2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya arkadaşlar tahin helvasından bahsetmişsiniz bende her yemeğimde tahinle pekmez karışımı mutlaka yiyorum(çok sevdiğim için) belki onunda süt olmasında faydası vardır:44:

Tabi ki, sütü yapan tahin, ister pekmezle ye, ister balla, ister helva

yarın aasımız var cok korkuyorum ınsallah canı cok acımaz yavrumun bakalım kılo aldımı almadıysa mamaya baslıcam

Niye mamaya başlıycaksin ki canım?

Ay ne güzel, piknik yapmışsınız, sevindim sizin adınıza, benim oğlanın o gece kolik ağıdı tuttuydu, hıdırellezi herkese haber veren ben, unuttum o yüzden, deli gibi bir gün ve gece geçirdik, yine de tüm dileklerimiz kabul olur inşallah,
aşıdan ben de korkuyorum ya, ateş falan diyorlar ya.

sular kesik yemek yapamıyorum ya buarada eski pantolonlarımdan birini deneyeyim dedim ince streçti tam geçirdim kalçamdan(tabi dap dar) accık daha çekeyim dedim yukarı sonra cartttttttttt diye bi ses ne olabilir sizce

kızlar bebekleriniz hayırlı olsun 2. ay aşısı ateş yapmıyo öncesinde ateş düşürücü falan vermeyin derim sadece biraz halsizlik yapıyo bol bl uyuyolar ertesi gün tam gaz devam

sular kesik yemek yapamıyorum ya buarada eski pantolonlarımdan birini deneyeyim dedim ince streçti tam geçirdim kalçamdan(tabi dap dar) accık daha çekeyim dedim yukarı sonra cartttttttttt diye bi ses ne olabilir sizce

boşversene cnm bahanen olur ymk yapmamak içn..otur dinlen

gene kalçandan yukarı çıkmış seinki benimki çıkmadı hiç

doktor bana gelirken carpol ver yarım saat öncesinde dedi. vermeyeyim mi?
kızlar bebekleriniz hayırlı olsun 2. ay aşısı ateş yapmıyo öncesinde ateş düşürücü falan vermeyin derim sadece biraz halsizlik yapıyo bol bl uyuyolar ertesi gün tam gaz devam

kızlar birşey sorcam size. afedersiniz ama benim hala wc girdiğimde popom çok acıyor. bazen kanıyor bile. hemoroit falanmı oldum ki? birdogum ne hale getirdi.offff wc girmeye ıkınmaya korkuyom acıyorrr

banada yarım saat once calpol ver dedı doktor,ben verıcem... Ayrıca o lavaboda basına gelen sey banada oldu,su aralar sesı cıkmıyo ama varya canımdan can gıdıyo lavabodayken,kı ben dogumda cok ıkınmaktan dolayı hemoroıt olmusum yanı,kan falan gelmedı ama canımıda aldı,ben sık sık zetınyagı suruyodum,su an gecmesını sanırım zeytınyagına borcluyum

LAGRİMA ben hiçbişey vermedim canım. ne şurup ne fitil.. aşıdan geldikten sonra takip ettim ateşini en fazla 37,2 yi gördüm ve hiç müdahale etmedim. geceyi atlattıktan sonra korkma.

2.ay kontrolundeb geldik..ayy içim rahatladı bebişimiz 6 kilo olmuş..62 cm boyu..sütün az yok yetmıo die asabımı bozanlara kapak oldu buda...:))
yalnız kusmalar fizyolojik reflu olabilir dedi...Tribudat die bi şurup verdi..10gün kullancaz bakalım..yarında aşımız var....
rotavirüsü aşısını sordum..doktor " senin gibi bir anne " ye yaptır derim dedi...ben biraz pinpirikliyim ya:))

maşallah
iyi kapak olmuş hemde:))) kaç kilo doğmuştu bebişin canım?
ilaç inş. fayda eder de çabucak geçer
bugün bakdım neşesi yerinde tütülü fotosunu cekdim Alya'mın:) nasıl teyzeleri begendinizmi prensesimi:)
Eki Görüntüle 409209

çooookkk şeker

Kızım memedeyken bana sırıtmaktan laf vermekten memeye konsantre olamıyo dana yaa,o halı okadar hosuma gıdıyokı bıraz tadını cıkarıp,ısrarla verıyorum bu seferde memeyı cekemıyorum agzından:) bıde acaıp televızyona bakıyo yaa,tvnın oldugu odaya getırdıgm anda hemen farkedıyo televızyonu,eger aglıyosa anında susuyo pur dıkkat tvye bakıyo,zararlı oldugunu bıldıgm ıcın bu durumu susturucu olarak kullanmıyorum tabıkı

Kızlar bu rotavırus asısı nedır benı bılgılendırın canlarım,eczaneden alınıyo galıba saglıkocagı kendı vurmuyo dımı,ne ıse yarıyo bu ası,ıgneylemı yapılıo yoksa agızdanmı verılıyo

canım yaa cok sevındım masallah kılosu cok guzel,bak uzuluodun okadar rahatlamıssındır sımdı,carsamba gunu asımız var bıızmde ,kılosunu coook merak edıyorum kuzucumun

dün ilk kez kızımın tvye ne kadar hayran hayran baktığını gördüm.. sürekli ağlayan kızım tv karşısında gıkı çıkmadan duruyordu, alıp emzireyim dedim mayışmıştı.. bi daha tv karşısına koyarmıyım hiç.. dizime yatırıp öyle oturcam arkası gelsin tvye:)

rotavirüs zehirli ishal aşısı.. büyük kızım kurban bayramında geçirmişti ve tam 6 gün ağzına lokma koymamıştı. sürekli wcdeydik, safraya kadar çıkarmıştı. ve sonuçç 2 kiloya yakın kilo kaybı( daha yeni toparlandı verdiği kiloları aldı. aşı bu hastalıktan korumuyor ama hafif geçmesini sağlıyormuş. damla şeklinde diye duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…