- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.181
Umutluyum canim bravo ya, nasil yaptin o Kadar isi, bir de ardindan plates yapmissin massallah diyim.
bu arada kızlar dün giremedim fazla yaptıklarımı anlatayım kadın almıyorum eve sırf efor sarfedip kg vereyim diye camları sildim balkonları yıkadım yerleri silim süpürdüm toz aldım banyoyu cifledim balkon sandalyelerini ve şemsiyesini yııkadım sezonu açtım veee ben bunları yaparken aden hiç uyumadı ve hep ağladı son olarak adeni yıkadım plates yaptım
banada yarım saat once calpol ver dedı doktor,ben verıcem... Ayrıca o lavaboda basına gelen sey banada oldu,su aralar sesı cıkmıyo ama varya canımdan can gıdıyo lavabodayken,kı ben dogumda cok ıkınmaktan dolayı hemoroıt olmusum yanı,kan falan gelmedı ama canımıda aldı,ben sık sık zetınyagı suruyodum,su an gecmesını sanırım zeytınyagına borcluyum
LAGRİMA ben hiçbişey vermedim canım. ne şurup ne fitil.. aşıdan geldikten sonra takip ettim ateşini en fazla 37,2 yi gördüm ve hiç müdahale etmedim. geceyi atlattıktan sonra korkma.
bence verme ocak anneleri olarak yarımız verdik yarımız vermedik hiçbirinin ateşi çıkmadı dr elimde bulunsun diye yazıyorum ama takip et 38 olmadan verme dedi çıkmadı ztn aşılar eski aşılar gibi değilmiş ithal olduğundan ateş yapmıyomuş
15 gün sonra 4. ay aşımız var belki o zaman veririm bikaç bebeğimizin ateşi oldu 4. ay aşılarında
ALLAH bu annelerden razı olsun bende aynı metodu uygulamayı dusunuorumm hele su 40 bı cıksın:))) Şafak 1
Aynennnnn bazn atlıorum yataktann bezını alıp gelene kdr uyums oluo:) sonra dıyorumkı uzanayım yanınaa hemen baslıo dudak kıvrmaya acıo gozlerınıbız annemle teshısını koyduk zatn benım oglum kuş uykusu uyuo:))) Mınık kusum mınık kusum al sana kus dıo annem:))) Sabırrrrrrrrr acıdır meyvesı tatlıdır atasozuyle cumlemı pekıstırmek ısterım:))))
kuzenın nerde doktorluk yapıyo canım
canım benim kuzenim çocuk doktoru onu aradım bana peditus birde s ile başlayan başka vermişti onu söyledim kuzen dediki 2 sinide verme bebeğin cok kücük ateş yoksa burnunu sürekli temizle gecer dedi birde sürekli git ciğerlerini dinlet eger ciğerlere gecerse önemli erken tedaviye başlansın dedi ama gecmeden atlatırsın dedi bende şurupları bıraktım keşke yakınımda olsa böyle başka doktorların ilgisizliğni çekmeye gerek kalmaz neyse haber vereyim dedim bana yine uykusuz bir gece sana da tekrardan gecmiş olsun
uzun bir aradan sonra hepinize merhabalar güzel anneler ben 1 nisanda çooooooooook zor bir şekilde normal doğum yaptım. o zamandan beri ilk defa ayağa kalkabiliyorum, çok zor günler geçirdim bebeğimle bile ilgilenemiyordum daha yeni yeni ilgilenebiliyorum tam zorluklar geçti derken dün sağlık ocağından aradılar oğlumun topuk kanında sorun çıkmış tiroid değerleri yüksekmiş yeniden kan verdim ankaraya gidecek 15 güne sonuç belli olurmuş aynı zamanda hastanedede kan verdik bugün sonuç çıkıcak inşallah düşmüştür değerler
ne olur kızlar duanızı esirgemeyin canım çok sıkılıyor rabbim kimsenin evladına hastalık vermesin hasta olanlar da Şafi ismiyle şifa versin amiiiinnn
uzun bir aradan sonra hepinize merhabalar güzel anneler ben 1 nisanda çooooooooook zor bir şekilde normal doğum yaptım. o zamandan beri ilk defa ayağa kalkabiliyorum, çok zor günler geçirdim bebeğimle bile ilgilenemiyordum daha yeni yeni ilgilenebiliyorum tam zorluklar geçti derken dün sağlık ocağından aradılar oğlumun topuk kanında sorun çıkmış tiroid değerleri yüksekmiş yeniden kan verdim ankaraya gidecek 15 güne sonuç belli olurmuş aynı zamanda hastanedede kan verdik bugün sonuç çıkıcak inşallah düşmüştür değerler
ne olur kızlar duanızı esirgemeyin canım çok sıkılıyor rabbim kimsenin evladına hastalık vermesin hasta olanlar da Şafi ismiyle şifa versin amiiiinnn
Allah yardımcınız olsun canım. Doğumun neden çok zor geçti. normal olmaması gereken doğumu normal yapmaya mı çalıştın? yoksa başka bi sebepmi var? yavrunun değerleri bu kez normal çıkar inşallah.. genelde düzelmiş olduğunu duyuyorum.
geçmiş olsun cnm Allah yardımcın olsun inşallah değerlerde güzel çıkar korkma bazen bu şekilde olup 2.kan tahlilinde bişey cıkmıyormuş bana sağlık ocağındaki hemşire demişti 100/2 ihtimalle doğru çıkarmış bence bişy cıkmayacak cnm...
minoşum uyuyr ama birazdan babası gelcek onu aşıya götürces kıyamam uyansaydı bari((( bu arada rotavirüsü aşısınıda yaptırcam ama ilçede oturuom istememiz gerekiodu bugun gelmesi için istemedik bu aşılarla bir yapılıomuş ya..sonra yaptırılabilo dimi
aaa burası belediyenin sosyal tesisleri dimi..çok harika bi yer yaa insanın içini açıyo valla bnde çok seviyorm orayı ama arabamız olmadıı içn şuan gtmemz brz zor
Ay bu ıstanbul ne guzel sehırmıs yaa,sız anlattıkca ımrenıyorum valla.gezcek ne cok yer var,gecen sene nıyet ettık bı ıstanbul turu yapmaya ama cok fena bulantılarım vardı,gıdemedık,kısmet ınsallah bu sene kızımla gelırız,gelırsek ben ılk defa gorucem ıstanbulu..
bugün bakdım neşesi yerinde tütülü fotosunu cekdim Alya'mın:) nasıl teyzeleri begendinizmi prensesimi:)
Eki Görüntüle 409209
Kızlar bu rotavırus asısı nedır benı bılgılendırın canlarım,eczaneden alınıyo galıba saglıkocagı kendı vurmuyo dımı,ne ıse yarıyo bu ası,ıgneylemı yapılıo yoksa agızdanmı verılıyo
Bugun dogumdan sonilk defa evime ev islerine yardima gelen ablanin soylediklerini siralayayim
Aaa cok kilo almissin
Sutun yok mu? Niye mama veriyorsun.
Kucaga alistirma, ben 4 cocuk buyuttum ilk aylar kucagima almadim.
Ac galiba bu cocuk
Ardindan da ben bakicin olabilirim dedi:) maasi az soyledim de yirttim:)
heheheh iyi yapmışsın cnm sonra ortalıkta annesi böyle yapıyodu şöyle yapıyodu cocuk kg almıyodu hep hastaydı ben düzelttim diyede sıralıyverir bunlar.
DMF
cnm arkadaşım cok güzel cıkmışsınz benim halama avcılarda şu büyük park varya yukarahani hep polisler duruyo bide villalar var kaptan mydı deniz köşklerimiydi orda bire gece klubu var hani belki tanışııyosunuzdur adıkda sevinç kuzunun saçlarda adenle yarış halinde yavrum benim cok tatlı
bu arada kızlar dün giremedim fazla yaptıklarımı anlatayım kadın almıyorum eve sırf efor sarfedip kg vereyim diye camları sildim balkonları yıkadım yerleri silim süpürdüm toz aldım banyoyu cifledim balkon sandalyelerini ve şemsiyesini yııkadım sezonu açtım veee ben bunları yaparken aden hiç uyumadı ve hep ağladı son olarak adeni yıkadım plates yaptım
sağol cnm bu ara acayip kg takmış durumdayım ondan olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?