2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

MAŞALLAH
Mert Ali çoook tatlı.. tabi sizde ayrı tatlısınız :)

Eki Görüntüle 408780
babasının yawru kartalı:) nasılızzz:))
Süpersiniz
Ya ben de 35 gün sonra işe başlayacam, ağlayasım geliyor düşündükçe, nasıl yapacam bilemiyorum, çok küçükler ya.

PERİM canım yavru kartal çok yakışıklı olmuş
bende benim kızları beşiktaşlı yapıcam :)))) ben gs, eşim fb li:))

PERİM canım yavru kartal çok yakışıklı olmuş
bende benim kızları beşiktaşlı yapıcam :)))) ben gs, eşim fb li:))

iyi fikir tam karma bir çekirdek aile olursunuz... hangi takımlı olursa olsun önemli değilde dün trabzon sporlu tararftarların yaptıklarını kınıyorum... türk insanına yakışmayan hareketti. ölümmü var ya alt tarafı kupa sanki parayı pulu millete dağıtıyorlar...

canım maşallah size..Allah bozmasın..

Herkese Selam;

Geçen hafta Gamzenin övgüsüyle, Hülya Hanımın Tavsiyesiyle mai tai almıştım(Her ikisine de çok tşk ederim), bugün onunla oğluşumu alıp dışarı çıktık, tosyanın kıyafet pazarını gezdik, ardındanda burada ki aile hekimine gittik,

Şu an 42 günlüğüz, Oğluşum onbir günde 600 gram almış, şu an 5.400 geliyor, boyuda 60 cm olmuş ,

Fakat uzun zamandır bu kadar uzun yürüyüş yapmadığımdan çok yoruldum, halbuki önceden bana mısın demezdim, neyse yavaş yavaş yürüyüşlerimizi de yapmaya başlayacağız

Neyse ben geçmişi okuyayım

Son düzenleme:
Kızlar bu helva bıldıgımız kahvaltıda yedıgımız helva dımı,yaz helvası olanda var hanı marketlerde satılıo,un helvası falan dııl dımı evde yaptıgımız

Allah bozmasın mutluluğunuzu

Kızlar bu helva bıldıgımız kahvaltıda yedıgımız helva dımı,yaz helvası olanda var hanı marketlerde satılıo,un helvası falan dııl dımı evde yaptıgımız

evet canım bakkalda satılan bende süt için faydasını gördüm ama ben yemeyi abarttım biraz biraz ishal yapmıştı he birde tahinli olanını al...

Dmf masallahınız var,ne guzel cıkmıssınız resımlerde,haftasonuda bgnde hava cok kotu burda,hele bgn kıs gerı gelmıs gıbı sankı hava buz gıbı

Ay bu ıstanbul ne guzel sehırmıs yaa,sız anlattıkca ımrenıyorum valla.gezcek ne cok yer var,gecen sene nıyet ettık bı ıstanbul turu yapmaya ama cok fena bulantılarım vardı,gıdemedık,kısmet ınsallah bu sene kızımla gelırız,gelırsek ben ılk defa gorucem ıstanbulu..

Duygu canım resimler harika, daha doğrusu sizin güzelliğiniz resimlere yansıdığı için resimler harika çıkmış, Rabbim muhabbetinizi artırsın, bir ömür ailenle sevdiklerinle güzel vakitler geçiresin

Ya arkadaşlar tahin helvasından bahsetmişsiniz bende her yemeğimde tahinle pekmez karışımı mutlaka yiyorum(çok sevdiğim için) belki onunda süt olmasında faydası vardır:44:

evt istanbulda gezcek yer bitmez ama köşe bucak gezen biz şuan ev hapsindeyiz anca yakın avm ler yada buranın çarşısını gezebiliyorz..offf çok sıkıldım..eskisi gibi gezmek istiyorm evde oturmaktan nefffreett ediyormmmm..

meraba kızlaaar:) valla uzun zamandır yazamıyorum. yine ağlıyor bizimki. ama geçmişi okuyayım derken gördüm. güldürdün valla cnm. ama hakkaten zor bi durum. Allah kolaylık versin

kızlar mrb nasılsınız umarım herkez ıyıdır bız dun hıdırellez pıknıgındeydık tosunumda temız havayı bulunca bol bol uyuduuu,

yarın aasımız var cok korkuyorum ınsallah canı cok acımaz yavrumun bakalım kılo aldımı almadıysa mamaya baslıcam

bu arada resımler harıkaaaaa

Ben de, ben ki eve sadece yatmak için gelirdim, şimdi ekmek bitse evde çıkamıyorum, dışarıyı özledim, gezmeyi tozmayı, vitrinleri yalamayı,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…