2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum otomatik sallanan olması çok önemli bence çünkü anakucağında ayağımla sallıyorum yani başından ayrılamıyorum ama salıncakta kendi sallanıyo.. gel gör ki bugün koydum salıncağa öle bakıyo sallanıyo güya biraz evin işlerini halletcektim ama içim el vermedi öle tek başına sallanmasına garip garip duruyo gittim hemen aldım kucağıma konuştum şarkı söledim gülüyo yavrum :) çok üzülüyorum ben yaa salıncağa tek başına bırakınca :)) deli miyim neyim bilmiorum ama

bu salıncaklar her yere götürülmez kocaman istersen anakucağı al hem hafif hem her yere gider

fiyatlarını bilmiom ikiside hediye ama nette çok çeşit var bak bi onlara

cnm 1 tanesi tobsin bu günde 4 kez 2 damla diğeri fml lıQuıfılm buda sabah akşam 1 damla bu antibiyotikliymiş 5 ün kullan dedi bugun akmadı 6.günümüz birde günde 3 kez masaj yap dedi...inşallah tekrarlamaz ama cok akıyodu yavrumun gözü kızarıyodu sular akıyodu şimdi iki gözüe aynı bakıyo...

ayy acaba büyüme atağımı 8.haftadayız..fenalardayım dünden bi farkı yok 3 gündür illaha ettirdi beni yaa..uyumuyor mememde uyuyor yataga koyuom uyanıyor ağlıyor..delircem arada ona bağırıyorum iyice çocuk fena oldu ..üffff çok zormuşş yaa bu nee...

geçmiş olsun canımm maske cok işine yarar gercekten hastalıgın bebege gecmemesi için. antibiyotik mecbur kalıyoruz napalım hamilelikte de nekdar içmeyelim desek biliyorsun enfeksiyon üzerine enfeksiyon. sütüne de geçsin bebege zararı yokki,ben sormustum doktora sadece bebek bagısıklık kazanıyormus antibiyotige eger sık sık kullanırsan okdr. özlemiş oglun seni annesiiii kokla güzelcee

canımm benimm sonunda geçti demekk dikişlerin,cok sevindim. şimdide benimki iltihaplandı akıyo azcık 2 yerden,yarısı kapandı kesinin yarısı kapanmadı yapıstırılması. vücut kendi kapatcak diyo doktor pansuman yapcakmısım baticon ile. kısmett. bende regl olanlar kervanına katıldım tam 42. günümde,cok mutlu oldum nedense şişligim falanda azdı oda indi fıstık gbi oldum
ayrıcaaa o diş agrısı anamı aglatıyo tam 3 haftadır her Allahın günü sabah aksam Advil içiyorum,korkuyodum gidemiyodum dişçiye,hamilelikten kalma 2 kırıgım var,herhalde onlar agrıyo bilmiyorum. ama yarın gidicem dişçiye mecbur yoksa bu agrı idarelik degil yaaa. sende dikkat et nolurr kuzummm ilerlemesin,çürük ise müdahale edilsin erkenden.

ayrıcaaaaa bugün sezeryan sonrası 2. kontrolüm vardı bu sefer alttan baktı,Smear için doku aldı ahh ahhh ben ne ödlek biriyim kasım kasım kasıldım ve cok acıdı yneee. muayene de etti yaram kapanmamıs daha , ama rahim toparlanmıs iyisin dedi. yaramda zamanla düzelcekmişş..

hmm, ben 50 tl indirim var gibi anlamılşım..onun hediye çeki varmış..ben yine bu fiyata alıcam yani..neyse, burda bi yerde sordum zaten, 220 ye 12 taksit yapıyolar, ordan alırım artık

Canım ben eczanemız de dıye bıyer var ordan 205 e aldm gayette memnunum sende bır bak ıstersen.
Bende gıder gelır bakrım herlde kıyamıorum yaa sallanırken cok masum oluooo bızımkı de kucklıorummm opuorum annem opmeeeeeeeeeeeeeeeeee dıye bagırıoo ondn gızlıı opuorum:))) Bıızmkıde saolsn ananesı alıstrdı sallanmayaaa mememde uyursa ne alaa yoksa saalllaa babam sallaaa 3 koldan sallıoruz beyefndıyı:))) Ben ufk bısey olsn her odaya hatta masanın bı ucuna bıle koyabıleyım ıstıorm ama onlr ıste cok dusk kılo oluo bı anda kılo alsa 3. ay koy kenara:)) Bakıorum ınternetten ama karar veremedm sanırım bende o tarz bısey alcm sonunda yada evee bı cıngene salıncagı en temızı:)))

Gecmıs olsn kuzumm neye kasıldın annemm ıncecık bı cıbık ooooo:)) bende kocmla ılk bulsmamızı dusunuorummm kendımı gerdege gırcek gıbı hıssedıorum ahahah:))) Benm 40 kontrolme daha var oglanı 40lamaya 6 gun kaldı bende heraldee 40 tan bı kac gun sonra gıderımm.

kız çıbıktan önce dabanca gibi bişiyle açıolar o fena

ahhh annem birde diyorki doktor en ince cubuk buu Allahımmm ne ödlegim bosuna demiyom ya işteee o incecik cıbık dedigin bile bana kalas gbi geldi
ben zaten kocamdan köşe bucak kaçıyorumm okdr aradan sonra anacım bende gerdek gbi hissediyorum. laf aramızda 10 gün sonra girebilmiştim ben o dedigine de
seninde şafak 6 demek vayy bee ne cabuk geçiyor zamann.

Dmf cook gecmıs olsun canım,yakın bı sure once bende cok cıddı enfeksıyon gecırdım,sonra esıme bulastırdım ama sukur kızıma gecmedı,bol bol nane lımon ıcmıstım o ara sukur hemen toparlandım

soğuk algınlıklarında naneyi çok fazla tüketmemeye çalışın arkadaşlar, nane sütün azalmasına sebep oluyo...

melikecim, miray pek bi rahat gözüküyo salıncağında maşallah... ben de seninle aynı durumdayım... kucağımda gezdirerek uyutabiliyorum anca... gündüzleri bi saat ku cağımda gezdiriyorum, yarım saat anca uyuyo kerata :) ben de böyle bişi alsam mı diorum ama kpasitesi 8-9 kg değil mi bunların... 1-2 ay için alsam mı almasam mı karar veremedim...

kız çıbıktan önce dabanca gibi bişiyle açıolar o fena

Valla benımkıde dun bı sekıllere gırdı dedım bebısımm 40 cıkmadı daha bana yan gozle bıle bakamazsın:)))) Laf aramzdaysa:)) bende evlendıgımzn haftasına gırmıstım o dedıgıme ama benımkı korkudan degıll denzden havzdn enfeksıyn kaparım dıye korktum:))) Bızım arkads oyle balayına gıttıler mıkrop kaptı dondu bende korktum adamı 1 hafta oteledım:)))
ahhh Melikem ne güzel dedin hehhh o işte anamı ağlatannn

Ben nıye bısey anlamadım beee:)) vallaa sızın dr ellerı agır arkadslarr ben normal dogumda ellendıgım kadr nerde ellencm baskaa bana naparr cıbık:)))) bana napar karga burnumudr nedr bısey dıolar onaa oo bana napar a dostlarrr:))))

ankaralılar hadi bakiim bi çalışma yapın bu bebişe bi doktor bulun..bende soruştururum koca sülalem ankarada nasılsa..istanbul olsa bisürü doktor söylerdim ama sizin ordada bulurus naapalım:)

:) sağol cnm bakalım ugunda olursa giderim inş.

ankaralılar hadi bakiim bi çalışma yapın bu bebişe bi doktor bulun..bende soruştururum koca sülalem ankarada nasılsa..istanbul olsa bisürü doktor söylerdim ama sizin ordada bulurus naapalım:)

sağol cnm :) umarım uygun bir doktor bulabilirizz.

Kızlar bsı dıcem yaa,dogumdan sonra bende cınsel anlamda acaıp ısteksızlık oldu,normal dogum yaptım,sukur yaralarım falan cok oldu ıyıleselı ama bende tık yok,9 ay daha ellemese olur valla...

Kızıma az once mama verım dedım,anaam sankı zehır verıyom nası aglıo,bıberonu cekmıyo bıle,sankı 4 gun ac bırakmısım gıbı delıcesıne memeye yapısmıs durumda
anam norucem ben bu mamayı benmı ıcsem acaba:) tadınada baktım ama hıc hosuma gıtmedı bee.
Ayyy bısı sorcam kendı sutunun tadına bakan varmı?

selam kızlar ya bu test herkese yapılıyomu banada doktor kırkın cıkınca gel dedı ama öle parca falan herkesdenmı alınıyo alttan muayenemı oluyo herkes ayy tırstım şimdi ne guzel sezeryan oldum dıye sevınıyodum alttan hiç bakılmadan şimdi bıde test mest cıktı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…