- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #50.941
aynen öyle canım ister rezene gibide yapabilirsin
fazla fazla içmek istersen de büyük demlikle demlersin
Basbayaa kesmedı benıı gerek gormedım dedı ben ıkınırken hemsıreye uyusturucu ıgneyı haızrla dedıgını duydum normal dogumn en korktugum yanı kesıydı:) kafası buyuk dıolardı ya benm oglan ıcın onu bıle goze almıstım artık:)) ben benı kestı sandım cocuk cıktı masaya koyduktan sonra bacaklrıma sarılıp kesıde yapmadım dedı o an mutluktan uctum:)) Aynen dedıgn gıbı alanım musaıtmıs kadında kolaylk olsn dıye kesmedıı en son ana kdr bekledı o yuzden hemen ayklandım dıkısten dolayı oturamadm kalkamadım olmadı cok sukur:) Ama ıste 2. dogururmusun desen hıc dusunmuorummm nedensee:)))
bnde kesiden korkuyodum ama ciddi anlamda gram hissetmedim o kesi anını ztn bnde kassaymışım kesisiz doğururmuşum heralde dışardan belli olmuyo hiç..bnde aynen lohusalık bitene kdr asla düşünmüyodum çok uzak geliyodu ama yeni doğurduk cnm normal ard arda 40 gün arayla istemez insan :))) şimdi zmn geçtikçe sanki hiç doğurmamışım gibi yine istiyorum bide bnm oğlan büyüdü ya bn yine böle tutmaya korkulcak cinsten küçük bi ufaklık istiyorum sağlıkla inşallah çok tatlı oluyolar kaş kirpik yok bakıyo ama boş bakıyo kafa habire sallanıyo ya o günler daha uzun olsaydı keşke hemen büyüyo bunlar artık zorlanıyorm yataktak alırken :)) ilk zmnlar evirip çeviriyodum kolayca elimde :)) ama sn epidural oldun dimi cnm ? bnde 2.de düşünüyorum onu ya..ama korkutuyolar doğumu uzatıyomuş fln diye sn ne diyosun?
balık yağıda arttırıyormuş galiba kaliteyi, emzirirken balık yağı içen var mı? emzirirken içilir mi sorun olur mu acaba?
kesiden bahsedilmişya, ben de bişey paylaşmak istiyorum...doğumda kesi yapılmış bana ama hiç hissetmedim.uyuşturucu iğneyi de hissetmedim...doğum bitince doktor dikiş atalım deyince anladım..gerçi dikişim de çok azdı..ayrıca pek acımadıda dikiş milletin korkuttuğu gibi...neyse, asıl diyeceğim, ben evlendikten sonra ilk ilişkide ya da sonrakilerde hiç kanama olmamıştı..bazı kadınlarda olmayabiliyomuş, hatta bazılarında doğumda açılıyomuş diye duymuştum, eşim de biliyodu, o yüzden üstünde durmadık hiç..zaten rahim çok yukarda, normal doğum olmayacak gibi filan demişti başta da..o yüzden ilk gece kanaması olmadı heralde diye tahmin ettim..ama doğum bitince dikiş sırasında doktor 'kızlık zarı kanıyo' dedi ve ekstra bi dikiş attı..emin değilim ama galiba ben de o doğumda açılanlardanım :)
mine bende sallama rezene içiyorum gayet faydalı trişka değil yani:)) ama bende aktara gidebilirsem tohumunuda alcam
ısırganı nası yapıyoz kurumu tazemi nası yapılıyo
benim çizelgem neden 1 ay yazıoo yaww 2 ay olduk ama ..yanlış kısmımı sectim lilypie de Birthday ı secıom ama olmuyorr..
bu arada Lagrima sormuştu yazamadım..dereotu yağı veya suyu gazlı bebeklere iyi geliomuş ben yaptım aynı zamanda bolca kakda yaptı benmiki bikaçgündür yapamıodu..[/QUOT
hafta olarak doldurmuşusunuz ama gün olarak doldurmadığınuz için 2 ay yazmıyor benimkindede öyle oldu 2 gün sonra yazacak merak etme :)
Bende sunı sancıyla dogum yaptım 8:30 da sunıyı verdıler,9:45te doguma alındım ve saat 10da dogum oldu,doktorum yaptıgım en kolay dogumlardan bırıydı dıo ama gel bıde bana sorbende kesıyı hıssetmedım,ıgne acıttı bıraz bıde su eşmı ne o cıkarken cok acıdı,o ne lan sankı ıkıncıyı doguruyodum,sonra hemsıre hemen kaldırdı ustumu gıydırdı,hooop odaya...
Ben de poşet rezene içiyorum baya etkili. Ya bence neyin süt yaptığı herkeste aynı etkiyi göstermeyebiliyor? Bana steel tea ve ısırgan çok fazla süt yapmadı mesela, ama rezene ve marul acaip süt yaptı, göbek marulu tavsiye ederim kızlari yedikten 20 dk sonra göğüsleriniz akmaya başlıyor:) katur kutur yiyorum bütün gün, inek misali:)
Bir de kızlar, çikolata ve acı yiyecekler yersek bebeğin karnı ağrırmış ve geçmesi gazdan daha zormuş. sab simplex gaza çok iyi geliyormuş ama karın ağrısında işe yaramıyormuş, zinco karın ağrısına da iyi geldiği için bizim işimize yaramış. Bebiş de hiç sevmiyor zincoyu yoğun bir dereotu tadı varya gıcık oluyor galiba:)
Ben cıkolata yemekten kendımı alıkoyamıorum bıraksalar 2 3 paket bırden yıcem utanıorum kendımden vıcdanımla hesaplasıorum yedın bunlr hep sana kılo olrak gerı doncek mıneeeeeee dıyen bır ıc ses cok mutsuzlk cekıorum yerken:)))
Nerde canim ismi ne, ne kadar suruyor muayeneleri?
Ben cıkolata yemekten kendımı alıkoyamıorum bıraksalar 2 3 paket bırden yıcem utanıorum kendımden vıcdanımla hesaplasıorum yedın bunlr hep sana kılo olrak gerı doncek mıneeeeeee dıyen bır ıc ses cok mutsuzlk cekıorum yerken:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?