- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.001
benim çizelgem neden 1 ay yazıoo yaww 2 ay olduk ama ..yanlış kısmımı sectim lilypie de Birthday ı secıom ama olmuyorr..
bu arada Lagrima sormuştu yazamadım..dereotu yağı veya suyu gazlı bebeklere iyi geliomuş ben yaptım aynı zamanda bolca kakda yaptı benmiki bikaçgündür yapamıodu..[/QUOT
hafta olarak doldurmuşusunuz ama gün olarak doldurmadığınuz için 2 ay yazmıyor benimkindede öyle oldu 2 gün sonra yazacak merak etme :)
anladım alttan bakcaklar anladım. bende ptesi gideyim bi bakalım.
yok cnm smear fln almadı ztn her zmn gittiim hastane değildi orası brz uzak ve bnde çocukla gidemiceim için burda mecburen brz pahalı bi hastaneye muayene olmk zorunda kaldm..hatta kimse yoktu dr.bile odasında değildi bnm isteim üzerine çağırdılar o kdr yoğun yani :))) neyse bilmiyorum valla kadın baktı usg ve alttan muayene şeklinde başkada bşi yapmadı..
sağolll cnm.. siz başladınızmı cinselliğe? acı oldumu? kaçıncı gün başladınız?
Ay ben normal yaptım, pek de istekliyim, bence seninki strestendir, çocuklar düzenimizi bozdu ya
Ay ben de iyi ki normal yapmışım, daha doğrusu Allahım öyle nasip ettiği için şükür
40kınız hayırlı olsun
Anam ben hala ağdaya gitmedim, kendim hafifce yapıp kandırıyom kocayı ama fırsat bulamadım
Maaşallah suphanallah tosuncuğa
Yav sütün akmaması bir gösterge değil, kilo alımı bir gösterge
Ah ah ben de çok pişmanım, ama şimdi sallarken ellerini ellerimle tutuyorum o da fayda ediyor uykuya geçmesine
Evine hoş gitmişsin ne güzel 40kınızda hayırlı olsun
Benim koca da Hakkı Bulut şarkılarıyla uyutuyor, millet bethovan mozart dinletir biz de bize bak
Maaşallah biz hala prime premium 2 deyiz
cnm eczanede çişini birektirecek bi şey satılıyor onu al istersen ona çişini yapsın.
birazdan hastaneye gidip idrar testi yaptırıcaz..uf nasıl işeticem ben bu oğlanı torbaya yaaa..pipisinin ucu kızarmıştı..doktor ilaç verdi geçmedi..acaba idrar yollarında mı bişey var die test yapcas bugün..bize sünnet yolları göründü..
ben günde 1 2 kez mama veriyorum suda veriyorum ama
canım şimdiden geçmiş olsun benim kızımından gözünde cımbızla kirpik aldılar ben ellerini tuttum o çığlık çığlığa ağlayıp gözlerini kısarken dr cani gibi hırpaladı gözlerimin önünde o öyle olunca sen daha güçlü oluyorsun umarım kolay atlatırsın ben sunu sormak istyorum benim arkadasıma sağlık ocağından ebe eğer anne sütüne ek mama veriyorsan su vermeyi sakın unutma demiş bende aralarda mama veriyorum ama su yok sen veriyormusun dr un bişey dedi mi
bunlar artık bende işe yaramaz göğüslerim göbğime indi bilesüt çekilince ne olur bilinmez birini bi omzuma diğerini diğer omzuma atarım atkı gibi
canım valla düzenli olarak olarak akşam yemeğimi yapıyorum
eşim bende başka kimsenin yemeğini yemediğinden nerdeyse ilk haftadan itibaren iş başa düştü
diğer bütün ev işlerinde eşim ve annem yardımcı oluyorlar sağolsunlar
canım balık yağı gnc fish body oil içiyorum ama gnc mağazasında bulamadığımdan
eczanemizde.comdan aldım hemde indirimdeydi sende alabilirsin
sipari vermişken kendime bir kça cilt bakım ürünüde sipariş ettim sanki kullanabiliyorıuşum gibi :26:
aynen bende hiç vakit bulamıom sabah 5.30 da mesai başlıo akşam 9-10 a kadar uyumuyor toplsan 1 saat belki 1haftadır böyle...şuanda yine uyumuyor babasının kucanda ..en son mama verd,im açtır diye ağlaması sustu ama yine uyumadı...gazı varsa bir dirhem uyumuyo illa o gaz çıkcak...sabahtan memede olduğundan memem pörsüdü ya sinirden ağlıodu bende uzun bir aradan sonra mama verdim(( anlmadığım bu sütün akan arkadaşalrın bebişler ozaman gün içinde uyuyorki 2 saatte bir uyanıolar memeler dinlenıyor akıyor demekkii nasıl oluyo merak ediomm..benimki habire emıoo....bende ancak bir çorba yapıom o kucamda onunla gece yatana kadar devam..şimdide içecem gideyim içeyimm...:)))
kızlarr yardım edin lütfen :) anneme anneler gününde ekmek yapma makinası almak istiyorum.. kullanan ve memnun kalan warmı, warsa markası nedir???
kızlarr yardım edin lütfen :) anneme anneler gününde ekmek yapma makinası almak istiyorum.. kullanan ve memnun kalan warmı, warsa markası nedir???
Bugun acibademde gittigim 3. Doktor da berbat cikti. Gunde 1 lt su ic diyor, sutun sulanir dedi, zaten besleyici degil sutun dedi, sakin sagma biriksin goguste dedi. Bizim bebis yine az kilo almis, yakinda memeyi birakir bu dediBebisimiE de buz gibi davrandi.
Bu arada elini emiyorsa actir tekrar yedir dedi, obur doktorum da o refleks emzik ver demisti
regl olunca şişlikler gidiyomu..Allahım bn ne zmn olcam yaa hala olmadım..belki bunlar kilo değildir belki hala bi yerlerimde şişlikler vardır ve reglş olunca birden balon gibi sönerim dal gibi olurum inşallahhh :))) hayalgücüm çok kuvvetli
Slm herkese bisey sorcam bı fikri olan varsa...
Doğumdan sonra 1-2hafta sütüm fışkırır gibi geldi fazlasını buzluna koydum o 1.5haftada bütün poşetleri istifledim. Ama sonra azaldı cocuk ac sürekli ağlamalar ağzına kıyafeti değse ona saldiriyo meme diye bildigim herseyi burda yazılanları filan yedim ictim bı dere otu var yarın pazardan alcam onu da Deniycem bilmiyorum ne yapayım esim dışardan fark ediyo göğüslerin boş diyo salmışlar porsümüs başka ne yapayım cok su icmeye çalışıyorum da ama az mı acaba 2litreyle 3litre arası değişiyor başka ne yapmalıyım sizce..?
Bugun acibademde gittigim 3. Doktor da berbat cikti. Gunde 1 lt su ic diyor, sutun sulanir dedi, zaten besleyici degil sutun dedi, sakin sagma biriksin goguste dedi. Bizim bebis yine az kilo almis, yakinda memeyi birakir bu dediBebisimiE de buz gibi davrandi.
Bu arada elini emiyorsa actir tekrar yedir dedi, obur doktorum da o refleks emzik ver demisti
Tabi en az 3 lt icmek lazim susuyoruz. Uyuz kadin iste sinirimi bozdu
birilerine bunları anlatırsam boşanmanın dönüşü olmaz diye düşünürken kimseye bişey belli etmemek için içim kan ağlarken gülerken,kimseye bişey anlatmazken beyfendi ne yapmış, evin otomatik ödeme talimatlarını iptal etmiş, ay başına kadar çıkıomuşki evin kredisini ödemesin, alışverişleri benim kredi kartımla yapıomuş..Ben böyle saf değildim işte annelik çocuğum dedim, herşeye gözümü yumdum bunları hakettim..
arkdaşlar 1 aylık oğlum da reflü çıktı emdiğini kusuyo bu yüzden de yeterli beslenemiyo ve kilo alımı düşük
moralm çok bozuk emziriyorum ağız dolusu kusuyo açlıktan aglamaya başlıo tekrar emzirtiorm defalarca aynı sahneyi yaşıyorz napcamı da blmiorm daha çok kçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?