2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım geç mi kaldım yazmakta bilmiorum ama ancak girdim okurken gördüm. bulgur pilavı ve pekmez de sütü arttırıyor pekmezi öylesine yiyemiorum ben ama biraz yogurtla karıştırıorum daha ii gelio bide helva yiyorum işe yarıor. ayrıca dikkat ettim ne zaman uykusuz kalsam ve stresli olsam o gün illaki süt gelmio gögüslerim bomboş oluo sende dikkat et bence uykunu almaya çalış umarım işe yarar

ayy canım ya Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor bi durum ben anlamıyorum bu erkekleri hiçbişey yok derken birden neden patlak verio bişiler gerçekten anlamıyorum biz çocuklarımızı evliliğimizi onların mutluluğunu düşünürken kendimizden tavizler verirken bu erkekler neden böyle yapıyorlar onlara rahatlık batıyor sanırım. bi kaç kişinin daha evliliğinde böyle problem olduğunu okudum çok üzücü bir durum Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah Allah kocalarımıza akıl fikir versin de kimseyi şaşırtmasın

kızlar özlemle özge yaşıyolarmı acaba özlem doğumdan sora bi girdi daha yok özge hiç girmedi..vallahi çok merak ettim onları ne yapıyolar nasıllar? bebişleri nasıl? haber alan görüşeniniz varmı??

kızlar oğlum uyumuyodu yerine koyunca hmn uyanıyodu bnde artk altıma işicektm afedersnz yani ona bile gidemedm bn gelene kdr oyalansın diye şu ayaklarına takılan kuklaları ellerine taktım bitanesi çıkır çıkır ediyo salladıkça bi geldim uyumuş...yaklaşık 1 saattr uyuyo..uyancak gibi oluyo o kukla çıkır çıkır edince tekrar uyuyo...emin olamadm acaba onlarmı sağladı bu kdr uyumasını..söyleniyo söyleniyo yine uykuya dalıyo..ama şimdi bn uykusuzluktan ölüyorm brz yanına uzaniim desem uyanır eminimm offff deliksiz bi uyku çekmek istiyorum yaaaa...

özlemle melike görüşüyolardı sanırım..melike hbr alabilir diye düşünüyorm ama özgeyi bilmiyorm gerçekten hiç girmedi..

merhaba kızlar,
gecen gün söledim gene sölücem kesinlkle helva yiyin
cok güzel süt yapıo, bide cappynin meyve şerbetini tavsiye ederim.
kızlarr işbaşı yapmamıza az kaldı yavrumu bırakıp gtcemi bilmek
içimi parçalıo keşke çalşmak zorunda olmasaydım, kaynvalidem bakıcak
kızıma ve o kızımın en özel anlarını ilklerini benden önce görecegi için
cok kıskanıorum((

evet gelelim konumuza bizimde pazar günümüz harikaydı...

florya sahiline gittil ailecek...

bir kaç kere ekliyorum... benim içinde iyi oldu kaç gün yataktan çıkmıyordum güneş ve temiz hava iyi geldi...

eşim, ben ve oğlumuz

oğlum arabada keyif yaparken

oğlum teyzesinin kucağında mamasını beklerken

annem, ben ve ablam

Son düzenleme:

ewet canım ben de 50.günümde oldum regl. o da bi tuhaf oldum 1.gün geldi ama 2.gün yoktu bi düzensizlik oldu yani ewet bak o süt korur muhabbetine güvenmeyiniz ben coook gördüm öle düşünüp hamile kalanları

Eki Görüntüle 408780
babasının yawru kartalı:) nasılızzz:))

maşallah canım ya çok tatlı Allah size bağışlasın inşallah eşimde tam bir beşiktaşlı. nerde bişi görse hemen kıza almak istio şimdi bu fotoy gösterdm hemen sor bakalım nerden almışlar off cok süpermiş bizde alalım demeye başladı gecen de bi arkadaş koymustu foto yine ama o kendisi yapmış uyku setini valla helal olsun bende o beceri yokkkkk malesef ben hazıra konmayı sevenlerdenimmm

maşallah canım aile boyu saadet Allah nazarlardan saklasın inşallah

malesef benim kızım da öksürüyor dr a dün tel ettik peditus diye şurup verdi birazdan da kontrole gidicez hemde bizim burnuda tıkalı ((

geçmiş olsunnn kızlarr Allah şifa versin tez zamanda inşallahhh.

Öksürükte ilaç kullanımına dikkat!

Pediatri Birliği Başkanı Prof. Dr. Murat Tuncer, öksürüğün aslında vücuttan iltihaplı ve zararlı sıvıların atılması için yararlı olduğunu belirtti.

ANKARA - Pediatri Birliği Başkanı Prof. Dr. Murat Tuncer, “Son zamanlarda çocuklarda öksürüğü kesmek için kullanılan ilaçların ciddi yan etkileri görülmekte ve Amerikan Göğüs Hastalıkları Birliği başta olmak üzere bu konuda alarm verilmektedir” dedi.

ALINTIDIR

Sağol canım övmüşsün biraz beni:<ben de hemen kocama okudum msjını:>

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…