- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #50.161
bende çok uykusuz kalıyorum yaa gündüz uyuyo gece zar zor uyutuyorumm memede uyumak istiyo annemde emziğe alıştır yoksa zorlanırsın diyo kucağımda uyuyo yatağına yatırırken hemen uyanıyoo şuan uykusuzummmm
Dün 5 te verdiğim slingo hug siparişini, cumartesi olmasına rağmen bugün 2 de elime ulaştıran, sanal bebek mağazasına ve Hülya hanıma teşekkür ederim.
Bana fikirleriniz varmı ne olur yazın ben gece girip bütün gecmisi okuycam
ah canım ben dertli sen benden dertli bende eşimi işten gelmesini dört gözle gelmesini beklerdim çok özlüyodum şimdi tam tersi hatta keşke evlenmeseydim diyorum bide ikinci bebeği istiyomuş hiçte haketmiyooo senin eşinde iyice abartmış yaa senle en kısa zamanda buluşalım dertleşelim bende çok bunaldımm bide sezeryan yerim geçmek bilmedii
Canım güle güle kullanın, nasıl memnun kaldın mı, bende alacağım, Gamzenin tavsiye ettiği sanalbebek sitesine baktım ama kararsız kaldım, tavsiye eder misin:44:Dün 5 te verdiğim slingo hug siparişini, cumartesi olmasına rağmen bugün 2 de elime ulaştıran, sanal bebek mağazasına ve Hülya hanıma teşekkür ederim.
ya bizim ki çok şükür günde iki kere yapıyor ama onu yapana kadar canı çıkıyor, kıpkırmızı oluyor oğlumNomalmiş bu zamanlarda canım, bağırsak kasları gelişmediğinden oluyormuş. Çok rahatsız olursa, yarım gliserin fitil verin dedi bize doktor. Biz veriyoruz 3-4 gün yapmayıp çok rahatsız olursa.
canım ya foto bir önceki mesajında vardı ama kaldırmış:44:foto nerde????:44:
Onderya ve Berkerdem yazdıklarınızı okudum ve çok üzüldüm, ne olur acele davranmayın, sabredin, benim adliyede staj yaptığım dönemlerde (boşanma dairesinde staj yapıyordum) en çok üzüldüğüm boşanmalar yüzünden analı babalı yetim-öksüz kalan çocuklardı, o dönem öyle psikolojim bozulmuştu ki, evlenmekten korkuyordum, taki NLP Uzmanı hocamın yanında eğitim alıp asistanlık yapmaya başlayana kadar, hiç olmazsa bir uzman eşliğinde sorunlarınızı çözseniz:44::44:
kızlar bugün kırkımız çıktı banyo yaptık cicilerimizi giydik oohh misler gibi olduk....
kızlar bugün kırkımız çıktı banyo yaptık cicilerimizi giydik oohh misler gibi olduk....
Bana fikirleriniz varmı ne olur yazın ben gece girip bütün gecmisi okuycam
ah canım ben dertli sen benden dertli bende eşimi işten gelmesini dört gözle gelmesini beklerdim çok özlüyodum şimdi tam tersi hatta keşke evlenmeseydim diyorum bide ikinci bebeği istiyomuş hiçte haketmiyooo senin eşinde iyice abartmış yaa senle en kısa zamanda buluşalım dertleşelim bende çok bunaldımm bide sezeryan yerim geçmek bilmedii
canım malesef bizim kültürümüzde en iyi dediğin erkek de ailesinin ağzına bakıyor...mesela benim eşim beni deli gibi sever, eminim buna..hatta tanışma hikayemizi yazmıştım burda, görmüşsündür belki, peşimde yıllarca koştu..ama iş anne- babaya gelince haksız da olsalar toz kondurmaz onlara..gıyabında bile kabul etmez hatalarını..bizimkiler çok uzakta olduğu için bu pek problem olmuyo..ama sizin gibi aynı apartmanda filan otursaydık eminim senin gibi sorun yaşardım ben de...eşine kızmakta haklısın ama seni sevmediğini düşünme..cahillik-düşüncesizlik ettiğini düşün...sen ikinize odaklan, iyi olmaya çalış..öbürleri de varsın gelmesin..daha iyi...
slm güzel anneler....ya ben bebişe bu ayşe önerin masajını yapıyorum gazı ve kaka yapıyor ama müdahaleye girmez demi..tembelleşmez yani kaka konusunda sonucta bişi sokmuyorum içine sadece karnınan masaj yapıp bacaklarını karnına bastırıyorum.yalnız o esnada kusuyor kesik kesik....birde eşim bebek arabası için erken diyor.dışarı çıkırken artık portbebeye sığmıyor alalım diyorum ama çok küçük diyor ..bebek arabası kullanan var aranızda markaları modelleri kullanışı acısından ne onerirsiniz..okadar çok model varkii zamanım omuyor tek tek incdleyeyim
ben masajdan önce ufonun derecesini artırıp iyice ısıtıyorum odayı..sonrada üst tarafını soyup masaj yapıyorum..iyi geliyo..
bebeğin çook güzel, maşallah..bayıldım
bizde de öyle oluyo..ben şeyi farkettim..benim kokumu alınca direk emmek istiyo, meme gelmezse de ağlıyo..ama başkası aldığında öyle bi beklenti olmadığı için daha sakin durabiliyo
nasıl yani..sağdığın sütü biberonla vererekmi besliyosun??peki gaz artmıyomu öyle
canım malesef bizim kültürümüzde en iyi dediğin erkek de ailesinin ağzına bakıyor...mesela benim eşim beni deli gibi sever, eminim buna..hatta tanışma hikayemizi yazmıştım burda, görmüşsündür belki, peşimde yıllarca koştu..ama iş anne- babaya gelince haksız da olsalar toz kondurmaz onlara..gıyabında bile kabul etmez hatalarını..bizimkiler çok uzakta olduğu için bu pek problem olmuyo..ama sizin gibi aynı apartmanda filan otursaydık eminim senin gibi sorun yaşardım ben de...eşine kızmakta haklısın ama seni sevmediğini düşünme..cahillik-düşüncesizlik ettiğini düşün...sen ikinize odaklan, iyi olmaya çalış..öbürleri de varsın gelmesin..daha iyi...
eşimin beni sevdiğine eminim amaa ailesi kıymetli iştee beş para etmezlerr
canım nasıl memnun kaldın mı, ben de mei tai ve slingohug arasında kaldım, ama slingohug biraz daha ağır basıyo gibi... bebek taşıma için tek bi ürün alayım istiyorum... sonradan ergobaby falan almaya gerek kalır mı...
bir de ben de güneş koruyucu işini soracaktım... 30 sbf üzerini kullanmayın, die uyarı biçok uyarı okudum nette,fazla kimyasallarmış... bloglardan birinde trukid die bi ürün gördüm... okuyan, kullanan falan var mı acep....
Canım güle güle kullanın, nasıl memnun kaldın mı, bende alacağım, Gamzenin tavsiye ettiği sanalbebek sitesine baktım ama kararsız kaldım, tavsiye eder misin:44:
ya bizim ki çok şükür günde iki kere yapıyor ama onu yapana kadar canı çıkıyor, kıpkırmızı oluyor oğlum
maşallah, ama neden kundaklı, çıplak foto isteriz :) biri bestenin diğeride eşimin şirketten arkadaşının oğlu :)
kizlarrrr ankaradayim burda olan arkadaslar kalca ultrasonu cektirdinizmi, cektirdiyseniz hangi hastane ve ucreti ne kadar, ??
bu arada ankara cok sicak yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?