- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #50.041
Selam kızlar nasılsınz? Benı sorck olursanz ben uyumayan kuzeyın uykusuz annesıyım:))) Bakmaya bıle vaktım olmuo cocugum uyuynca bı sevıncle gelıp pc acıorum sonra vik vik etmeye baslıoo haydaaa koy memeyee:)) Ozledım vallaaa ınsallah herkesler ıyıdır gecmıse hıc bakamıorumm onemlı bırsey varmı? haberlerı sunack bır bağğyan arıyorum:)))
duygu cnm aşımız oldu yazmıştım salında kaçırmışsın şu ana kadar en yüksek ateş37.1 ilaç vermedim bakalım umarım cıkmaz bende seni merak ettim nerde bu kız diye...
canım aynen ya bazen bizimde öyle yatmasıyla kalkması bir oluyor birde üzüldüğüm şey onu o an yatırmak için kırk saat uğraş belim nasıl ağrımış ama içerden ın gaaaaaaaaaaaa diye ses gelmezmi... aşınızı oldunuzmu canım?
canım ilk dozu 3. ay yapılacak...
3. ay devlet aşısı olmadığı için onu o arada yaparız dedi doktor...
sanırım fiyatı 110 tl...
kızlar anladımki bu ıslak mendillerin en iyisinide alsak yeterince hijyenik değiller
ben o kadar dikkat ettim en pahalı ıslak mendili kullandım
ama yine kızım idrar yolu enfeksiyonu oldu
şimdi kaka yaptmı direk yıkıyorum
bizimkide bir kerede boşaltmıyorki gıdım gıdım yapıyor
göüzüm sürekli poposunda cadı kızın :)
duygu cnm aşımız oldu yazmıştım salında kaçırmışsın şu ana kadar en yüksek ateş37.1 ilaç vermedim bakalım umarım cıkmaz bende seni merak ettim nerde bu kız diye...
ronim cok geçmiş olsun cnm daha öncede yazdım ama evet kendini üzme bu idarar yolu sorunu daha öncede belirttim kız bebeklerde olan bişey cnm ayrıca silmektense yıkaman cok iyi olucak ben asla silmiyorum adenin poposunu sadece dışarıdayken kullanıyorum...
gamze gecmiş olsun canım. nasıl oldun? tedavi oluyor musun ?
anneleri bebekleri durdurmuyor sanırım sorularım havada kaldı
sezeryan doğum yaptım eşim gün sayıyo ama ben ilk ilişki konusunda biraz tedirginim dikişlerden dolayı
sezeryan doğum yapan anneler sizler sorun yaşadınız mı
bi de kırk çıkınca hemen adet mi olunuyo
son sorum
bebeğinizi görmeye gelen kalabalık misafirlere ne ikram ettiniz
benim henüz gelenim olmadı ameliyatlıyım diye
ama kırkım çıkınca boş günüm olmayacak
ikram olarak ne versem acaba
evim de berbat her yer toz
maskeyle duruyorum iki gündür yavrumun kokusunu özledimmm
inşallah ona geçmez cok korkuorum
5000lere gelmişiz hey maşşallahhhh:)
hep okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuo,
kızlar size bi uyarım olsun bebeği emzirirken bişey yiyip içmeyin
ben cok susadıgım için emzirirken su içerdim hep, yakınlarım sakın içme emzirirken
bebeğe sakıncası var dediler,
bide salı günü kırkımız cıkcacak cok şükür arkadaş bu ne yaa lohusa dönemi batıl inanç hurafe ve kocakarı
söylemlerinin tavan yaptıgı dönemmiş höyfffff her hareketime şunu yapma şu bu olur dediler bayılazam artıkDD
valla cnm inan bende sakıncası ne merak ediorum ama nette bişey bulamadım
bebegin beynine zarar dedi yakınlarım ama henüz doktora sormadım,
cok su iciodum bende emzirirken içmiorum artık,
bide emzirirken konuşma diolar cocuk rahatsız oluomuş
Selam kızlar nasılsınz? Benı sorck olursanz ben uyumayan kuzeyın uykusuz annesıyım:))) Bakmaya bıle vaktım olmuo cocugum uyuynca bı sevıncle gelıp pc acıorum sonra vik vik etmeye baslıoo haydaaa koy memeyee:)) Ozledım vallaaa ınsallah herkesler ıyıdır gecmıse hıc bakamıorumm onemlı bırsey varmı? haberlerı sunack bır bağğyan arıyorum:)))
Minecim şöyle bi özet geçeyim, Gamze hasta böbrek ağrısı ile birlikte ishali vardı, Ronyanın bebişte idraryolu enfeksiyonu çıktı, Ayçanın bina mantolama yapılıyormuş çok sinirli, OnDerya eşiyle tartışmış kafası bozuk, Uhde ikizlere rağmen işe mecbur erken başlamış,.. valla şuan aklıma gelenler bunlar
kızlarr çıldırazaaam..3 gündür zeynep sürekli mememde.emiyo da emiyo.neresine gidiyo anlamadım küçücük midesinde.tıka basa tok.emdikten sonra ağzından sütler taşıyo.ama bi türlü çekemedim memeden.uyudu sanıp çekiyorum.yatırıyorum.arkamı dönünce açıyo gözlri,heyecanla hızlı hızlı nefes alıyo kucağacalayım diy.almayınca başlıyo bağırmaya.ağlamak degil ha,resmen kızıp bağırıyor
kızlar 36 bedene girdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ama hangi 36 bedene ilk aldığım hamile kotu olana
Minecim şöyle bi özet geçeyim, Gamze hasta böbrek ağrısı ile birlikte ishali vardı, Ronyanın bebişte idraryolu enfeksiyonu çıktı, Ayçanın bina mantolama yapılıyormuş çok sinirli, OnDerya eşiyle tartışmış kafası bozuk, Uhde ikizlere rağmen işe mecbur erken başlamış,.. valla şuan aklıma gelenler bunlar
kızlar 36 bedene girdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ama hangi 36 bedene ilk aldığım hamile kotu olana
en son yazacağımı ilk yazmak istiyorum, allah iyiliğini versin semra, okurken güldüm yazdıklarını :) cidden kimin ne derdi var yazmışsın veyazdıklarındna anladığım bebekler rutin oldu hayatımızda ve günlük problemlerimiz konu edilmeye daha uygun :)
canım büyüme atağı geçiriyor olabilir... bizimde senin haftalarda öyleydi... çoğumuz yaşadık bunu... umarım çabuk geçer bu dönem...
ne güzel özetledin kız günü :))) bayıldım valla
sorma canım onu yazdıktan sonra gördün yazmışsın... çarşamba misafir vardı. perşembede biz gittik. 2 günün geçmişi akşama kadar bitmedi... mert ali bugün .çok huysuz delirtti beni...
canım evet ne kadar uzun oldu... nerelerdesin? sen ve bebiş iyimisiniz?
canım kız bebeklerdeki idrar yolu enfeksiyonunun ıslak mendillerle filan alakası yokmuş.. Defne 6 aylıkken iye geçirdiğinde doktor sizden kaynaklı değil üzülmeyin, bebeğin vücudu yapıyor demişti.
nerelerdesin seeeeeeeeennnnnnn????
bebiş nasıl, sen nasılsın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?