- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.101
bebekle nasıl gitceksin ya..bnde deli gibi spora yazılmak istiyorm ama imkansız nereye bırakcam oğlanı..
Eki Görüntüle 408780
babasının yawru kartalı:) nasılızzz:))
Slm herkese bisey sorcam bı fikri olan varsa...
Doğumdan sonra 1-2hafta sütüm fışkırır gibi geldi fazlasını buzluna koydum o 1.5haftada bütün poşetleri istifledim. Ama sonra azaldı cocuk ac sürekli ağlamalar ağzına kıyafeti değse ona saldiriyo meme diye bildigim herseyi burda yazılanları filan yedim ictim bı dere otu var yarın pazardan alcam onu da Deniycem bilmiyorum ne yapayım esim dışardan fark ediyo göğüslerin boş diyo salmışlar porsümüs başka ne yapayım cok su icmeye çalışıyorum da ama az mı acaba 2litreyle 3litre arası değişiyor başka ne yapmalıyım sizce..?
lohusalık depresyonu diye bişey olduğunu biliyodum..ama 25 saat süren zor doğumumun ertesi günü sevgili kocam! boşanmaya karar verdiğini söyledi..hamileliğimde hiç bi sorunumuz yoktu, herşeyini hazırladık mutlu mesut oğlumun..2,5 aydır alttan aldım haklısın dedin, bütün laflarını yedim yuttum, çocuğun 40'ı dolmadan rahatsız olduğunu söylediği işçin annemi evden gönderdim, 2 ayda 22 kilo verdim, aç kaldım, uyumadım, hergün ağladım ama hergünn...canıma dişime taktım boşanmayalım, geçer depresyondur diye..ne oldu bugün yine dellendi eşyalarını topladı, gidiyor..e be gerizekalı madem boşanıcaktın neydi bu çocuğun suçu? çocuk doğuncamı geldi sorunların mutsuzluğun aklına..Çocuk olmasa bu yaşattıkları için 1 saniye bile düşünmem ondan önce ben boşarım ama şu çocuk için çabalıyorum..babalık depresyonu diye bişey varsa psikologa falan mı gitsek
birilerine bunları anlatırsam boşanmanın dönüşü olmaz diye düşünürken kimseye bişey belli etmemek için içim kan ağlarken gülerken,kimseye bişey anlatmazken beyfendi ne yapmış, evin otomatik ödeme talimatlarını iptal etmiş, ay başına kadar çıkıomuşki evin kredisini ödemesin, alışverişleri benim kredi kartımla yapıomuş..Ben böyle saf değildim işte annelik çocuğum dedim, herşeye gözümü yumdum bunları hakettim..
kızlar özlemle özge yaşıyolarmı acabaözlem doğumdan sora bi girdi daha yok özge hiç girmedi..vallahi çok merak ettim onları ne yapıyolar nasıllar? bebişleri nasıl? haber alan görüşeniniz varmı??
Eki Görüntüle 408780
canım bende 42. günümde regl oldum herzamanki gbi 5 gün sürdü. ilk gün cok feciii oldum snra normale döndü. bizi süt korumuyo evet bazılarında 1 seneye kdr sürebiliyor adet olmamak. zaten süt korumasına da güvenilmez ki,tekrar hamile kalanlar var dye okumustum nette falan. sözde emziren annelerde süt hamile kalmayı engellermiş. bosver şişligimiz indi işte adet oldugumuz için. çok rahatım ben. korunma kısmını daha düşünmedimşuan kaçma dönemimdeyim çünkü
Eki Görüntüle 408780
evet gelelim konumuza bizimde pazar günümüz harikaydı...
florya sahiline gittil ailecek...
bir kaç kere ekliyorum... benim içinde iyi oldu kaç gün yataktan çıkmıyordum güneş ve temiz hava iyi geldi...
Eki Görüntüle 408941
eşim, ben ve oğlumuz
Eki Görüntüle 408943
oğlum arabada keyif yaparken
Eki Görüntüle 408944
oğlum teyzesinin kucağında mamasını beklerken
Eki Görüntüle 408939
annem, ben ve ablam
Eki Görüntüle 408780
ya bnm oğlum öksürüyo kızlar..dün dr.a gttk bişi yok şuan artarsa gelirsnz dedi bitkisel bi şurup verdi..ama çok korkuyorm göğsüne incek diye öksürük..çok sık değil ama özellkle sabaha karşı oluyo..bn bu çocuu üşüttüm yageçen aydan beri 600 gr almş..5.5 kg olmş
malesef benim kızım da öksürüyor dr a dün tel ettik peditus diye şurup verdi birazdan da kontrole gidicez hemde bizim burnuda tıkalı((
öylemi diyosun...ne biliim kuzum korkuyorm işte ilerler daha kötü olur diye..niye öksürüğün kesilmemesi gerekiyo ki:44:
bide yrn 2.ay aşısı var babam herangi bi rahatsızlık olursa kesinlikle yaptrmıyosun çok tehlikeli dedi canlı aşı ya..napcam şimdi bn yaptıramıcakmıyım..
ewet canım ben de 50.günümde oldum regl. o da bi tuhaf oldum 1.gün geldi ama 2.gün yoktu bi düzensizlik oldu yani ewet bak o süt korur muhabbetine güvenmeyiniz ben coook gördüm öle düşünüp hamile kalanları
maşallah canım ya çok tatlı Allah size bağışlasın inşallah eşimde tam bir beşiktaşlı. nerde bişi görse hemen kıza almak istio şimdi bu fotoy gösterdm hemen sor bakalım nerden almışlar off cok süpermiş bizde alalım demeye başladı gecen de bi arkadaş koymustu foto yine ama o kendisi yapmış uyku setini valla helal olsun bende o beceri yokkkkk malesef ben hazıra konmayı sevenlerdenimmm
evet gelelim konumuza bizimde pazar günümüz harikaydı...
florya sahiline gittil ailecek...
bir kaç kere ekliyorum... benim içinde iyi oldu kaç gün yataktan çıkmıyordum güneş ve temiz hava iyi geldi...
Eki Görüntüle 408941
eşim, ben ve oğlumuz
Eki Görüntüle 408943
oğlum arabada keyif yaparken
Eki Görüntüle 408944
oğlum teyzesinin kucağında mamasını beklerken
Eki Görüntüle 408939
annem, ben ve ablam
maşşalah cnm oğlun çok tatlı.. Allah nazardan korusun.. biz de nerdeyse her hafta sonu bi saatliğine de olsa gideriz florya sahile. şimdi de bisikletleri çıkarcaz bu hafta birimiz bisiklet süreren diğeri gökalp e bakacak :)
Maşallah ne kadar da tatlı bir yavru kartal bu böyle:>Benim evde de var bi tane minik kartal,ama bizim bu tulumdan yok hiç de görmedim bundan.Nereden aldınız bunu?
tulum 4 sene önceden olduğu için store da yok cnm.. ayrıca tulum gibi gözükmüş ama alt üst takım o :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?