- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #50.961
Canım benavcılardayım bulunduğun ilçede araştırma mutlaka vardır çocuk doktoru özel muayenesi ücret 80 ne kadar sürerse bilmem sen ne sorarsan cevaplıyor
Aynen hamıleyken yedıgmde ve pısman oldugumda bılıosunz merdıvenlerı turluodum yada saatlerce utu yapıodum:)) Ama sımdı pasam ızın vermıokı bısey edeyımm anca 10 dk markete kosa kosa gıdıp gelıorum oda saolsun annem yanında dıyee su cocuk bıraz buyuse yada su havalr bıraz guzel olsada kendımı sokaga vursm evde durdkca yıorum anam:)) Yınede halıme cok sukur sadece 3 kılo fazlam var:)ben de hamurları börekleri götürürken aynen öyle oluyorum ben yerken değilde, son lokmayı yuttuktan sonra pişman oluyorum, yerken süper:)
valla ben ne bulursam yıyorum,hele cıkolata gırla gıdıyo,cok sukur kızıma bı zararı olmadı,bana zaten olmuyo 55kıloyum suan,yedıkce kılo verenlerdenım ben,gorenler dogum yaptıgıma ınanamıyo bıle,anaaam cagla sıkelden ebru sallıdan neyım eksıkmıs:)
Senin avcılarda olduğunu biliyorum canım, ben de beylikdüzündeyim bize yakınsınız ondan sordum. Hastaneleri önce tercih etmemmin sebebi, özel sigorta kullanıyorum, muayenelerde önce fatura al sonra o faturayı sigortaya faksla paranı onlardan al falan uğraştırıyor, hastanelerde daha pratik, ama istediğimi doktoru bulursam sorun değil tabi.
Buarada duygucum coook gecmıs olsn canım yazcm yazcm bı kısmet olmadı
uleyyyn evde kocaman paket çikolata var gelip gidip mutfağa masum masum bakıp dönüyodum yemicem diye..iştahımı kabarttınız aklıma düşürdünüz iyice accık yiyim bare nolcak dimi
uleyyyn evde kocaman paket çikolata var gelip gidip mutfağa masum masum bakıp dönüyodum yemicem diye..iştahımı kabarttınız aklıma düşürdünüz iyice accık yiyim bare nolcak dimi
Aynen hamıleyken yedıgmde ve pısman oldugumda bılıosunz merdıvenlerı turluodum yada saatlerce utu yapıodum:)) Ama sımdı pasam ızın vermıokı bısey edeyımm anca 10 dk markete kosa kosa gıdıp gelıorum oda saolsun annem yanında dıyee su cocuk bıraz buyuse yada su havalr bıraz guzel olsada kendımı sokaga vursm evde durdkca yıorum anam:)) Yınede halıme cok sukur sadece 3 kılo fazlam var:)
BEnmde dogm yaptıgma ınanmıolrda ben bılıorum dogm yaptgımı ve genısleyn bedenımı onlar ınanmasa nolur:)) O yuzden acılen spora donmem lazm valla yoksa 40 cıkmak uzere lohusalk depresyonuna gırcem:))))
Gecmısı okudumda,masallah bebeklerınız ne guzel epey uyuyo kızlarbenım kız nıe kurulmus saat gıbı dakıka sektırmeden 2 saatte bı kalkıo,hıc 3 saatten fazla uyudugunu gormedım,oyle olsa sasırırdım kıza bısımı oldu dıe,zaten zalak gıbı uykudayken habıre nefesını kontrol edıp duruyom,vazgecemedım su huyumdan
Iste bende hep aynı hayallerde acıorum paketı bır diş bir diş dıye dıyee en son kalanın hepsını agzıma atıorum ve kendıme ıskence temkten kurtarıorum:))) Sonra bıseysını yems tavuk gıbı oturup dusunuorum vıcdan azabı cekıorum sonra oglm aglaynca hersyı unutuorum takıııı aynaya bakana kadr:)))
Gecmısı okudumda,masallah bebeklerınız ne guzel epey uyuyo kızlarbenım kız nıe kurulmus saat gıbı dakıka sektırmeden 2 saatte bı kalkıo,hıc 3 saatten fazla uyudugunu gormedım,oyle olsa sasırırdım kıza bısımı oldu dıe,zaten zalak gıbı uykudayken habıre nefesını kontrol edıp duruyom,vazgecemedım su huyumdan
Bugun acibademde gittigim 3. Doktor da berbat cikti. Gunde 1 lt su ic diyor, sutun sulanir dedi, zaten besleyici degil sutun dedi, sakin sagma biriksin goguste dedi. Bizim bebis yine az kilo almis, yakinda memeyi birakir bu dediBebisimiE de buz gibi davrandi.
Bu arada elini emiyorsa actir tekrar yedir dedi, obur doktorum da o refleks emzik ver demisti
gamzecim bloğunda yazmışsın berra 3 aylıkken bol tükürükle baloncuk çıkarıyor fark ettimde bugünlerde bizimkide yapmaya başladı...normal bir durum değilmi bu?
Eki Görüntüle 407901 Eki Görüntüle 407902 Eki Görüntüle 407903
Ama siz çok tatlısınız:)))) maşallah
bayadır resim gelmiyo aden size gülücükler yolluyo....
o doktorun , belgesiyle beraber beyninide almalı....
sizinkiler ufaktan bol tükürük yapmaya elleri kemirmeye başlayacak normal, eller ile tanışıyorlar ve her ağzına götürmelerinde yeniden bulduklarını hissedip mutlu oluyorlar, motor gelişimi için çok önemli müdehale etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?