2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla bravooBen artık eskisi gibi değilim,Hamilelikten önce yerinde duramayan ben şimdi evi süpürüp sildim mi sırtım ağrıyor.Ve bu durum moralimi öyle bir bozuyor ki anlatamam.Eski halime dönemk istiyorummmmmmmmmm

günaydın kızlarrr gece 4 den beri ayaktayızzz iyice kucaga alışmış sıpa kucaktan inince zır zır aglıyor.. istiyor kucakta durayım bana laf yetiştirsinler iş güç tutmasınlar vs.. buda can dimiiii amaaa:)

bende vermeyi düşünüyorum zaten 2 3 kezde verdim şimdide üşüttü gibi oldu verdim bende. bende süreyim zeytin yagını mantıklı sağol valla ibş işe yarar geç kalmamışımdır..

anladım sağol cnm doktor ver dedi diye sordumm
LAGRİMA ben hiçbişey vermedim canım. ne şurup ne fitil.. aşıdan geldikten sonra takip ettim ateşini en fazla 37,2 yi gördüm ve hiç müdahale etmedim. geceyi atlattıktan sonra korkma.

hımm vermemdebi sakınca olurmu ki? ateşlenire ben telaşlanırım veririm sanıyorum doktorda ver dedi

kaç gün var 40 çıkmasına anneme kalsa beni 40 cıkmadan göndercekti doğumdan 10 15 gün sonra başladı spora git böylekalma vs diye bende 40 ımı bekledim benimkide tilki uykusunda 5 10 dk uyuyor uyumuyor kalkıyor

kuzenin zeynep kamildeymiş cnm kşke bnde anadolu yakasında olsaydm giderdm ona..bnmde annemn kuzeni kadın doğumcu orda ama uzak işte..bi şöyle ilgili bi dr.bulamadm ne kndime ne oğluma bn bu gece iyi uyku çktm sayılır bnmki gece 10da yattı 5 te kalktı sadece..bide 8 de kalktı sonra beraber yattık yanyana yeni kalktık çok güzeldi yanyana uyumak arada uykuda ellerini uzatıp suratıma çarpıyodu çenemi tutuyodu sıcak yumuşak elleriyle.. neyse bazı geceler böyle rahat geçiyo :))

minoşum uyuyr ama birazdan babası gelcek onu aşıya götürces kıyamam uyansaydı bari((( bu arada rotavirüsü aşısınıda yaptırcam ama ilçede oturuom istememiz gerekiodu bugun gelmesi için istemedik bu aşılarla bir yapılıomuş ya..sonra yaptırılabilo dimi

Şu an oğluşum kucağımda, buraya takılıyoruz fakat arkadaşlar ya ben regl olacam galiba, regl olduğum zamanlarda ki gibi karnın hafiften ağrımaya başladı, inş artmaz, benim çok şiddetli geçiyordu, doğum yapınca bu ağrılar geçer demişlerdi, bakalım geçecek mi:44:

uzun bir aradan sonra hepinize merhabalar güzel anneler ben 1 nisanda çooooooooook zor bir şekilde normal doğum yaptım. o zamandan beri ilk defa ayağa kalkabiliyorum, çok zor günler geçirdim bebeğimle bile ilgilenemiyordum daha yeni yeni ilgilenebiliyorum tam zorluklar geçti derken dün sağlık ocağından aradılar oğlumun topuk kanında sorun çıkmış tiroid değerleri yüksekmiş yeniden kan verdim ankaraya gidecek 15 güne sonuç belli olurmuş aynı zamanda hastanedede kan verdik bugün sonuç çıkıcak inşallah düşmüştür değerler

ne olur kızlar duanızı esirgemeyin canım çok sıkılıyor rabbim kimsenin evladına hastalık vermesin hasta olanlar da Şafi ismiyle şifa versin amiiiinnn

Allah yardımcınız olsun canım. Doğumun neden çok zor geçti. normal olmaması gereken doğumu normal yapmaya mı çalıştın? yoksa başka bi sebepmi var? yavrunun değerleri bu kez normal çıkar inşallah.. genelde düzelmiş olduğunu duyuyorum.

geçmiş olsun cnm Allah yardımcın olsun inşallah değerlerde güzel çıkar korkma bazen bu şekilde olup 2.kan tahlilinde bişey cıkmıyormuş bana sağlık ocağındaki hemşire demişti 100/2 ihtimalle doğru çıkarmış bence bişy cıkmayacak cnm...

canım daha öncede yazmıştım benim ilaç allerjim var o yüzden sezeyan olamadım 3 gün sancı çektim normal ldu ama sezeryandan fazla dikişim vardı bebeğim boynuna iki kere ayagına bir kre kordon dolanmıştı rahim ağzı çok darmış doktorum 32 yıldır doğum yaptırıyorum bu kadar zorunu görmedim deddi anlayacağın numunelik biriyim sonra dikişlerim enfeksiyon kaptı iyileşmem çok zamsn aldı şükürler olsun ki geçti şimdide tiroid çıktı bebeğimde inşallah düşer

inşallah sonuç güzel olur canım duanızı esirgemeyin ne olur

Slm kızlar. Ben geçenlerde bizim hemşireye aşı için gelirken ateş düşürücü vereyim mi diye sordum gerek yok şimdi ki aşılar fazla ateş yapmıyor çıkarsa verirsin dedi...

Cnm bizim hemşire ya aynı gün ya da 21 gün sonra yaptırabilrsin dedi.

Geçmiş olsun cnm... Burda bir arkadaşında bebeğinin topuk kanında sorun vardı. Tekrar tahlil yaıldı Ankara da ve temiz çıktı. İnş sizinkide temiz çıkar... Allah acil şifalar versin...

aaa burası belediyenin sosyal tesisleri dimi..çok harika bi yer yaa insanın içini açıyo valla bnde çok seviyorm orayı ama arabamız olmadıı içn şuan gtmemz brz zor

evet canım orası her yaş grubu için harika bir yer ama tabiki çocuklar için mükemmel...

bekleriz canım...

bugün bakdım neşesi yerinde tütülü fotosunu cekdim Alya'mın:) nasıl teyzeleri begendinizmi prensesimi:)
Eki Görüntüle 409209

oyyyy beğenmemmi bunu ben... pembe kuzu bu...

canım bildiğim kadarıyla rotavirüs aşısı zehirli ishal ve kusma ya karşı yapılan bir aşı... özel bir aşı devlet karşılamıyor... bir kaç doz da oluyor ama tam olarak kaç dozda bitiyor bilmiyorum... bizim bu ay 3. ayımız bu ayda devlet aşısı olmadığı için bu boşlukta onu yapacağız...

süper kurtulmuşsun...

ışılım evet biz tam o parkın sokağında oturuyoruz halanla aramız 5 dk fln ama tanımıyorum canım valla... gelince beklerim banada...

canım herşeyi, yaşadığın kötü günleri unut bugünü düşün ve bol bol dua et... tabiki bizde sana dua etmez olurmuyuz hiç...
inşallah güzel haberler verirsin bize canım... Allahım yardımcın olsun... kuzuyuda öp bizim için...

Kızlar bugün evimi temizletiyorum annemle sokakta böyle temizliğe giden bir abla harıl harıl evimi temizliyorlar bende üst katta annemlerin evinde mertoşa bakıp onlara yemek pişirdim...
sanırım haftaya evimize geçeriz ama uyumadan uyumaya... annemin evini çok özlemişim 2.5 ay iyi geldi... eski günlerdeki gibi ama kendi evimide özledim kocamla baş başa kalmayıda...

neyse sizlere sorum olacak lütfen bana cvp yazında pipirikliğim gitsin...
pazar günü anneler günü ya eşim annesinin yanına gidecek... annemde ananemin mezarına gitmek istiyor... ordanda teyzemlere gideriz dedi...
ben ananemi çok severdim ama oğlumla mezarlığa gitmenin bir sıkıntısı olmaz değilmi... bebek ya sonuçta... anneme üzülür, kırılır diye demedim...
sizce yanlış yapmam değilmi yoksa tam tersine ananem sevinirmi beni evladıyla hissederse?

kızlarrrrr az önce doktoru aradık sonuç normale dönmüş çok şükür. doktorumuz ankardaki sonucun gelmesi zaman alır diye kendiside tahlil istedi burdaki normal çıkmış şükür inşallah ankaradan gelen sonuçta normal olur. Allahım kimseyi evladıyla imtihan etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…