- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #50.181
kızlar ben zinco damlayı sabah-öğlen-akşam veriyorum 2 gündür..gaz sancısı olmasın diye...ama başka bi topic te şey gördüm, damla vermek bağırsakları tembelleştirebilir, sancısı olmadan vermeyin demişler, kabızlık yapar demişler....ben de olmasın diye veriyodum..ne yapsamki, kessem mi?????????*
bayanlar saçlarım normalin üstünde dökülüyo...sampuanlar denedim kestirdim olmadı..devam ediyo çözüm bilen varmı yazsın kafayı yiyecem....evde bile saçlarım açık gezemiyorum okadar dökülüyo..uzun saçta çok seviyorum.bana yardım edin....
kızlar doğumdan 3 yada 4 ay sonra saçlar bi süre dökülür bu hepimizin başına gelecek telaşlanmayın...
aynen katılıyorum..
avuç avuç dökülebilir yanitabi yandaki gibi 3 tel kalmaz korkmayın
Kızlar bebeklere güneş koruyucu ne kullanıyorsunuz?
kızlar 40 günlük çocuk hangi yöne götürülür kimisi doğu diyor kimisi batı
Semracım harıka bır ozet oldu ALLAH razı olsun topıgı hıc tanımayan bıle detaylı bır sekıldeee anlardı anlattıklarını:)))) Ozaman sneın vasıtanla cumle arkadaslarıma cok gecmıs olsn dıleklerımı sunuorum ALLAH yardımcıları olsun ınsllah. Bılgıler ıcındeeMinecim şöyle bi özet geçeyim, Gamze hasta böbrek ağrısı ile birlikte ishali vardı, Ronyanın bebişte idraryolu enfeksiyonu çıktı, Ayçanın bina mantolama yapılıyormuş çok sinirli, OnDerya eşiyle tartışmış kafası bozuk, Uhde ikizlere rağmen işe mecbur erken başlamış,.. valla şuan aklıma gelenler bunlar
Oh gozun aydın bende eskı kıyafetlerıme gırıorum cok sukr zaten hamılelıkte hıc kıyafet almadım hep en buyuk kıyafetlerımı gıydım gecrdm 9 ayı:) suan olan kıyafetlerde oluodaaa ısteee dar darrr bunada sukur:)))kızlar 36 bedene girdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ama hangi 36 bedene ilk aldığım hamile kotu olana
uyumayan kuzeyin uykusuz annesi, bu çocuğa bu kadar memeni verip emzik niyetine kullandırma, düzenli bir yemek rutini yok gibime geliyor yazdıklarından, seni sakin kalma aracı olarak kullanıyor ve ileride sana miras kalacak uykusuz gecelerin başlangıcını yapıyorsun, birkaç tavsiyem olabilir ama boşa gitmesin şimdi, ilgilenirsen yazarım bir ara :)
Gamzecım oncelıkle cok gecmıs olsun canım sık gelemedıgım ıcın goremıorum durumlarııpazartesi gününden , yeni saçlarım ve kızım ile caddebostan keyfi :) deklanşörde canım aşkım :)))
Eki Görüntüle 401545
yarın evimize geçiyoruz sonunda,çekirdek aile olucaz artık. bakalım annemsiz benden ne kadar anne olacak :44:
Eki Görüntüle 401975
kızlar bebeklerinizi bu şekilde uyutmayı denemediyseniz mutlakaaaaaaaaaaa deneyin deliksiz 3 saat rahat uyuyo aden 2 gündür deniyorum ve acayip rahatladı bu pozisyonda kendini kucağımda yatıyomuş gibi hissediyo ve ellerini yüzüne çarpmadığı için uyanmıyo
valla ıslak mendil kullandım diye burdan diyarbakıra kadar rezil etti kaynanam beni :)
az evvel eşimle telde konuşuyorlar ıslak mendil kullanıyormusunuz hala diye sormuş
neyse inşallah geçerde bir daha olmaz
canım sağolasın
artık yıkıyorum ıslak mendil tarih oldu :)
sağol canım inşallah şifa bulur
gerçekten idrar yolu enfeksiyonu çok zor
hele bebek olunca daha bir zor oluyor
maşallah de annesi uyusun kuzucuk
benim cadı kızımda sabahtan beri canımı okudu
az evvel uyuklamaya başladı koydum yatağına inşallah uyur
ahhh canım bende keşke iade etseydim
hiç iade şartlarına bakmadım daha doğrusu netten baktım bişey bulamadım
az evvel faturaya baktım 7 gün içinde iade ediliyormuş
benim 10 günü geçti elime geçeli
neyse elimde kaldı artık
eşime çaktırmamaya çalışıyorum ama gerçekten çok rahatsız edici
aslında benim kız sevdi içinde güzel güzel uyudu
ama ben sevmedim
Maşallah bu kocaman adam olus annesıcokta guzel uyuoo yavrummm:) Benımkı hayatta boyle yatmıooo boyle yatırınca basıoo aglamayı yaaa hıc anlamıorm nasıl hosuna gıtmez cocuklr bayılr boyle yatmayaaa bızımkı yancı:))) yan yatmayı sevıo yuzustu yapınca kafayı kaldırıooo ındırıooo bende cevırmek zorunda kalıorum:)))
maşallah adene pek tatlı uyuyor.. nazar degmesin..
kızlar alt acarken bebikolarınızın altına ne serıyorsunuz?
bizim her alt acısımızda tam temizlerken bir daha yapıyor ve bezını alıtna koysamda sureklı kacırıyoruz. ben can bebenın alt acma ortulerınden almıstım dısarda fln kullanırım demiştim ama her kullanımda batırıyoruz. bez kadar tüketıyoruz. sizde oyle olan var mı merak ettım. bırde ev için ayrıca bir cozum olabılır mı?
Bence müşteri hizmetlerini ara bir şansını dene canım, yasak olarak 15 gün hakkın var sonuçta. Gerçi şunu da söyliyim benim paramı iade etmediler ürünü gönderdiğim halde, iade ettik diyorlar bir de, ben ısrar edince bankadan kaynaklı sorun diyorlar, bankada iade etmediler diyor, bilmiyorum ne olcak:S
para ıadesı gec oluyo bıraz ,bana da para ıadesı olmadı daha
sen slingoyu bı test ettıkten sonra bana bı haber et bı zahmet sımdı aklım ergo baby dekaldı ama sımdı kızmı gezdırmek ıstıyorum arabayla heryere gıdılmıyo ne yazıkkı daha kızmı 1 ayık 4 aya kadar bekleyemem,2 ayrı urundealmak ıstemıyorum ööööfff ne zor ıs yaa
maşallah adene pek tatlı uyuyor.. nazar degmesin..
kızlar alt acarken bebikolarınızın altına ne serıyorsunuz?
bizim her alt acısımızda tam temizlerken bir daha yapıyor ve bezını alıtna koysamda sureklı kacırıyoruz. ben can bebenın alt acma ortulerınden almıstım dısarda fln kullanırım demiştim ama her kullanımda batırıyoruz. bez kadar tüketıyoruz. sizde oyle olan var mı merak ettım. bırde ev için ayrıca bir cozum olabılır mı?
kızlar 40 günlük çocuk hangi yöne götürülür kimisi doğu diyor kimisi batı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?