2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bendede var..:) aranıza alın benide..

bnm eşim istemedini söylese belki bnde eyvallah derim yani canıma comcom nedense 3-4 çocuk isteyen bn şuan hiiiiçç istemiyorm bitane yeter diyorm tabi içimden...eşim bunun 3üğ vaaar 4ü vaaar diyo:18: çok zor ya kızlar bu çocuk büyütmekki bnm oğlum huysuz bi çock değil çok şükür ama herşeyi baştan yaşamak kaç kez bna çok tırsınç geliyo

bizim moantolamacılar çok komikti şekerm...onlarda doğu şivesiyle konuşuyolardı ama bi sefer rast geldim konuştuklarına çok güldm "seni lanet olası pislik canın cehenneme" dedi ya arkadaşına..tabi bunu doğu şivesiyle düşün

ya bnm oğlum öksürüyo kızlar..dün dr.a gttk bişi yok şuan artarsa gelirsnz dedi bitkisel bi şurup verdi..ama çok korkuyorm göğsüne incek diye öksürük..çok sık değil ama özellkle sabaha karşı oluyo..bn bu çocuu üşüttüm ya geçen aydan beri 600 gr almş..5.5 kg olmş

kızlar ilk defa sütümü sağdım (normal el pompasıyla) denemek için dolaba koyucam akşam bir öğününde eşimin beslenmeye eşlik etmesini istiyorum.defalarca okumuştum sizleri ama şuan saklama konusunda herşeyi unuttum :26: yardımcı olurmusunuz? akşam 19:00 -19:30 gibi beslenme saatimiz... birde nasıl ısıtıcam? şimdiden teşekkür ediyorum

malesef benim kızım da öksürüyor dr a dün tel ettik peditus diye şurup verdi birazdan da kontrole gidicez hemde bizim burnuda tıkalı ((

malesef benim kızım da öksürüyor dr a dün tel ettik peditus diye şurup verdi birazdan da kontrole gidicez hemde bizim burnuda tıkalı ((

evet sabh sanki hırıltılı nefes alıyodu burnu tıkalıydı heralde..dr.şurubu hmn vermeyin çoğalırsa verrsnz dedi ama bn bekleyemem sonra daha ilerlerse daha zor olur diye düşünüyorm

evet sabh sanki hırıltılı nefes alıyodu burnu tıkalıydı heralde..dr.şurubu hmn vermeyin çoğalırsa verrsnz dedi ama bn bekleyemem sonra daha ilerlerse daha zor olur diye düşünüyorm

canım geçmiş olsun..
öksürüğe ilaç vermek için daha çooookk erken.. peditus bile olsa o daha çok minik bi bebek.
ayrıca çocuklarda öksürüğün kesilmemesi gerekiyor. göğsüne sırtına sıcak havlu koyabilirsin, ayaklarını sıcak tutabilirsin.
inşallah ilaçsız geçer

günaydınlar herkeseeee aşı olmaya gittik ama olamadan geldik çarşamba günü yapılıyormuş verem aşısı o gün hepsini yapacaklar sevinmedim desem yalan olur stres olmuştum ağlayaacak ateşi çıkacak diye 2 gün daha zaman kazandık bi geçmişe bakalım ne var ne yok

öylemi diyosun...ne biliim kuzum korkuyorm işte ilerler daha kötü olur diye..niye öksürüğün kesilmemesi gerekiyo ki:44:
bide yrn 2.ay aşısı var babam herangi bi rahatsızlık olursa kesinlikle yaptrmıyosun çok tehlikeli dedi canlı aşı ya..napcam şimdi bn yaptıramıcakmıyım..

canım bebekler mıkropları oksurerek agız yoluyla atarlarmıs,bı bakıma oksurduklerı ıcın sevınmelıyız,bunu doktorum demıstı,bı ara kızımda epey oksuruyodu atesı cıkmadıkca problem olmıcanı soyledı doktor bey amcamız

gerçektenmi? bunu bilmiyodum bakalm ne zmn geççek..fazla uzun sürmese bari..ya bide öyle aksiki aşı gününe denk geldi..aşı yaptırıp riske girmek istemiyorm öksürük geçene kdr beklemek istiyorum..brz geç olsa nolckki acaba

tünaydınnn napıyorsunuz hanımlar????? ben spora yazıldım:) haftada 3 gün 1 er saat bakalım Allah tan hayırlısı inşallah verebiliriim şu pis kiloları.dün akşam eski kıyafetlerime bi bakayım dedim anam oda ne dizimden yukarı çıkmıyor pantolonlarım hala hamileleil pantolonumu giyiyorum oda belimden düşüyor bol geliyor eskilere gremiyorum yenide almak istemiyorum kilo vermem lazım

cnm biberonla veriyorum 3 5 cekiyor bende biberonu cekiyorum günde 1 yada maksimum 2 kez.gittiğim bi doktor ver dedi su zarraı olmaz sıcaklarda ferahlar dedi .

suyu neye göre ne kadar veriyorsun bir de dr mu dedi ver diye bende cok kararsızım cokta terliyor versem mi

canımm bende pkoluym ama güvenemem pko ya hiç tedavi olmadan tuttu 1 kez ikinciyide tutma ihtimali var.bende öle yattıgım yerden kalkmıyordum falan ama sıvıyla bile geliverir :)

dışarda 5 6 saat dolapta 12 saat diye biliyorum benmari usulü ısıtıyorum ..

bebekle nasıl gitceksin ya..bnde deli gibi spora yazılmak istiyorm ama imkansız nereye bırakcam oğlanı..

acaba gecıktırıldıgınde problem olurmu bılmıyorum,doktora bı sormak lazım,bızım asımızda carsamba gunu,vallaa nası stres oluyorum anlatamam

acaba gecıktırıldıgınde problem olurmu bılmıyorum,doktora bı sormak lazım,bızım asımızda carsamba gunu,vallaa nası stres oluyorum anlatamam

yok cnm stres yapmana grk yok herkes yaptırıyo bi problm olmuyo çok şükür..bu arada sn nerde oturuyosun cnm mrk ettm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…