- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.241
nerdeee..banada hep diyolar koy yatağına kendi başına uyusn..ayağımda sallmayı denemdim ama sevmedi..gerçi oda zor ya büyüdükçe zorlaşıcak...maalesef biz evi gezerek uyuyoruz ama şu sıralar oturuyorum kollarımda sallıom dizime bi yastık koyuom onun üstünde öle sallıom..yoksa kilo aldıkça ağır oluyor nasıl gezeriz evin içinde..bugün beşiğe koydum kafasını okşadım ninni felan belki mayışıır uyur diye ama yine kucağımda uyudu ..
maşallah bebeğineben ya ayakta sallayarak ya emzirerek uyutabiliyorum.. babası anakucağında sallayarak uyutabiliyor.. çok zor uykularımız..
ben hiçbişi sürmuyorum ..bebe yağıyla msaj yapalım dedik ama bu sefer bebek yağı gitmıyorki üstünden kıyafetler hep yağ olur ...napsamm ki
kızlar mei tai aldım ama bebişimi içine koyunca ağlıyor,şimdi küçük olduğundan ayaklarını kurbağa pozisyonunda koyuyorum ondan mı nedir kızım çok hareketli olduğu için sıkılıyor,şu bir ay da geçsede 3 aylık olduğunda bacaklarını salabilsem
diğer yönden çok iyi mei tai yi taktığımda sanki hamile gibiyim hiç ağırlığını hissetmiyorum bebişimin,ellerim bomboş oluyor,poşet taşıyabiliyorum
bir tek kızımın sevmesi eksik oda sever inşallah alışınca
kızlar ben banyodan sonra kızımın vücuduna hiçbişe sürmüyorum ama sürcem artık mustelanın masaj yağı var onumu alsam yoksa bide vücut losyonu var onumu alsam karar veremedim off hangisi daha iyi acaba?
cnm biz salıncak aldık uzun süre kullansın diye sallanmayanlardan aldık ama orda sallıyorum ve yine durmuyo kucak istiyo.. otomatik sallasa da istemicek muhtemelen kucak isticektir..bnmkide aslında sallanarak daha kolay uykuya dalıyo...otomatik beşiğine koyup zaman ayarlıyorm o kendisi sallanıyo bnde vakit kazanıyorm :)) böyle bişey alsanız cnm..çok iyi oluyo bide sn sallamakla uğraşmazsın..
canım daha çok küçükmüş bebişin, muhtemelen de gaz sıkıntısı çekiyordur.. uyuduklarında derin uykuya geçmişlerse gaz sancısını hissetmiyolar tabi ama derin uykuya geçemediyse tawşan uykusunda huzursuz oluyorlar.. benim oğlum nerdeyse 2 aylık ama aynı şeyleri bizde yaşıyoruz ve uzun süre de yaşıcaz gibi gözüküyomerhaba bayanlar benim oğluşta bu gün 25 günlük ve sallanarak uyumaya alıştırdık:18: ama 2 gündür uykuya tam dalamıyor sürekli uykuda mırıl mırıl huzursuz gibi sallayınca uyumaya devam, ama sallamazsan ağlayarak kalkıyor ayağane oluyor derdi ne anlamadım bilgisi olan var mı?
cnm biz salıncak aldık uzun süre kullansın diye sallanmayanlardan aldık ama orda sallıyorum ve yine durmuyo kucak istiyo.. otomatik sallasa da istemicek muhtemelen kucak isticektir..
canım daha çok küçükmüş bebişin, muhtemelen de gaz sıkıntısı çekiyordur.. uyuduklarında derin uykuya geçmişlerse gaz sancısını hissetmiyolar tabi ama derin uykuya geçemediyse tawşan uykusunda huzursuz oluyorlar.. benim oğlum nerdeyse 2 aylık ama aynı şeyleri bizde yaşıyoruz ve uzun süre de yaşıcaz gibi gözüküyo
2ay oldu bende ara sıra öle düşünuyorum şu yazıyı oku istersen rahatlatır...dediğin mamalrın hepsini kullandım ..sanki hero babyı daha kolay hazmetti..
Her annenin sütü bebeğine yeter
ben Berra'nın bacaklarını 3 gündür dışarı çıkartıyorum ve tahminimce sizler daha erken çıkartabilirsiniz, Berra şuan 4,5 kilo sizinkiler en az bu kadar, ayrıca içerde daha rahatmış söyleyeyim :) dışarı çıkınca daha aşağıdan bağlanmış oluyor , tekrar içeri sokasım geliyor :)
2 gündür bi gaz sıkıntımız var aslında ama ana kucağında uykuya daldıysa mızmızlansada geri uykuya dalıyor, beşiğinde ne uykuya dalıyor ne uykusunu sürdürüyor, sanırım bizimki beşiğini sevmiyorşu otomotik sallanan beşiğe pek imrendim 2 gündür salla salla hem kollarım koptu hem uykusuzluktan başım döndü
slm kızlar kızım pazar gecesinden beri 1 kere kakasını yaptı oda dün gece dr lavma verdi ondan mı yaptı acaba bilmiyorum sizde aynı sorunu yaşayan var mı 3 gün yapmasa sorun olurmuş annemde bebekler büyüdükçe kakasını daha seyrek yapar dedi bilemedimmm bide benim sezeryan yerim sertliği hala geçmedi enfeksiyon geçirdim ondan mı acabaa
sizde alın cnm tavsiye ederm..bizimki kraft ama başka markalardada vardır çok kolaylık ya gece bazen emdikten sonra gözlerini açıyo o gözlerini açınca bn korkuyorum uyancak bidaha uyumıcak diye :)) hmn otomatie alıyorm bnde yatp uyuyorm
teyzelerı bız asımızı olduk ıkı bacaktan bı koldan ve agızdan yavrum halsız kaldı emıyor uyuyor bunuda atlattık sukur atesıde cıktı bıraz ates dusurucu calpol verdım
teyzelerı oglum buyuyor 6500 kg olmus 61 cm boyu 39 cm de bas cevremız :)) buda sabah babasıyla oynarken ona gulucuklerı asıdan once(
ben hiçbişi sürmuyorum ..bebe yağıyla msaj yapalım dedik ama bu sefer bebek yağı gitmıyorki üstünden kıyafetler hep yağ olur ...napsamm ki
Ben de 2 side var, banyodan sonrasiicin yag daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?