2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bi doktora bağlansana artık..çocuğunu takipetsin güzelcee...aşısını gazını bokunu takipetsin..

eşim emekli sandıgına onalrın iş yerinde bi cocuk doktoru var pretisyen hekimde olabilir bilmiyorum sağlık ocagı gibi yer var orada bir doktor edindik gaz diyorum olur diyor birşey kullanma diyor. onun dısında düzgün bi cocuk doktoru yok nerden nasıl bulcam birde normal saglık ocagına gidiyoruz işte aşı maşı için.

sen hangi şehirdesin ona göre araştırır buluruz..artık doktor olmayan şehir kalmadıki..pratisyen ne anlar yaa..pediatrist bulman lazım..

sen hangi şehirdesin ona göre araştırır buluruz..artık doktor olmayan şehir kalmadıki..pratisyen ne anlar yaa..pediatrist bulman lazım..

Canım ben Kangaldayım.Acil olarak kangaldaki çocuk doktoruna götürdük oğlumu,göğsündeki hırıltı yüzünden ve bize bronşit dedi ayrıca da 4-5 günlük bebeğe antibiyotik başlattı yanında yazdığı şürüplar da cabası.İi araştırın dr olayını valla herkese götürülmez.Ayrıcada bronşit falan yokmuş nezle başlangıcıymış.

gerçekten helva süt yapıyormu?yapıyorsa alıp yiyeyim sütüm çok az ek olarak bebeğime mamada veriyorum..

cnm valla bana yaptı, inş sanada yapar, bide bizim bebek mevlüdmüz vardı
lohusa şerbeti verdik onuda cok içtim gecen gün oda yaptı süt,
bide sakın sütüm az deme motive et kendini yoksa cidden azalıo cnm

canım salıncağa yatınca artık bizim kız kendi kendine rahat gaz çıkarıyor gibime geldi. çünkü artık daha az ağlıyor. salıncakta oturur gibi duruyor fotoda. onu da çözdüm. önce salıncağa bir yastık koyuyorum. üstüne bebeği yatırıyorum. daha rahat gibi şimdi. salla uyut, işini gücünü hallet. salıncak gerçekten çok rahat. biraz fazla yer kaplıyor ama her şey bebeğim için. bu arada çok ağladığı zaman saç kurutma makinesini aç. karnına ve ayaklarına tut. bu da çok işe yarıyor. hatta ben bazen saç kurutma makinesini açıyorum. yarım saat sessiz sedasız sağa sola bakıyor zeynep :)

arkadaşlar bişi daha sorcam ya ben bebişe salıncak almayı düşünüyom kolikli bebeklere iyi olur diye duydum kullanıp memnun olan varmı

benim yüklediğim fotolarda salıncaktaki hali var bebeğimin. çok rahatım. gece de öyle. 11 de yatıyor sabah 11 de kalkıyor. salıncağın etkisi. tabi gece 2 saatte bir emziriyorum beziğine yatırıyorum. uyuyana kadar salıncakta ama.uzun bir de ip bağladık. nerde olursak sallıyoruz. işimi gücümü rahat rahat yapıyorum. hatta bi gün içli köfte bile yaptım bi taraftan sallayarak :))

benim kızım da açıyo.elleri içerde kalsın istemiyo hiç.serbest olana kadar uğraşıyo öyle uykuya dalıyo..daha şimdiden keyiflerine göre bunların her şeyi.ilerde napcaz bilmiyorum valla..
gerçekten helva süt yapıyormu?yapıyorsa alıp yiyeyim sütüm çok az ek olarak bebeğime mamada veriyorum..

evet helva süt yapıyor.yani ben de etkisini gösterdi.tahin de yapıyor.(yağı süzülmüş tahin yiyebilirsin)ama ikisi de kilo yapıyor:)..ama bunların yanın da rezene çayı ve dereotu da gerçekten süt yapıyor..üstelik daha masumlar.

Mevlüdünüz hayırlı olsun canım
Kırkımız çıktı,bu da bizim kuzumuz teyzeleriii:)41 kere maşallah çirkin kuzuma:)
Ay evet Maaşallah kuzuya
Bokunu mu takip etsin:>iimiş:>düldürdün beni valla...
Bu daaaaaaa benim oğlum....Nasıl datlıdır kendileri...herkesinki gibi:>
Eki Görüntüle 403736 Eki Görüntüle 403737 Eki Görüntüle 403738
Buna da maaşallah çok tatlılar

Bendede ayni durum oldu vucudun o maddeye tepkisiymis eriyen dikis erimeddi misina disari sarkiyordu gittim kestirttim. Batikon ile guzelce temizlediler simdi kapandi ama diger tarafi gibi guzel degil mor kabarik kaldi

ah kızlar ne bilim ya ne güzel idare ederdi yaram birde bu çıktı başıma. böyle 1 cm açık 1 cm kapalı 1 cm açık şeklinde garip gurup birşey olmuş yara yerim. sadece bir yerden iltihap akmaya başladı ayy ayar oldum ya. hafta içi kontrolüm var zaten, Smear testi yapcakmıs yine fena tırsıyorum en son hamileligimin ilk ayında yaptırmıstım. benim aksilik , hamile kalmadan 2 hafta önce oldugum apandist ameliyatımın yeri ile çakıştı,o kısım zaten mosmor igrenc böle sarkık bi deri oldu. zaten ona asabım bozuluyordu,şimdi bide kapanmayan yara çıktı. bi gidim bakalım tekrar antibiyotik vercek ozaman yarayı temizledikten sonra. pfs :S

canımm atakları olabilir ya benim kızım 1 haftadır öyle. geceye dogru cıldırıyor,emzige bayılan kızım emzigi zevkle almıyor. emme stilini degiştirdi,emzigi agzından cıkara cıkara emiyo oda pat düşüyo basıyo feryadı. şap şup sesler çıkıyo emerken sinirlerim oynuyo resmenn. geçecek geçecek bugünlerdee inşallahhhh.

iileşmedi be hayatım bende anlamadım,antibiyotik en son sennle konustugumuzda vermişti doktor,kullandım bitti azcık açık vardı kendi kendine kapatacak vücut demişti doktor. bugün bakıyorum yine kıpkırmızı olmuş,az da olsa kapanan yerlerde ayrılır gbi olmuş. ben anlamadım bu işten bse. kapanan dikişin açıldıgını da ilk duydum yaniii

maşallahhh senn kuzuna canımm dert etme kilosu boyu masallah ,benim kızıma da az kilo alıyo dedi doktor,3530 dogduk 3200 cıktı hastaneden, 46 günlük olduk 4 kilo daha yeni olduk. 1 hafta mama kullandırdı ama pek etki etmedi mama . aksine fena gaz yaptı,kakasını daha az yapar oldu. bıraktırdı. şimdi sadece anne sütü veriyorum. kilosu cok düşük olmadıgı için kızımın doktor sorun yok dedi,bakalım. inşallahh sütümüzün kalitesi daha çok artar da besler yavrularımızı. bazen miktarda yetmiyormus,benim masallah cok sütüm ama işte kızıma kilo aldırıyor mu az aldırıyor

Selam kızlarrr...

Bizde 2 günlük uykusuz gecelerden sonra doktora gittik tabii yine herşey normal :) çok şükür sağlığı yerinde ama gece ağlama krizleri çok yoruyo hem onu hem beni hem babamızı ki baba işe gidiyo 2-3 saat uykuyla ( o uyanmasın diye başka odaya gidiyorum ama kızın sesi maşallah ne yan oda alt üst komşular bile dinliyo.. altta da bi bebek var o da ağlıyo apartman kreşe döndü gece herkes ayaktaaa

Canım bi fikir olarak söleyim benim doktor spirali kesinlikle önermiyo.. hele ilk doğumdan sonra.. bazı sorunlar olup rahmini kaybeden bile biliyorum riske giremezsin ya hap ya iğne kullan sen koruncaksan dedi... ama bence de en iyisi eşinin korunması..

Canım biz subayevlerinde bi doktora götürdük bugün.. muayenesi 50 tl. herkes çok övdü biz de beğendik bayaa adamı çok ilgili.. bitkisel bi kaç şey yazdı o da :)) yalnız mamayı aptamil veriyorum ben o hero baby ver dedi ama vermem

Bu arada bende geceleri olan durumdan çok çekiyorum ama bi arkadaşım şöyle dedi: biz hamileyken uyuduğumuz zaman bebek o sakinlikte hareket ediyodu, gündüz biz hareket halindeyken de o uyuyodu... şu an onlar dünyaya uyum sağlamaya çalışıyo, bizim hamileyken uyuduğumuz saatlerde maalaesef ağlayıp zrlıyolar ve kucağa alıp pışpışlamadan susmuyolar.. ama ne pış pış! evi dört dönüyorum kucağımda, durduğum an basıyo çığlığı.. büyük ihtimalle anne karnındaki hareketlerimi yürürken daha çok algılıyo.. geçecek bugünlerimiz de ama ne zaman bilmem ( umarım çok sürmez, sana bana ve tümmm annelere sabır diliyorum

slm kızlar oğlumla piknikten geldik..uyumadı açık havada uyur dedim ama gazının yüzüne uyumadı..şimdide istıyor kucagımda evın içinde dolaşalım öle uyusun ,yorucu yaa neye alışsa yorucu nasıl uyutcam bbu cocu ben ...ayağımda sallıom ağlıo siz nasıl uyutuosunuz..memede uyurdu önceden şimdi oda yok

Son düzenleme:
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var yaaaa.Kızımın kaka sorunu var yani kakasını yapamıyor.Ikınıp duruyor ama kaka yok gazını çıkarabiliyor habire pırtlıyor ama kaka yok geçen gün 3 gün yapmayınca fitille yaptırdık şimdi bugün 2. gün hala yapmadı.Gaz için zincı kullanıyorduk internette araştırdım kabızlık yapabilirmiş onu kestim yerine nurse harveyse başladım.Debridat kullandık onuda bıraktım.Debridat kullanmadan önce cırt cırt yapardı kızım ama şimdi yok resmen altın yumurtlayan tavuk gibi altını açıp bekliyorum ama yok bugün zeytinyağı bile içirdim şaşırdım artık yaa fitilede alıştırmak istemiyorum.Benim durumumda olanınız var mı neler yapıyonuz

Merhaba kızlar nasılsınız umarım herkes ve melekleri sağlıklı ve mutludur bende kızımla iyi olmaya çalışıyorum ama yaşananların izi kalıyor psikoloğa gidiyorum ama faydası yok namaz beni
daha çok ferahlatıyor eşim yine sabit fikirli evde ben iyiysek iyiyiz yoksa bana kötü davranıyor zaten kızım için bu evdeyim sonum hayırlı olur inşallah Rabbim hepinizin yuvasında mutlu huzurlu etsin bi görseniz teyzeleri benim meleği yersiniz 3 aylık oldu hepinizi öpüyorum bana dua eden veya aklından geçiren herkesten Allah razı olsun öpüyorum hepinizi

canım zeytinyağını bi pamuğa batır onuda bebişinin poposunun deliğine batır çıkar çok az pamukla yap çok etkili emin ol bebeğim kabız olduğunda yapıyorum 5 dakkada çıkarıyo nevar ne yok

Son düzenleme:

geçmiş olsun arkadaşım bende sezeryanım ama benim yapıştırma dedikleri lazerle kapatılmış öyle bişey olmadı ama ben öyle korkuyorumki ikide bi doktora gidiyorum iyleşmişmi diye doktor kızacak diye dünde başka doktora gittim dikkat et derim iltahap akması tehlikeli olabilir ihmal etme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…