2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun canım üzüldüm yazdıklarını okuyunca inşallah düzelir herşey...

buda benim zeynep duru m teyzeleri 2 ayımız bugün doldu perşembe günü karma aşımız var yandık

bizim de tek uyuma şeklimiz kucakta evi turlamak... diğer tüm formüllerden sonra yatırınca uyanıyo... geçen gece salladık babasıyla battaniyesinin içinde bi de o zaman uyudu... bi dene istersen sallamayı

canım bebeklerin 3-4 gün yapamaması normalmiş bağırsakları henüz düzgün çalışmadığı için. kaka yaptığı zaman sıvı yapıyosa sorun yok yani 2-3 gün içinde yapar hatta sırtına kadar yapıolar biriktirince.. ama katı kaka zorlanarak yapıosa falan bi doktora sormakta fayda var

bi ara bizdede vardı..burda okumuştum 1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı çörek otu kaynatıp içirmiştim işe yaramıştı ama

bizim de tek uyuma şeklimiz kucakta evi turlamak... diğer tüm formüllerden sonra yatırınca uyanıyo... geçen gece salladık babasıyla battaniyesinin içinde bi de o zaman uyudu... bi dene istersen sallamayı

ayy battaniyede zor iş yaa ..görümcemde şahit oldum gecenin bi yarısı salla salla kolları kopmuştu..hiç denemedim..sanırım denememde..memede uyutmaya çalıştım olmadı yine evi turladık uyudu ama bu böle olmaz ki ya

ayy Allah yardımcın olsun..olay ne anlamadım ama eşine kızdım Allah ne güzel bir nimet vermiş size bir bebek ne var mutlu mesut olmanıza katkıda bulunsa.Şükretmeyi bilmek lazım Allah çarpar ya..Senin adına üzüldüm canım

26. günümüzde lohusalığa bi dur dedik :) emzir-temizle-uyut üçlüsünden sıkılan bendeniz, bugün oğlumu bebek arbasına koyup otobüsle çarşıya gittim..tam 3 saat bi güzel gezdik.mağazaları dolaştık, çektiğimiz fotoğrafları tab ettirdik, albüm yaptık, sonra da döndük eve...oğlum açık havayı pek sevdi, mışıl mışıl uyudu..bana da çook iyi geldi bu etkinlik..kendime bi kaç kıyafet de aldım..annem beraber çıkalım dedi ama (bana güvenemediği için) hayır dedim,..tek çıkıcam, alışıcam...çok da güzel oldu....

maşallah maşallah Allah bağışlasın canım bu beşiktaş kıyafetini ve uyku setini nerden aldınnnnnn çok hoş bende alıcm eşim çok istio ama kızlara olur mu ki

Canım beşiktaş hastane çıkışını hummelin sitesinden almıştık indirimdeyken denk gelmişti.Ama artık alma bundan başka beşiktaşlı bebek ürünleri var çoook güzel onlardan al.Ben 1-2 hafta daha giydirdim mi artık olmaz heralde.
Uyku setine gelince onuuuuu ben yaptım:>Düşüncesiyle yapışıyla made in gamziya yani.Beşiktaşlı uyku seti bulamadım.Yorgan yapan yerlerden beyaz kenar koruyucularını yaptırdım.Beşiktaşlı yastık kılıfım vardı onu kestim ve de kenar koruyucuların üzerine diktim çok da kolay oldu inan sen de yap :>

Ayrıca kızlara da olur niye olmasın Kartaliçemiz o bizim:>

Son düzenleme:
3 saat oldu benimki uyuyor ..uyansada yıkasam onu ev soğumadan ...dışarda uyumadı bugün ama eve gelince sızdı yawrucum.ya bebek arabası alamadım hala..netten alıcam ama pekte güvenemiyorum özelliklerinide anlamıyorum ..ben şunu aldım çok güzel dediğiniz varmı yalnız fiyatıda biraz uygun oalcak en fazla 400 felan vermeyi düşünuyorum.

woww çok ucuzmuş oki doki
nerde cnm nerde öyle misafir dostlar başına
her gün bi şey yaptm buzluga attm 5 çeşt oldu ama güzel olmadılar
kimi fazla kalmış fırında kimi az kiminin unu çom kiminin başka bi şeysi
mutfakla oğlm arasnda mekik dokurken anca bu kadar oldu :26:
bugn de kardeşm yardıma geldi evi sildik süpürdk yarn geliolar bakalm

maşallah bakalım bizim sütün de inşallah kalitesi artar:)

canım ben karnını doyurup gazını çıkardıktan sonra ağzına emziğini veriyorum eğer alırsa bazen karnı toksa reddediyor sonrada anakucağına yatırıyorum ve başlıyorum sallamaya 2dk sonra gözler kaymaya baslıyor ve uyuyor maşallah. gündüz sürekli bunda uyuyor. resminide yükleyim canım.

bende bazen bunun içine koyup sallıom ama işine gelirse uyuyor , artık buyudukçe alışkanlıklar edincek bakalım ansıl basedecem ..

Ankara yenimahalledeyim canım. çok pahalı olmasın ama
sen hangi şehirdesin ona göre araştırır buluruz..artık doktor olmayan şehir kalmadıki..pratisyen ne anlar yaa..pediatrist bulman lazım..

bende aptamil kullanıyorum arada bir. bu doktor nerde ?benimkide dediğin gibi cıglık cıglıga kucakta pış pış ama o zaman bile durmuyor bazen. sırtına vurmaktan cigerleri dökülcekk

benimkide kakasını yapamıyorr omx kullanıyordum o kabız yaptı diye düşündüm kestim gene yapamıyor zeytin yagı içirince 2 3 kaşık anca alttan şırıngayla veriyorum ama işe yaramıyor o

bu dediğin hiç işe yaramıyor bizde. ateş ölçeri bile denedim yok anamm
canım zeytinyağını bi pamuğa batır onuda bebişinin poposunun deliğine batır çıkar çok az pamukla yap çok etkili emin ol bebeğim kabız olduğunda yapıyorum 5 dakkada çıkarıyo nevar ne yok

normal doğum yapışsn ama lohusa yatagı kavramının hakkını vermişsin
ben 2 gün hastanede kaldım eve geldim ertesi günü mutfaga geçtim 10. günümde de bebegmle yalnız kaldm
üstelk sezeryan ve öksürkten dolayı sancıyan dikişlere ragmen
insan mecbur kaldı mı yapıo benm yanmda kalacak kimsem yoktu

saol canımcımmm, benimde yapıstırma kesi yeri. kenarında yapıskan tutsun dye minik dikiş varmış. onun ipi çıkmıstı ,persembe kontrole gitcem baksın doktorum bi. kapanmayan dikişlerimide bir daha göstercem,iltihaplı kısım zaten cok asabımı bozuyo bakalım ne dicek doktorum. yürüdükçe açılıyor kesi yeri be onu farkettim. mevlütte de zorladım herhalde,çok ayakta kaldım ondan açıldı iice. sen takma kafana sakın , şükür ki sorunun yok canımm.

canm bu oto koltugu deil mi bzm oto koltugu arabaya ters bağlanıyo
sabit duruyo sallanmı odolapta öylece duruo boşa aldk ssnrm

iki üç saatte bi emen oğlum bugn emiyo gaz çıkartma evresnde yarm saat bi saat uğraşıorm
o esnada hem gaz çıkartıo hem birkaç kez sümüksü bi kıvamda kusuyo
sonra yine bağırıo emmek istiyo sonra yine aynı şeyler yaşanıo saat başı emzirmiş oluorm
neden böyledr fikri olan var mı:26:

canm bu oto koltugu deil mi bzm oto koltugu arabaya ters bağlanıyo
sabit duruyo sallanmı odolapta öylece duruo boşa aldk ssnrm

evet canım hem oto koltugu hemde bebek arabasının üstüne monte edilipte de kullanılabiliyor. evde de ana kucağı görevi görüyor çok amaçlı yani çok memnunum ondan bütün gün onda

bizde ankaradayızda öyle keyfi sünneti devlet hastanesi kabul edermi sağlık açısından gerekli olanlara yapıyorlardır diye düşünüyorum bide lokal mi genel mi anestezi yapıyorlar özelde çok pahalı

özel kalça ultrasona 60 tl dedi muayene ile 100 oluyo.. sağlık ocağındaki hemşirede devlet hastanelerinin listesini vercekti çeken yerlerin. hala almadım sen nerde çektircen Semoş? keçiörende var mı?

selam kızlar tesadüf görüp yazdım ankarada oturanlar zekai tahir burak doğumevinde döner sermaye 100 tl ye sünnet ettiriyomuş genel anesteziyle yapıyolar bu nisanda çıkmış hastaneye katkı amacı ile birde ankara hastanesinde çarşamba günleri bildiğim kadar kalça ultrasonu günü gittiğiniz zaman bekletmeden alıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…