2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bence de gazı çıktığı için rahatlayıp uyuyodur, mrak etme...çocuk uyusa suç, uyumasa suç :) n'apsın annesi :)

kızlar çok mutluyum Alp mememden alıyor artık süt çoookk mutluyummmmm

gözün aydın canım...bebeğin emmesi ne büyük nimet...

hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün....sütü artırıcı bi çok yöntem anlatılıyo burda zaten, tekrarlamayım, ama inşallah bol bol olur tez zamanda..

annen hakkaten baya düşkünmüş rahatına ama Allahtan farkındasın, sevmediğinden değil, fıtrat işte, bazı insanlar kendini ön planda tutabiliyor...anne bile olsa!!!!!!!!!!!!!!!!siz de güçlü olmayı öğreniyosunuz mecburen de olsa................

off off, baya zorlu bi süreç....Allah yardımcın olsun...salıncağı ben de düşünüyorum, alalımda oyalansın azcık...bi de şu oyun halısı varmışya, ona da bi bakıcam..doktor ziyaretiniz komikmiş, yalancı çıkarıyor demek sizi :)

aşıdan olabilir canım...bi de benimki de gündüz sakinken yatacak vakit dediğin gibi yapıyor..ben ellerini sarıp, ışığı kapatıp öyle emziriyorum, o zaman rahatlıyo..sanırım uykusu geliyo ama uyuyamıyo, o zaman da huysuzlanıyo

arkadaşlar sorum olacak spiral taktırmayı düşünüyorum ama korkuyorum acıtıyomu hoş bebiş olmadan önce bol bol acıtmışlardı tedavi sırasında ama yinede tırsıyorum taktıran varmı doğum kontrol hapı kullancam oda emziren anneye zararlıymış olmazmış

merve canım hala iyileşmedimi yaran ya bak açıklık varsa hala iltihapta akıyosa aman dikkat et enfeksiyon olur.antibiyotik kullanıyomusun? bu vakte kadar kapanması gerekirdi..banyodan sonra ıslak bırakma iyice kurula..bi git doktor görsün bence

en az 3 sene çocuk düşünmüyosan taktırmak mantıklı..2 ay kanama yapabiliyomuş tam vücuda yerleşene kadar..doğum kontrol olmaz zaten en iyisi eşinin korunması..ama yinede istiyosan doktorunla görüş konuş..

doktoruma contractubex yazarmısınız dedim ilk sezaryenlerde gerek yok bide 6 ay hergün aksatmadan sürüldüğünde bi sonuç alınır dedi ama 2. ve 3. sezaryenlere veriyorum dedi..

YA KIZLAR SİZİN VELETLERDE ÜSTÜNÜ AÇIYO MU GECEE..ben mesela gece yatarken kollarını kundan yapıyorum ve yorganını örtüyorum sonra gece bi kalkıyorum bizimki cıbıldak cıbıldak yatıyo..nasıl açıyo üstünü anlamıyorumki..ayaklarıyla tepişiyo yorgan yalan oluyo..uyku tulumu aldım şimdi ona hem yazlık havlu hemde şimdi için biraz daha kalın..açsın da göriim şimdi..:)
☞ Funny Bunny nce Havlu Bebek Torba Uyku Tulumu, HT5 : BebeShop - Bebek, Bebek Giyim, ocuk Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Ayakkab, Chicco, Andywawa
☞ Manchester United Bebek Torba Uyku Tulumu, U16 : BebeShop - Bebek, Bebek Giyim, ocuk Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Ayakkab, Chicco, Andywawa

günaydın kızlar. dün dr kontrolumuz vardı. malum kızım geçen ay hiç kilo almamıstı 4,250 doğdu 30. günde 4,200ydi dün 2. ayında 5.100 gr çıktı bir ayda 900 gr iyi ama 2 aya böldüğünde az dedi dr. yani 4.250 doğan bi bebek için kilosu çok az dedi. 10 gün daha sadece anne sütü ver bakalım kilosuna gerekirse takviyeye başlarız dedi inşALLAH sütüm güsel yararda mamaya gerek kalmaz. boyumuzda 58cm olmus.

merviş benimde 15 gün sonra açılır gibi olmuştu kesi yerim eliyle yapıstırdı 1 kutu daha antibytk vermişti.

ya çıldırcam günlerdir gece 4 den sonra uyumuyor ve aglıyor sürekli mızırdanıyor.. offf uykusuzluktan gebercem sinirlerim laçkalaştı iyicene .sütümde azaldı offfffffff ne bitmez tükenmez gazmış anasını satayım. yok böyle birşey pırtlatıyor pırtlatıyor hala gazı varrrr anlamadım gitti. gaz yapar denilen hiçbirşey yemiyorum içmiyorum bu nedir yaa..
gündüzleride 5 dk uyuyor uyanıyor mızırdanıyor aglıyor.. çıldırcammm artıkk başım beynim zonkluyor.. papatya nane anason aldım kaynattım içirdim şimdi umarım gazıda biter uykusuda düzelir. gaz için aldıgım om x metsil bi halta yaramadı. ha birde kaka yapamıyorrr offfffffffffffffffff çıldırcammm

canımsanada söyleyim colic-end diye şurup var bitkisel ben onu kullanıyorum baya faydasını gördüm bi dene istersen düzenli kullan ama günde 4 çay kaşığı benim bebişte aynı ben veriyom pırtlatıp duruyo

eczanedemi satılyor? artık çeşit çeşit şurup vermekte istemiyorum denemediğim bi bu dediğin birde sap simlex var onlarıda deneyeyim mi denemeyeyim mi off kafamıda toplayamıyorum artık..

gazlı bebk cok zor gercekten bızde colınox kullandık cok ıyı geldı doktoruna danıs ıstersen bızım gaz sancımız bıttı artık

gazlı bebk cok zor gercekten bızde colınox kullandık cok ıyı geldı doktoruna danıs ıstersen bızım gaz sancımız bıttı artık

belli bi doktorum yok hastaneye götürüp sordugumda da olur diyorlar ve götürdüğüm her doktor birbirinin verdiği ilacı onaylamıyor. hepsi bitkisel diye veriyor

arkadaşlar bişi daha sorcam ya ben bebişe salıncak almayı düşünüyom kolikli bebeklere iyi olur diye duydum kullanıp memnun olan varmı

benim kzım kolik değil ama bende aldım salıncak chicco polly swing up ben memnunum dün kızım onun içinde sallanırken ben temizlik bile yaptım :) tavsiye ederim salıncağı

KOLIK BEBEKLER IÇIN MASAJ YAĞI

Uykusuz annelerimizin bize en çok sorduğu sorunlardan olan bebeklerde gaz sıkınıtısına doğal çözümlerden biri masaj yaparak bebeği rahatlatmak. Doğal yağlarla yapabileceğiniz bebek masajı hem uyku öncesi onu sakinleştirecek, hem de gaz sıkıntısını azaltacaktır.
Aromaterapist Ayşe Tolga‘nın kolik bebekler için önerdiği doğal yağlarla hazırlanan bu karışımla bebeğinize masaj yapabilir, ayak tabanlarına ve karnına sürerek rahatlamasını sağlayabilirsiniz.
Bu arada sevgili Ayşe Tolga bizi daha önce doğru bildiğimiz bir yanlışla ilgili uyardı. Elma yağı olarak piyasada satılan yağların aslında elma yağı değil misk adaçayı yağı olduğu ve bu yağı da bilmeden ve seyreltmeden kullanmanın hassas ciltte problemlere yol açabileceğini söyledi. Yani elma yağı değil aşağıda size formülünü verdiğimiz karışım ile masaj yaparak gaz sıkıntısını azaltabilirsiniz.
Kolik bebekler için masaj yağı karışımı:
20ml kayısı çekirdeği yağı
20ml tatlı badem yağı
5ml jojoba yağı
5ml buğday özü yağı
10 damla tatlı rezene yağı
10 damla roma papatyası yağı
(ml=mililitre)
Önemli uyarı: Kesinlikle bebeğinize içirmeyiniz, gözüne yakın yerlere sürmeyiniz!

Bu bilgiler için sevgili Ayşe Tolga‘ya çok teşekkür ederiz.
Bebeklerimize gazsız ve deliksiz uykular dileriz …

Alıntıdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…