- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #50.461
Merhaba kızlar nasılsınız umarım herkes ve melekleri sağlıklı ve mutludur bende kızımla iyi olmaya çalışıyorum ama yaşananların izi kalıyor psikoloğa gidiyorum ama faydası yok namaz beni
daha çok ferahlatıyor eşim yine sabit fikirli evde ben iyiysek iyiyiz yoksa bana kötü davranıyor zaten kızım için bu evdeyim sonum hayırlı olur inşallah Rabbim hepinizin yuvasında mutlu huzurlu etsin bi görseniz teyzeleri benim meleği yersiniz 3 aylık oldu hepinizi öpüyorum bana dua eden veya aklından geçiren herkesten Allah razı olsun öpüyorum hepinizi
bizim de tek uyuma şeklimiz kucakta evi turlamak... diğer tüm formüllerden sonra yatırınca uyanıyo... geçen gece salladık babasıyla battaniyesinin içinde bi de o zaman uyudu... bi dene istersen sallamayıslm kızlar oğlumla piknikten geldik..uyumadı açık havada uyur dedim ama gazının yüzüne uyumadı..şimdide istıyor kucagımda evın içinde dolaşalım öle uyusun ,yorucu yaa neye alışsa yorucu nasıl uyutcam bbu cocu ben ...ayağımda sallıom ağlıo siz nasıl uyutuosunuz..memede uyurdu önceden şimdi oda yok
canım bebeklerin 3-4 gün yapamaması normalmiş bağırsakları henüz düzgün çalışmadığı için. kaka yaptığı zaman sıvı yapıyosa sorun yok yani 2-3 gün içinde yapar hatta sırtına kadar yapıolar biriktirince.. ama katı kaka zorlanarak yapıosa falan bi doktora sormakta fayda varArkadaşlar yardıma ihtiyacım var yaaaa.Kızımın kaka sorunu var yani kakasını yapamıyor.Ikınıp duruyor ama kaka yok gazını çıkarabiliyor habire pırtlıyor ama kaka yok geçen gün 3 gün yapmayınca fitille yaptırdık şimdi bugün 2. gün hala yapmadı.Gaz için zincı kullanıyorduk internette araştırdım kabızlık yapabilirmiş onu kestim yerine nurse harveyse başladım.Debridat kullandık onuda bıraktım.Debridat kullanmadan önce cırt cırt yapardı kızım ama şimdi yok resmen altın yumurtlayan tavuk gibi altını açıp bekliyorum ama yok bugün zeytinyağı bile içirdim şaşırdım artık yaa fitilede alıştırmak istemiyorum.Benim durumumda olanınız var mı neler yapıyonuz
Bokunu mu takip etsin:>iimiş:>düldürdün beni valla...
Bu daaaaaaa benim oğlum....Nasıl datlıdır kendileri...herkesinki gibi:>
Eki Görüntüle 403736 Eki Görüntüle 403737 Eki Görüntüle 403738
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var yaaaa.Kızımın kaka sorunu var yani kakasını yapamıyor.Ikınıp duruyor ama kaka yok gazını çıkarabiliyor habire pırtlıyor ama kaka yok geçen gün 3 gün yapmayınca fitille yaptırdık şimdi bugün 2. gün hala yapmadı.Gaz için zincı kullanıyorduk internette araştırdım kabızlık yapabilirmiş onu kestim yerine nurse harveyse başladım.Debridat kullandık onuda bıraktım.Debridat kullanmadan önce cırt cırt yapardı kızım ama şimdi yok resmen altın yumurtlayan tavuk gibi altını açıp bekliyorum ama yok bugün zeytinyağı bile içirdim şaşırdım artık yaa fitilede alıştırmak istemiyorum.Benim durumumda olanınız var mı neler yapıyonuz
bizim de tek uyuma şeklimiz kucakta evi turlamak... diğer tüm formüllerden sonra yatırınca uyanıyo... geçen gece salladık babasıyla battaniyesinin içinde bi de o zaman uyudu... bi dene istersen sallamayı
Merhaba kızlar nasılsınız umarım herkes ve melekleri sağlıklı ve mutludur bende kızımla iyi olmaya çalışıyorum ama yaşananların izi kalıyor psikoloğa gidiyorum ama faydası yok namaz beni
daha çok ferahlatıyor eşim yine sabit fikirli evde ben iyiysek iyiyiz yoksa bana kötü davranıyor zaten kızım için bu evdeyim sonum hayırlı olur inşallah Rabbim hepinizin yuvasında mutlu huzurlu etsin bi görseniz teyzeleri benim meleği yersiniz 3 aylık oldu hepinizi öpüyorum bana dua eden veya aklından geçiren herkesten Allah razı olsun öpüyorum hepinizi
maşallah maşallah Allah bağışlasın canım bu beşiktaş kıyafetini ve uyku setini nerden aldınnnnnn çok hoş bende alıcm eşim çok istio ama kızlara olur mu ki
elinle nasıl sağacan acır yaww manuel pompa al eczanede 5 tl..onla çekersin tabiki sağsan yenisi üretilir buda sütü artırır zannımca....ne var sanki hepsi bişey yapıp gelseler ,insan der sain sen bişi yapma çay yap yeter biz getiris diye dimi..nerde düşüncesiz oluyor bazı hemcinslerim çok kzııyorum.
maşallahhh senn kuzuna canımm dert etme kilosu boyu masallah,benim kızıma da az kilo alıyo dedi doktor,3530 dogduk 3200 cıktı hastaneden, 46 günlük olduk 4 kilo daha yeni olduk. 1 hafta mama kullandırdı ama pek etki etmedi mama . aksine fena gaz yaptı,kakasını daha az yapar oldu. bıraktırdı. şimdi sadece anne sütü veriyorum. kilosu cok düşük olmadıgı için kızımın doktor sorun yok dedi,bakalım. inşallahh sütümüzün kalitesi daha çok artar da besler yavrularımızı. bazen miktarda yetmiyormus,benim masallah cok sütüm ama işte kızıma kilo aldırıyor mu az aldırıyor
slm kızlar oğlumla piknikten geldik..uyumadı açık havada uyur dedim ama gazının yüzüne uyumadı..şimdide istıyor kucagımda evın içinde dolaşalım öle uyusun ,yorucu yaa neye alışsa yorucu nasıl uyutcam bbu cocu ben ...ayağımda sallıom ağlıo siz nasıl uyutuosunuz..memede uyurdu önceden şimdi oda yok
sen hangi şehirdesin ona göre araştırır buluruz..artık doktor olmayan şehir kalmadıki..pratisyen ne anlar yaa..pediatrist bulman lazım..
Selam kızlarrr...
Bizde 2 günlük uykusuz gecelerden sonra doktora gittik tabii yine herşey normal :) çok şükür sağlığı yerinde ama gece ağlama krizleri çok yoruyo hem onu hem beni hem babamızı ki baba işe gidiyo 2-3 saat uykuyla( o uyanmasın diye başka odaya gidiyorum ama kızın sesi maşallah ne yan oda alt üst komşular bile dinliyo.. altta da bi bebek var o da ağlıyo apartman kreşe döndü gece herkes ayaktaaa
Canım bi fikir olarak söleyim benim doktor spirali kesinlikle önermiyo.. hele ilk doğumdan sonra.. bazı sorunlar olup rahmini kaybeden bile biliyorum riske giremezsin ya hap ya iğne kullan sen koruncaksan dedi... ama bence de en iyisi eşinin korunması..
Canım biz subayevlerinde bi doktora götürdük bugün.. muayenesi 50 tl. herkes çok övdü biz de beğendik bayaa adamı çok ilgili.. bitkisel bi kaç şey yazdı o da :)) yalnız mamayı aptamil veriyorum ben o hero baby ver dedi ama vermem
Bu arada bende geceleri olan durumdan çok çekiyorum ama bi arkadaşım şöyle dedi: biz hamileyken uyuduğumuz zaman bebek o sakinlikte hareket ediyodu, gündüz biz hareket halindeyken de o uyuyodu... şu an onlar dünyaya uyum sağlamaya çalışıyo, bizim hamileyken uyuduğumuz saatlerde maalaesef ağlayıp zrlıyolar ve kucağa alıp pışpışlamadan susmuyolar.. ama ne pış pış! evi dört dönüyorum kucağımda, durduğum an basıyo çığlığı.. büyük ihtimalle anne karnındaki hareketlerimi yürürken daha çok algılıyo.. geçecek bugünlerimiz de ama ne zaman bilmem( umarım çok sürmez, sana bana ve tümmm annelere sabır diliyorum
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var yaaaa.Kızımın kaka sorunu var yani kakasını yapamıyor.Ikınıp duruyor ama kaka yok gazını çıkarabiliyor habire pırtlıyor ama kaka yok geçen gün 3 gün yapmayınca fitille yaptırdık şimdi bugün 2. gün hala yapmadı.Gaz için zincı kullanıyorduk internette araştırdım kabızlık yapabilirmiş onu kestim yerine nurse harveyse başladım.Debridat kullandık onuda bıraktım.Debridat kullanmadan önce cırt cırt yapardı kızım ama şimdi yok resmen altın yumurtlayan tavuk gibi altını açıp bekliyorum ama yok bugün zeytinyağı bile içirdim şaşırdım artık yaa fitilede alıştırmak istemiyorum.Benim durumumda olanınız var mı neler yapıyonuz
canım zeytinyağını bi pamuğa batır onuda bebişinin poposunun deliğine batır çıkar çok az pamukla yap çok etkili emin ol bebeğim kabız olduğunda yapıyorum 5 dakkada çıkarıyo nevar ne yok
farklı şehirlerdeyiz ama eşim ilgilidir çok şükür, yardım eder bana..hem zaten bebeğin herşeyiyle kendim ilgileniyorum, geceleri de yalnız yatıyorum bebekle, annem, kardeşlerim başka odada oluyolar..sadece yeme içme meselesinde yardımları oluyo bana..arada da ben banyo filan yapacakssam bebeği tutuyolar..evimi ve eşimi de çok özledim...buarada evet, normal doğumdu, toparlandım o yüzden..hatta bugün öğlen annem kalk çay koy bile dedi, baya toparlanmışım demekki!!!!!!!yeter artık bu lohusalık olayı....
canım, sana da geçmiş olsun..sen de daha iyi olursun inşallah...farklı bi şehirde yalnız olmanın zorlukları var tabi ama n'apalım, idare edicez..
Eki Görüntüle 404101
bende bazen bunun içine koyup sallıom ama işine gelirse uyuyor , artık buyudukçe alışkanlıklar edincek bakalım ansıl basedecem ..
geçmiş olsun arkadaşım bende sezeryanım ama benim yapıştırma dedikleri lazerle kapatılmış öyle bişey olmadı ama ben öyle korkuyorumki ikide bi doktora gidiyorum iyleşmişmi diye doktor kızacak diye dünde başka doktora gittim dikkat et derim iltahap akması tehlikeli olabilir ihmal etme sakın
maşallah bakalım bizim sütün de inşallah kalitesi artar:)
canım ben karnını doyurup gazını çıkardıktan sonra ağzına emziğini veriyorum eğer alırsa bazen karnı toksa reddediyor sonrada anakucağına yatırıyorum ve başlıyorum sallamaya 2dk sonra gözler kaymaya baslıyor ve uyuyor maşallah.gündüz sürekli bunda uyuyor. resminide yükleyim canım.
Eki Görüntüle 404082
canm bu oto koltugu deil mi bzm oto koltugu arabaya ters bağlanıyo
sabit duruyo sallanmı odolapta öylece duruo boşa aldk ssnrm
bizde ankaradayızda öyle keyfi sünneti devlet hastanesi kabul edermi sağlık açısından gerekli olanlara yapıyorlardır diye düşünüyorum bide lokal mi genel mi anestezi yapıyorlar özelde çok pahalı
özel kalça ultrasona 60 tl dedi muayene ile 100 oluyo.. sağlık ocağındaki hemşirede devlet hastanelerinin listesini vercekti çeken yerlerin. hala almadım sen nerde çektircen Semoş? keçiörende var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?