2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aktardamı satılıyor dere otu yagı? alayım bende.

Çok sağol canım, peki bu balık yağı kilo yapar mı acaba, benim kilolar hiç gitmiyor zaten bir de üstüne almıyım

bir de şu mu: GNC | GNC Fish Body Oils 90 Yumuşak jel Kapsül | 50,30 TL

canım ben mama verdiğim halde öyle bebiş, memede mutlu oluyor kuzular napsınlar, 3. aydan sonra azalıyormuş, istesen de durmuyorlarmış, ben özlerim valla.
kızlarr yardım edin lütfen :) anneme anneler gününde ekmek yapma makinası almak istiyorum.. kullanan ve memnun kalan warmı, warsa markası nedir???

ben sinbo kullanıyorum çok memnunum. Her zaman kullanmıyorum tabi, biraz yer kaplıyor tüm ekmek makinaları, ve 3 saatte pişiriyorlar ekmeği. Ama çok keyifli ve çok kolay ekmek yapmak. zamanlayıcısı var bir de sabah mis kokulu ekmekle uyanıyorsun:)

Slm herkese bisey sorcam bı fikri olan varsa...
Doğumdan sonra 1-2hafta sütüm fışkırır gibi geldi fazlasını buzluna koydum o 1.5haftada bütün poşetleri istifledim. Ama sonra azaldı cocuk ac sürekli ağlamalar ağzına kıyafeti değse ona saldiriyo meme diye bildigim herseyi burda yazılanları filan yedim ictim bı dere otu var yarın pazardan alcam onu da Deniycem bilmiyorum ne yapayım esim dışardan fark ediyo göğüslerin boş diyo salmışlar porsümüs başka ne yapayım cok su icmeye çalışıyorum da ama az mı acaba 2litreyle 3litre arası değişiyor başka ne yapmalıyım sizce..?

aay ne sinir bi dr mus öyle,çok iyi moral vermiş yani

bende o hayalle yanıp tutuşuyorum çok hayalperestiz galiba

cnm stres yapma sakın, ozaman iyice azalır.. maden suyu iç her gün bide ben ülker maltana içiyorum günde 1tane oda işe yarıyor.. ve hergün vücudunun dayanabildiğince sıcak suda banyo yap.. kuru dutu sütün içinde kaynatıp yersen o da süt yapıyo.. bol şans..

Peri m sagolasin bak bu malt içecekleri de bı deniyeyim inşallah ise yarar
Valla strese gelince de GElde Yapma yani

merhaba anneler.
ben normalde nisan annesiydim ama bebeyim erkenci davrandı ve 34 haftalık dünyaya geldi bende mart annesi oldum çok şükür.sizleri elimden geldikce takip etmeye çalısıyorum bebeyim cok küçük 170 dogdu 140 gördüm hamdolsun bebeyim 350 şuan yavas yavas buyuyoruz ama benım süt konusunda sıkıntım var yeterli gelmediyınden mama veriyorum oda bir sıkıntı açıkcası ilk aptamil prematil kullandık ve aptamil pre kullanıyoruz şuan mamadan menunum açıkcası ama bu hero baby çok kişiden duyuyorum iyi diye bende bugun aldım mamayı bebeyimi verdim aranızda bu mamayı kullana varmı acaba içime kusku düştü açıkcası...

kızlarr yardım edin lütfen :) anneme anneler gününde ekmek yapma makinası almak istiyorum.. kullanan ve memnun kalan warmı, warsa markası nedir???

al al güzel bir hediye, annemde var çeşit çeşit ekmek yapmayı bırak hamur mayalıyo,kek yapıyo,pilav bile yapıyo

lohusalık depresyonu diye bişey olduğunu biliyodum..ama 25 saat süren zor doğumumun ertesi günü sevgili kocam! boşanmaya karar verdiğini söyledi..hamileliğimde hiç bi sorunumuz yoktu, herşeyini hazırladık mutlu mesut oğlumun..2,5 aydır alttan aldım haklısın dedin, bütün laflarını yedim yuttum, çocuğun 40'ı dolmadan rahatsız olduğunu söylediği işçin annemi evden gönderdim, 2 ayda 22 kilo verdim, aç kaldım, uyumadım, hergün ağladım ama hergünn...canıma dişime taktım boşanmayalım, geçer depresyondur diye..ne oldu bugün yine dellendi eşyalarını topladı, gidiyor..e be gerizekalı madem boşanıcaktın neydi bu çocuğun suçu? çocuk doğuncamı geldi sorunların mutsuzluğun aklına..Çocuk olmasa bu yaşattıkları için 1 saniye bile düşünmem ondan önce ben boşarım ama şu çocuk için çabalıyorum..babalık depresyonu diye bişey varsa psikologa falan mı gitsek

birilerine bunları anlatırsam boşanmanın dönüşü olmaz diye düşünürken kimseye bişey belli etmemek için içim kan ağlarken gülerken,kimseye bişey anlatmazken beyfendi ne yapmış, evin otomatik ödeme talimatlarını iptal etmiş, ay başına kadar çıkıomuşki evin kredisini ödemesin, alışverişleri benim kredi kartımla yapıomuş..Ben böyle saf değildim işte annelik çocuğum dedim, herşeye gözümü yumdum bunları hakettim..

kızlar omx gaz damlası kullanıyordum bitti yenisini almak için birkaç eczane dolaştım bulamadım
sonra aktara girdim dereotu yağı almak için onu da bulamadım
aktarcıya gaz için önerebileceğiniz birşey varmı dedim oda gazero die bitktsel bir damla verdi fiyatı 12 tl
tamaman bitkisel herhangi bir yan etkisi olmaz dedi
içeriğinde ayçiçek yağı,tatlı badem yağı,anason yağı,rezene yağı,susam yağı,kimyon yağı,dereotu yağı var
aldım bakalım ne olacak...bunun yanında kendime de 100er gr. anason,rezene ve papatya aldım kendime yaptıkça
oğluşuma da 1- 2 çay kaşığı veririm

gazero kullananlar lütfen tecrübelerinizi paylaşın

aaa cok biliyormus o,bırak bosver o malları kuzum sen yaa. memeyi bırakır ne demek ya Allah Allah sen emzirmeye devam et boşver,emdiği yere kadar.ben doktoruma sormustum sütüm mü beslemiyor acaba demiştim,oda olabilir dedi sen en az 2-3 lt su içmeye devam et demişti.seninkide cok su içme diyo,garip. bugun bende mecuren baska bir doktora gttm. bebişimin parmagında dolama cıktı iltihaplandı 1 günde nasıl oldu anlamadım,tırnagınıda yakında kesmedikki tırnak batsa. neyse gittik ama bi sogukki sorma. hamileydi sanırım suratında maske neyse hamile ise mantıklı dedim maske bebişine geçmesin gelen hastalardan. ama ben bu denli soguk nevale görmedim suratsız sey. bebege zorla elledi muayene etti resmen. hamile falan cana yakın olur dedim ama nerdeee. bu doktorların cogu gıcık ya.bzzm kızda sürekli emmesine ragmen sadece 50 gram almıs 1 haftada. ben anlamıyorumki. mama verme dedi sütün var dedi. ama benim sütümde besleyici degil sanırım,kilo aldırmadıgına göre. kızım hala günde en az 6 kez kaka yapıyor anlamıyorum kendisine ne kalıyo emdiginden.bugunku doktor ümraniye medicana

Cok gecmis olsun mervecim. Boyle cocuk sevmeyen cocuk doktorlarini meslekten alicaksin, bir de hamileymis, daha cok ilgili olmasi lazim. Bebisin az almis ama bir hafta gosyerge degildir bence, haftaya tekrar bakarsibiz ona gore karar verirsiniz, mama isi dertli is insallah vermek zorunda kalmazsiniz.

Bilgecim durumun cok zor allah kolaylik versin, babalik depresyonu diye birsey var dogru ama son yaptiklari gercekten cok kotuymus. Madem bosanmak istiyor sen de davanin kralini acarsin tazminatlar, nafakalar. Sana bunlati yasatmaya hakki yok, bedelini odesin.

bu saflık değil güzelim..sevgi ve güven..insanlar eşini sever ve güvenir ama arada çıkıyo böyle kanı bozuklar..belliki bu adamın ne sana ne bebeğine faydası var..bırak defolsun..bi çocuğun annesi varsa babası vardır...anne yoksa baba hiç yoktur..çok doğru bi laf bu..sen,ailen,çevren yeter bebeğine..belli mi olur belki ileride birgün öyle biri çıkarki karşına bebeğine babasından iyi bakar..kısmet bu işler..her kötülükte bi iyilik vardır..sende evladın için en az hasarla atlatmalısın bu durumu..çünkü bebeğin sadece sana muhtac..sen olmassan o yavrum naapsın bi başına bu hayatta..

Bak sınırlendım sımdı yaaa,ne demek su cocuk doktorlarının yaptıgı kustahlık,sen dıs doktoru dıılsınkı sen cocuk doktorusun,oraya gelen anne babanın en kıymetlı varlıgına bakıyosun,ne mok yemege oturdun o masaya o vakıt,kaldıkı rızkını o baktıgı cocuklardan alıyo,ınsan bıraz merhametlı olur yaaaa
sankı dokundugu cuzzamlıda elını degmıyo hanımefendı,zaten kadın doktorlara gıcıgım var,kaldıkı boyle bıseye asla tahammul edemem,
ınsan cocukların ıcınde kala kala merhamet vıcdan sahıbı olmazmı,tas olsa yumusar yanı.yemın ederım benım kızımın doktoru oyle yapacak o hastaneyı basına yıkarım o doktorun,hem okadar para verıcem hemde buzdolabı gıbı davranıcak,samımı soyluyorum kavga ederım,ahhhh bı bana denk gelmıyolarkı...

canım, geçmiş olsun..ama illaki vardır bi tedavisi..üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…