2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bende rotavirüs yaptıracaktım ama biraz araştırınca yaptırmamaya karar verdim,size araştırmadan yaptırmayın derim

bu aşı bağırsak düğümlenmesi yapıyormuş ve şu linkteki yazıyı okumanızı tavsiye ederim,burda nerdeyse 1 sene olacak sizle yazışalı bunu okumadan yaptırmanıza gönlüm razı olmadı yinede siz bilirsiniz
nnurayy arkadaşın yazdığını bi okuyun derim linkteki

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/199007-rota-virusu-asisini-yaptirmayan-var-2.html

Az önce faceden anne ile ilgili bir ezgi dinledim, beni nasıl ağlattı, herkes hamileyken yada lohusayken bunalıma girer, bende annemin bugün gidişiyle bunalıma girdim galiba, annemin gidişi çok oturdu içime, Rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin, bizi de evlatlarımızın başından eksik etmesin, bu hafta sonu anneler günü ve bu sene anne olarak bugüne gireceğim, halbuki ben hala annemin bebeğiyim

oyy kuzu ya canım uzun süre olunca kötü oldun değilmi... off kıyamam senin için de dua edelimde atamanız çabuk gerçekleşsin...

Safulcum mustela markası iyi... ama pahalıda... ben niveanın bebek yağı ve vücut losyonunu sürüyorum...

canım ebru şallının ki hastalık zaten, boyu 174 ve 46 kiloymuş, ben boyum 167 46 kiloyken kendimi beğenmiyordum ki eminim ki o daha zayif iskeletodur, ben şu an 55 kiloyum, tam hayalimdeki gibi, ama garip olan göbek gitmedi, eteklerim, pantolonlarım göbek yüzünden kapanmıyor,birde görüntü komik oluyor, yani hamileliğimin 4-5. ayındaki gibi görünüyor, hamileyken bu halime göbeğin yok diyorlardı ama şimdi de göbeğin gitmemiş diyorlar göbeğimi eritmem laızm:44:

kızlar ben banyodan sonra kızımın vücuduna hiçbişe sürmüyorum ama sürcem artık mustelanın masaj yağı var onumu alsam yoksa bide vücut losyonu var onumu alsam karar veremedim off hangisi daha iyi acaba?

bn niveanınkini kullanıyorm çok memnunum..hem yumuşatıyo hem güzel kokuyo hemde sadece tatlı badem yağıymış..

puhahahah insanoğluna yaranılmaz cnm 55 güzel bir kg bence eminim sende gayet güzel duruyodur göbekde zamanla gider zaten vücut eski formuna 2 senede dönüyormuş sıkılaşma kısm biraz zor oluyo yani.

ah şu 1 ay geçsede çıkarabilsem bacaklarını,öyle koyunca tedirgin oluyorum ondan ağlıyo sanıyorum

bnde heycanla bekliyorm bacakları çıkınca daha rahat olcak..bnde çok huzursuz oluyorm bacakları rahatmı içerde diye..gerçi sıkılınca ağlıyo belli ediyo onun dışında mışıl mışıl uyuyo içinde

birşey duydum ve doğrumu diye size danışmak istedim.ilişkiye girdikten sonra banyo yapılana kadar bebeğe bakılmazmış doğrumu acaba?ya banyo yapana kadar bebek ağlarsa o nsaıl olucak?

ÇOK ZORDA KALINIRSA ELLERİ VE MEMEYİ YIKAYIP EMZİREBİLİRSİN

girme girme, bunalım olmasın artık hayatımızda...

bu benim 3.anneler günüm olacak.. ama dediğin gibi ben hala annemin bebeğiyim:) annemin yaş 48, ben 28, ortada benden 2 torun, benim derdimle üzülen, benim gözüm dolsa ağlayan, benim için bişeyler yapmaya çabalayan bi annem var şükürler olsun başımda.
bu satırları yazarken ağlıyorum yaaaa ( Rabbim başımızdan eksik etmesin.. ANNEMMMM SENİ ÇOK SEVİYORUM

canım çoook tşk ederim,ya ben 2002 yılında üniversiteyi kazandığımdan beri ailemden ayrıydım, on yıl aradan sonra üç ay gece gündüz bir arada olunca baya alışmışım, yılların hasretini üzerimdem atamamışım ki bu sefer ayrılık zor geldi, hayırlısı, gerçekten dualarınızı eksik etmeyin, inan çooook mutlu olurum

çitlenbik ben yazıda bişey göremedim kötü aksine yapılmalıymış gibi geldi acaba benmi kaçırdım ?

selam kızlar..bikaç gündür giremedim,umarım bebişlerde siz de iyisinizdir..bizden haberlere gelincee çok şüküüüürrr dün 40ımız çıktı yaşasın özgürlük:)kızımla gezmelere gittik..hoş 40 dan önce de çıkmıştık ,cuma günü mei tai mizle ilk gezmemizi yaptık.kızım kucağıma aldığım gibi uyudu ve yaklaşık 3 saat rahat gezdik..arada mola verip emzirdim devam ettik..kızım henüz küçük olduğu için bacakları içerdeydi tabi.bu yüzden uzun süre kullanım için rahatsızlık vereceği hissine kapıldım.ama bacakları dışarı çıkacagı kadar büyüdüğünden hiçbi problem kalmayacağını düşünüyorum.yani mei tai hakkındaki fikrim gayet olumlu.tavsiye ederim...gezmeyi çok seviyo bizim ufaklık,tıpkı anasıkızım da bu sıralar gaz sancısı başladı teyzeleri.nöbetleri geliyo akşam 6-8,8-10 gibi.bide bugün 4. gün ve hala kakasını yapamadı.biraz sıkıntılıyız bu yüzden.bildiğim,burada konuşulan tüm yöntemleri uyguluyorum yavruma.kızzımda yardım ettiğmi anlarcasına bakıyo yüzüme,nazlı nazlı iç çekiyo..işte böyle.kızımı uyuttum şimdi masaj yaparak rahatladı biraz.o uyurken geçmişi okurum inşallah..

kızlar ben banyodan sonra kızımın vücuduna hiçbişe sürmüyorum ama sürcem artık mustelanın masaj yağı var onumu alsam yoksa bide vücut losyonu var onumu alsam karar veremedim off hangisi daha iyi acaba?

Ben de 2 side var, banyodan sonrasiicin yag daha iyi.

bebeğini ayakta sallayarak uyutan war mııı?? ben son günlerde sallıyorum çünkü hiç bi şekilde durmuyo, gece uyandığında da uykuya geçemiyo hemen, sallayınca hiç olmazsa daha çabuk uyuyo.. hani karnı tok gazı yok altı kuru ama yatağa koyduğumda ağlıyo, bu şekilde kendi kendine uyuyan bebekler warmış.. war mı böyle bebeği olan şanslı anneler.. :))

valla bnmkinin gaz sıkıntısı fln yoksa uyuyabiliyo öyle..hatta bugn sadece emmek için kalktı şaka gibi emziriyorm ve yatırıyorm uyuyo..anlaşılan uykusuz bi gece bizi bekliyo :))

valla bnmkinin gaz sıkıntısı fln yoksa uyuyabiliyo öyle..hatta bugn sadece emmek için kalktı şaka gibi emziriyorm ve yatırıyorm uyuyo..anlaşılan uykusuz bi gece bizi bekliyo :))

maşallah bebeğine ben ya ayakta sallayarak ya emzirerek uyutabiliyorum.. babası anakucağında sallayarak uyutabiliyor.. çok zor uykularımız..

nerdeee..banada hep diyolar koy yatağına kendi başına uyusn..ayağımda sallmayı denemdim ama sevmedi..gerçi oda zor ya büyüdükçe zorlaşıcak...maalesef biz evi gezerek uyuyoruz ama şu sıralar oturuyorum kollarımda sallıom dizime bi yastık koyuom onun üstünde öle sallıom..yoksa kilo aldıkça ağır oluyor nasıl gezeriz evin içinde..bugün beşiğe koydum kafasını okşadım ninni felan belki mayışıır uyur diye ama yine kucağımda uyudu ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…