2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

böhüüüü bende üzgünümmm tam ihtiyacım olan şey biliyosun :) kim giderse yazsın bari detayları sevabına :)

ben orada olacağım zaten yazarım , ayrıca esra hanım ile iletişime geçebilirsin, buradan bir iki kişi geçmişti, bebeğim geliyor diye arat blog sayfası çıkacak, oradan tüm iletişim bilgilerine ulaşabilirsin,

esra hanım ın uzamn tv de videolarıda var,

bende kesınlıkle bıda normal dogum yapmam dıodum ama suan tamamen ıyıkıde normal yapmısım ve 2.cocukta ınsallah yıne normal yapmak nasıp olur dıyorum,o feryatlarım aklıma gelıo olmasına ragmen:)

Kızlar benım dogumum cooook cooook kolay gecmesıne ragmen ben sankı bıdaha dogum yapmak ıstemıorummm gıbı hıssedıorum:))) gercı daha 40 ım cıkmadı boyle dusunmem normaldır dıorum ama sanırım 2. cocgu faln hıc dusunmek ıstemıorum kıı benn herzamn dogan cocugn bır kardesı olmalı fıkrını savunurdum:)) ben gercı cınsel hayatıma donemedım ama buna ragmen hala bı tırsaklıgım var kı dogumda bana kesı yapılmadı normal dogumn en korktugm yanı kesıydı cok sukr Dr dn ALLAH razı olsun gereksız yere benı kesmedı kı bılıosunz benım cocugn kafası hep onden gıdıoduu koca kafalı dıye sevıodum oglumu:) Bıde bana catın dar kemık yapın yassı oglanın kafası buyuk sen doguramazsn bunu dıyen bır drum vardı hatrlarsanız sımdı gıdıp al sana zor olan dogum kesı olmadn osurur gıbı dogurdumm cocugumu dıyesım var yaaaaaaaaa hıc yoktan sezryan ettrcktı bana pıs bayan

kızllar ya bişey sorcam pazartesi günü 2. aşımız var sağlık ocağına gidicez de ben hiç gitmedim sağlık ocağına kızımı da hiç götürmedim kayıt falan bişey yaptırmak gerekiyomu acaba

madem hiç gitmedin, gitmemeye devam et hastanede yaptır, ücretsiz onlarda da... ve evet sağlık ocağına kayıt olmalısın, eğer senin kaydın varsa kızınınkini hemen açıyorlar zaten

Canım o pis bayan ikimizin de ortak drydu hatırlıyorsam:)) ben bırakmaya cesaret edemedim bana da kafa buyuk demişti ama sezeryana dünden razı oldugum için sorun olmadı:)sen nasıl son anda be cesaret değiştirdin canım ya kime gittin en son hangi hastanede dogum yaptın ben takip edemedim:44:

selam kızlar,1 haftalık anneyim.oğlum meme emmiyor.iki çekip bırakıyor.doktoru hemşiresi hepsi emzirmeyi denedi ben beceremiyorumdur diye ama nafile.aç kalınca emer mecbur dediler aç kaldı devamlı uyudu gene emmedi 5 günde 200 gr kaybetti.mamaya başladım iyi çok şükür.elektikli pompa aldım sütümü sağıp vereyim diye 1 gün içinde göğüler boşaldı ne oldu niye oldu anlamadım.şimdi bol su çay incir vb tüketiyorum 2 saat bir sağıyorum ama ağız sütü olmuş koyu ve çok az sizce çoğalırmı???benim gibi olan varmı ne tavsiye edersiniz.

Canım çok geçmiş olsun üzüldüm umarım çabuk atlatırsın

hiçbi değişikli olmuyor sezaryende önceden nasılsa öyle..ama ben hormonlardanmı neden eskisi gibi istekli değilim aylarca olmasa olmasın sanki niye böle oldum ya(
Ay ben normal yaptım, pek de istekliyim, bence seninki strestendir, çocuklar düzenimizi bozdu ya

bende kesınlıkle bıda normal dogum yapmam dıodum ama suan tamamen ıyıkıde normal yapmısım ve 2.cocukta ınsallah yıne normal yapmak nasıp olur dıyorum,o feryatlarım aklıma gelıo olmasına ragmen:)
Ay ben de iyi ki normal yapmışım, daha doğrusu Allahım öyle nasip ettiği için şükür
40kınız hayırlı olsun
Anam ben hala ağdaya gitmedim, kendim hafifce yapıp kandırıyom kocayı ama fırsat bulamadım
Maaşallah suphanallah tosuncuğa
Yav sütün akmaması bir gösterge değil, kilo alımı bir gösterge
Ah ah ben de çok pişmanım, ama şimdi sallarken ellerini ellerimle tutuyorum o da fayda ediyor uykuya geçmesine
Evine hoş gitmişsin ne güzel 40kınızda hayırlı olsun
Anakucagında mızıldanan kızıma manda yuva yapmıs sogut dalına dıye bı turku cıgırıyomkı sormayın:) fatmagulun yengesı gıbıde oynuom,benım ufaklıkta cok anlıyomus gıbı guluyo:)
Benim koca da Hakkı Bulut şarkılarıyla uyutuyor, millet bethovan mozart dinletir biz de bize bak
Bezde kac numaradasınız? Bız 3teyız..

Maaşallah biz hala prime premium 2 deyiz

birazdan hastaneye gidip idrar testi yaptırıcaz..uf nasıl işeticem ben bu oğlanı torbaya yaaa..pipisinin ucu kızarmıştı..doktor ilaç verdi geçmedi..acaba idrar yollarında mı bişey var die test yapcas bugün..bize sünnet yolları göründü..

inşallah basit bir deri reaksiyonudur canım, ve evet şu sünneti yaptır , 3. ayından sonra işler her hafta zorlaşacak, çakralar baya baya açılıyor ki senin oplanın açık doğdu :)))

inşallah basit bir deri reaksiyonudur canım, ve evet şu sünneti yaptır , 3. ayından sonra işler her hafta zorlaşacak, çakralar baya baya açılıyor ki senin oplanın açık doğdu :)))

ya kaçkere randevu alıp iptal ettirdim biliyomusun:) doktor vermicek bana artık randevu falan..ne bilim kıyamıyorum işte..bide doktor dedi anneside girer operasyona ellerini tutar..ben nasıl girerim yaa..orda oğlumun pipisini kescek bede elini mi tutcam yani..gerçi perde indiriyolarmış ama noolursa olsun sinir bozucu bişey..enfeksiyon olsa ateş falan başka bişiler daha olmaz mı yaa..yada çişini yapmada zorluk falan..bizimkinde öyle şeyler yok..zaten önlem için istedi pınar hn.bi bakalım atlamayalım diye...2 sabahtır kadının başbelası oldum zaten:) mesajlaşıyoruz telefonda..yoğundur diye aramıyorum mesaj atıyorum oda cvp yazıyo...2 gündür anne sütüde içmiyo bizim velet..bırakıcak herhalde..neler denedim..önce mama verdim arada annesütünü kakaladım ama yemedi tabi..önce anne sütü verdim açken içer belki die onuda yemedi..üff bazen çok darlıyo beni bu velet..şimdide akşam 6-8 ağlama nöbetimizi geçirmenin yollarını arıyoruz..herakşam aynı..dün balkonda oturduk..ağlamadı..bakalım buakşam nerelere gitces..

canım artar tabi, ,ilk zaman az olması normal...benim de öyleydi...sütüm yok diye oturup ağlamıştım...sonra emzirdikce, sağdıkca arttı..ilk 10 gün mama vermiştim.sonra gerek kalmadı...senin de arta ama emzirmeyi azaltma sakın...'YA REZZAK, YA KERİM' isimlerini bolca oku...duamızdasın

canım şimdiden geçmiş olsun benim kızımından gözünde cımbızla kirpik aldılar ben ellerini tuttum o çığlık çığlığa ağlayıp gözlerini kısarken dr cani gibi hırpaladı gözlerimin önünde o öyle olunca sen daha güçlü oluyorsun umarım kolay atlatırsın ben sunu sormak istyorum benim arkadasıma sağlık ocağından ebe eğer anne sütüne ek mama veriyorsan su vermeyi sakın unutma demiş bende aralarda mama veriyorum ama su yok sen veriyormusun dr un bişey dedi mi

anladım cnm ptesi gideyim bakayım. smear mı aldı baktı? acıdımı o zaman?

yok cnm smear fln almadı ztn her zmn gittiim hastane değildi orası brz uzak ve bnde çocukla gidemiceim için burda mecburen brz pahalı bi hastaneye muayene olmk zorunda kaldm..hatta kimse yoktu dr.bile odasında değildi bnm isteim üzerine çağırdılar o kdr yoğun yani :))) neyse bilmiyorum valla kadın baktı usg ve alttan muayene şeklinde başkada bşi yapmadı..

bnmkinin poposundada ilk zmnlar kırmızı noktalar vardı kan toplamış gibi aile hekimi hametan ve travazol verdi ikisini karıştırp sür dedi yaptım bi halt olmadı..bnde bıraktm boşuna sürmiim dedim kendiliinden geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…