- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #50.981
arkdaşlar 1 aylık oğlum da reflü çıktı emdiğini kusuyo bu yüzden de yeterli beslenemiyo ve kilo alımı düşük
moralm çok bozuk emziriyorum ağız dolusu kusuyo açlıktan aglamaya başlıo tekrar emzirtiorm defalarca aynı sahneyi yaşıyorz napcamı da blmiorm daha çok kçük
Umutluyum masallahınız var,ne guzel gezmelere cıkmıssınız,aden bebegıde senıde rabbım nazarlardan saklasın ınsallah
sağol cnm ama biz gezmeler neredeyse 17 günlükken başladık
sağol cnm ama biz gezmeler neredeyse 17 günlükken başladık
balık yağıda arttırıyormuş galiba kaliteyi, emzirirken balık yağı içen var mı? emzirirken içilir mi sorun olur mu acaba?
Eki Görüntüle 407901 Eki Görüntüle 407902 Eki Görüntüle 407903
bayadır resim gelmiyo aden size gülücükler yolluyo....
muayene ücreti ne kadar canım?Tabii canim 9 unda gidicem 2.ay randevusuna paylasirim
merhaba herkese... ben çok fena durumdayım... dün gece acile götürdüler beni... ateşi 39 çıktı... serum yedim. düşmedi... odaya kaldırdılar tamamen soyundurup her yerime soğuk suya havluyu batırıp her yerime koydular havluyu... 37 ye düşünce eve geldik... enfeksiyon kapmışım boğazlarım faranjit olmuş... aman sizler kendinize dikkat edin. çok fena salgın var...
Canim nasil zaman buluyorsun, ben acikcasi zor karnimi doyuyorum, birak eti yumurtayi. Bebis uyumadan bisey yapamiyorum, o uyuyunca da onun camasiri, biberonlarin steril edilmesi ve sut sagmayla geciyor zaman. Bebek dogdugundan beri en fazla 5 kere aksam yemegi yapmistim, ya disaridan yiyoruz ya yemiyoruz, bir de balik yaginin markasi neydi canim, eczanemiDe sitrsinde var midir acaba?
kıırkı çıkan kızlar nasıl korunuyorsunuz, doktoruyla bu konuyu konuşan varmı. sanırım en mantıklısı sipral taktırmak?
umudumm dur hemen alayım falan deme
bencede yazık olur verdiğiniz paraya
ama benim linkini verdiğim üründen alabilirsiniz
hem baya dayanıklı bişey yani ağırlıkda sorun olmaz
hemde fiyatıda daha uygun bişey
bir iki ay bile kullanamazsınız o ürünü
Canim nasil zaman buluyorsun, ben acikcasi zor karnimi doyuyorum, birak eti yumurtayi. Bebis uyumadan bisey yapamiyorum, o uyuyunca da onun camasiri, biberonlarin steril edilmesi ve sut sagmayla geciyor zaman. Bebek dogdugundan beri en fazla 5 kere aksam yemegi yapmistim, ya disaridan yiyoruz ya yemiyoruz, bir de balik yaginin markasi neydi canim, eczanemiDe sitrsinde var midir acaba?
kızlarr yardım edin lütfen :) anneme anneler gününde ekmek yapma makinası almak istiyorum.. kullanan ve memnun kalan warmı, warsa markası nedir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?