- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.061
poyraz paşaya bak ingiliz çocukları gibi... manchester
sıkma canını kuzum... salla gitsin hepsi aynı...
kontrol hakkında soruda sormuşsun canım bizimkini doktır belirliyor...
canım maşşallah ya ikiside çok tatlılar... Allah sizlere bağışlasın...
geri çekilme
geri çekilme
geri çekilme
polly bncede pek güvenme geri çekilmeye..Allah muahafaza çekilemeyebilir vaktinde :)) bide meniden önce gelen sıvıda bile olabiliyolarmış diye duymuştum..off çok zor ya en iyisi menopoz :)
geri çekilme
benim kuzenim 2.doğumunda tüplerini bağlattı..1 kızı 1 oğlu var..naapcam başka dedi..sezaryende bağladılar hemen..
bizimde geri çekilme ama benim için güvenilir
hamile kalana kadar amuda kalkmadığım kaldı bir tek :))
hiç kalkmadan saatlerce bacağıma duvara dayadığım halde bizim tembel spermcikler iş yapamıyordu
sanırım bundan sonrada bize sürpriz yapıp yumurtanın gönlünü çelmez gerçi bende pko var hehee yumurtada yok
bndede pko var :)) ölümüne kankayızz
urallohusalık depresyonu diye bişey olduğunu biliyodum..ama 25 saat süren zor doğumumun ertesi günü sevgili kocam! boşanmaya karar verdiğini söyledi..hamileliğimde hiç bi sorunumuz yoktu, herşeyini hazırladık mutlu mesut oğlumun..2,5 aydır alttan aldım haklısın dedin, bütün laflarını yedim yuttum, çocuğun 40'ı dolmadan rahatsız olduğunu söylediği işçin annemi evden gönderdim, 2 ayda 22 kilo verdim, aç kaldım, uyumadım, hergün ağladım ama hergünn...canıma dişime taktım boşanmayalım, geçer depresyondur diye..ne oldu bugün yine dellendi eşyalarını topladı, gidiyor..e be gerizekalı madem boşanıcaktın neydi bu çocuğun suçu? çocuk doğuncamı geldi sorunların mutsuzluğun aklına..Çocuk olmasa bu yaşattıkları için 1 saniye bile düşünmem ondan önce ben boşarım ama şu çocuk için çabalıyorum..babalık depresyonu diye bişey varsa psikologa falan mı gitsek
geri çekilme
polly bncede pek güvenme geri çekilmeye..Allah muahafaza çekilemeyebilir vaktinde :)) bide meniden önce gelen sıvıda bile olabiliyolarmış diye duymuştum..off çok zor ya en iyisi menopoz :)
ayça bu ne kadar büyümüş böyle, bu hafta içi birşeyler yapalım bu delikanlıyla :)
mine seninde kırkın çıkacak galiba dimi, sende gel caddebostan sahilde yürüyüş yapalım, deniz kenarında yürüyüş sonrası melek oluyorlar :)
aay ben ona hiç güvenemiyorum tam zamanında çekilemezse al başına belayı,ay bu ne ya bütü sıkıntıları biz düşünüyoz,keşke erkekler içinde doğum kontrol hapları olsa.gercı onlar için deiğnler varmış ama onu yaptıracak babayiğit nerdeeeee
Yaaa gerı cekılmeye nasıl guvenıosunz kızlar?? 40 ustu hamıle kalında aklınz basınısa gelsın:)) hayatta cesaret edemem hatta ıcıme beton bıle dokebılrıım okdr tırsıorum ınanılmazzzzzz ılk denemede hamıle kalms bırı olrak hem hap kullanmayı dusunuorum hemde esımı korundurmayı ahaha:))
bendede var..:) aranıza alın benide..
Bı kızım var,bıde oglum olsun cok ısterım,ben kızım 3 yasına gelınce ıkıncıyı dusunuodum ama bgn esım ıkıncı cocugu kesınlıkle dusunmedıgını soyledı,o an okadar kotu oldumkı anlatamam,cok ıcım acıdı,gozlerım doldu ama aglamadım..kızım olmadan once hep hayalımızdı 2 cocuk,kardes olsun ıstıyoduk,hala o normal dogumun korku psıkolojısını atlatamadım evet,ıkıncı cocuk dogum anımı hatırladıkca tuylerımı dıken dıken edıyo ama esımın bu tutumuna uzuldum,amaaan zaten ılkını catlatma ıgnesı yok gelıstırme ıgnesıyle yaptık,pcolu oldugum ıcın,hamd olsun kızım oldu..zaten oyle kendınden hamıle kalamıom,zaten kocamda ıstemıyomus
Bende kızım ve oğlumun resmini eklemeye çalışacağım. Umarım olur...
Eki Görüntüle 408488 Eki Görüntüle 408489 Eki Görüntüle 408490 Eki Görüntüle 408491
çok geçmiş olsn cnm..bebeğin o kdr kaka yapıyosa doymamasına imkan yok.. doymayan çock o kdr sık kaka yapmaz..
geri çekilme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?