

iyiyim cnm bnm ,,,
sen nasılsın ???
Çok şükür cnm sağolasın

Kişiden kişiye değişiyor sanırım bu durum...

yaşlarımızı ekleyebiliriz.. diğer listelerdeki gibi cinsiyetleri olacak zaten, o hazır:)
sizlerden fikir geldikçe düzenleriz.

Diğer ayların annelerinde olduğu gibi bir de bebişlerimiz için düşündüğümüz isimleri paylaşalım bence.
Birkaç haftaya kadar cinsiyetler ortaya çıktıkça isim heyecanı daha bir ağır basacak sanırım.Çocuğunuzun ömür boyu taşıyacağı ismi bulmak gerçekten çok zor.
Ben hep kız ismi düşünmüşüm meğer, doktor büyük bir olasılık erkek deyince panik oldum. O günden beri tüm ayların annelerindeki isim topiclerini okuyorum,pek güzel bir erkek ismi de bulamadım:84::84::84::84::84:

canım sanırım erken değil çünki birkaç hafta öncesinde bende göründü kahverengi çizgi

insan kendi çocuğuna hiçbir ismi yakıştıramıyor galibaa. bendede şimdiden büyük panik isim konusu

canım sanırım erken değil çünki birkaç hafta öncesinde bende göründü kahverengi çizgi

Kızlar o zaman artık çatlak önleyici kremleri kullanmanın zamanı geldi. Benim doktorum şu ürünü önerdi;
http://www.annevekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.tr/tummy-honey-butter
Bir de mustela diye bir ürün varmış o da iyiymiş bunların dışında dışarıdan hiçbir çatlak önleyici adı altında satılan krem alma dedi. Ya bunları kullan yada kendin acıbadem sütü,saf zeytinyağı gibi ürünlerle kendin yada aktarın hazırladığı doğal ürünleri kullan dedi.
Ben bir süre Amerikada yaşamıştım,orda herkes bu bella bee yi kullanıyodu. Bende gidip ondan alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…