2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yoo bize doktor öyle bişey demedi..mamayı zaten suyla yapıyosun bidaha su verilirmiki..dur birazdan doktora gidicem..sorarım..gelincede yazarım buraya..

regl olunca şişlikler gidiyomu..Allahım bn ne zmn olcam yaa hala olmadım..belki bunlar kilo değildir belki hala bi yerlerimde şişlikler vardır ve reglş olunca birden balon gibi sönerim dal gibi olurum inşallahhh :))) hayalgücüm çok kuvvetli

bezi yada sürdüğün pişik önleyici krem yaramamıştır..bizim çok şükür sebamed hiç sorun yaşatmadı..ama bezini değiştiricm..prima aktif bebek kullanıyoruz şuanda ama premiumcare alcam..çiş çıkarıyo bez yaa.. bez çok dolmasada çıkarıyo anlamadım ben..

kesi olmadan nasıl doğurdun cnm? gerçi bndede çok az oldu sanırım hiçbişey gözükmüyo çünkü başka dr. bile farkedemedi snn alan müsaitmiş demekki rahat doğurdun ne güzel..bnmde hedefim
2.doğumu kolay yapmak P nasıl olcaksa hırs yaptım hahaha

ağız sütü ilk 1 hafta geliyo ztn sonradan beyaz renkli normal süte dönmeye başlıyo..bnm ilk 2-3 gün heralde dolu değildi göğsüm sonra birden bi doldu taş gbi oldu duramadım ağrısından mecburen pompa aldm sağdım..ama şimdi sor boş gibi..hiç öyle aman aman dolmuyo..yediklerine dikkat et..beslenme önemli ve uyku..bn ne uykumu tam alıyorm ne doru dürüst besleniyorm sanırm ondan azaldı ama fırsatım olmuyo oğlum tam ana kuzusu oldu brkmıyo bni

bilmiyorum cnm neydiyse artık ..şimdi nivea pişik kremi ve premium kullanıyorm o olaydan sonra ztn..ALlaha şükür sorun yaşamadık..hatta veletoğlu velet dün 10 da banyo yapıp yattı bnde gece değiştirmiyorm altını bişey yapmıyo çnkü..bu saat oldu uyanmadı sbh 7den beri..uyandrmaya korkuyorm bez 12 saattr altında ama premiuma güveniyorm asla sızdırmaz :)) premiumdan vazgeçme derim pişik flnda olmuyo bu bezde maşallah..ahada uyandı bn altını değişiim :))

Aman inşallah ,kisi de hayırlısıyla geçer
Hayırlı olsun kızımın delikleri, güzel ve değerli küpeler taksın emi. Ben de oğlanın kulağını şimdiden deldirsem mi acep, nasılsa büyüyünce o deldirecek ya hazır olsun bari.
Canım üzüldüm ya kıyamam didoşa Aşınız da geçmiş gitmiş şükür
Ya o krem ağır mantar vakaları için değilmi
mAAŞALLAH Anam darısı da bizim sönmemize

[QUOTE=begEÇİMİŞ OLSUN TOSUNCUĞA, SÜNNETİNİ DE OLSUN KURTULSUN

Berra'da öyle artık çok ağlıyor evdeyken, balkona çıkmak bile fark ediyor, ne bileceklerki dememek lazım aynı mekandan sıkılıyorlar, farklı oda bile iyi geliyor, hergün nereye gitsek diye düşünmekten yoruldum :) bugün yoğurtçu parkındaki ebeler derneğinin yürüyüşüne mi gitsem diye düşünüyorum :)

premium care kullanıyorduk, geçen bitti, 2 paket hediye başka prima vardı, onları bitirip öyle premium alayım dedim, ve poposu direkt pişik oldu, alışkanlık oluyor hemen, bu arada premium çiş çıkarmaz ama kaka çıkıyor eğer sırt bölgesini aşağıdan bağlsamışsan

hayyy maşallah gece 10 dan beri uyuyor demek süpermiş
benim cadıda sabah 5 den bu saate kadar uyumuyor
ve üzücü olan bunu uyku düzeni haline getirdi :26:

Merhaba canım Öncelikle hayırlı oslun.Benim söyleyeceğim sakın ama sakın vazgeçme.Benim oğlum da doğduğunda emmiyordu.Yani emme refleksi yoktu ya da vardı beceremiyrodu.Hastanedeyden mama verdik aç kalmasın kilo kaybı olmasın diye,mamayı şırınga ile verdik.Daha sonra 1 hafta baya uğraştık emmesini sağladık vee sonunda kaptı memeyi.Bak canım sakın vazgeçme güçlü ol,aç da bırakmamalısın bebeğini ama ilk önce emzirmeye çalış baya uğraş sonra sütünü sağ ne çıkıyorsa onu kaşıkla ya da anne memeucuna benzer biberonlar var onlarla verebilirsin.Yani sürecin bu şekilde olsun.
İyi çalışmalar şimdide.:>

hayyy maşallah gece 10 dan beri uyuyor demek süpermiş
benim cadıda sabah 5 den bu saate kadar uyumuyor
ve üzücü olan bunu uyku düzeni haline getirdi :26:

yok cnm nerde 10 dan beri uyuyo 10da yattı gece 4te kalktı emdi fln derken 5te uyudu..sonra vallahi htrlamıyorm kalktımı emzirdimmi artık ne yaptımıda htrlamıyom ama işte şimdi uyandı sadece gece 10dan beri altını değişmedim sabah kalkıncada brzdn değirim derken uyuyakaldı uyandrmk istemedm şimdi uyandı şimdi değiştim..premium süper o konuda ya asla sızdırmıyo ve pişik yapmıyo çünkü pamuksu doku..

valla olabilir niye olmasın:)) bide sertleşce göbüş ama öncedenkarnımı sıkıyodum sankş kas yoktu içinde sert olmuyodu şimdi öyle değil sıkınca sertleşiyo içi..gerçekten fark ediyo sende en kısa zamanda olursun inşallah canım..

bende sebamed kullanıyorum hiç bi sorun olmadı şimdiye kadar..premium kullanıyodum bu sefer prima aktif bebek aldım bende memnun kalmadım kakayı falan hiç emmiyo olduğu gibi üstte premiumda öle değil..bide gece değişmiyorum kaç saat hiç bişe olmuyo pişik falan..bu bazi sürekli değişiyorum bitsinde premiuma geççem tekrar..

selam herkese iyi hafta sonları canlarım...
düne göre bugün daha iyiyim ateşi düşürebildik... antibiyotiğe devam... umarım sizlerde iyisinizdir...

sizlere sorum olacak emzik kullananlar her ay emzik değiştiriyormusunuz?
biberon kullananlar 2 ayda bir başlık değiştiriyorlarmı... yedek başlık aldım 2 ay oldu kullanalı değiştirsemmi?

iyi olmana sevindim canım en kısa zamanda geçer inşallah..ben ara sıra emzik veriyorum 5-10 dk emiyo kendi atıyo zaten chico nun kullanıyorum hiç değiştirmedim sürekli kullanmadım diye.. biberonda alırken 45 günde bir başlığı değişmesi gerekiyo demişti..ama onuda 1 kez kullandığım için duruyo..

ahhh ahh bi tutsada bn her ay değişirm..bni kullanıyo emzk olrk..artk bnm meme ucunuda değişmk grk eskitti velet..
kuzum bunlar o kdr birbirine benziyo niye bnmki emzik tutmuyo

kızlar beren son gğnlerde ellerini emmeye resmen yemeğe başladı daha önce yoktu? sizinkilerde yapıyomu??

bu ay iflas ediyoruz...
13 mayıs anneler günü (2 anne) birde ben varım etti 3...
17 mayıs benim doğum günüm ve evlilik yıldönümümüz...

ahhh ahh bi tutsada bn her ay değişirm..bni kullanıyo emzk olrk..artk bnm meme ucunuda değişmk grk eskitti velet..
kuzum bunlar o kdr birbirine benziyo niye bnmki emzik tutmuyo

aaa kanka yapma ya niye emmiyorsun tadı çok tatlı anneni üzme diyor mert ali...
canım ya benimki biraz obur dedesine çekmiş ondanmıdır bilmiyorum doğduğu gün tuttu... bazıları sonradan bırakır o diyor nebilim inşallah bırakmaz çünkü kolik bebeklere inanılmaz faydası var... birebir susturucu...

ayy kızlardada bu dert var değilmi... defneye bak teyzesi yesin tek kulakla eve dönmek kötü olmuş... 2 sininde delinmesine sevindim... güle güle taksın küpereli şimdi...

canım bizde şöyle olacak anlatayım... şimdi 2. ay aşısı ayrı... bebek 3. aylık olduğunda devlet aşısı olmuyor bir boşluk var o ara... doktor rotavirüs ( özel aşısını) 3. ayki boşlukta yapalaım dedi... ama kaç doz olacak bilmiyorum... bizim bu ayın 25 de sadece rotavirüs aşımız var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…