- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.221
Az önce faceden anne ile ilgili bir ezgi dinledim, beni nasıl ağlattı, herkes hamileyken yada lohusayken bunalıma girer, bende annemin bugün gidişiyle bunalıma girdim galiba, annemin gidişi çok oturdu içime, Rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin, bizi de evlatlarımızın başından eksik etmesin, bu hafta sonu anneler günü ve bu sene anne olarak bugüne gireceğim, halbuki ben hala annemin bebeğiyim
canım ebru şallının ki hastalık zaten, boyu 174 ve 46 kiloymuş, ben boyum 167 46 kiloyken kendimi beğenmiyordum ki eminim ki o daha zayif iskeletodur, ben şu an 55 kiloyum, tam hayalimdeki gibi, ama garip olan göbek gitmedi, eteklerim, pantolonlarım göbek yüzünden kapanmıyor,birde görüntü komik oluyor, yani hamileliğimin 4-5. ayındaki gibi görünüyor, hamileyken bu halime göbeğin yok diyorlardı ama şimdi de göbeğin gitmemiş diyorlarbu ebru şallı kemiksiz heralde sabah koydum dvd yapıcam ya plates anam nefe al nefes ver kısmında bile kabus gibiydi kadın yok anam ben kendi tekniğimle yaparım platesimi zaten görmüştüm kadını ıke da okadar zayıfki kemikleri sayılıyodu ben okadar zayıf olmak istemiyorum hıh
kızlar ben banyodan sonra kızımın vücuduna hiçbişe sürmüyorum ama sürcem artık mustelanın masaj yağı var onumu alsam yoksa bide vücut losyonu var onumu alsam karar veremedim off hangisi daha iyi acaba?
canım ebru şallının ki hastalık zaten, boyu 174 ve 46 kiloymuş, ben boyum 167 46 kiloyken kendimi beğenmiyordum ki eminim ki o daha zayif iskeletodur, ben şu an 55 kiloyum, tam hayalimdeki gibi, ama garip olan göbek gitmedi, eteklerim, pantolonlarım göbek yüzünden kapanmıyor,birde görüntü komik oluyor, yani hamileliğimin 4-5. ayındaki gibi görünüyor, hamileyken bu halime göbeğin yok diyorlardı ama şimdi de göbeğin gitmemiş diyorlargöbeğimi eritmem laızm:44:
ah şu 1 ay geçsede çıkarabilsem bacaklarını,öyle koyunca tedirgin oluyorum ondan ağlıyo sanıyorum
birşey duydum ve doğrumu diye size danışmak istedim.ilişkiye girdikten sonra banyo yapılana kadar bebeğe bakılmazmış doğrumu acaba?ya banyo yapana kadar bebek ağlarsa o nsaıl olucak?
Az önce faceden anne ile ilgili bir ezgi dinledim, beni nasıl ağlattı, herkes hamileyken yada lohusayken bunalıma girer, bende annemin bugün gidişiyle bunalıma girdim galiba, annemin gidişi çok oturdu içime, Rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin, bizi de evlatlarımızın başından eksik etmesin, bu hafta sonu anneler günü ve bu sene anne olarak bugüne gireceğim, halbuki ben hala annemin bebeğiyim
canım çoook tşk ederim,ya ben 2002 yılında üniversiteyi kazandığımdan beri ailemden ayrıydım, on yıl aradan sonra üç ay gece gündüz bir arada olunca baya alışmışım, yılların hasretini üzerimdem atamamışım ki bu sefer ayrılık zor geldi, hayırlısı, gerçekten dualarınızı eksik etmeyin, inan çooook mutlu olurum
oyy kuzu ya canım uzun süre olunca kötü oldun değilmi... off kıyamam senin için de dua edelimde atamanız çabuk gerçekleşsin...
Safulcum mustela markası iyi... ama pahalıda... ben niveanın bebek yağı ve vücut losyonunu sürüyorum...
çitlenbik ben yazıda bişey göremedim kötü aksine yapılmalıymış gibi geldi acaba benmi kaçırdım ?
kızlar ben banyodan sonra kızımın vücuduna hiçbişe sürmüyorum ama sürcem artık mustelanın masaj yağı var onumu alsam yoksa bide vücut losyonu var onumu alsam karar veremedim off hangisi daha iyi acaba?
bebeğini ayakta sallayarak uyutan war mııı?? ben son günlerde sallıyorum çünkü hiç bi şekilde durmuyo, gece uyandığında da uykuya geçemiyo hemen, sallayınca hiç olmazsa daha çabuk uyuyo.. hani karnı tok gazı yok altı kuru ama yatağa koyduğumda ağlıyo, bu şekilde kendi kendine uyuyan bebekler warmış.. war mı böyle bebeği olan şanslı anneler.. :))
valla bnmkinin gaz sıkıntısı fln yoksa uyuyabiliyo öyle..hatta bugn sadece emmek için kalktı şaka gibi emziriyorm ve yatırıyorm uyuyo..anlaşılan uykusuz bi gece bizi bekliyo :))
bebeğini ayakta sallayarak uyutan war mııı?? ben son günlerde sallıyorum çünkü hiç bi şekilde durmuyo, gece uyandığında da uykuya geçemiyo hemen, sallayınca hiç olmazsa daha çabuk uyuyo.. hani karnı tok gazı yok altı kuru ama yatağa koyduğumda ağlıyo, bu şekilde kendi kendine uyuyan bebekler warmış.. war mı böyle bebeği olan şanslı anneler.. :))
Ben de 2 side var, banyodan sonrasiicin yag daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?