- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.141
Ya arkadaşlar tahin helvasından bahsetmişsiniz bende her yemeğimde tahinle pekmez karışımı mutlaka yiyorum(çok sevdiğim için) belki onunda süt olmasında faydası vardır:44:
yarın aasımız var cok korkuyorum ınsallah canı cok acımaz yavrumun bakalım kılo aldımı almadıysa mamaya baslıcam
kızlar mrb nasılsınız umarım herkez ıyıdır bız dun hıdırellez pıknıgındeydık tosunumda temız havayı bulunca bol bol uyuduuu,
yarın aasımız var cok korkuyorum ınsallah canı cok acımaz yavrumun bakalım kılo aldımı almadıysa mamaya baslıcam
bu arada resımler harıkaaaaa
sular kesik yemek yapamıyorum yabuarada eski pantolonlarımdan birini deneyeyim dedim ince streçti tam geçirdim kalçamdan(tabi dap dar) accık daha çekeyim dedim yukarı sonra cartttttttttt diye bi ses ne olabilir sizce
sular kesik yemek yapamıyorum yabuarada eski pantolonlarımdan birini deneyeyim dedim ince streçti tam geçirdim kalçamdan(tabi dap dar) accık daha çekeyim dedim yukarı sonra cartttttttttt diye bi ses ne olabilir sizce
kızlar bebekleriniz hayırlı olsun 2. ay aşısı ateş yapmıyo öncesinde ateş düşürücü falan vermeyin derim sadece biraz halsizlik yapıyo bol bl uyuyolar ertesi gün tam gaz devam
gene kalçandan yukarı çıkmış seinki benimki çıkmadı hiç
doktor bana gelirken carpol ver yarım saat öncesinde dedi. vermeyeyim mi?
kızlar birşey sorcam size. afedersiniz ama benim hala wc girdiğimde popom çok acıyor. bazen kanıyor bile. hemoroit falanmı oldum ki? birdogum ne hale getirdi.offff wc girmeye ıkınmaya korkuyom acıyorrr
maşallah2.ay kontrolundeb geldik..ayy içim rahatladı bebişimiz 6 kilo olmuş..62 cm boyu..sütün az yok yetmıo die asabımı bozanlara kapak oldu buda...:))
yalnız kusmalar fizyolojik reflu olabilir dedi...Tribudat die bi şurup verdi..10gün kullancaz bakalım..yarında aşımız var....
rotavirüsü aşısını sordum..doktor " senin gibi bir anne " ye yaptır derim dedi...ben biraz pinpirikliyim ya:))
bugün bakdım neşesi yerinde tütülü fotosunu cekdim Alya'mın:) nasıl teyzeleri begendinizmi prensesimi:)
Eki Görüntüle 409209
2.ay kontrolundeb geldik..ayy içim rahatladı bebişimiz 6 kilo olmuş..62 cm boyu..sütün az yok yetmıo die asabımı bozanlara kapak oldu buda...:))
yalnız kusmalar fizyolojik reflu olabilir dedi...Tribudat die bi şurup verdi..10gün kullancaz bakalım..yarında aşımız var....
rotavirüsü aşısını sordum..doktor " senin gibi bir anne " ye yaptır derim dedi...ben biraz pinpirikliyim ya:))
Kızım memedeyken bana sırıtmaktan laf vermekten memeye konsantre olamıyo dana yaa,o halı okadar hosuma gıdıyokı bıraz tadını cıkarıp,ısrarla verıyorum bu seferde memeyı cekemıyorum agzından:) bıde acaıp televızyona bakıyo yaa,tvnın oldugu odaya getırdıgm anda hemen farkedıyo televızyonu,eger aglıyosa anında susuyo pur dıkkat tvye bakıyo,zararlı oldugunu bıldıgm ıcın bu durumu susturucu olarak kullanmıyorum tabıkı
Kızlar bu rotavırus asısı nedır benı bılgılendırın canlarım,eczaneden alınıyo galıba saglıkocagı kendı vurmuyo dımı,ne ıse yarıyo bu ası,ıgneylemı yapılıo yoksa agızdanmı verılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?