- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.201
Kızlar bugün evimi temizletiyorum annemle sokakta böyle temizliğe giden bir abla harıl harıl evimi temizliyorlar bende üst katta annemlerin evinde mertoşa bakıp onlara yemek pişirdim...
sanırım haftaya evimize geçeriz ama uyumadan uyumaya...annemin evini çok özlemişim 2.5 ay iyi geldi... eski günlerdeki gibi ama kendi evimide özledim kocamla baş başa kalmayıda...
neyse sizlere sorum olacak lütfen bana cvp yazında pipirikliğim gitsin...
pazar günü anneler günü ya eşim annesinin yanına gidecek... annemde ananemin mezarına gitmek istiyor... ordanda teyzemlere gideriz dedi...
ben ananemi çok severdim ama oğlumla mezarlığa gitmenin bir sıkıntısı olmaz değilmi... bebek ya sonuçta... anneme üzülür, kırılır diye demedim...
sizce yanlış yapmam değilmi yoksa tam tersine ananem sevinirmi beni evladıyla hissederse?
kızlarrrrr az önce doktoru aradık sonuç normale dönmüş çok şükür. doktorumuz ankardaki sonucun gelmesi zaman alır diye kendiside tahlil istedi burdaki normal çıkmış şükür inşallah ankaradan gelen sonuçta normal olur. Allahım kimseyi evladıyla imtihan etmesin
kızlarrrrr az önce doktoru aradık sonuç normale dönmüş çok şükür. doktorumuz ankardaki sonucun gelmesi zaman alır diye kendiside tahlil istedi burdaki normal çıkmış şükür inşallah ankaradan gelen sonuçta normal olur. Allahım kimseyi evladıyla imtihan etmesin
neden yanlış olsunki canım? bizde hamilelikte mezarlığa gidilmezdi bende anneanneme götürmeyi planlıyorum kuzumu.görsün anneannem kuzusunun kuzusunun kuzusunu:
birşey duydum ve doğrumu diye size danışmak istedim.ilişkiye girdikten sonra banyo yapılana kadar bebeğe bakılmazmış doğrumu acaba?ya banyo yapana kadar bebek ağlarsa o nsaıl olucak?
birşey duydum ve doğrumu diye size danışmak istedim.ilişkiye girdikten sonra banyo yapılana kadar bebeğe bakılmazmış doğrumu acaba?ya banyo yapana kadar bebek ağlarsa o nsaıl olucak?
Herkese günaydın;
Az önce annemi Ankaraya gönderdik, Eşim annemi otogara götürdü, birazdan gelecek kahvaltı yapacağız, Neredeyse üç aydır gece gündüz sürekli annemle birlikte olmaya öyle alışmışım ki o gidince kendimi yapayalnız hissettim, hayırlısıyla tayinimiz ankaraya bir çıksaydı
gene kalçandan yukarı çıkmış seinki benimki çıkmadı hiç
doktor bana gelirken carpol ver yarım saat öncesinde dedi. vermeyeyim mi?
kızlar birşey sorcam size. afedersiniz ama benim hala wc girdiğimde popom çok acıyor. bazen kanıyor bile. hemoroit falanmı oldum ki? birdogum ne hale getirdi.offff wc girmeye ıkınmaya korkuyom acıyorrr
Buklecik cok gecmis olsun canim sonucun iyi olmasina cok sevindim.
Kızlar bugün evimi temizletiyorum annemle sokakta böyle temizliğe giden bir abla harıl harıl evimi temizliyorlar bende üst katta annemlerin evinde mertoşa bakıp onlara yemek pişirdim...
sanırım haftaya evimize geçeriz ama uyumadan uyumaya...annemin evini çok özlemişim 2.5 ay iyi geldi... eski günlerdeki gibi ama kendi evimide özledim kocamla baş başa kalmayıda...
neyse sizlere sorum olacak lütfen bana cvp yazında pipirikliğim gitsin...
pazar günü anneler günü ya eşim annesinin yanına gidecek... annemde ananemin mezarına gitmek istiyor... ordanda teyzemlere gideriz dedi...
ben ananemi çok severdim ama oğlumla mezarlığa gitmenin bir sıkıntısı olmaz değilmi... bebek ya sonuçta... anneme üzülür, kırılır diye demedim...
sizce yanlış yapmam değilmi yoksa tam tersine ananem sevinirmi beni evladıyla hissederse?
sorumu tekrar gündeme koyuyorum...
uzun bir aradan sonra hepinize merhabalar güzel anneler ben 1 nisanda çooooooooook zor bir şekilde normal doğum yaptım. o zamandan beri ilk defa ayağa kalkabiliyorum, çok zor günler geçirdim bebeğimle bile ilgilenemiyordum daha yeni yeni ilgilenebiliyorum tam zorluklar geçti derken dün sağlık ocağından aradılar oğlumun topuk kanında sorun çıkmış tiroid değerleri yüksekmiş yeniden kan verdim ankaraya gidecek 15 güne sonuç belli olurmuş aynı zamanda hastanedede kan verdik bugün sonuç çıkıcak inşallah düşmüştür değerler
ne olur kızlar duanızı esirgemeyin canım çok sıkılıyor rabbim kimsenin evladına hastalık vermesin hasta olanlar da Şafi ismiyle şifa versin amiiiinnn
cnm başta ağlayıp sıkılabiliyolar ama yürüyünce dışarda hmn uyuyo bnmki..bide bacaklarını düzgün koyduna emin ol bazen bi kontrol ediyorm eciiş bücüş olmş içinde yavrumun hmn düzeltiyorm
bu ebru şallı kemiksiz heralde sabah koydum dvd yapıcam ya plates anam nefe al nefes ver kısmında bile kabus gibiydi kadın yok anam ben kendi tekniğimle yaparım platesimi zaten görmüştüm kadını ıke da okadar zayıfki kemikleri sayılıyodu ben okadar zayıf olmak istemiyorum hıh
Bu gün oğlum yine emme krizindesabah beşten beri 10dk emdi, on dk uyudu, on dk emdi, on dk uyudu, uyuduğu vakitlerde koştura koştura evimi süpürüp sildim, öğle saatinde eşim eve geldi öğle yemeğimizi yedik, akşama yemeğimi yaptım ve az önce oğlum derin öğle uykusuna daldı bende rezene çayımı aldım biraz buraya bakaca sonrada inşaAllah ders çalışacağım, vizeler doğumdan on gün sonraydı, hem hamileliğin sın günlerinin ağırlığı hem doğum araya girince vizelere hiç çalışmadan girdim, sonuçlar berbat hiç değilse finallerde toparlamam laızm, Rabbiiiim ne olur oğlum ve diğer bebişlerimiz gece en az 10 saat gündüzde en az 6 saat uyusunlar
neyse ben geçmişi okuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?