2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bekleyebilirsen ergo al, ben 1.5 ay sonra ise basliycam, o yuzden bana simdi lazimdi

Belkı bızımkıde 2 aylk olnca yatar hıcc sevmıo yaaa ters cevırıncee ııııııııııııııı yapmaya baslıo suratı kızarıyo kıyamıorum cevırıorum:))) yan yatmayı sevıo ananesı sımdı onu yan dondurdu uyutmaya calısıo ama benm oglan hıc oralı degıl el atıo saga sola:)))

bebeğim akşam saat 9 gibi uyuyor.2 saat geçtikten sonra doyurup yatırıyorum.akşam 10 da yattı sabah 5 te kalktı ve bu süre içinde hiç doyurmadım.gece sütümü sağıp biberonla veriyorum uykusuz kalmamak için.fakat bu kadar uzun arayla doyması beni biraz düşündürdü.bu sefer uyanınca baya bir süt içiyor.bu kadar süreyle bu kadar fazla süt içmesi acaba bir problem oluşrur mu yoksa 2-3 saat arayla kalkıp doyurayım mı?ne yapıcağımı bilemedim sizler gece nasıl yapıyorsunuz?

Ben uyuyorsa uyandırmıyorum, doktor ihtiyacı vardır uyandırma dedi. Gündüz az uyuyorsa gece çok uyuması normal, gece uykusunda derin uyurlar.

Bence hıc ılısme bırak uyusunnn kendı nezamn uyanacgnı bılr acıksa uynr sonctaa bende oyle yapıorum suan uyumaya calısıoo uyursa 1 2 gıbı uyanacak o araya kadr gogsumu sagırıorum sabah 5 6 gıbı uyandıgnda verıorum bıdaha 8 9 gıbı kalkıo o aradn meme verıorum yanı uyanmıosa hıc uyandırmıorum kendı zatn zoru olunca uyanıo bazn benmkıde 10da uyuo 4 te uyanıoo bazn 11de uyanıo saatı saatını tutmuoo

teşekkür ederim kızle dediklerinizi yaptım işe yaradı. tabi eskisi kadar bol deği ama buna da şükür

bu arada bugün 40 ımıza girdik
benim oğlum da geceleri epey derin uyuyor
uyanmaz ise uyandırmıyorum. acıkınca uyanıyor kendisii zaten..

eşim beni ve oğlumu türkiyeye yolluyor mayısın soınunda..çok sevinçliyim çocuklar gibi. ama eşimi burada bırakmak kötü
ama o da 1 ay sonra gelecek yanımıza..

Işılcım gerçekten bu yatış bebeklere çok iyi gelir.. mide üzerine yattıkları için gaz problemi de olmuyor..
Maşallah çok şeker uyuyo

alt açma bezlerine para dayanmaz valla.. benim annemin diktiği şeyler var, onları kullanıyorum.. bebeğe uygun ebatta kestiği çarşafın içine naylon yerleştirip dikiyo.. kazayla pislenirse at makineye yıka:)) ben defneden beri bunları kullanıyorum

Bİr günaydın da benden. Oğlum garip sesler çıkararak anca uyudu. Baktım kargalar da kahvaltılarını yapmış www 3 ten beri ayakta olunca asayiş Ber Kemal mı bakıyor insan

günaydın bizde uyandık.6:30da ayaklanıyor beizimki kakası masajı karnı derken şu saate geldik.emdi yatğına koydum onu ama mız mız ediyor uyumak için.baba bize kahvaltı hazırlıyor mutfakta:))) Güzel bir pazar gününden selam sizlere.....

günaydın kızlar

minik kızım uyuyor..geceleri bir 3buçukta kalkıyor sona 6 da uyanıyor..ondan sonra bir kopuyoruz ne zaman yatıyoruz kalkıyoruz anlamıyorum..o ağlıyor ben kalkıyorum,az dalıyor bırakıyorum,yatıyorum uyanıyor:)en sonunda o kazanıyor ben pes ediyorum,kalkıyorum..sonra bir saat sonra uyuyor ohh ne ala,o uyuyor ben uykusuz
yerim ben bu sıpayı:)bir de memeyi çok özleyince kavuşunca bir ayağını kaldırıyor zevkten..işte o an nasıl yesem bilemiyorum

kizlar meme başım yarıldı içi görünüyor artık mecburen silikon uç kullanayim dedim ama memem boşalmıyo sanki kullanan var mi

iyi pazarlar herkeseee emzirme önlüğü e bebekte indirime girdi 27 tl den 20 ye düştü almayı düşünen arkadaşlar için

birde kızımı kucağımda sallamaktan ve sürekli kucağımda olmasından artık hiçbirşey yapamıyordum dün ona otomatik salıncak aldım haşim işcandan chicco polly swing up uzaktan kumandalı zaman ayarlı titreşimli müzikli normal fiyatı 350 tl e bebekte 317 tl almayı düşünenler varsa haşim işcandan alsınlar 270 tl ye aldım ben kredi kartıyla alısanız 300 tl 6 taksit yapıyorlar nakit alırsanız da 270 e daha da düşebilirler ksinlikle tavsiye ediyorum kızım şu anda 1 saattir onun içinde salanıyo ve uyuyo bana da zaman kalıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…