2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım benim bacağımdaki şişlik öyle böyle değil serumdanda değil içi yara olmuş gibi bacağmın üstüne oturamıyodumm bant yara yapmayan özel bant ama hastanedeyken günde iki kere pansuman oluyodum 1 aydır bandajlı geziyodum ondan oldu ama bugün son pansumanım oldu 3 gündür akmıyo artık duşta alabilcem rabbim daha beterinden korusun halime şükrediyorum bir daha doğum yaparsam o hastaneye gitmicem tv de haberlrde gördüm kadın devlet hastanesnde sezeryan olurken yanlış narkozdan kalbi durmuş 20 dk sonra çalıştırmışlar ama kadın komple felç olmuşş şuan sadece gözlerini açıp kapatıyoo Allah korusunn hepimizii

Rabbim korusun hepimizi inşallah. demekki dikişlerin içtende iice tutmaya başladı ki akmıyor iltihap,Allaha sukur canım. artık yavrunla doya doya vakit geçireceksin.
okdr uzun süre bandaja deri dayanmaz haklısın tahriş olması normal ozaman. hastane gerçekten cok önemliymiş,herseye ragmen minigin kollarında artık. o korkulu hamilelik dönemin geride kaldı. Rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallah.
o kadınada cok üzüldüm ya komple felç Allah yardımcısı olsun.

amin inşallah canım kolay değil canım dikişlerimi açıp tekrar dikildi dr ikinci dikişte yarayı iyice temizleyip kazıdım dedi

günaydın..çok kötüyüm tüm gece uyumadı yani 24 saat oldu ve oğlum toplamda 6 saat uyudu onuda ıkınarak habire uyanıp ağlayarak..çok fena gazı var çıkmasına rağmen yine ıkınıyor ağlıyor.eşimde bende uyuyamadık gece boyunca kucağımdaydı...ya ben yeşil şeyler yiorum derotu marul felan çiğ yediğim içinde gaz yaparmı,birde bebişi üşüttüm sanırım

Hepinize slm eder nanaklarinizdan öperim canlarım burayı özledim bir haftadır giremiyor internet paketim çabuk bitiyo yaa bu vodafone şikayet yazcam tarife süper internet cok. Az neyse esim gelmeden by

Hamileliğim boyunca sürekli sizi takip ettim.uzun zamandır siteye şifreyle girmiyordum ama bazı arkadaşların bebeklerindeki gaz şikayetlerinden dolayı yazmak istedim.benim bebeğimde 3 martta doğdu.doktorumuz 3 haftalıkken gaz problemlerinizin başlaması çok normal demişti.40 ından sonra başladı bizim gaz problemlerimiz ve bir ilaç verdi bio gaia mucize bir ilaç olduğunu düşünüyorum inanılmaz işe yarıyor benim bebişim alttan üsten gaz çıkardığı halde sürekli gaz sıkıntısı yaşıyorduk ve inanılmaz sıkıntı çekiyorduk hiçbir düzenimiz kalmamıştı bu ilaç sayesinde çok rahatız tavsiye etmek istedim o sıkıntıları çok iyi biliyorum belki sizede faydası olur

birde korunma ile ilgili bişey söylemek istiyorum.ben hamile kalmadan öncede doğum kontrol ilacı kullanıyordum sonrasında da.. doktorum 40.gün kontrolümde Microgynon adlı doğum kontrol ilacını önerdi.sezeryanla doğum yaptım ve hala adet olmamıştım ogün başlattırdı.diğer yöntemlere pek güvenemediğimden ve doktoruma güvenim sonsuz olduğundan başladım.doktorum ilacın tek yan etkisinin sütü %10 oranında azaltabileceğini söylemişti ama çok şükür bir sıkıntı olmadı bunuda paylaşmak istedim

Gunaydın
bızde gaz sıkıntısı kalmadı cok sukur alttanda usttende kendı cok rahat cıkarıyo,ben bıle hayret edıyorum hatta alttan cıkardıgı sese,masallah desıbelı epey yuksek:) bgnlerde degısık bı kac sey yasatıo kızım bana,yataga ne yone koyarsam o yonde uyanırdı,sımdı bı gelıyorum allaaaah dagılmıs yatagın ıcınde bass bı tarafta kıc bı tarafta kaybolmus battanıyenın ıcınde,bıde yuzune battanıye gelınce delı oluyokı basıyo feryadı,bı dıgerıde ılk defa dun aksam kahkahasını duyduk esımle,ayyy ne guzel bı mutluluk...

merhaba herkese... ben çok fena durumdayım... dün gece acile götürdüler beni... ateşi 39 çıktı... serum yedim. düşmedi... odaya kaldırdılar tamamen soyundurup her yerime soğuk suya havluyu batırıp her yerime koydular havluyu... 37 ye düşünce eve geldik... enfeksiyon kapmışım boğazlarım faranjit olmuş... aman sizler kendinize dikkat edin. çok fena salgın var...

günaydın kızlar,, ya benim kızın yüzü kabuk gibi semsert oldu niye anlamadım..kırmızı şeylerde geçmedi onlar hep var? ne sürebilirim biraz yumuşasın okadar sertki

çok gecmiş olsun ya,çok zor birde bebişle .

ayyyy canım benim çok geçmiş olsun...

çok geçmiş olsun canım ya,insan anne olduktan sonra kendine bişey olmasından daha çok korkuyo..

günaydın kızlar,, ya benim kızın yüzü kabuk gibi semsert oldu niye anlamadım..kırmızı şeylerde geçmedi onlar hep var? ne sürebilirim biraz yumuşasın okadar sertki

cnm hergün yüzünü yıka bebeğin sonrasındada bepanten sür muhtemelen kuruduğu için kabuk kabuk oluyo sanırım özellikle kaş bölgesinde oldu dimi adende olmuştu bepanten işe yaradı..

duygu cnm cok geçmiş olsun yahu doğumdan sonra neden dağılık böle bene acillik olmuştum bedenimiz tamamen değişiyo demekki cok dikkatli olucaz artık birde sezolu olduğumuzdan hiç üşütmemek lazım cnm..

cnm hergün yüzünü yıka bebeğin sonrasındada bepanten sür muhtemelen kuruduğu için kabuk kabuk oluyo sanırım özellikle kaş bölgesinde oldu dimi adende olmuştu bepanten işe yaradı..

evet canım kaş bölgesindede var hemde yüzünün tamamı kabuk gibi bepanten kremmi merhemmi sürcem..

canım kabuk gibi dediğin şey elleyince pötür oötür gelen bir hisse bizimde olmuştu... doktoruna sorduğumda öpmekten dedi... ama böyle tatlı çocuk öpülmezde ne olur dedi... her bebekte olur dedi... ilaç sordum krem tarzı gerek yok dedi... öpme işini kesince birde ben arada hametan sürmüştüm pişik ve cilt tahrişleri için düzeldi...

Arkadaşlar geçmiş olsun yazılarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürler... iyiki varsınız...

Son düzenleme:

ahh be canım cok geçmiş olsun,Allah şifa versin inşallah. hepimiz sırayla yakalanıyoruz demek hastalığa. daha bebeklerin hızına yeni alışmışken birde hastalık olunca çok zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…