- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #50.701
Herkese selam kızlarrsoyle bır goz atayım dedım saolsun annem bebısımı uyutuo:) melıke bebısım o mınık mıraya aldıgnz salncktan memnunmusun bende arastrmalara gırdım en sonunda nasıl bısey alcgıma karar veremdm ufk bısey olsun heryere rht tasınsın dıyorum lakın onlarnda kg dusuk oluo benm oglanın masallahı var o 9ay dıosa benm oglan 3 ay anca bıner:)) nerden aldn nekdra aldın saglammı kullanılırmı bana ne onerırsın:))
kuzum görünüşe göre en fazla 1 yaşına kadar kullanılır gibi duruyu bu.. zaten yürümeye başlarsa durmazlar bunda.. dediğin gibi çoğu şeyi kısa dönem kullanmak için alıyoruz.. napalım artık kullandıktan sonra ya bi yakına veririz yada satarız internetten
canım çocuğun herkesten önemli, bazen bizimkilerde yapıyolar ben öle yapmıycakmışız doktor dedi diyorum seninki gibi onlar çok biliyo diyolar ama :) en fazla arkandan konuşurlar bebeğini çok sakınıyo diye o da olsun boşver sen yine de uyar bence tatlı dille...
canım sana geçmiş olsun... göz problemi bizim kızda da var çay pansumanı ve damla kullanıyoruz ama geçmedi hala...
hangi damlayı yazdı kuzum?
Pollyim bizim kız 4700 kg boyu 58 cm üstelik ben mama veriyorum doktor 200 gr daha almış olsa iyi olurdu dedi ama onu bile önemsemedim çünkü maşallah bacaklar filan boğum boğum daha neresine alcak anlamadım.. sende kafana takma maşallah çok iyi kilosu
Geçmişi okumadan yazmak istedim... gerçi oku oku akşama kadar bitmez... kaç gündür giremiyordum çok kötü üşüttüm yataktan hiç çıkamadım... ateş içinde sonra aniden gelen titreme, terleme derken bugün daha iyiyim... çok kötü oldum ama anlatamam size... antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacı içmek zorunda kaldım... süte geçer elbette umarım oğluma zararı olmaz... oğluma bulaşmadı Allahtan... hiç kucağıma alamadım emzirmeden emzirmeye ve maske ile dolaştım onun yanında... bir sefer kucağıma aldım emziremeye maskeme bakıyor oğlum maskemi indirdim görsün beni diye birden tepinmeye, gülmeye başladı oyy ölürüm ben ona o bile biliyor annesini...
slm kızlarr sayfalar yine birikmişş regl olanlar varmışş darısı başımıza bende 1 haftadır diş ağrısı çekiyorumm şimdide sızlama var hiç bişey yiyemiyorum açımmm buarada sezeryan yerim akmıyo artık bugün son pansuman olacak dikişlerimde salı günü alındı Allaha şükür iyiyim kızımda iyi ama doğduğundan beri sol gözü çapaklanıyo dr damla verdi ama geçmedi göz dr götürcem artıkk yemi doğan bebeklerde oluyomuşş
hmm, ben 50 tl indirim var gibi anlamılşım..onun hediye çeki varmış..ben yine bu fiyata alıcam yani..neyse, burda bi yerde sordum zaten, 220 ye 12 taksit yapıyolar, ordan alırım artık
Bende gıder gelır bakrım herlde kıyamıorum yaa sallanırken cok masum oluooo bızımkı de kucklıorummm opuorum annem opmeeeeeeeeeeeeeeeeee dıye bagırıoo ondn gızlıı opuorum:))) Bıızmkıde saolsn ananesı alıstrdı sallanmayaaa mememde uyursa ne alaa yoksa saalllaa babam sallaaa 3 koldan sallıoruz beyefndıyı:))) Ben ufk bısey olsn her odaya hatta masanın bı ucuna bıle koyabıleyım ıstıorm ama onlr ıste cok dusk kılo oluo bı anda kılo alsa 3. ay koy kenara:)) Bakıorum ınternetten ama karar veremedm sanırım bende o tarz bısey alcm sonunda yada evee bı cıngene salıncagı en temızı:)))Kuzum otomatik sallanan olması çok önemli bence çünkü anakucağında ayağımla sallıyorum yani başından ayrılamıyorum ama salıncakta kendi sallanıyo.. gel gör ki bugün koydum salıncağa öle bakıyo sallanıyo güya biraz evin işlerini halletcektim ama içim el vermedi öle tek başına sallanmasınagarip garip duruyo gittim hemen aldım kucağıma konuştum şarkı söledim gülüyo yavrum :) çok üzülüyorum ben yaa salıncağa tek başına bırakınca :)) deli miyim neyim bilmiorum ama
bu salıncaklar her yere götürülmez kocamanistersen anakucağı al hem hafif hem her yere gider
fiyatlarını bilmiom ikiside hediyeama nette çok çeşit var bak bi onlara
ayrıcaaaaa bugün sezeryan sonrası 2. kontrolüm vardı bu sefer alttan baktı,Smear için doku aldı ahh ahhh ben ne ödlek biriyim kasım kasım kasıldım ve cok acıdı yneee. muayene de etti yaram kapanmamıs daha , ama rahim toparlanmıs iyisin dedi. yaramda zamanla düzelcekmişş..
Canım ben eczanemız de dıye bıyer var ordan 205 e aldm gayette memnunum sende bır bak ıstersen.
Bende gıder gelır bakrım herlde kıyamıorum yaa sallanırken cok masum oluooo bızımkı de kucklıorummm opuorum annem opmeeeeeeeeeeeeeeeeee dıye bagırıoo ondn gızlıı opuorum:))) Bıızmkıde saolsn ananesı alıstrdı sallanmayaaa mememde uyursa ne alaa yoksa saalllaa babam sallaaa 3 koldan sallıoruz beyefndıyı:))) Ben ufk bısey olsn her odaya hatta masanın bı ucuna bıle koyabıleyım ıstıorm ama onlr ıste cok dusk kılo oluo bı anda kılo alsa 3. ay koy kenara:)) Bakıorum ınternetten ama karar veremedm sanırım bende o tarz bısey alcm sonunda yada evee bı cıngene salıncagı en temızı:)))
Gecmıs olsn kuzumm neye kasıldın annemm ıncecık bı cıbık ooooo:)) bende kocmla ılk bulsmamızı dusunuorummm kendımı gerdege gırcek gıbı hıssedıorum ahahah:))) Benm 40 kontrolme daha var oglanı 40lamaya 6 gun kaldı bende heraldee 40 tan bı kac gun sonra gıderımm.
Canım ben eczanemız de dıye bıyer var ordan 205 e aldm gayette memnunum sende bır bak ıstersen.
Bende gıder gelır bakrım herlde kıyamıorum yaa sallanırken cok masum oluooo bızımkı de kucklıorummm opuorum annem opmeeeeeeeeeeeeeeeeee dıye bagırıoo ondn gızlıı opuorum:))) Bıızmkıde saolsn ananesı alıstrdı sallanmayaaa mememde uyursa ne alaa yoksa saalllaa babam sallaaa 3 koldan sallıoruz beyefndıyı:))) Ben ufk bısey olsn her odaya hatta masanın bı ucuna bıle koyabıleyım ıstıorm ama onlr ıste cok dusk kılo oluo bı anda kılo alsa 3. ay koy kenara:)) Bakıorum ınternetten ama karar veremedm sanırım bende o tarz bısey alcm sonunda yada evee bı cıngene salıncagı en temızı:)))
Gecmıs olsn kuzumm neye kasıldın annemm ıncecık bı cıbık ooooo:)) bende kocmla ılk bulsmamızı dusunuorummm kendımı gerdege gırcek gıbı hıssedıorum ahahah:))) Benm 40 kontrolme daha var oglanı 40lamaya 6 gun kaldı bende heraldee 40 tan bı kac gun sonra gıderımm.
kız çıbıktan önce dabanca gibi bişiyle açıolar o fena
Dmf cook gecmıs olsun canım,yakın bı sure once bende cok cıddı enfeksıyon gecırdım,sonra esıme bulastırdım ama sukur kızıma gecmedı,bol bol nane lımon ıcmıstım o ara sukur hemen toparlandım
Kuzum otomatik sallanan olması çok önemli bence çünkü anakucağında ayağımla sallıyorum yani başından ayrılamıyorum ama salıncakta kendi sallanıyo.. gel gör ki bugün koydum salıncağa öle bakıyo sallanıyo güya biraz evin işlerini halletcektim ama içim el vermedi öle tek başına sallanmasınagarip garip duruyo gittim hemen aldım kucağıma konuştum şarkı söledim gülüyo yavrum :) çok üzülüyorum ben yaa salıncağa tek başına bırakınca :)) deli miyim neyim bilmiorum ama
bu salıncaklar her yere götürülmez kocamanistersen anakucağı al hem hafif hem her yere gider
fiyatlarını bilmiom ikiside hediyeama nette çok çeşit var bak bi onlara
kız çıbıktan önce dabanca gibi bişiyle açıolar o fena
Valla benımkıde dun bı sekıllere gırdı dedım bebısımm 40 cıkmadı daha bana yan gozle bıle bakamazsın:)))) Laf aramzdaysa:)) bende evlendıgımzn haftasına gırmıstım o dedıgıme ama benımkı korkudan degıll denzden havzdn enfeksıyn kaparım dıye korktum:))) Bızım arkads oyle balayına gıttıler mıkrop kaptı dondu bende korktum adamı 1 hafta oteledım:)))ahhh annem birde diyorki doktor en ince cubuk buu Allahımmm ne ödlegim bosuna demiyom ya işteee o incecik cıbık dedigin bile bana kalas gbi geldi
ben zaten kocamdan köşe bucak kaçıyorumm okdr aradan sonra anacım bende gerdek gbi hissediyorum. laf aramızda 10 gün sonra girebilmiştim ben o dedigine de
seninde şafak 6 demek vayy bee ne cabuk geçiyor zamann.
ahhh Melikem ne güzel dedin hehhh o işte anamı ağlatannn
ankaralılar hadi bakiim bi çalışma yapın bu bebişe bi doktor bulun..bende soruştururum koca sülalem ankarada nasılsa..istanbul olsa bisürü doktor söylerdim ama sizin ordada bulurus naapalım:)
ankaralılar hadi bakiim bi çalışma yapın bu bebişe bi doktor bulun..bende soruştururum koca sülalem ankarada nasılsa..istanbul olsa bisürü doktor söylerdim ama sizin ordada bulurus naapalım:)
heyyy noluoy kızlar banada anlatın ne cıbığı tabancası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?