2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba herkese...

ya ewt, geceleri uyumamaları da ayrı dert... bence de emziği dene, faydalı olabilir...biz alıştıramadık ne yazık ki, elini emmeyi tercih ediyo... bu arada seni tekrar burada görmek çok güzel :)

Dün 5 te verdiğim slingo hug siparişini, cumartesi olmasına rağmen bugün 2 de elime ulaştıran, sanal bebek mağazasına ve Hülya hanıma teşekkür ederim.

canım nasıl memnun kaldın mı, ben de mei tai ve slingohug arasında kaldım, ama slingohug biraz daha ağır basıyo gibi... bebek taşıma için tek bi ürün alayım istiyorum... sonradan ergobaby falan almaya gerek kalır mı...

bir de ben de güneş koruyucu işini soracaktım... 30 sbf üzerini kullanmayın, die uyarı biçok uyarı okudum nette,fazla kimyasallarmış... bloglardan birinde trukid die bi ürün gördüm... okuyan, kullanan falan var mı acep....

Dün 5 te verdiğim slingo hug siparişini, cumartesi olmasına rağmen bugün 2 de elime ulaştıran, sanal bebek mağazasına ve Hülya hanıma teşekkür ederim.
Canım güle güle kullanın, nasıl memnun kaldın mı, bende alacağım, Gamzenin tavsiye ettiği sanalbebek sitesine baktım ama kararsız kaldım, tavsiye eder misin:44:

Nomalmiş bu zamanlarda canım, bağırsak kasları gelişmediğinden oluyormuş. Çok rahatsız olursa, yarım gliserin fitil verin dedi bize doktor. Biz veriyoruz 3-4 gün yapmayıp çok rahatsız olursa.
ya bizim ki çok şükür günde iki kere yapıyor ama onu yapana kadar canı çıkıyor, kıpkırmızı oluyor oğlum

foto nerde????:44:
canım ya foto bir önceki mesajında vardı ama kaldırmış:44:

Onderya ve Berkerdem yazdıklarınızı okudum ve çok üzüldüm, ne olur acele davranmayın, sabredin, benim adliyede staj yaptığım dönemlerde (boşanma dairesinde staj yapıyordum) en çok üzüldüğüm boşanmalar yüzünden analı babalı yetim-öksüz kalan çocuklardı, o dönem öyle psikolojim bozulmuştu ki, evlenmekten korkuyordum, taki NLP Uzmanı hocamın yanında eğitim alıp asistanlık yapmaya başlayana kadar, hiç olmazsa bir uzman eşliğinde sorunlarınızı çözseniz:44::44:

canım benim eşimin babası ablası sağ oldukça bizim sorunlar çözülmez eşim onlar için geberiyo ama onlar ben hastanede 15 gün yattım hiç biri gelmedi eve geldim 1 hafta oldu görümcemle kaynatam alt katımda oturuyolar ama hala yanıma gelmediler hadi ben kendimi geçtim kızımı görmeye bile gelmediler halbuki benim salak kocam ablasının çocukları için deli oluyo benim kızım için kimse gebermiyooo ama eşim halada onlara laf kondurmuyo artık bişey demicem onları Allaha havale eetim ama kimseye bişey olmadı olan bana oldu kimseyi takamıycaammm

kızlar bugün kırkımız çıktı banyo yaptık cicilerimizi giydik oohh misler gibi olduk....

Eklentiler

• $DSCN52611.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 52
canım çok zor bi durum..geçmişinizi, neden bu hale geldiğinizi bilmeden yorum yapmak da çok doğru değil...ama uzun zamandır böyle demişsin...alıp karşına konuşmayı denedinmi????neden böyle davranıyo ki!!!!!!!! canım duamızdasın ..................

maşallah, ama neden kundaklı, çıplak foto isteriz :) biri bestenin diğeride eşimin şirketten arkadaşının oğlu :)

bebek arabasını yaşına girince mi kullanacakmışsınız ? hergün dışarıdayız biz , dışarıda ana kucağı ile kullanıyorum arabasını, evde diğer daha geniş olan apart ile kullanıyorum.

ben medela haberman biberon kullandığımdan hiç gaz olmuyor.

kizlarrrr ankaradayim burda olan arkadaslar kalca ultrasonu cektirdinizmi, cektirdiyseniz hangi hastane ve ucreti ne kadar, ??
bu arada ankara cok sicak yahu

2 yaşına kadar kullanılıyormuş, şuan dışarı çıkıp gezmedim tabi ama evde denedim, çok rahat gözüküyor, gezince de ayrıntılı yorum yaparım.

Yeldene dediğim gibi yukarıda canım, deneyince ayrıntılı yorum yazarım en kısa zamanda Canım günde 2 kere yapıyorsa o kakadan çok gazdan olabilir, alttan gaz çıkarmak içinde ıkınıp kızarıyorlar.

maşallah, ama neden kundaklı, çıplak foto isteriz :) biri bestenin diğeride eşimin şirketten arkadaşının oğlu :)

Bizimki birtek bu kundaklıyken uyudu çıplakken uyanık olduğundan çok fazla çekemedik, vardır mutlaka da Esra Hanım'ın bana gönderdikleri arasında çıplak tek resim yok. Gelince koyarım buraya canım.

kizlarrrr ankaradayim burda olan arkadaslar kalca ultrasonu cektirdinizmi, cektirdiyseniz hangi hastane ve ucreti ne kadar, ??
bu arada ankara cok sicak yahu

ben devlet hastanesinde çektirdim sakın ihmal etmeyin arkadaşlar ben 1 aylıkken çektirdim 2 ay sonra tekrar getir, çıkıklık yok ama gelişim biraz yavaş sanki dedi iple çekiyorum o günü güzel bi haber almak için

kızlar ben zinco damlayı sabah-öğlen-akşam veriyorum 2 gündür..gaz sancısı olmasın diye...ama başka bi topic te şey gördüm, damla vermek bağırsakları tembelleştirebilir, sancısı olmadan vermeyin demişler, kabızlık yapar demişler....ben de olmasın diye veriyodum..ne yapsamki, kessem mi?????????*

bayanlar saçlarım normalin üstünde dökülüyo...sampuanlar denedim kestirdim olmadı..devam ediyo çözüm bilen varmı yazsın kafayı yiyecem....evde bile saçlarım açık gezemiyorum okadar dökülüyo..uzun saçta çok seviyorum.bana yardım edin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…