2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benavcılardayım bulunduğun ilçede araştırma mutlaka vardır çocuk doktoru özel muayenesi ücret 80 ne kadar sürerse bilmem sen ne sorarsan cevaplıyor

Senin avcılarda olduğunu biliyorum canım, ben de beylikdüzündeyim bize yakınsınız ondan sordum. Hastaneleri önce tercih etmemmin sebebi, özel sigorta kullanıyorum, muayenelerde önce fatura al sonra o faturayı sigortaya faksla paranı onlardan al falan uğraştırıyor, hastanelerde daha pratik, ama istediğimi doktoru bulursam sorun değil tabi.

ben de hamurları börekleri götürürken aynen öyle oluyorum ben yerken değilde, son lokmayı yuttuktan sonra pişman oluyorum, yerken süper:)
Aynen hamıleyken yedıgmde ve pısman oldugumda bılıosunz merdıvenlerı turluodum yada saatlerce utu yapıodum:)) Ama sımdı pasam ızın vermıokı bısey edeyımm anca 10 dk markete kosa kosa gıdıp gelıorum oda saolsun annem yanında dıyee su cocuk bıraz buyuse yada su havalr bıraz guzel olsada kendımı sokaga vursm evde durdkca yıorum anam:)) Yınede halıme cok sukur sadece 3 kılo fazlam var:)

BEnmde dogm yaptıgma ınanmıolrda ben bılıorum dogm yaptgımı ve genısleyn bedenımı onlar ınanmasa nolur:)) O yuzden acılen spora donmem lazm valla yoksa 40 cıkmak uzere lohusalk depresyonuna gırcem:))))

uleyyyn evde kocaman paket çikolata var gelip gidip mutfağa masum masum bakıp dönüyodum yemicem diye..iştahımı kabarttınız aklıma düşürdünüz iyice accık yiyim bare nolcak dimi

Haklısın canım öyle bir imkanın varsa neden değerlendirmeyesin o zaman iyi doktor bulana kadar hastane bakmaya devam çok öptüm

Gecmısı okudumda,masallah bebeklerınız ne guzel epey uyuyo kızlarbenım kız nıe kurulmus saat gıbı dakıka sektırmeden 2 saatte bı kalkıo,hıc 3 saatten fazla uyudugunu gormedım,oyle olsa sasırırdım kıza bısımı oldu dıe,zaten zalak gıbı uykudayken habıre nefesını kontrol edıp duruyom,vazgecemedım su huyumdan

uleyyyn evde kocaman paket çikolata var gelip gidip mutfağa masum masum bakıp dönüyodum yemicem diye..iştahımı kabarttınız aklıma düşürdünüz iyice accık yiyim bare nolcak dimi

Iste bende hep aynı hayallerde acıorum paketı bır diş bir diş dıye dıyee en son kalanın hepsını agzıma atıorum ve kendıme ıskence temkten kurtarıorum:))) Sonra bıseysını yems tavuk gıbı oturup dusunuorum vıcdan azabı cekıorum sonra oglm aglaynca hersyı unutuorum takıııı aynaya bakana kadr:)))

ya 3 kilo fazlan var boşver takılma ya, ben de 9 kilo var, hiçbir kıyafetim olmuyor, yenileri almaya başladım

Canım çok az ye de fazla yeme, kiloyu boşver de bebişe karın ağrısı yapıyormuş bak yazık kuzucuğa.

Aynen ben de yapıyorum onu. eline falan dokunuyorum dürtüyorum bir de bazen, rahatsız ediyorum kuzucuğu ama içim rahat etmiyor napıyım.

Ya ben hiçbirşey yemiyorum bunu anladım çikolata yediğim gün gece oğlum hiç yumuşamıştı doktor en çok gaz yapan besin demişti ne börek ne tatlı ne pasta yok yasak şu kuzu bir büyüsün kılıktan kalmış gibi yicem

bende ondan korktuğum için hiç açmadım paketi ama..amann yicem be bütün paketi yiyemem zate..bide yermişim

Bır surelıgıne huzurlarınızdan ayrılıyorum efenım,kızı cımdırdım hazır uyuyoken,bende cımeyım ama ondan once yolucam bazı yerlerım var,bgn cumartesı kesınlıkle kacısım yok barı adam gıbı cıkalım herıfın karsısına,kırk cıkalı epey oldu bende daha tık yok,9 ayda hamılelıten yedık,bu gece artıkın korkularıma son vermelıyım dımı,gorusuruk,hadı tutmayın benı:)

Demek hepimizde aynı huy var bende öyleyim genelde emzik le unuttuğum için onun hareketlerindentakip ediyorum canım bizimde öyleydi başlarda iki saat te bir aynen şaşmaxdı şimdi daha uzun süreli oldu uykuları ama kalkın casa kolay kolay uyumuyor

wuuuu kg dan başkada bebişlerede zararmış demek bak bunu bilmiyodum..türk kahvesi içmiyorum daha uyumuyo yoksa:)) mama menengiç kahvesi var biliyomusunuz aktarlarda satılıyo pekmez kıvamında bişe su yerine sütle yapılıyo hiç kafein yok aksine boğaz ağrılarına mide rahatsızlıklarına ve daha biçok faydası var ben sevdim hoşuma gidiyo tadı

o doktorun , belgesiyle beraber beyninide almalı....

gamzecim bloğunda yazmışsın berra 3 aylıkken bol tükürükle baloncuk çıkarıyor fark ettimde bugünlerde bizimkide yapmaya başladı... normal bir durum değilmi bu?

sizinkiler ufaktan bol tükürük yapmaya elleri kemirmeye başlayacak normal, eller ile tanışıyorlar ve her ağzına götürmelerinde yeniden bulduklarını hissedip mutlu oluyorlar, motor gelişimi için çok önemli müdehale etmeyin.

Eki Görüntüle 407901 Eki Görüntüle 407902 Eki Görüntüle 407903

Ama siz çok tatlısınız:)))) maşallah

bayadır resim gelmiyo aden size gülücükler yolluyo....

Bence de ya, çok kötü bir doktor, ne biliyorsam tersini söyledi:S ay ellerini çok tatlı emiyorlar ya şapır şupur demek yeniden bulduklarını hissediyorlarmış yirim :)

Umutluyum masallahınız var,ne guzel gezmelere cıkmıssınız,aden bebegıde senıde rabbım nazarlardan saklasın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…