- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #50.901
kızlar beren son gğnlerde ellerini emmeye resmen yemeğe başladı daha önce yoktu? sizinkilerde yapıyomu??
günaydın kızlar
adeni uyuttum şimdi bir tuürk kahvesi yapıcam ve üstten evi toparlıycam nede olsa yarın pazar eşim evde olucak ev hepten dağılıcake ışarı çıkıcaz çıkarken adeni hazırlamak geri dönmek derken çantalarını boşalt ev hepten arap saçı oluyo...bu arada kızlar aden kaka yapıyo ama kaka poposuna yapışmış oluyo katı bir şekilde sanırım kabız gibi bu normalmi ?zeytin yağıda içiriyorum mamayla beraber günde 300 cc kadarda anne sütü alıyo anlamaım.....
birde kendime plates topu ve karın eritme cd aldım ebru şallı 21 günde incecik bel diyo bakalım işe yarıycakmı...
günaydın kızlar
adeni uyuttum şimdi bir tuürk kahvesi yapıcam ve üstten evi toparlıycam nede olsa yarın pazar eşim evde olucak ev hepten dağılıcake ışarı çıkıcaz çıkarken adeni hazırlamak geri dönmek derken çantalarını boşalt ev hepten arap saçı oluyo...bu arada kızlar aden kaka yapıyo ama kaka poposuna yapışmış oluyo katı bir şekilde sanırım kabız gibi bu normalmi ?zeytin yağıda içiriyorum mamayla beraber günde 300 cc kadarda anne sütü alıyo anlamaım.....
birde kendime plates topu ve karın eritme cd aldım ebru şallı 21 günde incecik bel diyo bakalım işe yarıycakmı...
canım neden acaba kaka olayı bilemedim... bu arada bizimkide kendisi kaka yapmaya başladı artık... off ne mutlu oldum anlatamam... bir kaka için bu kadar sevinceğimi hiç düşünemezdim... kahveni iç bakalım afiyetle şekercim dinlen sonra işe giriş... yarın içinde şimdiden iyi eğlenceler....
SAFUMcum az önce yazdım ama netim koptu gelmedi yazı bu eli ağıza koyma huyu bizimkinde ilk doğdu ameliyattayım ben bunu getirmişler el ağızda... annem açlıktan, boğazlılıktan diyor... her ne kadar koca karı lafı olsada araştırmak lazım... bizimki şimdi iki eli götürüyor...ileride mide bulantısı yapacak ama kuzenimin oğlu öyleydi...
Bugun acibademde gittigim 3. Doktor da berbat cikti. Gunde 1 lt su ic diyor, sutun sulanir dedi, zaten besleyici degil sutun dedi, sakin sagma biriksin goguste dedi. Bizim bebis yine az kilo almis, yakinda memeyi birakir bu dediBebisimiE de buz gibi davrandi.
Bu arada elini emiyorsa actir tekrar yedir dedi, obur doktorum da o refleks emzik ver demisti
günaydın kızlar
Bugun acibademde gittigim 3. Doktor da berbat cikti. Gunde 1 lt su ic diyor, sutun sulanir dedi, zaten besleyici degil sutun dedi, sakin sagma biriksin goguste dedi. Bizim bebis yine az kilo almis, yakinda memeyi birakir bu dediBebisimiE de buz gibi davrandi.
Bu arada elini emiyorsa actir tekrar yedir dedi, obur doktorum da o refleks emzik ver demisti
hay aksi canım hastane yerine özel muayene ofisi olan doktora gitsen bende hastane doktorundan memnun kalmadım ama şuan belirli doktorumuz var şükür hemde istediğin saat adamı arayabiliyorsun danışmak için...
kızlar bişi sorcam
bizim pazartesi günü kırkımız çıkıyo bebeğim ve benim kırklanmam gerekiyormuş
suyun içine bişeyler atılıyormuş o suyla bebekte bende yıkanacakmışım sonrada bebeği gezmeye götürecekmişim
siz nasıl yaptınız, suyun içine neler attınız
kızlar bişi sorcam
bizim pazartesi günü kırkımız çıkıyo bebeğim ve benim kırklanmam gerekiyormuş
suyun içine bişeyler atılıyormuş o suyla bebekte bende yıkanacakmışım sonrada bebeği gezmeye götürecekmişim
siz nasıl yaptınız, suyun içine neler attınız
merhaba canımbenim çizelgem neden 1 ay yazıoo yaww 2 ay olduk ama ..yanlış kısmımı sectim lilypie de Birthday ı secıom ama olmuyorr..
bu arada Lagrima sormuştu yazamadım..dereotu yağı veya suyu gazlı bebeklere iyi geliomuş ben yaptım aynı zamanda bolca kakda yaptı benmiki bikaçgündür yapamıodu..
merhaba canım
bende çizelgeyi daha beceremedim
bu dereotu yağı ve suyunu nereden buluruz günde ne kadar vermek gerekiyor
ayy ne alaka kimi diyor 3 lt iç...valla bizimkide elini emiyor aç oldugunu düşünmemiştim..refleks emer yani çocuk bi ağzını kullanıyor napsın..:)Biraz sinir bozucu konuşmuş doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?