- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.081
bendede var..:) aranıza alın benide..
maalesefkı bendede var benıde alın,dısarıda kalmım
bendede var..:) aranıza alın benide..
Bı kızım var,bıde oglum olsun cok ısterım,ben kızım 3 yasına gelınce ıkıncıyı dusunuodum ama bgn esım ıkıncı cocugu kesınlıkle dusunmedıgını soyledı,o an okadar kotu oldumkı anlatamam,cok ıcım acıdı,gozlerım doldu ama aglamadım..kızım olmadan once hep hayalımızdı 2 cocuk,kardes olsun ıstıyoduk,hala o normal dogumun korku psıkolojısını atlatamadım evet,ıkıncı cocuk dogum anımı hatırladıkca tuylerımı dıken dıken edıyo ama esımın bu tutumuna uzuldum,amaaan zaten ılkını catlatma ıgnesı yok gelıstırme ıgnesıyle yaptık,pcolu oldugum ıcın,hamd olsun kızım oldu..zaten oyle kendınden hamıle kalamıom,zaten kocamda ıstemıyomus
hay ben bu mantolamanındaaa...mantolama yapan öküz amelelerindeeee....bizim oğlan türkçeden önce kürtçe öğrenicek sanırım...oğlanın camının önünde bar bar bağırışıyolar çakacak bitanee hepsineee...zaten uyumuyo adam şimdi hiç hiç uyumuyo
ya bnm oğlum öksürüyo kızlar..dün dr.a gttk bişi yok şuan artarsa gelirsnz dedi bitkisel bi şurup verdi..ama çok korkuyorm göğsüne incek diye öksürük..çok sık değil ama özellkle sabaha karşı oluyo..bn bu çocuu üşüttüm yageçen aydan beri 600 gr almş..5.5 kg olmş
malesef benim kızım da öksürüyor dr a dün tel ettik peditus diye şurup verdi birazdan da kontrole gidicez hemde bizim burnuda tıkalı((
evet sabh sanki hırıltılı nefes alıyodu burnu tıkalıydı heralde..dr.şurubu hmn vermeyin çoğalırsa verrsnz dedi ama bn bekleyemem sonra daha ilerlerse daha zor olur diye düşünüyorm
canım geçmiş olsun..
öksürüğe ilaç vermek için daha çooookk erken.. peditus bile olsa o daha çok minik bi bebek.
ayrıca çocuklarda öksürüğün kesilmemesi gerekiyor. göğsüne sırtına sıcak havlu koyabilirsin, ayaklarını sıcak tutabilirsin.
inşallah ilaçsız geçer
öylemi diyosun...ne biliim kuzum korkuyorm işte ilerler daha kötü olur diye..niye öksürüğün kesilmemesi gerekiyo ki:44:
bide yrn 2.ay aşısı var babam herangi bi rahatsızlık olursa kesinlikle yaptrmıyosun çok tehlikeli dedi canlı aşı ya..napcam şimdi bn yaptıramıcakmıyım..
Eki Görüntüle 408780
babasının yawru kartalı:) nasılızzz:))
canım bebekler mıkropları oksurerek agız yoluyla atarlarmıs,bı bakıma oksurduklerı ıcın sevınmelıyız,bunu doktorum demıstı,bı ara kızımda epey oksuruyodu atesı cıkmadıkca problem olmıcanı soyledı doktor bey amcamız
suyu neye göre ne kadar veriyorsun bir de dr mu dedi ver diye bende cok kararsızım cokta terliyor versem mi
bizimde geri çekilme ama benim için güvenilir
hamile kalana kadar amuda kalkmadığım kaldı bir tek :))
hiç kalkmadan saatlerce bacağıma duvara dayadığım halde bizim tembel spermcikler iş yapamıyordu
sanırım bundan sonrada bize sürpriz yapıp yumurtanın gönlünü çelmez gerçi bende pko var hehee yumurtada yok
kızlar ilk defa sütümü sağdım (normal el pompasıyla) denemek için dolaba koyucam akşam bir öğününde eşimin beslenmeye eşlik etmesini istiyorum.defalarca okumuştum sizleri ama şuan saklama konusunda herşeyi unuttum :26: yardımcı olurmusunuz? akşam 19:00 -19:30 gibi beslenme saatimiz... birde nasıl ısıtıcam? şimdiden teşekkür ediyorum
tünaydınnn napıyorsunuz hanımlar????? ben spora yazıldım:) haftada 3 gün 1 er saat bakalım Allah tan hayırlısı inşallah verebiliriim şu pis kiloları.dün akşam eski kıyafetlerime bi bakayım dedim anam oda ne dizimden yukarı çıkmıyor pantolonlarımhala hamileleil pantolonumu giyiyorum oda belimden düşüyor bol geliyor eskilere gremiyorum yenide almak istemiyorum kilo vermem lazım
gerçektenmi? bunu bilmiyodum bakalm ne zmn geççek..fazla uzun sürmese bari..ya bide öyle aksiki aşı gününe denk geldi..aşı yaptırıp riske girmek istemiyorm öksürük geçene kdr beklemek istiyorum..brz geç olsa nolckki acaba
acaba gecıktırıldıgınde problem olurmu bılmıyorum,doktora bı sormak lazım,bızım asımızda carsamba gunu,vallaa nası stres oluyorum anlatamam
yok cnm stres yapmana grk yok herkes yaptırıyo bi problm olmuyo çok şükür..bu arada sn nerde oturuyosun cnm mrk ettm :))
kayserıdeyım canım ben,galıba bu topıcte bende baska kayserıde oturan yok,sen ıstanbuldaydın dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?