2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Minecim şöyle bi özet geçeyim, Gamze hasta böbrek ağrısı ile birlikte ishali vardı, Ronyanın bebişte idraryolu enfeksiyonu çıktı, Ayçanın bina mantolama yapılıyormuş çok sinirli, OnDerya eşiyle tartışmış kafası bozuk, Uhde ikizlere rağmen işe mecbur erken başlamış,.. valla şuan aklıma gelenler bunlar

dün amcamın kızına misafirliğe gittik... 1 yaşında kızı var... ve salıncakları vardı... oğlum akşama kadar içinde yattı inanılmaz birşeydiii. bugün avcılar piyasasını gezdim aynısını buldum salıncak alanlara tavsiyem olacak normalde 100 tl ye her mağazada var ama bunlar dandik ve 3 kademeli... tam yatış, orta ve dik... bu 3 pozisyonda bizlere uygun değil... benim beğendimde 5 kademe varnyatak şeklini alıyor anakucağı şekli gibi... ve büyüdükçe oturarakta kullanabilir... resimi ekliyorum çocuksu markası netten araştırdım daha pahalı ben mağazada 145 dedi ama peşinde indirim yapacakmış... ben bütün yatak, araba vs. hep ordan almıştım 120 e kadar indiririm diye düşünüyorum... yarın alacağız kısmetse...

Son düzenleme:
duygu cnm aşımız oldu yazmıştım salında kaçırmışsın şu ana kadar en yüksek ateş37.1 ilaç vermedim bakalım umarım cıkmaz bende seni merak ettim nerde bu kız diye...

ronim cok geçmiş olsun cnm daha öncede yazdım ama evet kendini üzme bu idarar yolu sorunu daha öncede belirttim kız bebeklerde olan bişey cnm ayrıca silmektense yıkaman cok iyi olucak ben asla silmiyorum adenin poposunu sadece dışarıdayken kullanıyorum...

sorma canım onu yazdıktan sonra gördün yazmışsın... çarşamba misafir vardı. perşembede biz gittik. 2 günün geçmişi akşama kadar bitmedi... mert ali bugün .çok huysuz delirtti beni...

kızlarr çıldırazaaam..3 gündür zeynep sürekli mememde.emiyo da emiyo.neresine gidiyo anlamadım küçücük midesinde.tıka basa tok.emdikten sonra ağzından sütler taşıyo.ama bi türlü çekemedim memeden.uyudu sanıp çekiyorum.yatırıyorum.arkamı dönünce açıyo gözlri,heyecanla hızlı hızlı nefes alıyo kucağacalayım diy.almayınca başlıyo bağırmaya.ağlamak degil ha,resmen kızıp bağırıyor

Eki Görüntüle 376915 buda benim dünyalar tatlısı oğlusum, Rabbim nazarlardan saklasın

allah bağıslasınnn ya maşallahh bende 2012 temmuz annesıyım heycanla beklıyoruz bebısleırmızı sızın paylasımlarınızı okuyodumm bızde yasıycazz bu durumlarıı gec olduuuu ama güçç olmadıııı dogumunnn süpersınnn yaaaa bu ara nası dogurcam dusuncesı oluyo ınsanda senden guc aldımm ssagolsınnn bebısnn cok guzellll maşallahh oğlusunnn benımde kızım olucakk teyzesıııı

en son yazacağımı ilk yazmak istiyorum, allah iyiliğini versin semra, okurken güldüm yazdıklarını :) cidden kimin ne derdi var yazmışsın veyazdıklarındna anladığım bebekler rutin oldu hayatımızda ve günlük problemlerimiz konu edilmeye daha uygun :)

gamze gecmiş olsun canım. nasıl oldun? tedavi oluyor musun ?

sağol canımve senin nezdinde geçmiş olsun diyen herse teşekkür ederim, tedavi oluyorum sabah akşam 1000 mg antibiyotik iğne ile başlandı hiç keyfim yok, sağ böbreğim canıma okuyor.

bana kalsa 40 çıkmadanda halvete girerdim hadi adet yerini bulsun dedik ve 40 çıkınca 1-2 gün sonraydı galiba halvet olduk
hiç sorun yaşamadım, eskisindende güzeldi :) halada öyle :) hamilelikten dolayı vajinaya birşeyler olmuş herşey daha güzel :)
ben 33. gün adet oldum, 8 ay olmayanda oluyor , herkeste farklıdır net bir zamanı yoktur, sen yinede hep korunmaya bak
melike gibi ben korunmuyorum beyim korunuyor, hamilelikten önce de böyledi, aramıza hiç yabancı madde sokmuyoruz...

eskiden olsa sofralar donatırdım, şimdi umurumda değil hiç kimse, birisi gelecek olursa dilim börekten su böreği ve baklava alıyoruz ister "1 kilo ister 1 tepsi " :) yanında çay yapıyorum, o bile zor geliyor zaten sadece ilk çayları ben koyuyorum sonra herkes kendi alıyor.

ne alaka canım ya ne zararı olacak bebeğe emzirirken birşey yiyip içmenin, senin yemek borun ve miden ile bebeğin beyni arasında bir bağ mı var, bu zaman kadar duyduğum en saçma hurafe bu, dinleme sende böyle şeyleri.

doktora sorma zaten güler :)
konuşma konusunda da kimi bebek evet rahatsız olur ama bu uyuyan bebeğin ses duyunca uyanması ile aynı , Berra hiç rahatsız olmuyor mesela.

uyumayan kuzeyin uykusuz annesi, bu çocuğa bu kadar memeni verip emzik niyetine kullandırma, düzenli bir yemek rutini yok gibime geliyor yazdıklarından, seni sakin kalma aracı olarak kullanıyor ve ileride sana miras kalacak uykusuz gecelerin başlangıcını yapıyorsun, birkaç tavsiyem olabilir ama boşa gitmesin şimdi, ilgilenirsen yazarım bir ara :)

yukarıda yazdım zaten yazacağımı :) alemsin :)))

canım büyüme atağı geçiriyor olabilir... bizimde senin haftalarda öyleydi... çoğumuz yaşadık bunu... umarım çabuk geçer bu dönem...

bu arada alıntılardan okudum.gamzeye,ronyaya çok geçmiş olsun.böbrek sancısı nedr iyi bilirm.bende de iltahap vardı eskiden.rabbim tüm bekleyenlere şifasını verr inşallah

geçen gün benin kız memeye alıştı diye yazı yazacaktım neredeyse, araya hastalık girince kaldı :)

Berra utanmazı :) cumartesi gününden beri emzik almaz ve memeden ayrılmaz oldu ve ayırınca sürekli ağlar oldu, bir ara çektim ve sağayım dedim süt var mı diye, ve süt yok ama o memeyi ağzında tutuyor anladım derdini dedim, sen memeye alışmışsın ( millet biberona alıştı der ben memeye diyorum) o gün meme vermedim biberon ile besledim yeniden ve emziği aldı, emzik almaması demek uyumaması demek olur bizim için, iki uyku arkadaşı var emziği ve yüzünün sol tarafını gömdüğü yastık :) aklı başında bir uyku arkadaşı alıcamda hastalık bırakmadı peşimi.

ne güzel özetledin kız günü :))) bayıldım valla

kızlar 36 bedene girdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ama hangi 36 bedene ilk aldığım hamile kotu olana

bende 36 beden likralı kumaşıma çok rahat giriyorum :))) likralı olmasa ne yapardım:))
ama kot pantolonuma girmeyi başardım, daaa sonra karnım acıyo

:)))) bende şimdi senin yazdıklarına güldüm:)
e ne yapayım bebişlerin durumu malum:)

tekrar geçmiş olsun canım

mert alinin huysuzluğundan bomba yazıları kaçırıyorum hep gamze dedide fark ettim... sahiden harika özet olmuş...
özellikle ayçanın montolama haberi... tahminim şuanda çalışma bitmişti inşallah oğluşu sakindirde ayçada dinlenir biraz...

kaç gündür adam gibi yazamıyorum birşey peş peşe yazasım geldi :)

yazmam gereken bir sürü konu var blogda ama onlarada fırsat bulamadım, bu arada alternetifanne.com (Alternatif Anne) internet sitesinden yazar olmam için teklif geldi, takip ediyorlarmış yazdıklarımı vs çok mutlu oldum, henüz detayları konuşamadık onlarla.

esra ertuğrul ile anne sütü ve emzirme eğitimlerine katılıcam bir nevi yardımcısı modunda , kendisinden geçen gün bahsetmiştim, uzamn tv dede birçok videosu var, hemşire aynı zamanda ve bebeğim geliyor eğitimleri veriyor, Bebegim Geliyor

beste ve lanchise fotoğraf gelmedi mi hiç, ben dayanamamış bir kaç tane istemiştim ilk etapta , merak ettim ekleyin bir iki tane buraya :)

ne güzel özetledin kız günü :))) bayıldım valla

:))) eski günleri çoooook özledim... şen şakrak yorumlarla kahkahalar atsak yine ne iyi olur...
eskiden bi süre takıldığım Defneyle yaşıt olanların (2009 ağustos anneleri) grubuna baktım da artık kimse yazmıyor

Bebişlerle galiba en çok 2-2,5 yaşına kadar bişeyler paylaşılıyor...

sorma canım onu yazdıktan sonra gördün yazmışsın... çarşamba misafir vardı. perşembede biz gittik. 2 günün geçmişi akşama kadar bitmedi... mert ali bugün .çok huysuz delirtti beni...

dünde aden benim canıma okudu şimdide 2 saatir uyuyo bende nefes alıyomu diye bakıyorum cocuğun uyuması tuafıma gittide genelde ayık olunca galiba gece hortlıycak...

canım evet ne kadar uzun oldu... nerelerdesin? sen ve bebiş iyimisiniz?

bebişle uğrasıyodum balım iyiyiz çok şükür sen nasılsın? yawru kuşun nasıl ?

canımmmmmmmm buralardayımmmm ama yazamadım bi türlü 2-3 defa sana özel msj attım ama hep doluydu kutun bebişim :)))) doğurdum geldim bu gün bi boşluk buldum sizleride özledim bi merhaba diyeyim dedim? nasılsın balım? prenseslerin nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…