- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #50.841
Maşallah senin oğluşaBu arada biz büyüme atağı geçiriyoruz, oğluşum memeden hiç ayrılmıyordu, bugün cuma vakti kırklmak için yıkayınca rahatladı uyudu, bu arada sizinle deneyimlerimi paylaşmak istiyorum,
oğluşum ilk büyüme atağından önce kimin kucağında olursa olsun aranırken, büyüme atağı yaşayınca artık anne ayrımıa vardı,
bu sefer ki büyüme atağında ise etrafa daha amlamlı bakıp, gülücükler atmaya başladı...
büyüe ataklarını oldukça sakin geçirmeye çalışıyorum, ne olursa olsun oğlumu kucağıma alırken gergin olmamaya çalışıyorum, çünkü gerçekten onlar için çok önemli anlar, ve biz o anlarında gergin olursak farkında olmadan büyük sorunlara sebeb olabiliriz...
ha birde bazen emerken, yada uyutmaya çalışırken sanki birşey olmuş gibi ağlıyordu,birgün yine ağladı böyle, bende o sırada oğlum ağlayacam diye ne çok terledin diye kafasını hafifçe üfleyine sustu, meğer oğlum terlediği için bunalıyor ve ağlıyormuş, hele birde emerken daha çok terliyorlar, emerken hafifçe üfleyerek rahatlatıyorum oğlumu, o zaman çok güzel emip, uyuyorsizde bir deneyin, belki sizinkilerden de terleyip bunaldığı için sürekli ağlayanlar vardır.:44::44:
Kızlar bu bıngıldak nezaman kapanıyo?
Bezde kac numaradasınız? Bız 3teyız..
geçmiş olsun kuzum...
bugün bizim kızlara gelenler geldi demek ki... sabahtan beri susmuyoeşimi bekliorum gelsin tuvalete gircem o dereceyim yani :)) anakucağına yattı az önce ayağımla sallıyorum bırakınca önce gözünü açıyo sora basıyo yaygarayı.. imdaaat die bağırasım var
bizim kalça yarın, aşı pztsi
sağol canım benim..
valla nedir çektiğimiz şimdiden.. az önce binbir güçlükle uyuttum saate baktım 19:05... annemi uğurlayacaktım tekrar bi baktım uyanmış saat 19:10 !!!!!!!
İmdaaat diye bağırırsan bide benim yerime bağır :)
benimkide bütün gün sabah 7 de başlayıp toplam 1 saat uyumadı... az önce sallanırken uyudu 15 dk falan oldu napıyım şimdi uyusun mu kaldırıyım gece mi uyusun bilmem((
kAldırsan huysuzlanır, uyusa gece uyumaz((
2 ucu b.klu değnek!!!
uyandı ağlıyo :)
bende hep sağa sola yatırdım 1 ay sırt üstü yatmıyodu kafası uzamaya başlamıştı..zorla ilk başlarda yastık koya koya yatırdım sırt üstü şimdi alıştı kendi yatıyo düzeldi kafası simetrik oldu..sende mutlaka sırt üstü yatır kafası öle kalır yoksa
ben ilk 1,5 ay çevire çevire yatırdım 3 saatte bir bir tarafa, çok güzel bir kafası oldu, şimdi çok uzun zamandır sadece sırt üstü yatıyor. sadece sağ sol yaparsa kulaklarının üst kısmında düzleşme olabilir...
canım çok geçmiş olsun..ne çok çıkmış ateşin..kendine dikkat etmerhaba herkese... ben çok fena durumdayım... dün gece acile götürdüler beni... ateşi 39 çıktı... serum yedim. düşmedi... odaya kaldırdılar tamamen soyundurup her yerime soğuk suya havluyu batırıp her yerime koydular havluyu... 37 ye düşünce eve geldik... enfeksiyon kapmışım boğazlarım faranjit olmuş... aman sizler kendinize dikkat edin. çok fena salgın var...
benimki sürekli bi ağlama halinde
kucağımda şuan!!!!!!!!!! buzuki eşliğinde
benimkide bütün gün sabah 7 de başlayıp toplam 1 saat uyumadı... az önce sallanırken uyudu 15 dk falan oldu napıyım şimdi uyusun mu kaldırıyım gece mi uyusun bilmem((
Slm..
Yaa size birşey soracağım. Oğlum 5 martta doğdu hemşire ikinci ay aşısını 14 mayısa vermiş. Bende bugün gittim rotavirüsünü bari önce vurdurayım diye. İkisini aynı gün vuruyorlarmış ya da 21 gün geçmesi.... Sizce beklemelimiyim? Siz nasıl yaptırdınız?
Benden size anneler günü hediyesi,
LeGa-Be-Be: HEDİYELİ YAZI: Esra Ertuğrul'dan Anne Sütü ve Emzirme Kursu
dün aşımız vardı hanımlar, kızımın hem kolundan hem iki bacağından yaptılar yavrum ağlaya ağlaya bi hal oldu
doktorun yanına girdik bi şikayeti falan varmı diye sordu bende altını her açtığımda çinko oksit içerikli bi koruyucu krem sürüyorum ama altı yine kızarıyo dedim oda hiç bakmadan trvazol diye bi krem verdi bugün sürdüm açtımki kızımın altı kıpkırmızı olmuş sinirden ağladım bi fikriniz varmı bu krem böylemi iyleştiriyo bu bu sitede herkes iyi yazmış ama benim kızımı mahvetmiş(
advantan sür max 2 gün ve ince bir tabaka halinde
bide ıslak mendilini değiştir
bide bebeğin çamaşırlarının deterjanını azalt yumşatıcı koyma ve herşeyini ütüle
kuzum bu kurs istanbulda mı;?((
evvet kuzum , üzgünüm senin için :)
bebeğimin çamaşırlarında sabun tozu kullanıyorum ıslak mendilimde güya en iyisi ama ben yıkayarak kullanıyorum zaten önerilerin için teşekkürler canım o kremi deniyim bari, kremden kaynaklandı sanırım hiç böyle olmuyodu onu sürdün sonraki açmamda kıpkırmızı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?