2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet teyzesi oğlumun cici uyku tulumu:))) artık üstünü açamıyo..gayet rahatız..üzerine ince bi battaniye örtüyorum onuda açamıyo..misler gibi sıcak sıcak uyuyo..kışa da kalınını alcam..aklım kalmıyo hiç açıldı mı saçıldı mı die:)

polly bncede pek güvenme geri çekilmeye..Allah muahafaza çekilemeyebilir vaktinde :)) bide meniden önce gelen sıvıda bile olabiliyolarmış diye duymuştum..off çok zor ya en iyisi menopoz :)

benim kuzenim 2.doğumunda tüplerini bağlattı..1 kızı 1 oğlu var..naapcam başka dedi..sezaryende bağladılar hemen..

bizimde geri çekilme ama benim için güvenilir
hamile kalana kadar amuda kalkmadığım kaldı bir tek :))
hiç kalkmadan saatlerce bacağıma duvara dayadığım halde bizim tembel spermcikler iş yapamıyordu
sanırım bundan sonrada bize sürpriz yapıp yumurtanın gönlünü çelmez gerçi bende pko var hehee yumurtada yok

bndede pko var :)) ölümüne kankayızz

ural

Allah onu bildiği gibi yapsın nasıl bır karaktersızlıktır bu yaa
aynı olay benım ablamında basına geldı 6 aylık yegenım varken bız bosanma surecınde yapma etme evladını dusun dedık alın yazımız bu deyıp durdu gerızakalı
faturaları odememıyorda ne demek zaten sana bosansada bakıcak essek gıbı nafakayı yuksek tut bosanma gıbı bır durum olursa ki insaşşal kafasına dank edıp gerı gelıp ozur dıler
sende hıc uzme kendını daha mınık bır bebegın var onu dusun senın tum hıssetıklerını o anlıyor
ınsallah en hayırlısı ne ıse tez zamanda o olsun

polly bncede pek güvenme geri çekilmeye..Allah muahafaza çekilemeyebilir vaktinde :)) bide meniden önce gelen sıvıda bile olabiliyolarmış diye duymuştum..off çok zor ya en iyisi menopoz :)

aay ben ona hiç güvenemiyorum tam zamanında çekilemezse al başına belayı,ay bu ne ya bütü sıkıntıları biz düşünüyoz,keşke erkekler içinde doğum kontrol hapları olsa.gercı onlar için deiğnler varmış ama onu yaptıracak babayiğit nerdeeeee

Valla cok ısterım sekerımmm benm 40 carsmba cıkıo teyzesıı su 40 bı ucuralım havanın guzel oldugu bırgun ayarlarız ınsallah:) yazarken cok kolay oldu ama 40ım cıkıo buna ınanabılıomsnzzzzzzzz cok heycanlıyım bugn oglumu gezmelere gotrdum babasıyla acık havada bır guzel uyudu bebegım poloneze gıttık duyan gelms ama harıkaydı ayklrım cıplak gezdım cımlerde kendıme geldım vallaa cocukta uyuyunca balla kaymak oldu benım ıcın:)))

Yaaa gerı cekılmeye nasıl guvenıosunz kızlar?? 40 ustu hamıle kalında aklınz basınısa gelsın:)) hayatta cesaret edemem hatta ıcıme beton bıle dokebılrıım okdr tırsıorum ınanılmazzzzzz ılk denemede hamıle kalms bırı olrak hem hap kullanmayı dusunuorum hemde esımı korundurmayı ahaha:))

sen hap kullanma emzırıyon.artık beyler bıraz sıkıntı çeksınler

Bı kızım var,bıde oglum olsun cok ısterım,ben kızım 3 yasına gelınce ıkıncıyı dusunuodum ama bgn esım ıkıncı cocugu kesınlıkle dusunmedıgını soyledı,o an okadar kotu oldumkı anlatamam,cok ıcım acıdı,gozlerım doldu ama aglamadım..kızım olmadan once hep hayalımızdı 2 cocuk,kardes olsun ıstıyoduk,hala o normal dogumun korku psıkolojısını atlatamadım evet,ıkıncı cocuk dogum anımı hatırladıkca tuylerımı dıken dıken edıyo ama esımın bu tutumuna uzuldum,amaaan zaten ılkını catlatma ıgnesı yok gelıstırme ıgnesıyle yaptık,pcolu oldugum ıcın,hamd olsun kızım oldu..zaten oyle kendınden hamıle kalamıom,zaten kocamda ıstemıyomus

Bende kızım olsn cok ıstedım en basındn berı kız olsun dıye hep dua ettım lakın Rabbım bana erkegı munasıp gordu sukurler olsun oglum oldu alıstım bende 2. dusunmuorum esıme kalsa seneye hemen bıtane daha yapalım dıyo 2. kız olacgını bana garantı etseler dusunmedn yaparım ama cesartım yok bıdaha aynı seylerı goze alamıyorum belkı cok yenı dogm yaptıgm ıcın boyle dusunuo olabılrm zaman neyı gosterır bılemem lakın sankı bır daha cocuk sahıbı olmak ısteyecgımı dusunmuorum:)))

ama bunlar çok şeker yaaaa maşallah benim güzellerimee

çok geçmiş olsn cnm..bebeğin o kdr kaka yapıyosa doymamasına imkan yok.. doymayan çock o kdr sık kaka yapmaz..

bende anlamıyorum ki canım günde en az 5-6 kez kaka yapıyor fazlasınıda gördügüm var. ama gel gör ki 1 haftada 50 gram almıs sadece. hep az az alıyordu zaten kızım. doktor okdr kaka yapması normal yapcak tabi diyor,bende anlamıyorum bukdr sık ve çok kaka yapan cocuk nasıl kilo alsın.

Semraaaaa ve diğer tümmm güzel arkadaşlarım,ben varya ben bu yöntemle hamile kaldım hemde kocam varikosel oldugu halde. hemde çok emin oldugum halde kaçmadıgından. ama gel gör ki smdii minnak bi kızım varrrr o yuzden sakın ama sakın bu yönteme güvenmeyin bir yeni bebişe daha hazır degilseniz

hay ben bu mantolamanındaaa...mantolama yapan öküz amelelerindeeee....bizim oğlan türkçeden önce kürtçe öğrenicek sanırım...oğlanın camının önünde bar bar bağırışıyolar çakacak bitanee hepsineee...zaten uyumuyo adam şimdi hiç hiç uyumuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…