- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #50.881
canım şimdiden geçmiş olsun benim kızımından gözünde cımbızla kirpik aldılar ben ellerini tuttum o çığlık çığlığa ağlayıp gözlerini kısarken dr cani gibi hırpaladı gözlerimin önünde o öyle olunca sen daha güçlü oluyorsun umarım kolay atlatırsın ben sunu sormak istyorum benim arkadasıma sağlık ocağından ebe eğer anne sütüne ek mama veriyorsan su vermeyi sakın unutma demiş bende aralarda mama veriyorum ama su yok sen veriyormusun dr un bişey dedi mi
kızlar regl oldum ya karnımın kalanıda gittigörenler zayıfladınmı diyo oysaki aynı kilodayım 64.5 ama vücutta hala şiş varmış demek şişler gitti..niye oldum diye sızlanıyodum ama iyi oldu şimdi
bnmkinin poposundada ilk zmnlar kırmızı noktalar vardı kan toplamış gibi aile hekimi hametan ve travazol verdi ikisini karıştırp sür dedi yaptım bi halt olmadı..bnde bıraktm boşuna sürmiim dedim kendiliinden geçti.
Kızlar benım dogumum cooook cooook kolay gecmesıne ragmen ben sankı bıdaha dogum yapmak ıstemıorummm gıbı hıssedıorum:))) gercı daha 40 ım cıkmadı boyle dusunmem normaldır dıorum ama sanırım 2. cocgu faln hıc dusunmek ıstemıorum kıı benn herzamn dogan cocugn bır kardesı olmalı fıkrını savunurdum:)) ben gercı cınsel hayatıma donemedım ama buna ragmen hala bı tırsaklıgım var kı dogumda bana kesı yapılmadı normal dogumn en korktugm yanı kesıydı cok sukr Dr dn ALLAH razı olsun gereksız yere benı kesmedı kı bılıosunz benım cocugn kafası hep onden gıdıoduu koca kafalı dıye sevıodum oglumu:) Bıde bana catın dar kemık yapın yassı oglanın kafası buyuk sen doguramazsn bunu dıyen bır drum vardı hatrlarsanızsımdı gıdıp al sana zor olan dogum kesı olmadn osurur gıbı dogurdumm cocugumu dıyesım var yaaaaaaaaa hıc yoktan sezryan ettrcktı bana pıs bayan
selam kızlar,1 haftalık anneyim.oğlum meme emmiyor.iki çekip bırakıyor.doktoru hemşiresi hepsi emzirmeyi denedi ben beceremiyorumdur diye ama nafile.aç kalınca emer mecbur dediler aç kaldı devamlı uyudu gene emmedi 5 günde 200 gr kaybetti.mamaya başladım iyi çok şükür.elektikli pompa aldım sütümü sağıp vereyim diye 1 gün içinde göğüler boşaldı ne oldu niye oldu anlamadım.şimdi bol su çay incir vb tüketiyorum 2 saat bir sağıyorum ama ağız sütü olmuş koyu ve çok az sizce çoğalırmı???benim gibi olan varmı ne tavsiye edersiniz.
bezi yada sürdüğün pişik önleyici krem yaramamıştır..bizim çok şükür sebamed hiç sorun yaşatmadı..ama bezini değiştiricm..prima aktif bebek kullanıyoruz şuanda ama premiumcare alcam..çiş çıkarıyo bez yaa.. bez çok dolmasada çıkarıyo anlamadım ben..
Aman inşallah ,kisi de hayırlısıyla geçergeçmiş olsun kuzum...
bugün bizim kızlara gelenler geldi demek ki... sabahtan beri susmuyoeşimi bekliorum gelsin tuvalete gircem o dereceyim yani :)) anakucağına yattı az önce ayağımla sallıyorum bırakınca önce gözünü açıyo sora basıyo yaygarayı.. imdaaat die bağırasım var
bizim kalça yarın, aşı pztsi
Hayırlı olsun kızımın delikleri, güzel ve değerli küpeler taksın emi. Ben de oğlanın kulağını şimdiden deldirsem mi acep, nasılsa büyüyünce o deldirecek ya hazır olsun bari.çift mesaj gitmiş..
MELİKE yarın kalça usgden bişey çıkmaz inş.
Aşı bizde çok şükür ateş yapmadı.. Dün geceyi atlatmakdı derdim şükür geçti.
ilaç filan bişey kullanmaya gerek kalmadı..
heee dün Defnenin kulaklarını deldirmeye kuyumcuya gittik annemle.ben küpe taktıkça bende istiyoooommm diyip duruyodu:) neyse ilk etapta herşey çok güzeldi kuyumcu abilerle iyi anlaştı filan. ilk tabanca darbesinden sonra Defne abilerine düşman oldu..! sakız verdiler, meyve suyu verdiler yok yok yok..yarım saat kuyumcuda oyaladı bizi ve galip gelen Defne oldu!!!
Delinmiş tek kulakla eve döndük.. evde bayağı bi dil döküp bu sabah eşimle birlikte tekrar gittik. kuyumcu abisinin verdiği bir napoliten çikolata karşılığı kulağını zorda olsa deldirtmeyi başardık:))) çooook şirin oldu :)
Didemin kulaklarını aklı ermeden deldirmeyi planlıyorum.. çokmu kötüyüm ne
Canım üzüldüm ya kıyamam didoşa Aşınız da geçmiş gitmiş şükürçıldırmama az kaldı
sabahtan beri adamakıllı 1 kere emdi Didem(( adamakıllı dediğimde 5 dk ancak.. yav bu kızın bu huyu niye ablasına çekerki ((
inanın dakika tutuyorum emdiği sürede, bugüne kadar en fazla 8 dk emdi bi göğsü.. sonra diğerini vereyim diyorum onuda almıyor(
sabah bide usgmiz vardı çok şükür onuda atlattık.. ama mız mız mız, bi ağlıyo bi ağlıyo sormayın gitsin(
mama verdim aynı, sütümü sağıpp biberonla verdim aynı((((((((((((
Ya o krem ağır mantar vakaları için değilmidün aşımız vardı hanımlar, kızımın hem kolundan hem iki bacağından yaptılar yavrum ağlaya ağlaya bi hal oldu
doktorun yanına girdik bi şikayeti falan varmı diye sordu bende altını her açtığımda çinko oksit içerikli bi koruyucu krem sürüyorum ama altı yine kızarıyo dedim oda hiç bakmadan trvazol diye bi krem verdi bugün sürdüm açtımki kızımın altı kıpkırmızı olmuş sinirden ağladım bi fikriniz varmı bu krem böylemi iyleştiriyo bu bu sitede herkes iyi yazmış ama benim kızımı mahvetmiş(
mAAŞALLAH Anam darısı da bizim sönmemizekızlar regl oldum ya karnımın kalanıda gittigörenler zayıfladınmı diyo oysaki aynı kilodayım 64.5 ama vücutta hala şiş varmış demek şişler gitti..niye oldum diye sızlanıyodum ama iyi oldu şimdi
birazdan hastaneye gidip idrar testi yaptırıcaz..uf nasıl işeticem ben bu oğlanı torbaya yaaa..pipisinin ucu kızarmıştı..doktor ilaç verdi geçmedi..acaba idrar yollarında mı bişey var die test yapcas bugün..bize sünnet yolları göründü..
ya kaçkere randevu alıp iptal ettirdim biliyomusun:) doktor vermicek bana artık randevu falan..ne bilim kıyamıyorum işte..bide doktor dedi anneside girer operasyona ellerini tutar..ben nasıl girerim yaa..orda oğlumun pipisini kescek bede elini mi tutcam yani..gerçi perde indiriyolarmış ama noolursa olsun sinir bozucu bişey..enfeksiyon olsa ateş falan başka bişiler daha olmaz mı yaa..yada çişini yapmada zorluk falan..bizimkinde öyle şeyler yok..zaten önlem için istedi pınar hn.bi bakalım atlamayalım diye...2 sabahtır kadının başbelası oldum zaten:) mesajlaşıyoruz telefonda..yoğundur diye aramıyorum mesaj atıyorum oda cvp yazıyo...2 gündür anne sütüde içmiyo bizim velet..bırakıcak herhalde..neler denedim..önce mama verdim arada annesütünü kakaladım ama yemedi tabi..önce anne sütü verdim açken içer belki die onuda yemedi..üff bazen çok darlıyo beni bu velet..şimdide akşam 6-8 ağlama nöbetimizi geçirmenin yollarını arıyoruz..herakşam aynı..dün balkonda oturduk..ağlamadı..bakalım buakşam nerelere gitces..
bezi yada sürdüğün pişik önleyici krem yaramamıştır..bizim çok şükür sebamed hiç sorun yaşatmadı..ama bezini değiştiricm..prima aktif bebek kullanıyoruz şuanda ama premiumcare alcam..çiş çıkarıyo bez yaa.. bez çok dolmasada çıkarıyo anlamadım ben..
bilmiyorum cnm neydiyse artık ..şimdi nivea pişik kremi ve premium kullanıyorm o olaydan sonra ztn..ALlaha şükür sorun yaşamadık..hatta veletoğlu velet dün 10 da banyo yapıp yattı bnde gece değiştirmiyorm altını bişey yapmıyo çnkü..bu saat oldu uyanmadı sbh 7den beri..uyandrmaya korkuyorm bez 12 saattr altında ama premiuma güveniyorm asla sızdırmaz :)) premiumdan vazgeçme derim pişik flnda olmuyo bu bezde maşallah..ahada uyandı bn altını değişiim :))
selam kızlar,1 haftalık anneyim.oğlum meme emmiyor.iki çekip bırakıyor.doktoru hemşiresi hepsi emzirmeyi denedi ben beceremiyorumdur diye ama nafile.aç kalınca emer mecbur dediler aç kaldı devamlı uyudu gene emmedi 5 günde 200 gr kaybetti.mamaya başladım iyi çok şükür.elektikli pompa aldım sütümü sağıp vereyim diye 1 gün içinde göğüler boşaldı ne oldu niye oldu anlamadım.şimdi bol su çay incir vb tüketiyorum 2 saat bir sağıyorum ama ağız sütü olmuş koyu ve çok az sizce çoğalırmı???benim gibi olan varmı ne tavsiye edersiniz.
hayyy maşallah gece 10 dan beri uyuyor demek süpermiş
benim cadıda sabah 5 den bu saate kadar uyumuyor
ve üzücü olan bunu uyku düzeni haline getirdi :26:
regl olunca şişlikler gidiyomu..Allahım bn ne zmn olcam yaa hala olmadım..belki bunlar kilo değildir belki hala bi yerlerimde şişlikler vardır ve reglş olunca birden balon gibi sönerim dal gibi olurum inşallahhh :))) hayalgücüm çok kuvvetli
selam herkese iyi hafta sonları canlarım...
düne göre bugün daha iyiyim ateşi düşürebildik... antibiyotiğe devam... umarım sizlerde iyisinizdir...
sizlere sorum olacak emzik kullananlar her ay emzik değiştiriyormusunuz?
biberon kullananlar 2 ayda bir başlık değiştiriyorlarmı... yedek başlık aldım 2 ay oldu kullanalı değiştirsemmi?
selam herkese iyi hafta sonları canlarım...
düne göre bugün daha iyiyim ateşi düşürebildik... antibiyotiğe devam... umarım sizlerde iyisinizdir...
sizlere sorum olacak emzik kullananlar her ay emzik değiştiriyormusunuz?
biberon kullananlar 2 ayda bir başlık değiştiriyorlarmı... yedek başlık aldım 2 ay oldu kullanalı değiştirsemmi?
Ayyy benımde ılk anneler gunum olucak,19 mayısta dogumgunum bu ay kutlanıcak cok sey var ama esımden hedıye beklemıyorum,ısyerınde maddı olarak epeyce sıkıntı yasıyoolsun o benı bı opse yeter..hedıyede olsa fena olmazdı emmeeee:)
ahhh ahh bi tutsada bn her ay değişirm..bni kullanıyo emzk olrk..artk bnm meme ucunuda değişmk grk eskitti velet..
kuzum bunlar o kdr birbirine benziyo niye bnmki emzik tutmuyo
çift mesaj gitmiş..
MELİKE yarın kalça usgden bişey çıkmaz inş.
Aşı bizde çok şükür ateş yapmadı.. Dün geceyi atlatmakdı derdim şükür geçti.
ilaç filan bişey kullanmaya gerek kalmadı..
heee dün Defnenin kulaklarını deldirmeye kuyumcuya gittik annemle.ben küpe taktıkça bende istiyoooommm diyip duruyodu:) neyse ilk etapta herşey çok güzeldi kuyumcu abilerle iyi anlaştı filan. ilk tabanca darbesinden sonra Defne abilerine düşman oldu..! sakız verdiler, meyve suyu verdiler yok yok yok..yarım saat kuyumcuda oyaladı bizi ve galip gelen Defne oldu!!!
Delinmiş tek kulakla eve döndük.. evde bayağı bi dil döküp bu sabah eşimle birlikte tekrar gittik. kuyumcu abisinin verdiği bir napoliten çikolata karşılığı kulağını zorda olsa deldirtmeyi başardık:))) çooook şirin oldu :)
Didemin kulaklarını aklı ermeden deldirmeyi planlıyorum.. çokmu kötüyüm ne
Slm..
Yaa size birşey soracağım. Oğlum 5 martta doğdu hemşire ikinci ay aşısını 14 mayısa vermiş. Bende bugün gittim rotavirüsünü bari önce vurdurayım diye. İkisini aynı gün vuruyorlarmış ya da 21 gün geçmesi.... Sizce beklemelimiyim? Siz nasıl yaptırdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?