- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #50.861
böhüüüübende üzgünümmm tam ihtiyacım olan şey biliyosun :) kim giderse yazsın bari detayları sevabına :)
valla öyle bi deformasyon söz konusu değil çok zor bi doğum olmasına rağmen..ama illaki kız oğlan kız değiliz yani :)) eskiden ilk etapta brz zorlanıyosam şimdi zorlanmıyorum o var yani :)) ama 2. 3. çocukta ne olur onu bilemem yapanlara sormak lazım..ama görüntü olrk hiç bi değişiklik yok hatta dr. kontrolde snde dikiş varmı diye sordu..belli olmuyo yani..ama sonuçta doğum yapmış bi kadından eskisinin aynısı olması beklenemez..bide şöyle bişey var başlarda aman bida normal yapmam fln diyodum ama o zor zmnlar çok çabuk geçtiği için hmn unutup eski hayatına dönüyosun bn unuttum bile çektiğim acıları şimdi yine normal yaparm diyorum ama sezeryan olsaydı öyle diyebilirmiydim onu bilmiyorum..sonuçta vajina kesilip iyileşmeye hazırlıklı bi organ doğumdan sonra Allah vergisi ama karın bölgesinde bu olası bişey olmadığı için yani buna hazırlıklı olmadığı için sanırım daha farklı olurdu belkide hala acılarını çekiyo olurdum..bilmiyorum durum böyle
bende kesınlıkle bıda normal dogum yapmam dıodum ama suan tamamen ıyıkıde normal yapmısım ve 2.cocukta ınsallah yıne normal yapmak nasıp olur dıyorum,o feryatlarım aklıma gelıo olmasına ragmen:)
kızllar ya bişey sorcam pazartesi günü 2. aşımız var sağlık ocağına gidicez de ben hiç gitmedim sağlık ocağına kızımı da hiç götürmedim kayıt falan bişey yaptırmak gerekiyomu acaba
madem hiç gitmedin, gitmemeye devam et hastanede yaptır, ücretsiz onlarda da... ve evet sağlık ocağına kayıt olmalısın, eğer senin kaydın varsa kızınınkini hemen açıyorlar zaten
Kızlar benım dogumum cooook cooook kolay gecmesıne ragmen ben sankı bıdaha dogum yapmak ıstemıorummm gıbı hıssedıorum:))) gercı daha 40 ım cıkmadı boyle dusunmem normaldır dıorum ama sanırım 2. cocgu faln hıc dusunmek ıstemıorum kıı benn herzamn dogan cocugn bır kardesı olmalı fıkrını savunurdum:)) ben gercı cınsel hayatıma donemedım ama buna ragmen hala bı tırsaklıgım var kı dogumda bana kesı yapılmadı normal dogumn en korktugm yanı kesıydı cok sukr Dr dn ALLAH razı olsun gereksız yere benı kesmedı kı bılıosunz benım cocugn kafası hep onden gıdıoduu koca kafalı dıye sevıodum oglumu:) Bıde bana catın dar kemık yapın yassı oglanın kafası buyuk sen doguramazsn bunu dıyen bır drum vardı hatrlarsanızsımdı gıdıp al sana zor olan dogum kesı olmadn osurur gıbı dogurdumm cocugumu dıyesım var yaaaaaaaaa hıc yoktan sezryan ettrcktı bana pıs bayan
merhaba herkese... ben çok fena durumdayım... dün gece acile götürdüler beni... ateşi 39 çıktı... serum yedim. düşmedi... odaya kaldırdılar tamamen soyundurup her yerime soğuk suya havluyu batırıp her yerime koydular havluyu... 37 ye düşünce eve geldik... enfeksiyon kapmışım boğazlarım faranjit olmuş... aman sizler kendinize dikkat edin. çok fena salgın var...
Ay ben normal yaptım, pek de istekliyim, bence seninki strestendir, çocuklar düzenimizi bozdu yahiçbi değişikli olmuyor sezaryende önceden nasılsa öyle..ama ben hormonlardanmı neden eskisi gibi istekli değilim aylarca olmasa olmasın sanki niye böle oldum ya(
Bernysıta sende normal dogum yaptın dımı canım,pekı cınsel anlamda eskısı gıbımsn yanı nasıl desem hanı hep derlerya normal dogum yapan kadınların malum yerlerı deforme oldugundan hıcbıse eskısı gıbı olmazmıs,valla ben bı degısıklık goremedım...hos onu herıfcezıme sormak lazım:):)
Ay ben de iyi ki normal yapmışım, daha doğrusu Allahım öyle nasip ettiği için şükürbende kesınlıkle bıda normal dogum yapmam dıodum ama suan tamamen ıyıkıde normal yapmısım ve 2.cocukta ınsallah yıne normal yapmak nasıp olur dıyorum,o feryatlarım aklıma gelıo olmasına ragmen:)
40kınız hayırlı olsunbizimde bugün 40ımız cıktı ama ben cok korkuyorum bendede içte dikişler var önce doktoramı göünsem acaba?
geçmiş olsun cnm. dikkat et kendine.
günaydın nasılsnız kızlar? doğumdan sonra kontrole gittinizmi? smearmı alyorlar? off acıcak diye cok korkuyrum.. birde temzilenme konusunda agda kullandınızmı ? normal doğum için soruyorum.. onada tırsıyorum, ilişkiyede, doktora gitmeyede...
birde bugün 3. gün kakasını yapamadı ne yapaagım kızlar? zeytin yagı içirdim poposundan sırıngayla zeytinyagıda gönderdim 3 gündür ama hala yokhastaneyemi götürsem. ıkınıp ıkınıp aglıyor... napsam ki?
Anam ben hala ağdaya gitmedim, kendim hafifce yapıp kandırıyom kocayı ama fırsat bulamadımcnm önce dr.a git kontrolünü ol..bn dr.a gittim öyle yaptm..eşimde ztn kontrol olmadan dokunmam sna dedi :)) sonuçta normal doğum yaptk içerdeki dikşler ne alemde bilmen lazım..ağda konusunda bn 45. gün fln gittim bişey olmadı..
Maaşallah suphanallah tosuncuğaKIZLAR BENİM OĞLAN SAPITTI:)))biberonu ısırarak mama yiyo artık..emmiyo..çiğniyo..e o ısırdıkça ucundan süt geliyo tabi oda öyle yiyo..korktum diş falan mı çıkarıcak benim dana oğlum diye:))doktoruyla mesajlaştık demin..diş 3 aydan itibaren çıkabilirmiş..ama salya iştah kaybı falan da olurmuş..bu geçiş dönemiymiş sabret dedi bana:))) eğer devam ederse görüşelim dedi..kesin karar verdim benim oğlan numune:)) demin bıcı bıcı yaptı..anneannesine sepetledim bende duş yaptım..bide çamaşır attım..o bitene kadar keyif yapiim azcık:)
Yav sütün akmaması bir gösterge değil, kilo alımı bir göstergekızlar zaten keyfim yon bebişiimin bi derdı var çözemedim uyumuyo 3 gundur,,bıraz önce komşum geldi diyor emzirirken öteki göğüsün akıomu? yo akmıoo dedim..he akması lazım sütün az demekki yetmıo doymuoo dedi...ağladım ya..akıyormu ya sizin benım ne gece ne gündüz hiç akmıo..ucunu sıkıom ozaman gelıoo ama fışkırmıoo yani.mama vermıorum
Ah ah ben de çok pişmanım, ama şimdi sallarken ellerini ellerimle tutuyorum o da fayda ediyor uykuya geçmesinekızlar ben oğlumu kundak yapmadım hiç, şimdi de pişmanım,, ellerini hawaya kaldırmaktan uyuyamıyo, yada elleri yüzünden uykusu bölünüyo.. 2 aylık oldu nerdeyse, bu saatten sonra kundak da istemiyo, ağlıyo yapınca.. napcam ben??
Evine hoş gitmişsin ne güzel 40kınızda hayırlı olsunHerkese selam,
İnşaAllah herkes iyidir, Ben pazartesiden beri giremiyorum, salı sabah Tosyaya evime geldik, o günden beride annemle evimi temizledik, bugünde Saçma sapan kırklama adetlerine gülerek, dua eşliğinde Cuma vakti oğluşumu kırkladık
İki buçuk ay aradan sonra insan kendi evinde olunca, hele birde kucağında bebekle birlikte evine gelince çok farklı oluyormuş, Rabbime şükürler olsun ki, bir yuvam, ve kucağımda bebeğim var... Rabbim herkese bu güzel duyguları versin....
Benim koca da Hakkı Bulut şarkılarıyla uyutuyor, millet bethovan mozart dinletir biz de bize bakAnakucagında mızıldanan kızıma manda yuva yapmıs sogut dalına dıye bı turku cıgırıyomkı sormayın:) fatmagulun yengesı gıbıde oynuom,benım ufaklıkta cok anlıyomus gıbı guluyo:)
Bezde kac numaradasınız? Bız 3teyız..
birazdan hastaneye gidip idrar testi yaptırıcaz..uf nasıl işeticem ben bu oğlanı torbaya yaaa..pipisinin ucu kızarmıştı..doktor ilaç verdi geçmedi..acaba idrar yollarında mı bişey var die test yapcas bugün..bize sünnet yolları göründü..
inşallah basit bir deri reaksiyonudur canım, ve evet şu sünneti yaptır , 3. ayından sonra işler her hafta zorlaşacak, çakralar baya baya açılıyor ki senin oplanın açık doğdu :)))
selam kızlar,1 haftalık anneyim.oğlum meme emmiyor.iki çekip bırakıyor.doktoru hemşiresi hepsi emzirmeyi denedi ben beceremiyorumdur diye ama nafile.aç kalınca emer mecbur dediler aç kaldı devamlı uyudu gene emmedi 5 günde 200 gr kaybetti.mamaya başladım iyi çok şükür.elektikli pompa aldım sütümü sağıp vereyim diye 1 gün içinde göğüler boşaldı ne oldu niye oldu anlamadım.şimdi bol su çay incir vb tüketiyorum 2 saat bir sağıyorum ama ağız sütü olmuş koyu ve çok az sizce çoğalırmı???benim gibi olan varmı ne tavsiye edersiniz.
ya kaçkere randevu alıp iptal ettirdim biliyomusun:) doktor vermicek bana artık randevu falan..ne bilim kıyamıyorum işte..bide doktor dedi anneside girer operasyona ellerini tutar..ben nasıl girerim yaa..orda oğlumun pipisini kescek bede elini mi tutcam yani..gerçi perde indiriyolarmış ama noolursa olsun sinir bozucu bişey..enfeksiyon olsa ateş falan başka bişiler daha olmaz mı yaa..yada çişini yapmada zorluk falan..bizimkinde öyle şeyler yok..zaten önlem için istedi pınar hn.bi bakalım atlamayalım diye...2 sabahtır kadının başbelası oldum zaten:) mesajlaşıyoruz telefonda..yoğundur diye aramıyorum mesaj atıyorum oda cvp yazıyo...2 gündür anne sütüde içmiyo bizim velet..bırakıcak herhalde..neler denedim..önce mama verdim arada annesütünü kakaladım ama yemedi tabi..önce anne sütü verdim açken içer belki die onuda yemedi..üff bazen çok darlıyo beni bu velet..şimdide akşam 6-8 ağlama nöbetimizi geçirmenin yollarını arıyoruz..herakşam aynı..dün balkonda oturduk..ağlamadı..bakalım buakşam nerelere gitces..
anladım cnm ptesi gideyim bakayım. smear mı aldı baktı? acıdımı o zaman?
dün aşımız vardı hanımlar, kızımın hem kolundan hem iki bacağından yaptılar yavrum ağlaya ağlaya bi hal oldu
doktorun yanına girdik bi şikayeti falan varmı diye sordu bende altını her açtığımda çinko oksit içerikli bi koruyucu krem sürüyorum ama altı yine kızarıyo dedim oda hiç bakmadan trvazol diye bi krem verdi bugün sürdüm açtımki kızımın altı kıpkırmızı olmuş sinirden ağladım bi fikriniz varmı bu krem böylemi iyleştiriyo bu bu sitede herkes iyi yazmış ama benim kızımı mahvetmiş(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?