2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

isim konusunda benimde hiçbir fikrim yok vallahi hiç bir isim yakışmıyor sanki bebişlerime bakalım kısmet ne olacak...
canım ben bebe yağı kullanıyodum değiştirsemmi acaba ne yapsam kiii :26::26:

canımcım, listeye baktımda şimdi benim isimde yok listede, son adet tarihi 1 haziran, beklenen doğum tarihi 6 mart, pıt pıtlar çooookkkktan duyuldu :) dans edişi en son görüldü :)

Canım bebe yağı sadece teninin nem tutmasını sağlıyor ama bir süre sonra mutlaka başka yardımcı ürünler kullanmak lazım. Bende tam bilmiyorum ama acıbadem sütü,zeytinyağı falan karıştırıp onla bi krem yapıyolarmış o da iyi geliyomuş.

Gerçi aslına bakarsan pek çok kişi de ne yaparsan yap genetik olarak çatlamaya müsaitsen çatlayacaksın, değilsen hiçbişey kullanmasanda çatlak olmaz diyor ama biz yine de önlemimizi alalım işte.
Çünkü benim ergenlikten zaten bacaklarımda ve popomda bir sürü çatlağım var demek ki karnımda çatlayacak ama hiç istemiyom bari orası düzgün kalsın

isim konusunda benimde hiçbir fikrim yok vallahi hiç bir isim yakışmıyor sanki bebişlerime bakalım kısmet ne olacak...

Bebek yağında kimyasal varmış cnm o yüzden biraz araştır onu derim. ben şöyle söyliyim bizim iş yerinde doğum yapan bayan var ona sordum bana şey dedi sakın çatlak kremlerine para yatırma benim arkadaş nerdeyse 300 milyon verdi yurtdışında getirdi ama hiçbir halta yaramadı dedi öncelikle ciltle alakalı bir durum dedi sen sadece elinden geleni yap dedi bana doğal bir çözüm sundu badem yağı ile hakiki zeytin yağını karıştır göbeğine popona sür bir saat dursun dedi inanılmaz faydasını gördüm dedi bende onu yapıcam.

olabilir canım senin ikizlerinmi olcak ay kıyamam ne güzel düşünsene ikisinin birden tekmelediğini dünyanın en güzel şeyi anlatamam

haklısın canım düşünmesi bile insanı heyecanlandırmaya yetiyor düşünüyorum uzun zuzun sonrasında keyifli bir gülme oluyo bende şaka gibi aynı ama çok güzelll mutluluk verici Allahım isteyen herkese nasip etsin inş.. anlatılmaz bu duygular sadece yaşanırmışş.. annem hep derdi sen o hamileliği bir yaşa herşeyden vazgeçersin diye gerçekten çok dogruymuş insan yaşamadan bilemiyorrr...

hımmm benimde ergenlikten kalan çatlaklarım var zatende daha fazla çatlamasam bari iyi araştırmaya gireyim o halde bennn

kimyasal oldugunu bilmiyodum canım bende deneyeyim hemen bu karışımı bilgi için tşk.ederim çok saol canım...

Bişey değil cnm şöyle söyliyim arkadaşımın annesinde de ablasında da baya çatlak olmuş hani genetiklik acısından baktım olaya bu kullandığı karışım baya işe yaramıştır o zman diye düşünüyorum bide fazla kilo almamak lazım en önemlisi umarım işe yarar ben kremlerdense doğal ürünlerden yanayım.

Bişey değil cnm şöyle söyliyim arkadaşımın annesinde de ablasında da baya çatlak olmuş hani genetiklik acısından baktım olaya bu kullandığı karışım baya işe yaramıştır o zman diye düşünüyorum bide fazla kilo almamak lazım en önemlisi umarım işe yarar ben kremlerdense doğal ürünlerden yanayım.

Badem yağı ve zeytin yağı mantıklı doğal sonuçta ama ben şunu anlamadım bebek yağı bebeğe sürülmüyor mu, neden kimyasal bir şey sürülüyor o zaman?

Kızlar hafta sonu giremeyebilirim 2 günlük küçük bir tatil kaçamağı yapıcaz hepinizi kocaman öpüyorum kendinize ve kuzucuklarınıza çok dikkat edin

kız kardeşimde hamileliğinde baya çatladı muhtemelen bizdede ırsi olabiir onun iin iyi birşeyler kullanmakta fayda var
Badem yağı ve zeytin yağı mantıklı doğal sonuçta ama ben şunu anlamadım bebek yağı bebeğe sürülmüyor mu, neden kimyasal bir şey sürülüyor o zaman?
zeytin yağını sürüpp yağlı yağlı gezecezz ortalıklarda
aslında doğru diyosun bebeklere kullanılıyor bebe yağı artık insan hiç bir şeye güvenemiyor doğrusu

tek kötü yanıda bu ama çatlak olmasında ben razıyım dolanmaya zaten ergenlikten kalanlar var daha da çoğalmaz inşallah şu 12. haftayı atlatmayı bekliyorum. Hem ramazan hem uyku probleminden dolayı uğraşamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…