- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #50.621
ben bugün evde yalnızım eşim şehir dışında, bebişle ilk gecemiz:)
Kızlar bişey sorucam, sütün artması için gece sağmak lazım mı? Gece bebiş uyurken ben de uyuyorum da, hata mı ediyorum, sütüm ondan mı az acaba? Sadece o uyandığında emziriyorum.
bende aynısını düşündüm ezogelin çorbasına bayılırım
ama sırf gaz yapmasın diye mercimekli hiç bir şey içmiyorum
benim kesinlikle kucaktan başka bi susturma yolu bulmam lazım.. ama akşam 10dan sonra başladığında imkansız oluyo çünkü komşuları da ayağa kaldırcaK şekilde ağlıyo mecburen kucağıma alıp koridorda tur atmaya başlıyorum uyuyo yerine koyuyorum.. tabi 1 saat sonra uyuyo :) gündüz yattığı yerden şşşş falan diyip elini tutuyorum susuyo uyumaya devam ediyo ama 15 dk da bie bunu yapmam gerekiyo.. pusette rahat edemiyo hala iki büklüm, bebek arabasını deniycem dışarda onu sürerken susuyo, evde de ileri geri yapıyım ayağımla dediğin gibi. inşallah işe yarar sonucu yazarım
bızım rutınımızde su sekılde..kızım mutlaka dadkıka kaydırmaksızın 2 saatte bır kalkıyo:) ne rutın dımı:)
bgne kadar en fazla 3saat uyumustur,2 saatte bır kalkıyo beslıyorum ve gerı uyuyo... Sabahları kalktıgında hıc yuzunu yıkamadım,yıkamalımıyım?
Popoyuda hep yıkamak ıstıyorum ama onu hem usutmekten korkuyorum hemde devamlı yapamıcamı bılıyorum...
bu kadar olur kabak yemeğini ben yazıcaktım cünkü benim evde suan o var :)) yalnız birsey sorayım mercimek çorbası gaz yapmaz mı sırf o yüzden yemiyorum ona göre bende yerim cok seviyorum
ay melike ne tatlı duruyo cnm içinde ya birde bende bu salıncaktan almak istiyorum adene ama kg olarak cok kısa bir süre kullanır gibi geliyo sanırım 9 kg kadardı bu aden şuana 6.500 kg dı en son tabi bu rakam eee en fazla 3 ay yapar ama ben cok beğendim bunu ya kafa karışıyo iyice..
Dr. Bana yediklerinden gaz gecmez sadece sut urunlerine dikkat etmelisin dedi. Deneye yanila..
Ama bende cesaret edipte mercimekli bisimyemedim.. Yeni yeni cig sebze yemeye basladim
Bende en cok sut gece cikiyor hatta ben sadece gece sagiyorum gunduzleri yetismiyor bebise, saat 19da sutum hic yetmiyo sagdiklarimdan veriyorum o ogunu eger meme verirsem bebis aglmaktan emmiyo, agzini yuzunu burusturup agliyo, ellerini kafasina vuruyo, kendini geri atiyo icim parcalanio
Gece beslemek icin uyanmiyormusun?
Eger geceleri sagmazsam kanter icinde kaliyorum..
umudumm dur hemen alayım falan deme
bencede yazık olur verdiğiniz paraya
ama benim linkini verdiğim üründen alabilirsiniz
hem baya dayanıklı bişey yani ağırlıkda sorun olmaz
hemde fiyatıda daha uygun bişey
bir iki ay bile kullanamazsınız o ürünü
Geçmişi okumadan yazmak istedim... gerçi oku oku akşama kadar bitmez... kaç gündür giremiyordum çok kötü üşüttüm yataktan hiç çıkamadım... ateş içinde sonra aniden gelen titreme, terleme derken bugün daha iyiyim... çok kötü oldum ama anlatamam size... antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacı içmek zorunda kaldım... süte geçer elbette umarım oğluma zararı olmaz... oğluma bulaşmadı Allahtan... hiç kucağıma alamadım emzirmeden emzirmeye ve maske ile dolaştım onun yanında... bir sefer kucağıma aldım emziremeye maskeme bakıyor oğlum maskemi indirdim görsün beni diye birden tepinmeye, gülmeye başladı oyy ölürüm ben ona o bile biliyor annesini...
Duygu'cum çok çok geçmiş olsun, hepimizin üstünde dolanıyor birşeyler hepimiz hastayız, topici okutsak mı ne yapsak :) bu aralar mevlütü olanlar hoca hanıma söyleyinde bizleride okusun :)
Geçmişten kendim ile ilgili haber vereyim blog da bir sürü yazı var dün coştum birkaç yazı yazdım, gerçi sana e-posta ile bilgi maili gelmiştir :) iyi okumalar...
Geçmişi okumadan yazmak istedim... gerçi oku oku akşama kadar bitmez... kaç gündür giremiyordum çok kötü üşüttüm yataktan hiç çıkamadım... ateş içinde sonra aniden gelen titreme, terleme derken bugün daha iyiyim... çok kötü oldum ama anlatamam size... antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacı içmek zorunda kaldım... süte geçer elbette umarım oğluma zararı olmaz... oğluma bulaşmadı Allahtan... hiç kucağıma alamadım emzirmeden emzirmeye ve maske ile dolaştım onun yanında... bir sefer kucağıma aldım emziremeye maskeme bakıyor oğlum maskemi indirdim görsün beni diye birden tepinmeye, gülmeye başladı oyy ölürüm ben ona o bile biliyor annesini...
evvetttt regl olanlar kervanına benide yazın kızlarr...ulan millet senelerce olmaz olmaz biz 2 ay dayanamadık yaaa..benim kuzen 3 yıl emzirdi 3 yıl olmdı misler gibi yaaa...sinir bozucu..
roni seninki hangisindeni ben görmedim otomatik sallanıyomu cnm ?
hayırlı uğurlu olsun :) önümüzdeki maçlara bakalım artık :) 2. bebeği isteyen var mı hanımmmmmmmm :)))
şu anki düşüncemle, tek çocuk ile hayatımı sonlandırmak istiyorum :)
bu arada saat 11.20 de pınar hanımdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?