- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #50.601
dolapta kabak varsa onu kavur, dilersen içine eğer kıyman varsa kıyma kat, etin varsa antrikot gibi hemen tavaya koy, çok az zeytinyağı gezdir kapağını kapat en düşükte kendi kendine pişsin, suyunu bırakıp tekrar çekecek, yanında pilav yap, birde mercimek çorbası veya evdeki tüm sebzeleri katacağın bir çorba oldu bitti işte :)
dolapta kabak varsa onu kavur, dilersen içine eğer kıyman varsa kıyma kat, etin varsa antrikot gibi hemen tavaya koy, çok az zeytinyağı gezdir kapağını kapat en düşükte kendi kendine pişsin, suyunu bırakıp tekrar çekecek, yanında pilav yap, birde mercimek çorbası veya evdeki tüm sebzeleri katacağın bir çorba oldu bitti işte :)
bu kadar olur kabak yemeğini ben yazıcaktım cünkü benim evde suan o var :)) yalnız birsey sorayım mercimek çorbası gaz yapmaz mı sırf o yüzden yemiyorum ona göre bende yerim cok seviyorum
ben bugün evde yalnızım eşim şehir dışında, bebişle ilk gecemiz:)
Kızlar bişey sorucam, sütün artması için gece sağmak lazım mı? Gece bebiş uyurken ben de uyuyorum da, hata mı ediyorum, sütüm ondan mı az acaba? Sadece o uyandığında emziriyorum.
bu kadar olur kabak yemeğini ben yazıcaktım cünkü benim evde suan o var :)) yalnız birsey sorayım mercimek çorbası gaz yapmaz mı sırf o yüzden yemiyorum ona göre bende yerim cok seviyorum
ben bugün evde yalnızım eşim şehir dışında, bebişle ilk gecemiz:)
Kızlar bişey sorucam, sütün artması için gece sağmak lazım mı? Gece bebiş uyurken ben de uyuyorum da, hata mı ediyorum, sütüm ondan mı az acaba? Sadece o uyandığında emziriyorum.
canım sütü en çok arttıran şeylerin başında dinlenmiş bir beden ve uyku gelirmiş
bence geceleri uyu gündüz sağarsın ama uykum yok dersen bilemem :97:
bol kimyon katarsan içine 1-2 tatlı kaşığı kadar, hiç birşey yapmaz ben içiyorum sıfır gaz
aslında en önemlisi gece sağmak, çünkü prolaktin hormonu gece salgılanıyor ancak bunu bilmeme rağmen 2 aydır yapmıyorum bunu, ilk 1 ay düzenli yapıyordum 3 saatte biri hiç şaşmıyordum gece gündüz ve şuan 1 damla akmayan sütüm o zaman taşardı misafir geldiğinde 2 kere üstümü değiştiridim kalkan olmasına rağmen eğilince deliklerden taşardı, şimdi kalkanı bırak ped bile kullanmıyorum , hiç akma yok , allahtan kızıma yetecek kadar çıkıyor :)
slingo hug marka, mei tai ürünün ismi, ben mei tai kullanıyorum çok memnunum, kanguru alma bebek için sağlıklı değil.
birde bebeğine beyaz gürültü dinletiyor musun ağladığında, aspiratörü aç önünde tut, mikser çalıştır, kolik cd sini al dinlet sürekli yüksek sesle, kundak yap şu yazımı oku istersen,
LeGa-Be-Be: Her Şeyi Yaptım Ama Hala Ağlıyor, Büyüme Atağında Olabilir Mi ?
sakinleştirme tekniklerini uygula derim belki işe yarar , seninkinin derdi sadece gaz değil çünkü, kolik demek sebepsiz ağlamak demek, harvey karp ismini araştır, videolarını izle
puset dediğim bebek arabası zaten, ana kucağını kastetmedim
melike canım benim kızda feci bir şey saatlerce kucağımda pış pışladığımı biliyorum
son iki gündür oğlumdan kalan eski bir salıncağımız vardı onu kullanıyorum daha güzel uyuyor
salıncağın fotosunu buldum netten tavsiye ederim bu tarz bir şey iyi geliyor
Dogrusu beslenmeden once altini degistirmek, hem bebek daha aktif emer hemde beslenmeden sonra alt degisirken uyarilmaz ve uyur...tabii beslerken yaparsa tekrar degistirip oyle yatiriyorum ama uykuya dalmasi daha uzun suruyor.. Kusmamasi icin 10 dk min bekliyorum beslenmeden sonra ve alt degistirme pedini 45 derece gibi acili yapiyorum o zaman.
Bu da babamızın aldığı salıncak fisher price hem otomatik sallanıyo hem de kolik cd si gibi müziği var bizim kız üstünde onu da çok sevdi bölece ayağım yorulmıycak sallamak için bakalım geceyi nasıl geçircez bunlar işe yarıycak mı :44:
Eki Görüntüle 405248
oo süpermiş miray hanımın değmeyin keyfine
artık bundada durmazsa onun dötüne dötüne vur annesi hatta ısır :)
Bu da babamızın aldığı salıncak fisher price hem otomatik sallanıyo hem de kolik cd si gibi müziği var bizim kız üstünde onu da çok sevdi bölece ayağım yorulmıycak sallamak için bakalım geceyi nasıl geçircez bunlar işe yarıycak mı :44:
Eki Görüntüle 405248
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?