2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bana da diyolar yatağına koy uyusun.. ağlamaktan içi çıkıyo bebeğimin.. bende onu terketmişim gibi hissediyorum hemen alıyorum kucağa:) ayakta sallamak ewde kucakta dolaşmaktan daha kolay, ağırlaşınca 1 saat nasıl dolaşcaz ewde.. şimdi bile kollarım ağrıyo yarım saatten sonrasında..

maşallah bebeğine ben ya ayakta sallayarak ya emzirerek uyutabiliyorum.. babası anakucağında sallayarak uyutabiliyor.. çok zor uykularımız..

bnmkide aslında sallanarak daha kolay uykuya dalıyo...otomatik beşiğine koyup zaman ayarlıyorm o kendisi sallanıyo bnde vakit kazanıyorm :)) böyle bişey alsanız cnm..çok iyi oluyo bide sn sallamakla uğraşmazsın..

ben hiçbişi sürmuyorum ..bebe yağıyla msaj yapalım dedik ama bu sefer bebek yağı gitmıyorki üstünden kıyafetler hep yağ olur ...napsamm ki

cnm niveanın kıvamı koyu birz ve vücut emiyo hmn bn kullanıyorm hemde bol bol hiç kıyafette yağ sorunu fln olmadı..
yani kıvamı koyu derken mesela johnsons baby vardı bebe yağı o çok su gibi hem emmiyo kolay kolay hemde vıcık vıcık sevmedim onu..nivea öyle değil masaj yaparken o hmn emiyo

Son düzenleme:
arkadaşlar ya bişi sorcam..ben ne içecemi şaşırdım..evde ısırgan,melisa ve rezene var ayrıca malt içeceiği ve maden suyuda ..gün içinde hepsinden içorum süt olsun diye ama abarrtım biliyorum..rezene 3 bardk ısırganıda 2 bardak içom arada belki 1 soda yada maltana...napsam çok karıştırıorum sanki birde bu rezenenin fazlası zararmıdır ki...yada hergün başka bir içecekmi içsem aynı gün hepsi fazla gelıoo sanki yaff...

merhaba bayanlar benim oğluşta bu gün 25 günlük ve sallanarak uyumaya alıştırdık:18: ama 2 gündür uykuya tam dalamıyor sürekli uykuda mırıl mırıl huzursuz gibi sallayınca uyumaya devam, ama sallamazsan ağlayarak kalkıyor ayağa ne oluyor derdi ne anlamadım bilgisi olan var mı?

Kızlar merhaba, Allah hepinizin bebeğine , sizlere hayırlı ,sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin inş. Ben de inş. temmuzda anne olacağım ve çok özendim şu an yazdıklarınıza Güle güle büyütün bebeklerinizi , bu arada bize de dua edin olur mu ? Kolay gelsin...

slm kızlar kızım pazar gecesinden beri 1 kere kakasını yaptı oda dün gece dr lavma verdi ondan mı yaptı acaba bilmiyorum sizde aynı sorunu yaşayan var mı 3 gün yapmasa sorun olurmuş annemde bebekler büyüdükçe kakasını daha seyrek yapar dedi bilemedimmm bide benim sezeryan yerim sertliği hala geçmedi enfeksiyon geçirdim ondan mı acabaa

ben Berra'nın bacaklarını 3 gündür dışarı çıkartıyorum ve tahminimce sizler daha erken çıkartabilirsiniz, Berra şuan 4,5 kilo sizinkiler en az bu kadar, ayrıca içerde daha rahatmış söyleyeyim :) dışarı çıkınca daha aşağıdan bağlanmış oluyor , tekrar içeri sokasım geliyor :)

kızlar ben banyodan sonra kızımın vücuduna hiçbişe sürmüyorum ama sürcem artık mustelanın masaj yağı var onumu alsam yoksa bide vücut losyonu var onumu alsam karar veremedim off hangisi daha iyi acaba?

aktardan saf zeytinyağı sürüyorum ben, hemen vücudu emiyor hiç yağlı kalmıyor, kıyafetlerinde yağ lekesi yok hiç

cnm biz salıncak aldık uzun süre kullansın diye sallanmayanlardan aldık ama orda sallıyorum ve yine durmuyo kucak istiyo.. otomatik sallasa da istemicek muhtemelen kucak isticektir..

canım daha çok küçükmüş bebişin, muhtemelen de gaz sıkıntısı çekiyordur.. uyuduklarında derin uykuya geçmişlerse gaz sancısını hissetmiyolar tabi ama derin uykuya geçemediyse tawşan uykusunda huzursuz oluyorlar.. benim oğlum nerdeyse 2 aylık ama aynı şeyleri bizde yaşıyoruz ve uzun süre de yaşıcaz gibi gözüküyo

2 gündür bi gaz sıkıntımız var aslında ama ana kucağında uykuya daldıysa mızmızlansada geri uykuya dalıyor, beşiğinde ne uykuya dalıyor ne uykusunu sürdürüyor, sanırım bizimki beşiğini sevmiyor şu otomotik sallanan beşiğe pek imrendim 2 gündür salla salla hem kollarım koptu hem uykusuzluktan başım döndü

2ay oldu bende ara sıra öle düşünuyorum şu yazıyı oku istersen rahatlatır...dediğin mamalrın hepsini kullandım ..sanki hero babyı daha kolay hazmetti..

Her annenin sütü bebeğine yeter

evt haklısın prensime hero veriyorum hazımı cok kolay hemen acıyor diyer mamalar gibi deyil birde ben daha önce aptamil kullanıyordum bebeyimin kakası yeşi cıkıyordu heroya basladım baslayalı kakası sarı cıkmaya başladı yanı sanki, sade anne sütü alan bebekler gibi sarı sende de oldumu

teyzelerı bız asımızı olduk ıkı bacaktan bı koldan ve agızdan yavrum halsız kaldı emıyor uyuyor bunuda atlattık sukur atesıde cıktı bıraz ates dusurucu calpol verdım

teyzelerı oglum buyuyor 6500 kg olmus 61 cm boyu 39 cm de bas cevremız :)) buda sabah babasıyla oynarken ona gulucuklerı asıdan once (

Eklentiler

• $tuna.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 21
  • $tuna2.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 19

dışarı çıkarmak için en az 4-5 ayı beklemek gerekmiyomu cnm :44:

sizde alın cnm tavsiye ederm..bizimki kraft ama başka markalardada vardır çok kolaylık ya gece bazen emdikten sonra gözlerini açıyo o gözlerini açınca bn korkuyorum uyancak bidaha uyumıcak diye :)) hmn otomatie alıyorm bnde yatp uyuyorm

bedriyecim biz neler çektik bu konuda... ilk olarak oğlum 4 gün yapamadı kakasını çatlayacaktı resmen ne kadar huzursuz ve rahatsız ettiyse onu...
dha sonra teyzem tavsiye etti kulak çöpünü zeytinyağına sürüyorsun onu popoya fitil koyar gibi çok bastırmadan hafifçe makatı uyarıyorsun bu şekilde bir iki uyarıdan sonra pırt bütün kaka dışarıda... bu şekilde 1 ay sürdü hergün bu şekilde kaka yaptırdık... geçen ay kontrolünde doktorunada sorduk normal bir durum dedi ek gıda almayan bebek kabız olamaz bağırsaklarını çalıştırmayı bilmediği için yada makatı dar olabilir bu yüzden kakayı kendisi yapamayabilirmiş bizim yapptırmamızı beklermiş zamanla düzelir dedi... hatta burada birçok arkadaşla konuştuk bu zeytinyağını... şuan 2 haftadır oğlum kakasını kendi yapmaya başladı şükür... umarım sizde bu sorunu aşarsınız...

eminim öyledir canım aslında ben park yatağı alırken kraftın o modelini çok beğenmiştim ne güzel kendi kendine sallanıyor falan demiştim, netten sipariş vermeye cesaret edemedim sonra alış verişe çıkınca o an renkleri güzel diye baby2go nun park yatağını aldım suç bende anlık düşündüm şimdi elimdekini evden çıkartmadan yeni bir tanede alamam belki salıncak tarzı bir şey alabilrim otomatik sallanan, bu sefer iyi araştırıcam ama

teyzelerı bız asımızı olduk ıkı bacaktan bı koldan ve agızdan yavrum halsız kaldı emıyor uyuyor bunuda atlattık sukur atesıde cıktı bıraz ates dusurucu calpol verdım

teyzelerı oglum buyuyor 6500 kg olmus 61 cm boyu 39 cm de bas cevremız :)) buda sabah babasıyla oynarken ona gulucuklerı asıdan once (

kuzuma geçmiş olsun... yerim onun gülücüklerini ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…