2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bence gazı yoksa hiç bişey verme çünkü bağırsaklar çabuk alışkanlık kazanan organlar bi alışırsa damlaya damlasız rahat edemez bebişin Allah korusun, ben ameliyattan sonra çok gaz problemi yaşadım halada yaşıyorumya gerçi rezene içiyorum sanıyorum bebeğimede faydası oluyo çok kolay gaz çıkarıyo:) hiç öyle krizlere girmiyo

vitamin takviyesi kullanabilirsin olumlu etkisi olur mutlaka bide saç güçlendirici doğal bişe istiyosan

yarım tatlı kaşığı badem ve hint yağı 1 tatlı kaşığı susam yağı içine 1 tane e vitamini (evigen) ampül 1 tanede bepanten ampül kırık karıştırıp saçına masaj yaparak sürüp streç filmle sarıp 1 saat beklet sonra durularken saçına su dökmeden kuru kuru şampuan dök ki saçların yağdan arınsın...

yada bioxin şampuanda gerçekten durduruyo dökülmeyi ondan al..

kızlar doğumdan 3 yada 4 ay sonra saçlar bi süre dökülür bu hepimizin başına gelecek telaşlanmayın...

Kızlar bebeklere güneş koruyucu ne kullanıyorsunuz?

canım ben kullanmıyorıum ama dırek gunese hıc cıkarmadım hep korudum bundan sonra kullanmak sart. ne urun kullanacagımı bılemedım.

bu arada bebişin cok tatlı masallah. kundagı da sapkası da renklı oglusunda cok yakısıklı.
diger bebişler de cok tatlıymıs. masallah hepsine

kızlar bebeklerinizi bu şekilde uyutmayı denemediyseniz mutlakaaaaaaaaaaa deneyin deliksiz 3 saat rahat uyuyo aden 2 gündür deniyorum ve acayip rahatladı bu pozisyonda kendini kucağımda yatıyomuş gibi hissediyo ve ellerini yüzüne çarpmadığı için uyanmıyo

maşallah adene pek tatlı uyuyor.. nazar degmesin..

kızlar alt acarken bebikolarınızın altına ne serıyorsunuz?
bizim her alt acısımızda tam temizlerken bir daha yapıyor ve bezını alıtna koysamda sureklı kacırıyoruz. ben can bebenın alt acma ortulerınden almıstım dısarda fln kullanırım demiştim ama her kullanımda batırıyoruz. bez kadar tüketıyoruz. sizde oyle olan var mı merak ettım. bırde ev için ayrıca bir cozum olabılır mı?

Semracım harıka bır ozet oldu ALLAH razı olsun topıgı hıc tanımayan bıle detaylı bır sekıldeee anlardı anlattıklarını:)))) Ozaman sneın vasıtanla cumle arkadaslarıma cok gecmıs olsn dıleklerımı sunuorum ALLAH yardımcıları olsun ınsllah. Bılgıler ıcındee
kızlar 36 bedene girdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ama hangi 36 bedene ilk aldığım hamile kotu olana
Oh gozun aydın bende eskı kıyafetlerıme gırıorum cok sukr zaten hamılelıkte hıc kıyafet almadım hep en buyuk kıyafetlerımı gıydım gecrdm 9 ayı:) suan olan kıyafetlerde oluodaaa ısteee dar darrr bunada sukur:)))

pazartesi gününden , yeni saçlarım ve kızım ile caddebostan keyfi :) deklanşörde canım aşkım :)))

Eki Görüntüle 401545
Gamzecım oncelıkle cok gecmıs olsun canım sık gelemedıgım ıcın goremıorum durumlarıı( Saclar harıka olmus cok yakısmıs bence gule gule kullan. Sonra yemek duzenı hakkında bılgılerını tabıkıde ogrenmek ısterım lakın benm bebk 2 saatte bır emıo buna duzen dıyebılrız dıye dusunuorum:)) bazn uyursaa sansa balaaaaa 3 4 saat sonra emıo yoksa hıc uyandırıp emdırmıorum nezamn uyanrsa ıstıosa emzırıorum ıstemıosa uyutmaya calısıorum yapıoruz ortaya bı karısık:))
yarın evimize geçiyoruz sonunda,çekirdek aile olucaz artık. bakalım annemsiz benden ne kadar anne olacak :44:

Basa gelıncee oyledeee bı yapıosunkııı sanaa cekırdek aılenle mutlulklar ve kolaylıklar dılıorum canım:))))

Maşallah bu kocaman adam olus annesı cokta guzel uyuoo yavrummm:) Benımkı hayatta boyle yatmıooo boyle yatırınca basıoo aglamayı yaaa hıc anlamıorm nasıl hosuna gıtmez cocuklr bayılr boyle yatmayaaa bızımkı yancı:))) yan yatmayı sevıo yuzustu yapınca kafayı kaldırıooo ındırıooo bende cevırmek zorunda kalıorum:)))

canım bı sansını dene yolla,bende ordan bı urun almıstım ve ıade zamanı gecmıstı,yolladım kabul ettıler,kaybedecek bı seyın yok kargo parasını da onlar karsılıyo

cok sağol cnm adende ilk zamanlar yatmıyodu bu ara başladı böyle yatmaya bildiğim kadarıyla bebeklerin en rahat ettiği posizyonmuş gazlarıda rahat çıkıyormuş umarım seninkide zamanla alışır cnm gerçi yanlamaya düşkünmüş seninki

bende aynı dertten muzdaribim.o alt acmalardan kullanıyorm benım kzımdaher bezle bı atne alt acma batırıyo valla bezden daha cok para vermeye basladım

eşim göreve gitti. kaynanam yanımda. pek yazamıyorum o yüzden kızlar:) kayınbabam aradı, gelelimmi diye, kaynanam misafirleri gelecek gelinin gelmyin dedi, ona ragmen aradan daha 3 dakika geçmedi, geldiler. o zaman niye soruyosun be adam! hergün gelinirmi. bizim de kendimize göre bi düzenimiz var ama

para ıadesı gec oluyo bıraz ,bana da para ıadesı olmadı daha
sen slingoyu bı test ettıkten sonra bana bı haber et bı zahmet sımdı aklım ergo baby dekaldı ama sımdı kızmı gezdırmek ıstıyorum arabayla heryere gıdılmıyo ne yazıkkı daha kızmı 1 ayık 4 aya kadar bekleyemem,2 ayrı urundealmak ıstemıyorum ööööfff ne zor ıs yaa

ya mei tai al ve kurtul yada şu video yu izle,

How to use the Infant Insert of the Ergo Baby Carrier - YouTube

ben altı naylon üstü havlu dikdörtgen altaçmalar varmış onlardan aldım 4 5 tane yıkayıp yıkayıp kullanıyoruz. 3 5 lira bişeydi çok rahat ediyorum. bence bebek eşyası satan yerlere bir bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…