2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkdaşlar 1 aylık oğlum da reflü çıktı emdiğini kusuyo bu yüzden de yeterli beslenemiyo ve kilo alımı düşük
moralm çok bozuk emziriyorum ağız dolusu kusuyo açlıktan aglamaya başlıo tekrar emzirtiorm defalarca aynı sahneyi yaşıyorz napcamı da blmiorm daha çok kçük

geçmiş olsun canım çok üzüldüm hemen bozma moralini bebek o çabuk iyleşir iyi bi doktora götür düzelmicek bişey değil inşallah...

bu arada benim kızımın aşılarının ağrıları geçti agu bugular havada uçuşuyo dilleri açıldı:)kilosu biraz az 4800 gr olmuş gerçi 2900 doğdu 2 ayda normalde biraz topiş olsun istiyorum:)kızımın boyuda 62 cm olmuş doktor ayına göre boyu önde dedi :))

balık yağıda arttırıyormuş galiba kaliteyi, emzirirken balık yağı içen var mı? emzirirken içilir mi sorun olur mu acaba?

canım ben hala balık yağı ve elevit içiyorum
ilk ayım kızım maşallah çok güzel kilo aldı
bu ay pek almamış oda enfeskiyondan dolayı sanırım almadı
ben birde hergün muhakkak bir yumurta organik olanlarından yiyorum (markası flotty)
kesinlikle hergün et tavuk yada balık yiyorum bulgur çok yiyorum
canım birde eşim tahin pekmezi karıştırıp içine badem ceviz fındık ezip koyuyor oda kilo aldırıyordur

Anamgılı yemege cagıralımmı dıo,bu herıf benı delı edecek yaaa,daha persembe ordaydık,ne o oyle vıcık vıcık yok kaynana zaten benı stres sahıbı yapıo,amaaan bı senın anan baban kıymetlı demı herıııfff

Tabii canim 9 unda gidicem 2.ay randevusuna paylasirim
muayene ücreti ne kadar canım?

çoook geçmiş olsun canım

Canim nasil zaman buluyorsun, ben acikcasi zor karnimi doyuyorum, birak eti yumurtayi. Bebis uyumadan bisey yapamiyorum, o uyuyunca da onun camasiri, biberonlarin steril edilmesi ve sut sagmayla geciyor zaman. Bebek dogdugundan beri en fazla 5 kere aksam yemegi yapmistim, ya disaridan yiyoruz ya yemiyoruz, bir de balik yaginin markasi neydi canim, eczanemiDe sitrsinde var midir acaba?

canım valla düzenli olarak olarak akşam yemeğimi yapıyorum
eşim bende başka kimsenin yemeğini yemediğinden nerdeyse ilk haftadan itibaren iş başa düştü
diğer bütün ev işlerinde eşim ve annem yardımcı oluyorlar sağolsunlar
canım balık yağı gnc fish body oil içiyorum ama gnc mağazasında bulamadığımdan
eczanemizde.comdan aldım hemde indirimdeydi sende alabilirsin
sipari vermişken kendime bir kça cilt bakım ürünüde sipariş ettim sanki kullanabiliyorıuşum gibi :26:

kıırkı çıkan kızlar nasıl korunuyorsunuz, doktoruyla bu konuyu konuşan varmı. sanırım en mantıklısı sipral taktırmak?

ben bundan sonra çocuk düşünmüyorum ama yinede spirale sıcak bakmıyorum.. korunma işini eşime bırakıyorum.. hiç uğraşamam hap,iğne,spiral vs...

kızlar eşim bana b12 vitamini almış bunda hamileler ve emziren anneler doktora danışmalı diyor, içemez miyim ben şimdi bunu emzirirken:S

aynen bende hiç vakit bulamıom sabah 5.30 da mesai başlıo akşam 9-10 a kadar uyumuyor toplsan 1 saat belki 1haftadır böyle...şuanda yine uyumuyor babasının kucanda ..en son mama verd,im açtır diye ağlaması sustu ama yine uyumadı...gazı varsa bir dirhem uyumuyo illa o gaz çıkcak...sabahtan memede olduğundan memem pörsüdü ya sinirden ağlıodu bende uzun bir aradan sonra mama verdim(( anlmadığım bu sütün akan arkadaşalrın bebişler ozaman gün içinde uyuyorki 2 saatte bir uyanıolar memeler dinlenıyor akıyor demekkii nasıl oluyo merak ediomm..benimki habire emıoo....bende ancak bir çorba yapıom o kucamda onunla gece yatana kadar devam..şimdide içecem gideyim içeyimm...:)))

selam kızlar
dün 2.ay aşısı yapıldı kızıma ikisinde pek ağlamadı ama zaturre aşıında ortalığı yıktı en yakanıda oymus ama o da 1dk bile sürmedi sustu sonra dün gece 1 saat falan huzursuzluğu oldu. sürekli ateş takibi yaptık gece 3te uyandıgımda ateşi 37,7ydi sağlık ocağındaki ebe 38 olursa paranox verirsin dedi. kakasını da yapamamıstı 3 gündür ıkındı bayagı dereceyle uyarmak zorunda kaldım rahatlasın diye biraz yaptı kakasını sonra 38i beklemeyelim dedik paranox yarım fitil verdik. ilk bi tanesi ziyan oldu fitili verdiğim gibi kızım kakasını yaptı:) 1 saat sonta 37,2ye düştü sabaha karşı hep öyle devam etti ama maşallah uyuması falan eskisi gibi. şuanda 37,1. galiba bu aşıyı da atlattık :)

kızlar yazılarınızı okudumda ben doğumdan sonra vitaminleri bıraktım hiç içmiyorum. eleviti halen devam edenler varmıs bende içsem mi diye düşünüverdim:) benim miniğin kilo alımı pek parlak değil malum belki faydası olur.

kızlarr yardım edin lütfen :) anneme anneler gününde ekmek yapma makinası almak istiyorum.. kullanan ve memnun kalan warmı, warsa markası nedir???

kızlarr yardım edin lütfen :) anneme anneler gününde ekmek yapma makinası almak istiyorum.. kullanan ve memnun kalan warmı, warsa markası nedir???

canım ben arçelik ekmek yapma maknesi kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye edebilirim ben doğuda oldugum için buranın ekmeklerine hiç alışamadım sonra makineyi aldık. her çeşit ekmeği yapabiliyorum zeytinli peynirli vs. hepsiburada.comdan almıştım.
Arçelik K-2715 Zaman ve Program Ayarlı Çift Hazneli Ekmek Yapma Makinesi - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…