2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

AYÇA yaa maşallah kocaman delikanlı olmuş artık Poyraz Doruk

bizim bebik hala pek güccük:))
varsa yoksa ağlamak!!
Memeyi iki çekip bırakıyo, gece mama vereyim yatmadan önce dedim sadece 15 ml içti!!!

canım, geçmiş olsun..ama illaki vardır bi tedavisi..üzme kendini

inşallah mide kapakçıkları kapanmadıgı için olurmuş 6aylık olunca kendilğnden geçebilrmiş
emziriyorum ağız dolusu kusuyo yavrum asit boğazını yakıo ağlıo 45 derece dik tutacakmışız
bu yüzden gece de oto koltugunda yatırdım
bi yerleri ağrımaz inşallah
bir ayda 500 gram almış mamaya başlayabiliriz dedi
sütüm çok değil ama emzirecek kadar var şükür kustugu için almıo
araya haftasonu girdi netleştiremedk yarın olsun da soracaz doktoruna
dualarınıza katın iyileşsn
Rabbim şifasını versn

2ay oldu bende ara sıra öle düşünuyorum şu yazıyı oku istersen rahatlatır...dediğin mamalrın hepsini kullandım ..sanki hero babyı daha kolay hazmetti..

Her annenin sütü bebeğine yeter

Her annenin sütü bebeğine yeter

bende derotu ve marulda çokca tükettim ..abartmışım çocukta iyice gaz yaptı çiğ yediğim için fazlası zarar verdi..sadece sabah kahvaltıda 4-5yaprak marul biraz derotu yiorum..derotunu artık yemeklerede katıyorum..
ısırgan çayı ve rezene içorum ben..ısırgan otu al aktardan demle iç gerçekten etkili..birde göğüsün tamamen boşalması gerekirmiş salgımn artması için ama benim miniş okdar sabredemiyor...

Son düzenleme:
sanırım bbeğim reflüü...yarın doktora bu belirtileri anlatacam..

1-uykuda huzursuzluk
2-sırtüstü yatarken huzursuz ama yan yatarken daha rahat.
3-memeyi çekiştirme,sık emme
4-her beslenmeden sonra az çok kusma,geğirme
5-sık sık uykudan uyanma,özellikle öğleden sonra hepten huzursuz ve ağlamaklı
6-zaman zaman öksürük
7-yan yatışta sıkıntı kucağa alıp dik tutunca rahatlama..

inşalalh geçicidir canım sıkldı şimdi (( bende süt yetmıo ağlıo diyorum ama bu belirtiler bizde var ve reflü belirtileriyle aynı..(

günaydın arkadaslar mınık bebişleriiiii

kızlar kanguru almak ıstıyorum ve bana onerebılecegınız model ve markasını soylermsınız ona gore gıdıp bakmak ıstıyorum pıtırcıklarınızı opuyorum kocamn kocaman :)))

sn baya çekmişin sancı cnm..neyse o kdr saate Allahtan bnm çektiim sancıyı çekmemşin..bnde o konuda şanslıyım 1.5-2 saat fln çektm sancı..hmn oldu doğum ama bnce dayanılmazdı

bu belirtilerin hepsi benim bebeğimde de var yarın sorunca burda da paylaşırsan sevinirim...

canım klasik kangurular bebğin fiziksel yapısı için zararlıymış..mei tai diye bi ürün öneriyolar.bebeği tamamen sarıyo..ben de burda öğrendim arkadaşlardan..henüz almadım ama kullananlar memnun

AYÇA yaa maşallah kocaman delikanlı olmuş artık Poyraz Doruk

bizim bebik hala pek güccük:))
varsa yoksa ağlamak!!
Memeyi iki çekip bırakıyo, gece mama vereyim yatmadan önce dedim sadece 15 ml içti!!!
Aynı benı anlattın canım:)) mınıcık durmadn vıyaklayan oglan:)) Bugun onu dısarı cıkarıorummmm babasıgıllen ınsallah acık havada uyur mınk böcegım:)))
sn baya çekmişin sancı cnm..neyse o kdr saate Allahtan bnm çektiim sancıyı çekmemşin..bnde o konuda şanslıyım 1.5-2 saat fln çektm sancı..hmn oldu doğum ama bnce dayanılmazdı

Ama benm oglan gelmıodukı teyzesı bız zorla aldık onu dısarı tabı beklıcez okadr:)))) Benım zatn acılmam su kesesını patlattıktn sonra oldu cocuk kanala ındı ondn sonra sancılr basladı yanı 5 6 saat fln haybeden sancı cektm sancı dedgım gerılme sancı degıl yanı doguma yakn sancım oldu oda cok degıldı cok sukur ne bılıyım yaa hatırlamıorum bıle:)))

bugün 42 oldu bizim ama daha başlamadık ben acıyacak diye cok korkuyorum. bu hafta içi inşallah bi doktora gitcem nedicek bakalım. spiral taktırırım muhtemelen.
kıırkı çıkan kızlar nasıl korunuyorsunuz, doktoruyla bu konuyu konuşan varmı. sanırım en mantıklısı sipral taktırmak?

cnm bende helva ve dondurma inanılmaz süt yapıyor öyle böyle değil. dene bi istersen

cnm Allah yardımcın olsun. eşin depresyona girmiş senin girmen gerekirken. eğer kabul ederse uzmandan yardım alın. iyi gelir inşallahh.. hayırlısı olsun..

ben günde 1 2 kez mama veriyorum suda veriyorum ama

suyu neye göre ne kadar veriyorsun bir de dr mu dedi ver diye bende cok kararsızım cokta terliyor versem mi

bilge çok üzüldü Allah yardımcın olsun,Mutsuz olduğunu yenimi anlamış ya hadi mutsuz tamam e o zaman çocuğu niye yapmış çok sinirlendim ya babalık depresyonu diye bi şey var evet ikna edebilirsen bi gidin derim yok illa da boşamak istiyorsa git iyi bi avukata hem tazminat davası aç hemde nafaka al nafaka bağlandıktan sonra eğer vermiycem vs. gibi şeyle söylüyo olursa da iş hacize kadar gidiyo ve sonunda hapis cezası veriliyo aklında olsun bi de senin kredi kartlarını mı kullanmış tövbe tövbe yaa hiç mi insanlık duygusu yok bu adamda yaa Allah affetsin bu adamı sanada bol sabırlar versin

kızlar bende su veriyorum kızıma bir kaç haftadır. sadece 1 hafta mama kullandık ama ben su vermeye devam ediyorum,annemin ısrarı ile su vermeye başlamıştık da.
doktoruma sordugumda vermesende olur dedi,suya ihtiyaç duymazlar ek gıdaya geçene kdr dedi. ama eğer istersen verebilirsin zararı olmaz havalarda ısındı zaten ferahlar cocuk dedi. annemin canına minnet tabii günde 1 yda 2 kez 4-5 çaykaşıgı veriyorum. bazen susuzluktan ölmüş gbi içiyor suyu bi hoş oluyor ki

selam kızlar bende kuzuma su veriyorum ve iştahla içiyo hatta ben arada ıhlamur da veriyorum.ha birde sizlere bi sorum var oğlum bugün 54 günlük oldu ve ben adet oldum yani tam oldum gibi değil adet bitmesinde gelen koyu akıntı gibi akıntı başladı normal mi . anneme adet oldm dediğimde o zaman seni süt korumuyo dedi zaten süt korur dye inanıp bişey yapmazdımda ama ne alaka anlamadım

Herkese selam,
Umarım haller keyfler ve bebişler iyidirler

Bizde şu an eşim, annem ve bebeğim uyuyorlar bende hazır fırsat bulmuşken buraya takılayım dedim, inşaAllah oğluşum fırsat verirde geçmişi de okuyabilirim

canım bende 42. günümde regl oldum herzamanki gbi 5 gün sürdü. ilk gün cok feciii oldum snra normale döndü. bizi süt korumuyo evet bazılarında 1 seneye kdr sürebiliyor adet olmamak. zaten süt korumasına da güvenilmez ki,tekrar hamile kalanlar var dye okumustum nette falan. sözde emziren annelerde süt hamile kalmayı engellermiş. bosver şişligimiz indi işte adet oldugumuz için. çok rahatım ben. korunma kısmını daha düşünmedim şuan kaçma dönemimdeyim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…