- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #50.201
para ıadesı gec oluyo bıraz ,bana da para ıadesı olmadı daha
sen slingoyu bı test ettıkten sonra bana bı haber et bı zahmet sımdı aklım ergo baby dekaldı ama sımdı kızmı gezdırmek ıstıyorum arabayla heryere gıdılmıyo ne yazıkkı daha kızmı 1 ayık 4 aya kadar bekleyemem,2 ayrı urundealmak ıstemıyorum ööööfff ne zor ıs yaa
cok sağol cnm adende ilk zamanlar yatmıyodu bu ara başladı böyle yatmaya bildiğim kadarıyla bebeklerin en rahat ettiği posizyonmuş gazlarıda rahat çıkıyormuş umarım seninkide zamanla alışır cnm gerçi yanlamaya düşkünmüş seninki
bebeğim akşam saat 9 gibi uyuyor.2 saat geçtikten sonra doyurup yatırıyorum.akşam 10 da yattı sabah 5 te kalktı ve bu süre içinde hiç doyurmadım.gece sütümü sağıp biberonla veriyorum uykusuz kalmamak için.fakat bu kadar uzun arayla doyması beni biraz düşündürdü.bu sefer uyanınca baya bir süt içiyor.bu kadar süreyle bu kadar fazla süt içmesi acaba bir problem oluşrur mu yoksa 2-3 saat arayla kalkıp doyurayım mı?ne yapıcağımı bilemedim sizler gece nasıl yapıyorsunuz?
bebeğim akşam saat 9 gibi uyuyor.2 saat geçtikten sonra doyurup yatırıyorum.akşam 10 da yattı sabah 5 te kalktı ve bu süre içinde hiç doyurmadım.gece sütümü sağıp biberonla veriyorum uykusuz kalmamak için.fakat bu kadar uzun arayla doyması beni biraz düşündürdü.bu sefer uyanınca baya bir süt içiyor.bu kadar süreyle bu kadar fazla süt içmesi acaba bir problem oluşrur mu yoksa 2-3 saat arayla kalkıp doyurayım mı?ne yapıcağımı bilemedim sizler gece nasıl yapıyorsunuz?
ben yarın dr sorar öğrenirim burdan haber veririm benim oğlumfıtık ameliyatı ile birlikte olduğu için genel anestezi aldı ama onuda sorarım birde bebeğin ne kadarlık ona göre sorayım
taze incir günde 7-8 adet yada kurusu adet aynı suda kaynatıyosun ve bol bol suyunu iç maden suyu dereotu bide humana still tee gerçekten faydasını görürüsn haa bide bol su bebişine süt olsun
benimkide aynı banyo yaptırınca rahatlıyo biraz öyle uyuyo bi dene istersen
canım 3. ay vuruyorlar bu aşıyı galiba bizimki haziranda
bol bol su iç dere otu ye marul ye birde süt artırıcı çay iç bulgur pilavı ye inşallah eskiye döner hemen
Işılcım gerçekten bu yatış bebeklere çok iyi gelir.. mide üzerine yattıkları için gaz problemi de olmuyor..Eki Görüntüle 401975
kızlar bebeklerinizi bu şekilde uyutmayı denemediyseniz mutlakaaaaaaaaaaa deneyin deliksiz 3 saat rahat uyuyo aden 2 gündür deniyorum ve acayip rahatladı bu pozisyonda kendini kucağımda yatıyomuş gibi hissediyo ve ellerini yüzüne çarpmadığı için uyanmıyo
maşallah adene pek tatlı uyuyor.. nazar degmesin..
kızlar alt acarken bebikolarınızın altına ne serıyorsunuz?
bizim her alt acısımızda tam temizlerken bir daha yapıyor ve bezını alıtna koysamda sureklı kacırıyoruz. ben can bebenın alt acma ortulerınden almıstım dısarda fln kullanırım demiştim ama her kullanımda batırıyoruz. bez kadar tüketıyoruz. sizde oyle olan var mı merak ettım. bırde ev için ayrıca bir cozum olabılır mı?
Bekleyebilirsen ergo al, ben 1.5 ay sonra ise basliycam, o yuzden bana simdi lazimdi
ya mei tai al ve kurtul yada şu video yu izle,
How to use the Infant Insert of the Ergo Baby Carrier - YouTube
ay ben nasıl yerlestırecem kızımı onun ıcıne oyle :18::18::18:
kızlar bebişe dönence almak istiyorum
tavsiye edebilceğiniz bir marka varmı
kizlar meme başım yarıldı içi görünüyor artık mecburen silikon uç kullanayim dedim ama memem boşalmıyo sanki kullanan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?