2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmişi ara ara okudum Aden'in ve Doruk'un resimleri paylaşılmış, maşaAllah çok tatlılar, Rabbim onları korusun....

Duygucum alıntılardan hasta olduğunu okudum, Çok geçmiş olsun, Rabbim seni bebeğine ve eşine bağışlasın

Bilgeuras canım Rabbim senin yardımcın olsun, sana nedesem yanlış olur, çünkü bunları yaşayan sensin, ve en doğru kararı verecek olan yine sen olacaksın, Rabbim yar ve yardımcınız olsun,İnşaAllah hakkınıda hayırlı olan ile sonuçlanır...

Bu arada sütü yetmeyen arkadaşlar size bir şey itiraf edeyim, ben kesinlikle anne sütünün bebeğine yeteceğine inananlardanım, annemin evindeyken dutlu süt, rezene çayı, dere otu bu tarifleri hep yapıyordum, sütümün bundan bol olduğunu sanıyordum ama ama kendi evimde temizlikti, yerleşmeydi derken hiç bir şey yapamadım, üstelikte yorgunlukta vardı, tek yapabildiğim (sevdiğim için) her emzirmede hurma ve incir yiyorum, üzerine iki bardakta su içiyorum, sonrada bunun oğluma bir daha ki emzirmede süt olacağına kesinlikle inanıyorum ve Rabbime şükürler olsun ki, yorgunda olsam, uykusuzda olsam o emzirme krizlerine girdiğim dönemlerde bile sütsüz kalmadım... Bence sütüm var mı ki, yetiyor mu ki diye düşünüp, kendinize stres yapmayın, sakin olun, onu bu dünyaya gönderen Rabbim elbette ki rızkınıda vermiştir, yeter ki siz stresinizle o rızkın önüne geçmeyin...

Tosyaya geldiğimden beri yoğun olduğum için fırsta bulup giremedim, bugün fırsat bulup girdim ama şimdi de kimse yok, topicte kendi başıma dolanıyorum, :26:

hosgeldin canımmm, bende epey oldu kendi evime geçtgmden beri ekstra hiçbirşey yapmıyorum sütüm artsın dye. annemdeyken o beni cok ii besliyordu. ama Allaha hamd olsun yetiyor sütüm, ama sanırım pek yaramıyor az kilo alıyor çünkü kızım. yne de bin şükür halimize. moral cok önemli süt için bir tek onu bilirim ben

Oğlum onikiden beri uyuyor, sadece dörtte kalktı 15 dk emdi, geri uyudu, maşaAllah mı demeliyim yoksa endişe mi etmeliyim şaşırdım, çünkü böyle uyumazdı

Ya dün sabah ezanlarıyla uyanmıştı ve akşam 11e kadar uyuyamamıştı,emme krizlerine girmişti, ona karşılık bugün kesintisiz uyuması beni şaşırtıyor

birinci ay kontrolmüzde 1.600 gram almıştı ve boyuda yaklaşık 10 cm uzamıştı, 58 cm olmuştu, bakalım ikinci ay kontrolümüzde nasıl çıkacak:44:

Canım sıkkın esımle bozustum yıne:)
dogumdan buyana yanı 2ay sonra ılkdefa bı alısverıs merkezınde yemek yıcez,kızın karnını doyuralım,yoksa yemekte dıllık vermez zaten ıyıce acıkmıstır dedım,neyse emzırme odasına gectım,kızım epey acıkmıs olmalıkı bıraz uzun kaldık,uzerıme 2kadın emzırdı cıktı,neyse ısım bıttı bende cıktım,bana nedıo bılıomusunuz
nerdesın sen,agac oldum beklemekten...
Bu ne okuzluk yaaa,sen nerde oldugumu bılmıomsn,ne yaptıgımı bılmıomusun,emen bebenın agzından memeyımı cekım,
baya bıldıgınız bu sebebten dolayı avm de tartıstık,yedıgım yemekte agzımdan burnumdan geldı...

Yazdıklarınızı okuyunca aklıma geldı unutmadan sorayım,bu aylık kontrollerı doktorunuzmu belırlıyo yoksa sızmı,yanı doktor her ay cagırıyomu yoklsa rutın olarak heray kontrolemı gıdıyosunuz,bızım doktor hıc oyle bısı demedı,ben gıtmesem aylık gel demıcek yanı,allah muhafaza hastalık olsun gıdelım dıılde rutın olarak heraymı gıtmelı? Bıde aıle hekımıne yoksa cocuk doktorunamı goturuyosunuz?

Canım ben ilk aşısını aile hekiminde yaptırdım, aylık kontrolüde kendim doğum yaptığım hastaneye götürdüm, yani doktor çağırmamıştı,

Fakat ben Tosyada oturuyorum ve kaydım Tosyada, ama Ankarada doğum yaptığım için ve lohusalık dönemimi Ankarada ailemin yanında geçirdiğim için 1. ay aşısı ve kontrolünü Ankarada yaptırmıştım, buradaki aile hekimine doğum yaptığımı bildirmiştik ve buradakide bebeği bir getirin görelim demiş, Yarın annemle götürmeyi düşünüyoruz, kilosunu ve boyunu buradada ölçerler sanırım bakalım 10 günde ne kadar kilo almış oğlum

Cnm biz çocuk doktoruna götürüyoruz. Bir ay sonra kontrole getirirsin diyor. Kızımda neredeyse bir yaşına kadar her ay götürmüştüm ama oğlumu götürmeyeceğim.. Oğlumu bu ay da götüreceğim kilosuna boyuna bakıp sormak istediğim bir kaç soru var onları soracağım. Sonra hastalanana kadar götürmeyi düşünmüyorum. Umarım uzun bir süre götürmem:)))

oyy kurban olsun yetzesi o ağza yeni gördüm resimleri... ışılım süper çıkmışsın...

canım geçmiş olsun... hadi atlattınız bunuda...

poyraz paşaya bak ingiliz çocukları gibi... manchester

sıkma canını kuzum... salla gitsin hepsi aynı...

kontrol hakkında soruda sormuşsun canım bizimkini doktır belirliyor...

canım maşşallah ya ikiside çok tatlılar... Allah sizlere bağışlasın...

ben bundan sonra çocuk düşünmüyorum ama yinede spirale sıcak bakmıyorum.. korunma işini eşime bırakıyorum.. hiç uğraşamam hap,iğne,spiral vs...

kızlar korunma işini nasıl eşinşze bırakıyosunuz..condommu kullanıyosunuz yani..ya bn napcamı bilemedm condomla hiç bi zevk vermiyo ya..aramızda bi lastik sinir oluyorm..ömür geçmez böyle spiral taktırmayada korktm yorumlarınızdan sonra..erkekler başka ne şekilde korunurki

çok geçmiş olsn cnm..bebeğin o kdr kaka yapıyosa doymamasına imkan yok.. doymayan çock o kdr sık kaka yapmaz..

Arkadaşlar başka şehirlerde var mı bilmiyorum ama Ankarada Aba Piknik diye bir restorant var, o restorantın 20. yıl araba kampanyası vardı, çekiliş yapılmış, araba bir adama çıkmış, yedekte kardeşime çıkmış, ama adam çekiliş kağıdını getirememiş ve bir hafta süre vermişler, eğer adam hala kağıdı getiremezse araba kardeşimin olacakmış

aa süpermiş inş adam bulamaz kagıdı

bende aynı seyı sorcaktım gecen gamze 'esım korunuyo ama,aramıza plastık bı sey sokmuyoruz...' gıbı bi şey yazmıstı ama kızım agladı o ara kalktım soramadım,sonrada unuttum.sıkıntı bu mesele üüüfff :26:

Canım bu erkekler hep böyle sabırsız oluyolar işte!!! boşver takma kafana.
kontroller için çok önemli bişey olmadıkça ben aile hekimine götürüyorum, şükür aile hekimi ve hemşiremiz iyiler.onlar gün veriyolar ona göre gidiyorum, eşimin izin günlerinide gözönüne alarak:)

canım maşallah çoook tatlılar.. kızımın gündaşı oğluşunda çok yakışıklı.. kızına ayrı bittim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…