2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

neden yanlış olsunki canım? bizde hamilelikte mezarlığa gidilmezdi bende anneanneme götürmeyi planlıyorum kuzumu.görsün anneannem kuzusunun kuzusunun kuzusunu:

buklecik çok sevindim canım forumu okuyordum sana cevap vereyim derken sonucu öğrendiğini görünce inanılmaz sevindim.Hayatta herşey öyle yada böyle atlatılıyor ama Allah kimseyi evladıyla sınamasın.Bende bebeğim 6 günlükken midesine endeskopi yapıldı canımdan can gitmişti ama çok şükür herşey çok iyi

birşey duydum ve doğrumu diye size danışmak istedim.ilişkiye girdikten sonra banyo yapılana kadar bebeğe bakılmazmış doğrumu acaba?ya banyo yapana kadar bebek ağlarsa o nsaıl olucak?

ay canım gözün aydın hadi bakalım en azından o sonuca kadar birazda olsa için rahat etsin... amin canım kimseyi sınamasın...

neden yanlış olsunki canım? bizde hamilelikte mezarlığa gidilmezdi bende anneanneme götürmeyi planlıyorum kuzumu.görsün anneannem kuzusunun kuzusunun kuzusunu:

sağol canım...

birşey duydum ve doğrumu diye size danışmak istedim.ilişkiye girdikten sonra banyo yapılana kadar bebeğe bakılmazmış doğrumu acaba?ya banyo yapana kadar bebek ağlarsa o nsaıl olucak?

benim bildiğim 40 ı çıkana kadar başkaları adetliyken ve malum şekilde bebeğe bakılmaz.bizde mesela ilk kaka evin kapının girişine konulur bu yüzden.insanlarımız çok cahil nasıl geldiklerini bilemeyiz.Ama anne ilişki sonrasında abdest almadan bebeği emzirmemeli

o brz zor...zaten 2 arada 1 derede yapmak zorunda kalıyo insan ha uyandı ha uyancak diye :)) tam bittiinde uyanırsa napcan çatlatcan mı çocuu :))

Geçenlerde tam bu soruya sanırım Nihat Hatipoğlu hocaydı şöyle cevap verdi: Zamanınız yoksa banyo yapmanıza gerek yok,besmele çekip göğsünüzü suyla hafif yıkayıp öyle emzirin.

Cnm benim annem 10 gün durduğu halde gidince bir boşluğa düşmüş gibi hissettim kendimi...

Cnm çok geçmiş olsun. Kabız olmamaya çalış. Arkadaşlarında dediği gibi bol bol zeytin yağı sür. Eğer çok kötüysen hemoroid için kremler var ondan kullan. Ben de ıkınmaktan olmuştum baya kötüydüm krem kullandım lavman gibi bişey. Çok kötü bişey ya. İnş biran önce atlatırsın.

sorumu tekrar gündeme koyuyorum...

bu ebru şallı kemiksiz heralde sabah koydum dvd yapıcam ya plates anam nefe al nefes ver kısmında bile kabus gibiydi kadın yok anam ben kendi tekniğimle yaparım platesimi zaten görmüştüm kadını ıke da okadar zayıfki kemikleri sayılıyodu ben okadar zayıf olmak istemiyorum hıh

çok geçmiş olsun canım..sonuçlar normal çıkmış heralde gözünaydın..

cnm başta ağlayıp sıkılabiliyolar ama yürüyünce dışarda hmn uyuyo bnmki..bide bacaklarını düzgün koyduna emin ol bazen bi kontrol ediyorm eciiş bücüş olmş içinde yavrumun hmn düzeltiyorm

ah şu 1 ay geçsede çıkarabilsem bacaklarını,öyle koyunca tedirgin oluyorum ondan ağlıyo sanıyorum

ona ne olu yıllardır deli gibi pilates yapıyo..lastik gibi olmuş..ilk başlarda zorlanman normal 15 gün yap zorlanmazsın daha..çok zayıf evet bende öyle olmak istemem.ama onun gibi karnım kaslı olsun isterim 2 kere sezaryen yaptı ya doktor bile keserken demişki böle karın kası görmedim..

Bende oyle bılıorum dus alana kadr sut vermemek gerekıomus bıde sey duymstum cocuk cok zordysa gogsun ucu temzlenıp verılebılrmıs. Helal sut emmıs tabırı burdan gelıo olsa gerek:)))

Bu gün oğlum yine emme krizinde sabah beşten beri 10dk emdi, on dk uyudu, on dk emdi, on dk uyudu, uyuduğu vakitlerde koştura koştura evimi süpürüp sildim, öğle saatinde eşim eve geldi öğle yemeğimizi yedik, akşama yemeğimi yaptım ve az önce oğlum derin öğle uykusuna daldı bende rezene çayımı aldım biraz buraya bakacam sonrada inşaAllah ders çalışacağım, vizeler doğumdan on gün sonraydı, hem hamileliğin son günlerinin ağırlığı hem doğum araya girince vizelere hiç çalışmadan girdim, sonuçlar berbat hiç değilse finallerde toparlamam laızm, Rabbiiiim ne olur oğlum ve diğer bebişlerimiz hergün gece en az 10 saat gündüzde en az 6 saat uyusunlar

neyse ben geçmişi okuyayım

Son düzenleme:

Amin canım Amin ahhh öyle derin uyku nerdeeee

kızlar ben banyodan sonra kızımın vücuduna hiçbişe sürmüyorum ama sürcem artık mustelanın masaj yağı var onumu alsam yoksa bide vücut losyonu var onumu alsam karar veremedim off hangisi daha iyi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…