- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.001
şaka kıııızzzz, tabiki fikirlerinizi söyleyin.
mesela Bugün AMERDA hiç görünmedi.. Bebişlerimize aldığımız/alacağımız ciciler için topik açmak istediğini söylemişti. açsa güzel olur yani.
nurun evet canım oda çok güzelmiş.. ne de olsa patron açmış topiği:))
ilerleyen zamanlarda belki yardım isterim, bana da yardım eder
şimdi düşündüm de o topiği nasıl sürekli güncel tuttu acaba??
ve bizim daha şimdiden o kadar çok eksiğimiz varki. Listenin yarısına yakınının hala tahmini doğum tarihi yok ve yine bi bu kadarının hiç paylaşımı yok. daha önce de yazmıştım.. yavaş yavaş paylaşımı olmayanları çıkarıcam diye. Hayırlısyla şu cinsiyetlerde belli olsun, sonra temziliğe girişirim listede. birde BÖYLE KAPSAMLI Bİ LİSTE İÇİN BİLGİLERİNİ BANA ÖZEL MESAJ OLARAK GÖNDERİRSENİZ ARADA KAYNAMADAN SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE GÜNCELLEME YAPABİLİRM. TOPİKTE OKUMADAN GEÇEBİLDİĞİM MESAJLAR OLABİLİYOR MALESEF.
Selam kızlar biraz geç oldu ama hayırlı cumalar hepinize,cumanız mübarek olsun....
Uhdecim senin ikizi galiba bizim bi yakınımız var onunda ikizleri vardı ikisi birden ağlamaya başlayınca bende başlıyordum ağlamaya diye anlatırdı çok gülerdik şimdi 18 yaşına geldiler fıstık gibi kız oldular,Allah yardım ediyor valla :)Ama tek çocuga nazaran tabi ki zor...
Maşallah topic ne kadar kalabalık böyleeh
Ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmm herkese selamm
Sabah doktor randevumuz vardı çıkıştada avm leri dolaştım anca girdim eve
Kuzucuğumu gördüm yineelleri kolları hiç durmuyo maşallah tosunum kocaman olmuş teyzeleri
polyanacımm ben topiği hazırlamıştım ama çok talep olmayınca açmadımarada kaynadı sanırım benim mesajda ozaman hemen açayım ben yaww
Kuzucuğumu gördüm yineelleri kolları hiç durmuyo maşallah tosunum kocaman olmuş teyzeleri
polyanacımm ben topiği hazırlamıştım ama çok talep olmayınca açmadımarada kaynadı sanırım benim mesajda ozaman hemen açayım ben yaww
canım düzeltme yapmışsın listede ...daha dolu durmuş ...
bi kaç kısım daha eklenrse daha da güzel olur tabi...
sen bu kadar uğraşıp hazırlıyorsun bence gayet ilgili gidiyorsun ...
daha renkli hale gelir inş .....
benim gidişatta senin arkadaşınınki gibi olacak eminim benn onlar ağlayacak bende ne yapacagım oturup avazım çıktığı kadar bağırıp ağlayacagımm artık lojmandaki arkadaşlarım gelirler yardıma
maşallah kuzuya
çok hareketli bi bebiş olcak galiba ....
sen topiği aç cnm bizde başlayalım artık ...
dün veya önceki gün bi arkadaşımızın evlilik yıldönümüydü..
Hangi arkadaştı unuttum.. Maşallah öyle kalabalığız ki akılda tutmak çok zor.
Neyse burdan nice mutlu yıllar diliyorum.
ewet cnm kesinlikle haklısın ....çok şükür sende hayırlı güzel bi şekilde geldin kontrolden:)
Maşallah kuzucuğuna annesi..
sen aç yavrum topiği şimdi olmasa bile ilerde cicileriydi mobilyalarıydı çooook ihtiyaç olacak.
sağol canım. İnşallah böyle devam ederiz.
yaşlarımızı ekleyebiliriz.. diğer listelerdeki gibi cinsiyetleri olacak zaten, o hazır:)
sizlerden fikir geldikçe düzenleriz.
DERİNcim şimdi biler diğer topikleri kıskanırken, inşallah ilerde de onlar bizi kıskanırdimi dimi :))
iyiyim cnm bnm ,,,
Allah yardımcın olsun cnm
Ranam naber cnm nasılsın
çok doğru söylüyorsun cnm bi cinsiyetler belli olsunda bakın nasıl çoşacak topiklerimizzzzbenm haberim bile yoktu. talep olmazmı hiçç ya. gerçi daha bişey almadık bebişe. cinsiyetler belli oldumu o topikde dolar taşar. merak etme senn
çok şükür sende hayırlı güzel bi şekilde geldin kontrolden:)
Maşallah kuzucuğuna annesi..
sen aç yavrum topiği şimdi olmasa bile ilerde cicileriydi mobilyalarıydı çooook ihtiyaç olacak.
sağol canım. İnşallah böyle devam ederiz.
yaşlarımızı ekleyebiliriz.. diğer listelerdeki gibi cinsiyetleri olacak zaten, o hazır:)
DERİNcim şimdi biler diğer topikleri kıskanırken, inşallah ilerde de onlar bizi kıskanırdimi dimi :))
Çok şükür cnm sağolasıniyiyim cnm bnm ,,,
sen nasılsın ???
Az önce fark ettim iş yeri wc sinde :)) göbeğimin altından başlayıp genitalin tam ortasına kadar inen kahverengi koyu bir çizgim var artık dun duştan sonra kurulanırken yoktu böle bişey bugün cıktı heral :)))ama cok erken değilmi yawww
Az önce fark ettim iş yeri wc sinde :)) göbeğimin altından başlayıp genitalin tam ortasına kadar inen kahverengi koyu bir çizgim var artık dun duştan sonra kurulanırken yoktu böle bişey bugün cıktı heral :)))ama cok erken değilmi yawww
canım sanırım erken değil çünki birkaç hafta öncesinde bende göründü kahverengi çizgi
Diğer ayların annelerinde olduğu gibi bir de bebişlerimiz için düşündüğümüz isimleri paylaşalım bence.
Birkaç haftaya kadar cinsiyetler ortaya çıktıkça isim heyecanı daha bir ağır basacak sanırım.Çocuğunuzun ömür boyu taşıyacağı ismi bulmak gerçekten çok zor.
Ben hep kız ismi düşünmüşüm meğer, doktor büyük bir olasılık erkek deyince panik oldum. O günden beri tüm ayların annelerindeki isim topiclerini okuyorum,pek güzel bir erkek ismi de bulamadım:84::84::84::84::84:
canım sanırım erken değil çünki birkaç hafta öncesinde bende göründü kahverengi çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?