2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yemeği olmayan ben gibi :)
eşim şimdi antrikot pişiriyor benimde bir kolumda bıdık kızım :)
bir elimde klavyede

bu kadar olur kabak yemeğini ben yazıcaktım cünkü benim evde suan o var :)) yalnız birsey sorayım mercimek çorbası gaz yapmaz mı sırf o yüzden yemiyorum ona göre bende yerim cok seviyorum

bu kadar olur kabak yemeğini ben yazıcaktım cünkü benim evde suan o var :)) yalnız birsey sorayım mercimek çorbası gaz yapmaz mı sırf o yüzden yemiyorum ona göre bende yerim cok seviyorum

bende aynısını düşündüm ezogelin çorbasına bayılırım
ama sırf gaz yapmasın diye mercimekli hiç bir şey içmiyorum

ben bugün evde yalnızım eşim şehir dışında, bebişle ilk gecemiz:)

Kızlar bişey sorucam, sütün artması için gece sağmak lazım mı? Gece bebiş uyurken ben de uyuyorum da, hata mı ediyorum, sütüm ondan mı az acaba? Sadece o uyandığında emziriyorum.

canım sütü en çok arttıran şeylerin başında dinlenmiş bir beden ve uyku gelirmiş
bence geceleri uyu gündüz sağarsın ama uykum yok dersen bilemem :97:

bol kimyon katarsan içine 1-2 tatlı kaşığı kadar, hiç birşey yapmaz ben içiyorum sıfır gaz

aslında en önemlisi gece sağmak, çünkü prolaktin hormonu gece salgılanıyor ancak bunu bilmeme rağmen 2 aydır yapmıyorum bunu, ilk 1 ay düzenli yapıyordum 3 saatte biri hiç şaşmıyordum gece gündüz ve şuan 1 damla akmayan sütüm o zaman taşardı misafir geldiğinde 2 kere üstümü değiştiridim kalkan olmasına rağmen eğilince deliklerden taşardı, şimdi kalkanı bırak ped bile kullanmıyorum , hiç akma yok , allahtan kızıma yetecek kadar çıkıyor :)

canım sütü en çok arttıran şeylerin başında dinlenmiş bir beden ve uyku gelirmiş
bence geceleri uyu gündüz sağarsın ama uykum yok dersen bilemem :97:

uykum çok sütüm az sütüm gerçekten artacaksa uyku dert değil açıkçası.

Ben günde 2-3 ped değiştiriyorum, olan azıcık sütüm de pedlere akıyor bebişe kalmıyor Gece sağmaya başlıyım o zaman, denemediğim bir o kaldı çünkü.

gamze çok saol önerilerin için. aspiratör. saç kurutma makinası ve arabayla gezmeyi zaten sürekli yapıyorum. evet bunlar işe yarıyo ama sürekli bu tarz şeylerle sakinleştirmeye çalışmak benide çok yoruyo. cd işe yaramadı bizde. evet sadece gaz değil kolik aynı zamanda ama gaz ialçalrıyla en azından karnındaki gurultuları durdurmaya çalışıyorum. ya da en azından gazı azaltsın diye kullanıyorum. şimdiye kadar kullandığığım ilaçlardan ise en çok colinox da sakinleşti gibi. hala devam ediyorum bakalım etkisine. geriye kalan tüm ilaçları eledim ben. en azından gazdan ağlamasın yavrum. yazını okuyacam şimdi. ama daha okumadan bi yorum yapacam. büyüme atağı dediğimiz 6. haftaydı diye hatıorlıyorum. biz 10. haftadayız. bakayım yakın zamanlarda var mı atak. bellki önden belki geriden gidiyo olabiliriz :44::44:

süt konusunda bende 2 gündürlü sıkıntılıyım. önceden ped ıslanırdı artık ped kullanmıyorum. üstelik önceden sağar buzluğa depolardım. şimdi bebeğime bile yetiştiremiyorum. göğsümden emmeyince dün ve bugün buzluktan indirdim 1 er öğün için. çok az kaldı stoğum. sonra napacam bilmiyorum. kimyon,dereotu yiyorum su, süt içiyorum. arada komposto tüketiyorum. ama bende en önemli şey olan uyku ya da dinlenmek yok. sürekli bebeğimi sallama durumundayım. bide şu malt içeceklerden deniyeyim. şimdi aklıma gelmişken.

kuzum bak buu

babası da senin resimde gösterdğin salıncağı alıp gelmiş şimdi ev de yer kalmadı bu ne yaw kızıma birden hediye yağdı

benimki beslenmeden önce ve sonra yapıyo hatta her yarım saatte bi çiş yapıo desem yeri bez dayanmıyo bize :)

Bu da babamızın aldığı salıncak fisher price hem otomatik sallanıyo hem de kolik cd si gibi müziği var bizim kız üstünde onu da çok sevdi bölece ayağım yorulmıycak sallamak için bakalım geceyi nasıl geçircez bunlar işe yarıycak mı :44:

yasminka canım çok geçmiş olsun
sanırım emzirdiğimiz için vücudumuz daha zayıf düşüyor
birde o gaz yapar şu gaz yapar diye yeterince beslenemiyoruz
neyseki yaz geldi inşallah hastalıklar hiç birimize uğramaz

oo süpermiş miray hanımın değmeyin keyfine
artık bundada durmazsa onun dötüne dötüne vur annesi hatta ısır :)

oo süpermiş miray hanımın değmeyin keyfine
artık bundada durmazsa onun dötüne dötüne vur annesi hatta ısır :)

insan biraz aletin keyfini çıkarır.. 10 dakika gülücük attı uyudu hemen :)) ee nolcak şimdi uyandırmadım öle sallana sallana uyuyo oysa şu an banyo yaptırcaktım neyse ben fırsat bu fırsat bulaşık makinasını boşaltıyım naapcamı şaşırdım yaşasın özgürlük :))

ay melike ne tatlı duruyo cnm içinde ya birde bende bu salıncaktan almak istiyorum adene ama kg olarak cok kısa bir süre kullanır gibi geliyo sanırım 9 kg kadardı bu aden şuana 6.500 kg dı en son tabi bu rakam eee en fazla 3 ay yapar ama ben cok beğendim bunu ya kafa karışıyo iyice..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…