2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah senin oğluşa
Benim bebiş de emsede terlese :26::26::26: şu 2 ayda şöyle "ohhh maşallah çok güzel emdi" diyebileceğim bi gün yok( ağzına memeyi verdiğimde ortalığı yıkıyor ağlamaktan.. sağıp biberonla verirsem ne ala.. ama ben uğraşamam ki büyük kızım da hala bir nevi bebek.. herşeyi bana bakıyor. o yüzden ağlasada zırlasada meme emsin diyorum.. dayanamıyorum((

Kızlar bu bıngıldak nezaman kapanıyo?

Bezde kac numaradasınız? Bız 3teyız..

bıngıldağın kapanması için daha çok erken.. 2 yaşna kadar kapanması gerek. ama erken kapanmasıda riskli

bez olarakda 2 no kullanıyorum molfix ama sıkıyor.. 2 günlük bezi kaldı, 3 no prima alıcaz.

sağol canım benim..

valla nedir çektiğimiz şimdiden.. az önce binbir güçlükle uyuttum saate baktım 19:05... annemi uğurlayacaktım tekrar bi baktım uyanmış saat 19:10 !!!!!!!

İmdaaat diye bağırırsan bide benim yerime bağır :)

çift mesaj gitmiş..

MELİKE yarın kalça usgden bişey çıkmaz inş.
Aşı bizde çok şükür ateş yapmadı.. Dün geceyi atlatmakdı derdim şükür geçti.
ilaç filan bişey kullanmaya gerek kalmadı..

heee dün Defnenin kulaklarını deldirmeye kuyumcuya gittik annemle.ben küpe taktıkça bende istiyoooommm diyip duruyodu:) neyse ilk etapta herşey çok güzeldi kuyumcu abilerle iyi anlaştı filan. ilk tabanca darbesinden sonra Defne abilerine düşman oldu..! sakız verdiler, meyve suyu verdiler yok yok yok..yarım saat kuyumcuda oyaladı bizi ve galip gelen Defne oldu!!!
Delinmiş tek kulakla eve döndük.. evde bayağı bi dil döküp bu sabah eşimle birlikte tekrar gittik. kuyumcu abisinin verdiği bir napoliten çikolata karşılığı kulağını zorda olsa deldirtmeyi başardık:))) çooook şirin oldu :)

Didemin kulaklarını aklı ermeden deldirmeyi planlıyorum.. çokmu kötüyüm ne

Son düzenleme:

benimkide bütün gün sabah 7 de başlayıp toplam 1 saat uyumadı... az önce sallanırken uyudu 15 dk falan oldu napıyım şimdi uyusun mu kaldırıyım gece mi uyusun bilmem ((

çok teşekkürler cevaplarınız için
yorumlarınızdan sonra deniyorum desteklerle yatırmayı..uyuyamıyor rahat edemiyor,ama gündüzleri en azından denemeye çalışıcam,inşallah alışır

canım çok geçmiş olsun..ne çok çıkmış ateşin..kendine dikkat et

benimki sürekli bi ağlama halinde

kucağımda şuan!!!!!!!!!! buzuki eşliğinde

benimkide bütün gün sabah 7 de başlayıp toplam 1 saat uyumadı... az önce sallanırken uyudu 15 dk falan oldu napıyım şimdi uyusun mu kaldırıyım gece mi uyusun bilmem ((

Allah kolaylık versin ikinizi de canlar..uyumadıklarında ve huysuz olduklarında çok zor oluyor uyuduklarında az da olsa iş yapmak,dinlenmek iyi mola oluyor..inşallah geceyi güzel geçirirsiniz

Slm..

Yaa size birşey soracağım. Oğlum 5 martta doğdu hemşire ikinci ay aşısını 14 mayısa vermiş. Bende bugün gittim rotavirüsünü bari önce vurdurayım diye. İkisini aynı gün vuruyorlarmış ya da 21 gün geçmesi.... Sizce beklemelimiyim? Siz nasıl yaptırdınız?

dün aşımız vardı hanımlar, kızımın hem kolundan hem iki bacağından yaptılar yavrum ağlaya ağlaya bi hal oldu
doktorun yanına girdik bi şikayeti falan varmı diye sordu bende altını her açtığımda çinko oksit içerikli bi koruyucu krem sürüyorum ama altı yine kızarıyo dedim oda hiç bakmadan trvazol diye bi krem verdi bugün sürdüm açtımki kızımın altı kıpkırmızı olmuş sinirden ağladım bi fikriniz varmı bu krem böylemi iyleştiriyo bu bu sitede herkes iyi yazmış ama benim kızımı mahvetmiş(

bi sakıncası olmaz heralde bekle bence benimkinin 2. ay aşısını dün yaptılar 3 tane birden

advantan sür max 2 gün ve ince bir tabaka halinde
bide ıslak mendilini değiştir
bide bebeğin çamaşırlarının deterjanını azalt yumşatıcı koyma ve herşeyini ütüle

advantan sür max 2 gün ve ince bir tabaka halinde
bide ıslak mendilini değiştir
bide bebeğin çamaşırlarının deterjanını azalt yumşatıcı koyma ve herşeyini ütüle

bebeğimin çamaşırlarında sabun tozu kullanıyorum ıslak mendilimde güya en iyisi ama ben yıkayarak kullanıyorum zaten önerilerin için teşekkürler canım o kremi deniyim bari, kremden kaynaklandı sanırım hiç böyle olmuyodu onu sürdün sonraki açmamda kıpkırmızı oldu

canım ben hametanın uzerıne pısık kremı tanımam,kesınlıkle hametan pomad kullanmalısın

kızlar regl oldum ya karnımın kalanıda gitti görenler zayıfladınmı diyo oysaki aynı kilodayım 64.5 ama vücutta hala şiş varmış demek şişler gitti..niye oldum diye sızlanıyodum ama iyi oldu şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…