- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.021
canım karnınız davul gibi gerilmeden kahverengi çizgi çıkmaz ama benim önceki hamilelimde 5 aylıkken bile çıkmamıştı
isim konusunda benimde hiçbir fikrim yok vallahi hiç bir isim yakışmıyor sanki bebişlerime bakalım kısmet ne olacak...Diğer ayların annelerinde olduğu gibi bir de bebişlerimiz için düşündüğümüz isimleri paylaşalım bence.
Birkaç haftaya kadar cinsiyetler ortaya çıktıkça isim heyecanı daha bir ağır basacak sanırım.Çocuğunuzun ömür boyu taşıyacağı ismi bulmak gerçekten çok zor.
Ben hep kız ismi düşünmüşüm meğer, doktor büyük bir olasılık erkek deyince panik oldum. O günden beri tüm ayların annelerindeki isim topiclerini okuyorum,pek güzel bir erkek ismi de bulamadım:84::84::84::84::84:
canım ben bebe yağı kullanıyodum değiştirsemmi acaba ne yapsam kiii :26::26:Kızlar o zaman artık çatlak önleyici kremleri kullanmanın zamanı geldi. Benim doktorum şu ürünü önerdi;
http://www.annevekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.tr/tummy-honey-butter
Bir de mustela diye bir ürün varmış o da iyiymiş bunların dışında dışarıdan hiçbir çatlak önleyici adı altında satılan krem alma dedi. Ya bunları kullan yada kendin acıbadem sütü,saf zeytinyağı gibi ürünlerle kendin yada aktarın hazırladığı doğal ürünleri kullan dedi.
Ben bir süre Amerikada yaşamıştım,orda herkes bu bella bee yi kullanıyodu. Bende gidip ondan alıcam.
evet canım benim karnım davul gibi valla gergin öylee demekki ondanmı çıkıyorrr
senin ilk hamilelin heralde çizgi için erken ama öle diyosan öyledir:79::79::79::79:
ilk hamileliğim evet ama ikiz oluncamı erkenden çıktı acaba
canım ben bebe yağı kullanıyodum değiştirsemmi acaba ne yapsam kiii :26::26:
isim konusunda benimde hiçbir fikrim yok vallahi hiç bir isim yakışmıyor sanki bebişlerime bakalım kısmet ne olacak...
canım ben bebe yağı kullanıyodum değiştirsemmi acaba ne yapsam kiii :26::26:
olabilir canım senin ikizlerinmi olcak ay kıyamam ne güzel düşünsene ikisinin birden tekmelediğini dünyanın en güzel şeyi anlatamam
hımmm benimde ergenlikten kalan çatlaklarım var zatende daha fazla çatlamasam bari iyi araştırmaya gireyim o halde bennnCanım bebe yağı sadece teninin nem tutmasını sağlıyor ama bir süre sonra mutlaka başka yardımcı ürünler kullanmak lazım. Bende tam bilmiyorum ama acıbadem sütü,zeytinyağı falan karıştırıp onla bi krem yapıyolarmış o da iyi geliyomuş.
Gerçi aslına bakarsan pek çok kişi de ne yaparsan yap genetik olarak çatlamaya müsaitsen çatlayacaksın, değilsen hiçbişey kullanmasanda çatlak olmaz diyor ama biz yine de önlemimizi alalım işte.
Çünkü benim ergenlikten zaten bacaklarımda ve popomda bir sürü çatlağım var demek ki karnımda çatlayacak ama hiç istemiyom bari orası düzgün kalsın
Bebek yağında kimyasal varmış cnm o yüzden biraz araştır onu derim. ben şöyle söyliyim bizim iş yerinde doğum yapan bayan var ona sordum bana şey dedi sakın çatlak kremlerine para yatırma benim arkadaş nerdeyse 300 milyon verdi yurtdışında getirdi ama hiçbir halta yaramadı dedi öncelikle ciltle alakalı bir durum dedi sen sadece elinden geleni yap dedi bana doğal bir çözüm sundu badem yağı ile hakiki zeytin yağını karıştır göbeğine popona sür bir saat dursun dedi inanılmaz faydasını gördüm dedi bende onu yapıcam.
hımmm benimde ergenlikten kalan çatlaklarım var zatende daha fazla çatlamasam bari iyi araştırmaya gireyim o halde bennn
kimyasal oldugunu bilmiyodum canım bende deneyeyim hemen bu karışımı bilgi için tşk.ederim çok saol canım...
hımmm benimde ergenlikten kalan çatlaklarım var zatende daha fazla çatlamasam bari iyi araştırmaya gireyim o halde bennn
kimyasal oldugunu bilmiyodum canım bende deneyeyim hemen bu karışımı bilgi için tşk.ederim çok saol canım...
Badem yağı ve zeytin yağı mantıklı doğal sonuçta ama ben şunu anlamadım bebek yağı bebeğe sürülmüyor mu, neden kimyasal bir şey sürülüyor o zaman?
kız kardeşimde hamileliğinde baya çatladı muhtemelen bizdede ırsi olabiir onun iin iyi birşeyler kullanmakta fayda varBişey değil cnm şöyle söyliyim arkadaşımın annesinde de ablasında da baya çatlak olmuş hani genetiklik acısından baktım olaya bu kullandığı karışım baya işe yaramıştır o zman diye düşünüyorum bide fazla kilo almamak lazım en önemlisi umarım işe yarar ben kremlerdense doğal ürünlerden yanayım.
zeytin yağını sürüpp yağlı yağlı gezecezz ortalıklardaBadem yağı ve zeytin yağı mantıklı doğal sonuçta ama ben şunu anlamadım bebek yağı bebeğe sürülmüyor mu, neden kimyasal bir şey sürülüyor o zaman?
Onunda organik olanları var yeni çeşit çok o yüzden araştırmak lazım içerikleri mutlaka okunarak alınmalı
kız kardeşimde hamileliğinde baya çatladı muhtemelen bizdede ırsi olabiir onun iin iyi birşeyler kullanmakta fayda var
zeytin yağını sürüpp yağlı yağlı gezecezz ortalıklarda
aslında doğru diyosun bebeklere kullanılıyor bebe yağı artık insan hiç bir şeye güvenemiyor doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?