2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar beren son gğnlerde ellerini emmeye resmen yemeğe başladı daha önce yoktu? sizinkilerde yapıyomu??

aynen..acıkınca haaa haaa diyerekten bazen parmağını çoğu zmn tüm elini ağzına sokmaya ve emmeye başladı..o kdr tatlı oluyoki onu yaparken o küçücük ellerini ağzına sokup emmeye çalışıyo sanki onlardan süt gelcekmiş gibi..bi yandanda üzülüyorm ne kdr çaresiz olduklarına onu böyle öpüp koklayıp tekrar içime sokmak istiyorum

günaydın kızlar

adeni uyuttum şimdi bir tuürk kahvesi yapıcam ve üstten evi toparlıycam nede olsa yarın pazar eşim evde olucak ev hepten dağılıcak e ışarı çıkıcaz çıkarken adeni hazırlamak geri dönmek derken çantalarını boşalt ev hepten arap saçı oluyo...bu arada kızlar aden kaka yapıyo ama kaka poposuna yapışmış oluyo katı bir şekilde sanırım kabız gibi bu normalmi ?zeytin yağıda içiriyorum mamayla beraber günde 300 cc kadarda anne sütü alıyo anlamaım.....

birde kendime plates topu ve karın eritme cd aldım ebru şallı 21 günde incecik bel diyo bakalım işe yarıycakmı...

ebrunun hangi cd sini aldın bende 3 tane var selülütsavar mı yoksa ondan sora çıkartığımı? bendede platesin bütün alet edavatı varda canım nasıl yapcan daha erken değilmi? ben hamişlikten önce yapıyodum hareketler zorlayıcı zarar vermesin iç dikişlere sonra.ben 4 ay sonra başlıcam inşallah doktor 6 ay yapma dedi.20 cm lik topla göğüs hareketleri yapıyorum bide 1,5 kg luk dambıllarla bel be göğüs yine karına dair sadece sıkıp bırakıyorum okadar platesin karın hareketleri şuan uygun değil bize

canım neden acaba kaka olayı bilemedim... bu arada bizimkide kendisi kaka yapmaya başladı artık... off ne mutlu oldum anlatamam... bir kaka için bu kadar sevinceğimi hiç düşünemezdim... kahveni iç bakalım afiyetle şekercim dinlen sonra işe giriş... yarın içinde şimdiden iyi eğlenceler....

SAFUMcum az önce yazdım ama netim koptu gelmedi yazı bu eli ağıza koyma huyu bizimkinde ilk doğdu ameliyattayım ben bunu getirmişler el ağızda... annem açlıktan, boğazlılıktan diyor... her ne kadar koca karı lafı olsada araştırmak lazım... bizimki şimdi iki eli götürüyor... ileride mide bulantısı yapacak ama kuzenimin oğlu öyleydi...

karnı doyduktan sonra yapıyo benim kız, oburluktan belki elini yiyo die emzik verdim onuda 2 çekiyo atıyo:))

kızlar şu ebru şallının plates dvd leri varya hakketten çok iyi.. plates 1-2 vide selülütsavar var 2.ciye tam geçmiştim hamiş oldum bıraktım.çok işe yarıyo ama kg vermeyi geç vücut gerçekten şekillenip sıkılaşıyo en son çıkardığı karınsavar şuan almıyom zaten yapamam.tabi 1. dvd den başlayarak her birini 6 seans yapmak gerekiyo bianda 2 den yada karınsavardan başlanırsa kötü sonular olabilir..offff bi heveslendimki spor yapmaya ama nerdeeee..sahil dibimde en azından çıkıp yürüsem kulağımda müzik deniz havasını çeksem ciğrlerime offffffffffffffff kızı sahile götürmedim rüzgar diye hep dolayısıyla bende gidemedim( bebek arabasıylada adım adım değil tempolu yürümek istiyorum ühühühühüh

Bugun acibademde gittigim 3. Doktor da berbat cikti. Gunde 1 lt su ic diyor, sutun sulanir dedi, zaten besleyici degil sutun dedi, sakin sagma biriksin goguste dedi. Bizim bebis yine az kilo almis, yakinda memeyi birakir bu dedi BebisimiE de buz gibi davrandi.
Bu arada elini emiyorsa actir tekrar yedir dedi, obur doktorum da o refleks emzik ver demisti

gamzecim bloğunda yazmışsın berra 3 aylıkken bol tükürükle baloncuk çıkarıyor fark ettimde bugünlerde bizimkide yapmaya başladı... normal bir durum değilmi bu?

hay aksi canım hastane yerine özel muayene ofisi olan doktora gitsen bende hastane doktorundan memnun kalmadım ama şuan belirli doktorumuz var şükür hemde istediğin saat adamı arayabiliyorsun danışmak için...

canım merhaba ben bebek olduktan sonra fazla girip yorum yazmıyorum ama yorumlarınızı okumayı ihmal etmiyorum
türk kahvesi yapmişsın içiyorsun afiyet olsun
ama çay kahve gibi içecekler bebekte gaz ve huzursuzluk yapar diye biliyorum
sizde problem olmuyor mu merak ettim

ayy ne alaka kimi diyor 3 lt iç...valla bizimkide elini emiyor aç oldugunu düşünmemiştim..refleks emer yani çocuk bi ağzını kullanıyor napsın..:)Biraz sinir bozucu konuşmuş doktor

kızlar bişi sorcam

bizim pazartesi günü kırkımız çıkıyo bebeğim ve benim kırklanmam gerekiyormuş
suyun içine bişeyler atılıyormuş o suyla bebekte bende yıkanacakmışım sonrada bebeği gezmeye götürecekmişim

siz nasıl yaptınız, suyun içine neler attınız

benim çizelgem neden 1 ay yazıoo yaww 2 ay olduk ama ..yanlış kısmımı sectim lilypie de Birthday ı secıom ama olmuyorr..

bu arada Lagrima sormuştu yazamadım..dereotu yağı veya suyu gazlı bebeklere iyi geliomuş ben yaptım aynı zamanda bolca kakda yaptı benmiki bikaçgündür yapamıodu..

hay aksi canım hastane yerine özel muayene ofisi olan doktora gitsen bende hastane doktorundan memnun kalmadım ama şuan belirli doktorumuz var şükür hemde istediğin saat adamı arayabiliyorsun danışmak için...

Nerde canim ismi ne, ne kadar suruyor muayeneleri?

Son düzenleme:

hiçbişi atmadım ...kendim abdest aldım ..bebişide yıkadım okaDAR

bn hiçbişey yapmadım kırk mırk girdim adam gibi bi güzel banyo yaptm aklandım paklandım bide yasin okudum o kdr..öyle şeyler bna hurafe gibi geliyo..

merhaba canım
bende çizelgeyi daha beceremedim

bu dereotu yağı ve suyunu nereden buluruz günde ne kadar vermek gerekiyor

merhaba canım
bende çizelgeyi daha beceremedim

bu dereotu yağı ve suyunu nereden buluruz günde ne kadar vermek gerekiyor

dereotu yağı aktarda vardır badem yağı gibi öyle şişede..ama benim bulunduğum ilçede aktarda yoktu..bende dereotu tohumu aldım..1çay bar suda 1 çay kaşıı kaynatıp ılıttım bebişime 1 çay kaşığı verdim dün ve bugün sabah ikisindede bolca kaka yaptı aslında gazı için vermiştim ama tüm içini boşalltı habire karnı guru gurul 3 gündr uyumuod banda bi arkadşım söledi ona doktoru önermiş..ama sen yine nettende araştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…