2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada blog un şekil şemali, rahat okunurluğu görselliği aradığınızı bulma ve içerik konusunda memnun olmadığınız , şurası göz yoruyor şöyle olunca sonuna kadar okunmuyor , yandaki menü pek işe yaramıyor vs vs gibi kullanıcı olarak söyleyeceğiniz birşey var mı?

kaç saattir şekil değişikliği yapıyorumda , daha doğrusu yapıp bozuyorum, en son yazı karakterini değiştirdim, böylesi daha rahat okutuyor kendini galiba, diğeri göz yoruyor gibime geldi ?

ne demek ne demek, aylardır burada yazıyordum, o gün girip okuyanlara ulaşıyordu , ve kaybolup gidiyordu, kalıcı olsun diye başladım bende keyif benim için, yönlendirin sizde, yakında içerikler daha da zenginleşecek, etkinlik haberleri toplaşmacalar vs daha zengin olacak inşallah, alternetif anne.com'da da yazamaya başladığımda işler biraz daha değişir büyük ihtimalle

fırsat buldukça takipteyim , çocuk gelişimi öğretmeni olarak burdaki bilgiler her alanda çok işime yarıycak :)şimdiden emeğine sağlık

bu haftada mı istanbuldaydı, bana bir bulaştı şimdi istanbul'dan çıkamıyor :)

ben Ankaradayım, bugün bir arkadaşıma daha tavsiye ettim oda doğum sonrası esra hanımla çekimi sabısızlıkla bekliyor:)

hımmm ok , sen daha da şanslısın o zaman , sana yaklaşık 50 tane fotoyu bastırıp verecek :)

banyodan önce yedir ve sonra üstünü giydir ve yine hemen yedir, öyle uyut ben tam anlatamamış olabilirim o kısmı, bu arada sen tracy hogg dvd sini izleyip kitabını okudun mu?

yok canım yaa hala alamadım bi teşebbüs ettim kredi kartının limitini bitirmiştim bu ay almak istiyorum inşallah... bi de tabi alıp okuyabilir miyim derdi var... senle o gün mesajlaştık ya, 3 saatte bir sağayım artması için sütün falan... Miray bi başladı ağlamaya, yine gece 4tü galiba ben güyaa süt sağcam, nerdeee sonra onla beraber yorgun düşüp uyudum sabah kalktık o zaman sağdım hala daha sabah kalkınca ve gece yatarken sağıyorum arada fırsat bulursam ancak 1 kere daha sağabiliyorum onun dışında 3 saatte bir yalan benim için aventi elime alıyorum daha iki dakka geçmeden ağlamaya başlıyo bırakıyorum susturuyum derken sağdığım bi iki damlanın üstüne devam etmeyim diye yıkıyorum tekrar başlıyorum yine mızırdamaya başlıyo... kaynanam varken ne rahattım yalnız kaldık kalalı ben bu kıza bakmaktan başka bişey yapamıyorum bugün tüm fırsatlarımda yapabildiklerimi söleyim : 1 kere yemek yedim, Mirayın çamaşırlarını makinaya attım, çamaşırı serdim... kız kucağımdayken yada yatarken ağlamıyosa forumu okudum cvp yazdım :) şu an uyuyo eşimin hiç gömleği kalmadı 2 gömlek ütülüycem hemen akşam yemeğini de yapamıycam saat zaten 7 olmuş of ne çok yazdım çok dertlenmişim :)

bızım rutınımızde su sekılde..kızım mutlaka dadkıka kaydırmaksızın 2 saatte bır kalkıyo:) ne rutın dımı:)
bgne kadar en fazla 3saat uyumustur,2 saatte bır kalkıyo beslıyorum ve gerı uyuyo... Sabahları kalktıgında hıc yuzunu yıkamadım,yıkamalımıyım?
Popoyuda hep yıkamak ıstıyorum ama onu hem usutmekten korkuyorum hemde devamlı yapamıcamı bılıyorum...

ben huysuzlandığınada ayağımı pusetinin sepetine koyuyorum ve ileri geri sallıyorum , emziğinide veriyorum bir süre sonra uyuyor denese böyle senin kucağında olmadan sakinleşmeyi öğretmelisin yoksa 5.6. ayınızda ilk darbeyi yersin 8.-9. ayda işe gidemez hale gelecek kadar geceleri uyku uyuyamazsın, bu ayları sallamasyon yazmadım en kritik aylar ve en huzursuz ağlak aylarıymış

eğer tracy hogg u okuyamam dersen kitap kalın baya çünkü, Kim West i al, onunki ince ve güzel, uyku eğitimi veren prsikolog tracy ve kim west i önerdi

benim kesinlikle kucaktan başka bi susturma yolu bulmam lazım.. ama akşam 10dan sonra başladığında imkansız oluyo çünkü komşuları da ayağa kaldırcaK şekilde ağlıyo mecburen kucağıma alıp koridorda tur atmaya başlıyorum uyuyo yerine koyuyorum.. tabi 1 saat sonra uyuyo :) gündüz yattığı yerden şşşş falan diyip elini tutuyorum susuyo uyumaya devam ediyo ama 15 dk da bie bunu yapmam gerekiyo.. pusette rahat edemiyo hala iki büklüm, bebek arabasını deniycem dışarda onu sürerken susuyo, evde de ileri geri yapıyım ayağımla dediğin gibi. inşallah işe yarar sonucu yazarım

Kızlar eşim 2 farklı konuda ekibine personel arıyor;

1. yapı sektöründe satışçı olarak çalışmış (boya-beton-elektrik-beyaz eşya-klima-asansör-yer döşemeci-parke ) erkek istanbulda yaşayan Proje Satış Temsilcisi arıyor, askerliğini yapmış olmalı

maaş+prim+şirket aracı+şirket hattı +set card verilecek, şehir dışı seyahatleri olacak ve her bir gün için harcırah alacak, sigortası tam yatacak

2. elektrik,makine veya buna benzer bir bölümden mezun olmuş, yeni mezun olabilir askerliği yapmış olmak tercih sebebi, erkek yine oem üretim sorumlusu aranıyor

çevrenizde, eşlerinizin çevresinde bu şartlara uygun birisi var ise levent.malkoc@silverline.com.tr adresine cv lerini mail atsınlar.

Şirketin ismi Silverline Ev Gereçleri Silverline Ankastre | Ana Sayfa

ankastre üretim ve satış yapan oldukça kurumsal, borsada işlem gören bir firma kendisi.

puset dediğim bebek arabası zaten, ana kucağını kastetmedim

melike canım benim kızda feci bir şey saatlerce kucağımda pış pışladığımı biliyorum
son iki gündür oğlumdan kalan eski bir salıncağımız vardı onu kullanıyorum daha güzel uyuyor
salıncağın fotosunu buldum netten tavsiye ederim bu tarz bir şey iyi geliyor

Dogrusu beslenmeden once altini degistirmek, hem bebek daha aktif emer hemde beslenmeden sonra alt degisirken uyarilmaz ve uyur...tabii beslerken yaparsa tekrar degistirip oyle yatiriyorum ama uykuya dalmasi daha uzun suruyor.. Kusmamasi icin 10 dk min bekliyorum beslenmeden sonra ve alt degistirme pedini 45 derece gibi acili yapiyorum o zaman.

gamzecim mrhba yazılarını tektek okudum emn ol bilgimize bilgi atmş oldun tşkrler bundan dolayı :)buarda bebişin gerçkten büyümüş şmdi resmlerden gördüm onada maşallah

ya kızlar saçma bişy olack belki ama eşm birazdan işten geleck ve evde bir tabk yemek yokk ne yemek yapmalıyım sizce bugn ::::::(((( poffffffffffffffffff

ya kızlar saçma bişy olack belki ama eşm birazdan işten geleck ve evde bir tabk yemek yokk ne yemek yapmalıyım sizce bugn ::::::(((( poffffffffffffffffff

dolapta kabak varsa onu kavur, dilersen içine eğer kıyman varsa kıyma kat, etin varsa antrikot gibi hemen tavaya koy, çok az zeytinyağı gezdir kapağını kapat en düşükte kendi kendine pişsin, suyunu bırakıp tekrar çekecek, yanında pilav yap, birde mercimek çorbası veya evdeki tüm sebzeleri katacağın bir çorba oldu bitti işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…